Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Petm έγραψε:
ronaldo έγραψε:
λεει ο ζαγορακης ηταν αμισθος?????
ειναι δυνατον?
για ποιο λογο να γινεται αυτο?
γιατί είναι Παοκτσής .

θέλω να πιστεύω πως η ερώτηση σου είναι πιο πολύ γενική παρα για τον συγκεκεριμένο άνθρωπο που ανέλαβε την ομάδα τι συγκεκεριμένη χρονική στιγμή πριν δυο χρονια.

Νομιζω πως το σκεπτικο του Ροναλντο ειναι πως καλυτερα να πληρωνεται ο προεδρος του ΠΑΟΚ εφοσον δουλευει τοσο.. ..Δεν νομιζω πως το γραφει με κακη προθεση..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

δεν το γράφει με κακή πρόθεση γιατί αυτό γίνεται σε αγγλία και γαλλία...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Petm έγραψε:
Fantomas έγραψε:
Για μένα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ που αναλαμβάνει ως πρόεδρος ένας οπαδός ο οποίος ήταν κατά απόδειξη στον παρελθόν ‘’άρρωστος οπαδός’’ του ΠΑΟΚ

Ένα ΠΑΟΚομετρο και για τους προεδρους παρακαλώ...(και για να είμαι politically correct: η κάθε άποψη σεβαστή...)

Η καθε αποψη ειναι σεβαστη. ;) Αλλα οπου βλεπω να υπαρχουν μομφες για την αγαπη του τεο για την ομαδα απο κατω θα γραφω οτι διαφωνω και οτι ειναι αχαριστια να χαρακτηριζεις τον Ζαγορακη μη ''αρρωστο'' ΠΑΟΚτση...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Petm έγραψε:
ronaldo έγραψε:
λεει ο ζαγορακης ηταν αμισθος?????
ειναι δυνατον?
για ποιο λογο να γινεται αυτο?
γιατί είναι Παοκτσής .

θέλω να πιστεύω πως η ερώτηση σου είναι πιο πολύ γενική παρα για τον συγκεκεριμένο άνθρωπο που ανέλαβε την ομάδα τι συγκεκεριμένη χρονική στιγμή πριν δυο χρονια.
τι θα πει ειναι παοκτσης?
οταν επαιζε στον ΠΑΟΚ γιατι επαιρνε 600 χιλιαρικα?
τοτε δεν ηταν παοκτσης?

ολοι πρεπει να πληρωνονται
αλλιως κανενας δεν ειναι μ@λ@κ@ς να καθεται αμισθη
η οπως ειπα αν δεν σε πληρωνουν προσπαθεις να τα παρεις με αλλους τροπους οπως εκαναν αλλοι προεδροι παλιοτερα

το λεω γιατι πιστευω οτι απο εδω και περα δεν πρεπει να γινεται αυτο το λαθος κατα τη γνωμη μου
οπως ειπα ο βρυζας πρεπει να πληρωνεται η με καποιο μισθο η ακομα καλυτερα με ενα ποσοστο απο τα κερδη που θα εχει η ομαδα καθε χρονο
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ρονάλντο όχι ποσοστά...δεν είναι δικό του το μαγαζί....μισθό κανονικά...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

DAAT δε ξέρω το σκεπτικό του καθένα. Πιστεύω ότι η γνώμη που έχουμε για κάποιον οφείλεται σε ένα βαθμό από τα βιώματα μας. και θα σου δώσω ένα παράδειγμα. αν ο ρονάλντο ήταν παρόν στο mats εκείνο που ο ζαγοράκης με τι φανέλα τις ΑΕΚ έκανε θέατρο μέσα στη τούμπα μπορεί εκείνο το γεγονός να τον επηρέασε στh κρίσh του από κει και πέρα για τον άνθρωπο ζαγοράκη ίδιος αν θεωρούσε εκείνο το παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας.κάποιος που δε το έζησε εκείνο το γεγονός από κόντα (σαν και εμενα) δε θα είναι επηρεασμένος.

px. εγώ ας πούμε έτσι είμαι με το γιαννούλη (basket) και τα καραγκιοζιλίκια του στο mats πανιώνιος-ΠΑΟΚ τι χρονια που πέφταμε.κάποιος που δεν είδε εκείνο το mats η που δε θεωρείσαι τις αντιδράσεις του υπερβολικές μπορεί να μην έχει πρόβλημα. εγώ το γιαννούλη δε θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό και θα είμαι μια ζωή καχύποπτος απέναντι του .

