Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Σε αυτη τη φαση η μετριοπαθεια απο ολους θα ηταν καλυτερη για μενα..Χρειαζεται ομονοια...
Αν θελουμε να κουβεντιασουμε νορμαλ για τον προπονητη καλως αλλιως γινεται κακο στην ομαδα..
Αν θελουμε να κουβεντιασουμε νορμαλ για τον προπονητη καλως αλλιως γινεται κακο στην ομαδα..
πιστεύω ο νέος στα διοικητικά (επειδή εγώ είμαι παλιός να ούμε και ξέρω καλύτερα από κάθε άλλον) πρόεδρος να ξέρει τί χρειάζεται ο ΠΑΟΚ (μου)....
(και επειδή εγώ φυσικά και ξέρω τί χρειάζεται.. είναι η φυγή του σάντος.. εννοείται.. ποιος δεν το βλέπει?)
ζήση ελπίζω να κάνεις το σωστό.. (γιατί αν δεν κάνεις αυτό που λέω, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει και είσαι και κατά του ΠΑΟΚ μου)
ε ρε άρχισε η "καλοπροαίρετη κριτική"... στην Ελλάδα αυτό το κακό έχουμε.. οι απόψεις είναι σαν τις **... όλοι έχουν από μία..
ας κάτσει μια φορά ο καθένας στον πάγκο του
(και επειδή εγώ φυσικά και ξέρω τί χρειάζεται.. είναι η φυγή του σάντος.. εννοείται.. ποιος δεν το βλέπει?)
ζήση ελπίζω να κάνεις το σωστό.. (γιατί αν δεν κάνεις αυτό που λέω, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει και είσαι και κατά του ΠΑΟΚ μου)
ε ρε άρχισε η "καλοπροαίρετη κριτική"... στην Ελλάδα αυτό το κακό έχουμε.. οι απόψεις είναι σαν τις **... όλοι έχουν από μία..
ας κάτσει μια φορά ο καθένας στον πάγκο του
εγω κραταω πισινη ,εσυ φιλε ομως περιμενεις να τον διωξει στην πρωτη γκελα...Δηλ δεν βλεπεις οτι μονο το προσωπο αλλαξε.? Τα αλλα παραμενουν τα ιδια φιλε...παλι τα ιδια δηλ..?
Τέλος πάντων ...ΟΚ ..Sidapanos ...αφού υποστηρίζεις το φιλαράκι σου ...συνεχίστε χωρίς εμένα στο φόρουμ.... το φόρουμ κατάντησε κλειστό κλάμπ και κλίκα μερικών ατόμων και κλαμπ 15 χρόνων και 20ριδων....εμένα από την στιγμή που πλέον δεν με γουστάρατε και δημιουργώ όπως λέτε πρόβλημα στο φόρουμ...ας μην δυσαρεστήσουμε την πλιοψηφία...... εγώ δεν νομίζω να έχω θέσει πια εδώ μέσα.....Μπορείτε να πανηγυρίζεται και να συμφωνείται τώρα όλοι μεταξύ σας.....Σας χαιρετώ και συγνώμη ας σας πίκρανα ....ADIOS 