γιαυτο και απάντησα στο τελευταίο μέρος τις ερώτησης του ρονάλντο εντελώς απλά, χωρίς ίχνος ειρωνείας .
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Απλα απο οτι καταλαβα το θεμα της πληρωμης που ανεφερε δεν εχει να κανει με το προσωπο...
Ειτε ειναι ο Τεο,ειτε ο Ζησης ,ειτε αυτος,ειτε εσυ..

Εχει να κανει με νοοτροπια..Ειναι θεμα δικαιου..Αφου δουλευει καλο ειναι να πληρωνεται...
Τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω.Εγω εζησα εκεινο το ματσ.Οπως και το ματσ μπασκετ που αναφερεις..Με κανεναν δεν ξενερωσα..Και οι 2 ΠΑΟΚ ειναι αλλα εχουν οικογενειες και αυτο πρεπει να το σεβομαστε ολοι..

Εγω να σου πω δεν ξερω τι να πω για το θεμα της πληρωμης..Καθε πλευρα εχει θετικα και αρνητικα...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εικόνα
Ο Προεδρος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχει ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. Ελπιζω Ζηση να το διαθετεις. Για το καλο ολων, τοσο το δικο σου οσο και του ΠΑΟΚ.

Καλη επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

D.A.A.T. έγραψε:Απλα απο οτι καταλαβα το θεμα της πληρωμης που ανεφερε δεν εχει να κανει με το προσωπο...
Ειτε ειναι ο Τεο,ειτε ο Ζησης ,ειτε αυτος,ειτε εσυ..

Εχει να κανει με νοοτροπια..Ειναι θεμα δικαιου..Αφου δουλευει καλο ειναι να πληρωνεται...
αυτο ακριβως
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ronaldo έγραψε:
τι θα πει ειναι παοκτσης?
οταν επαιζε στον ΠΑΟΚ γιατι επαιρνε 600 χιλιαρικα?
τοτε δεν ηταν παοκτσης?
δίνεις μονος σου την απάντηση. γιατί έπαιζε. μετά που έγινε πρόεδρος δεν έπαιζε.

όταν έπαιζε έπαιρνε 600 χιλιάρικα. αν δε γινόταν πρόεδρος και συνέχιζε τι καριέρα του (ένα με δυο χρονια τα είχε ακόμα) θα έπαιρνε αλλα 500 χιλιάρικα συνολικά (εκτιμώ).

στο γενικότερο πλαίσιο που λες σύμφωνw και φαντάζομαι ότι με το βρuζα έτσι θα γίνει. ελπίζω όλοι μας να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά αυτή τι καινοτομία αν και όταν έρθει, αν δεν έχει έρθει ήδη
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

sidpanos έγραψε:ρονάλντο όχι ποσοστά...δεν είναι δικό του το μαγαζί....μισθό κανονικά...
ενταξει ας πληρωνεται οπως κρινουν οτι πρεπει
απλα γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλυτερα τα ποσοστα για διαφορους λογους
ας πουμε δεν μπορει να παιρνει ο προεδρος του ΠΑΟΚ μικροτερο μισθο απο τους παιχτες
ουτε και πρεπει να ξερουν οι παιχτες τι χρηματα παιρνει

και απο την αλλη αν εχεις ποσοστα σιγουρα εχεις και μεγαλυτερο κινητρο

δηλαδη εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ο προεδρος του ΠΑΟΚ ας κανει τον ΠΑΟΚ κερδοφορο και να φερνει εσοδα και ας οικονομησει και αυτος ενα ποσοστο απο τα ΚΕΡΔΗ(το γραφω με κεφαλαια απο τα κερδη και οχι απο τον τζιρο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Παρ 09 Οκτ 2009, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

τα ποσσοστά έχουν να κάνουν με εταιρίες που στοχεύουν ακριβώς εκεί..στην βελτίωση της αποδοτικότητας...
στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως κυριαρχεί το συναίσθημα...μάλιστα υπάρχει μόνο αυτό....άρα δεν έχει ουσιαστική εφαρμογή...γιατί ο πρόεδρος δεν θα χαρεί που θα πάρει περισσότερα αν βγεί 1ος...είναι ο αυτοσκοπός..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

επειδη γνωριζω καλα τα των ανωνυμων εταιρειων ,υπαρχει ενα ανωτατο οριο που καθοριζεται ο μισθος του διευθυνων συμβουλου - προεδρου..Μην λεμε οτι θελουμε...Δεν μπορει να πληρωνεται οσο θελει αυτος...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ανάλογα με το μερίδιο του παει...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

μην μπερδευεσε με τα μεριδια ..αυτο ειναι αλλο...για μισθο λεμε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”