- sidpanos
είπα ίδιο χιούμορ...καμία σχέση...
δεν παίρνω το μέρος κανενός...δεν με νοιάζει τι θα κάνετε....βρείτε τα μέσω πμ....
δεν παίρνω το μέρος κανενός...δεν με νοιάζει τι θα κάνετε....βρείτε τα μέσω πμ....
- khaledfreepaok
κατα τη γνωμη μου η παραμονη σαντος ηταν καθαρα επικοινωνιακη.ο βρυζας δεν θα κρεμαγε τον ζαγορ και αυτος ειναι ο μονος και αποκλειστικος λογος που εμεινε ο σαντος.
ο βρυζας νομιζω οτι περιμενει το επομενο στραβοπατημα (η το παραεπομενο η το παραπαραεπομενο για να μην καρφωθει κιολας) για να εχει δικιολογια να διωξει τον σαντος χωρις να εκθεσει και τον ζαγορακη.
λιγη υπομονη και θα φανουνε ολα
ο βρυζας νομιζω οτι περιμενει το επομενο στραβοπατημα (η το παραεπομενο η το παραπαραεπομενο για να μην καρφωθει κιολας) για να εχει δικιολογια να διωξει τον σαντος χωρις να εκθεσει και τον ζαγορακη.
λιγη υπομονη και θα φανουνε ολα
- sidpanos
αν θες να αποχωρήσεις,δικαιωμά σου να το κάνεις...το μόνο που θέλω είναι να μην υπάρχουν κόντρες στο φόρουμ,και αυτές να επιλύνονται με πμ...
ελπίζω μόνο να καταλαβαίνεις την λεπτή θέση του μοντ..πρέπει να υπάρχει ισορροπία για όλα...
αν θεωρείς ότι έκανα λάθος σε κάτι ευχαρίστως να το συζητήσουμε με πμ..
ελπίζω μόνο να καταλαβαίνεις την λεπτή θέση του μοντ..πρέπει να υπάρχει ισορροπία για όλα...
αν θεωρείς ότι έκανα λάθος σε κάτι ευχαρίστως να το συζητήσουμε με πμ..
- milhouse777
Πρέπει να αλλάξουμε ντε και καλά προπονητή ?
Να γίνει δηλαδή πραγματικότητα ,η επιθυμία κάποιων "δημοσιογράφων" που δεν "πουλάνε" όσο πάει καλά ο ΠΑΟΚ ,γιατί έμαθαν τόσα χρόνια να "πουλάνε" προπονητολογία και φρούδες ελπίδες ???
Να γίνει δηλαδή πραγματικότητα ,η επιθυμία κάποιων "δημοσιογράφων" που δεν "πουλάνε" όσο πάει καλά ο ΠΑΟΚ ,γιατί έμαθαν τόσα χρόνια να "πουλάνε" προπονητολογία και φρούδες ελπίδες ???
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη καποιοι νομιζετε οτι ο Ζαγορακης ηταν δικτατορας ? αποφασηζουμε και διαταζουμε? δηλαδη δεν σηζητουσε με τον Ζηση για τον προπονητη? δηλαδη τωρα που ανελαβε ο Ζησης με την πρωτη στραβη (αντε με την δευτερη για να μην καρφοθει κιολας ) θα τον διωξει? τι να πω ημαστε για σφαλιαρες. και αν δεν τον διωξει και ο Ζησης τι θα κανουμε θα αναγκασουμε και τον Ζηση να φυγει για να ερθει καποιος αλλος που θα κανει τα θελω μας? καλη η κριτηκη αλλα πολυ καλη και η αυτοκριτηκη
- sidpanos
φαντομα με αδικείς...απλώς έσβησα την προσωπική σ αντιπαράθεση με τον τεράτιο...σ είπα τι θέλω και αν θες να συζητήσουμε κάτι απο πμ...σε παρακαλώ δηλαδή...
- khaledfreepaok
το αν ο βρυζας ηθελε η οχι τον σαντος στον ΠΑΟΚ ειναι σιγουρο οτι δεν μπορουμε να το ξερουμε.μονο απο τις πραξεις του μπορουμε να κρινουμε και να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.desperando έγραψε:δηλαδη καποιοι νομιζετε οτι ο Ζαγορακης ηταν δικτατορας ? αποφασηζουμε και διαταζουμε? δηλαδη δεν σηζητουσε με τον Ζηση για τον προπονητη? δηλαδη τωρα που ανελαβε ο Ζησης με την πρωτη στραβη (αντε με την δευτερη για να μην καρφοθει κιολας ) θα τον διωξει? τι να πω ημαστε για σφαλιαρες. και αν δεν τον διωξει και ο Ζησης τι θα κανουμε θα αναγκασουμε και τον Ζηση να φυγει για να ερθει καποιος αλλος που θα κανει τα θελω μας? καλη η κριτηκη αλλα πολυ καλη και η αυτοκριτηκη
απο εκει και περα το μονο που ξερουμε με σιγουρια ειναι οτι ειτε ο σαντος αρεσε στον βρυζα ειτε οχι το δεδομενο ειναι οτι δεν θα τον εδιωχνε ακριβως μια μερα μετα την παραιτηση ζαγορακη.αρα η παραμονη σαντος δεν αποτελει αποδειξη οτι τον στηριζει ο βρυζας
- sidpanos
ρονάλντο...μη...θα κλάψω...
άσε που μπορεί να ζητήσω μισθο...
να γνωρίζετε σοβαρά πως ποστ θα σβήνω εγώ μόνο όταν προσβάλουν υπολοίπους ή δεν υπάρχουν στοιχεία...
ποστ με χαβαλέ και οφ τόπικ τα γουστάρω αλλά με μέτρο..
αλλά το έσβησα το ποστ σου γιατί δεν μ αρέσουν οι φανφάρες...αν θες πίστευέ το...

άσε που μπορεί να ζητήσω μισθο...

να γνωρίζετε σοβαρά πως ποστ θα σβήνω εγώ μόνο όταν προσβάλουν υπολοίπους ή δεν υπάρχουν στοιχεία...
ποστ με χαβαλέ και οφ τόπικ τα γουστάρω αλλά με μέτρο..
αλλά το έσβησα το ποστ σου γιατί δεν μ αρέσουν οι φανφάρες...αν θες πίστευέ το...

khaledfreepaok έγραψε:
το αν ο βρυζας ηθελε η οχι τον σαντος στον ΠΑΟΚ ειναι σιγουρο οτι δεν μπορουμε να το ξερουμε.μονο απο τις πραξεις του μπορουμε να κρινουμε και να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
απο εκει και περα το μονο που ξερουμε με σιγουρια ειναι οτι ειτε ο σαντος αρεσε στον βρυζα ειτε οχι το δεδομενο ειναι οτι δεν θα τον εδιωχνε ακριβως μια μερα μετα την παραιτηση ζαγορακη.αρα η παραμονη σαντος δεν αποτελει αποδειξη οτι τον στηριζει ο βρυζας
φιλε αυτο ακριβως ηθελα να γραψω
δεν ξερουμε αν αρεσει στον βρυζα ο σαντος
αυτο θα το δειξουν οι πραξεις του βρυζα απο εδω και περα
παντως το σιγουρο ειναι οτι την πρωτη μερα που ανελαβε απο τον φιλο του τον ζαγορ δεν μπορουσε να διωξει τον σαντος
και δεν εχει αναλαβει ακομα πως θα μπορουσε να το κανει
τη δευτερα θα ειναι και επισημα προεδρος
αλλα δεν μπορει απο την πρωτη στιγμη να διωξει τον σαντος γιατι σαν να ακυρωνει τις επιλογες του ζαγορακη με τη μια