Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από TheCursed »

keep_paokizein έγραψε:ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
2023-2024

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δεν τους ενδιαφερει τους νοιαζει να μπαινουν εδω και να γραφουν αρλουμπες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και επιτελούς τουλάχιστον κρίνετε μια τελειωμένη μεταγραφή και εκεί με επιφύλαξη κάθε τι να το δούμε στο χορτάρι.... Μην προτρέχουμε χωρίς λόγο..... ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2024
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 07 Ιουν 2024, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πραγματικα το πρωι το σκεφτομουν παλι...
4 στα 4 και πρωταθλημα;;;; Εναντιον χαρτιου, γαυρου, βαζελου και σκουληκιου στην σειρα;;;
Τι κανατε ρε κ@λο@παιδα;;;; Ποσο μας φτιαξατε τις μερες!!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TylerDurden έγραψε:Λαμόγιο ο Πέλκας και τρύπημα της Γκοντσάρεβα είναι τα highlight ενός τελείως (όσο και να σιχαίνομαι τη λέξη) τοξικού τόπικ.

Ενός τόπικ στο οποίο γράφουμε 20 μέρες μετά από ένα εξαιρετικά ανέλπιστο πρωτάθλημα.

Θεωρώ πως τα μεταγραφικά πεπραγμένα των τελευταίων ετών κλίνουν προς το αρνητικό, θεωρώ πως τον Κωνσταντέλια εάν δεν είναι 100% ψημένος για φυγή μπορούμε να τον κρατήσουμε εν όψει ενός τεράστιου στόχου, και μας θεωρώ και λίγο μαλθακούς στη συμπεριφορά μας προς τους παίχτες που δε χρειαζόμαστε.

Από αυτά που πιστεύω όμως μέχρι τα τέρατα που γράφονται εδώ μέσα, υπάρχει τεράστια απόσταση.
Μετά το περσινό καλοκαίρι, αυτά είναι πταίσματα. Απλά υπάρχει η κατάκτηση του τίτλου και κάνει την κατάσταση να φαίνεται κάτι παραπάνω από οξύμωρη. Ας επιληφθούν οι moderators.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Προσωπικά, είχα γράψει από την πρώτη στιγμή που βγήκε η είδηση για το ενδιαφέρον των Αυστριακών, ότι μπροστά μας έχουμε μια πολύ δύσκολη απόφαση, που ευτυχώς δεν χρειάζεται να την πάρουμε εμείς οι ίδιοι ( ο καθένας προσωπικά).
Επιχειρήματα υπάρχουν από όλες τις πλευρές. Από την μια θα πει κάποιος, κράτα τον παίκτη, ανανέωσε τον με τεράστιο συμβόλαιο, μπες ομίλους κλπ.
Από την άλλη, θα πει κάποιος άλλος πως αυτή θα γίνει η ακριβότερη πώληση μας, σε ομάδα φυτώριο που μπορεί να στείλει τον παίκτη σε πραγματικά τοπ τοπ επίπεδο και δίνει την δυνατότητα να επενδυθούν χρήματα που θα βελτιώσουν την συνολική ποιότητα της ομάδας, πριν την προετοιμασία, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο CL.
Στο τέλος, θα δικαιωθούν όλοι, εκ του αποτελέσματος. Στο θετικότερο σενάριο, και η ομάδα θα μπει στους ομίλους και ο Ντέλιας θα παίζει σε 2 χρόνια στην Σίτυ και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Τα αρνητικά, δεν τα πιάνω γιατί υπάρχει ήδη τεταμένο κλίμα.
Φέτος, βλέπουμε μια κάποια βελτίωση σε σχέση με πέρσι, από την άποψη πως φαίνεται να υπάρχει ένα πλάνο από την αρχή, για το τι θέλουμε περίπου να κάνουμε. Δεν νομίζω πως ο σύλλογος ήθελε πώληση πριν τα προκριματικά, αλλά προφανώς η πίεση της Ζάλτσμπουργκ και η θέληση του παίκτη θα οδηγήσουν εκεί.
Σίγουρα, θα έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά, αλλά δε υπάρχει λόγος για ακρότητες. Είναι κρίμα να διαβάζουμε πως θα μικρύνει η ομάδα, γιατί θα πωλήσει έναν παίκτη της. Ή να διαβάζουμε για ξεπούλημα, όταν μιλάμε για ποσά στα 17,5 εκ. , όταν αυτό είναι το ποσό ακριβότερης πώλησης του πρωταθλήματος Έλληνα παίκτη (τόσο ήταν για τον Ρέτσο σύμφωνα με το transfermarkt), και πολύ κοντά στην ακριβότερη πώληση γενικότερα παίκτη ( Podence στην Γουλβς με 19,6 εκ. - όπου μιλάμε για Αγγλία και πορτογαλικό λόμπι μάνατζερ).
Κατά τα άλλα, ας αρχίσουν να σκάνε επίσημα οι ανακοινώσεις των παίκτων που έρχονται, να μειώνεται το άγχος μας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το είχα πει και πέρσυ θα το πω και φέτος.

Πρώτα θα πάρετε διαρκείας, όχι των 120ευρω, ΑΛΛΑ σαν της κούλας το φθηνότερο 580ευρω ΧΩΡΙΣ Ευρώπη, κι ύστερα θα πετάτε αυτά που πετάτε εδώ μέσα.

Να καραφλιάζουμε 20 μέρες μετά το πρωτάθλημα από τη μιζέρια που βαράει κόκκινο.
Τί στα διάλα ρε π...στη γίνεται πραγματικά.

ΑΑαααα ναι και να μην ξεχάσω και την Κυριακή οβερ 41% ξέρετε εσείς, και από Δευτέρα "θέλω Εμπαπέ".
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Parolos έγραψε:Το είχα πει και πέρσυ θα το πω και φέτος.

Πρώτα θα πάρετε διαρκείας, όχι των 120ευρω, ΑΛΛΑ σαν της κούλας το φθηνότερο 580ευρω ΧΩΡΙΣ Ευρώπη, κι ύστερα θα πετάτε αυτά που πετάτε εδώ μέσα.

ΑΑαααα ναι και να μην ξεχάσω και την Κυριακή οβερ 41% ξέρετε εσείς, και από Δευτέρα "θέλω Εμπαπέ".
+1926 :lol: :lol:
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Αν κρίνω από την μεγάλη δημοκρατικότητα του σχολίου σου, μάλλον εσύ ήσουν στο 41% :D
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Mattias_g4 έγραψε:Θα μιλήσω όσο πιο ήρεμα και λογικά μπορώ. Ρε κασμαδες την χρονιά που ήρθε ο Σαββίδης πουλησαμε ότι καλύτερο είχαμε στην Βολτσμπουργκ τον σημερινό αρχηγό μας τον Βιερινια με χρήματα γελοία και τώρα λέτε ξεπούλημα Κωσταντελια; Ο Ντελιας ρε μάγκες αν κάνει το βήμα παραπάνω θα πάει σε τοπ ομάδα σε ένα δύο χρόνια το πολύ. Αν όχι θα γυρίσει σε μας σαν τον Βιερινια κάποια στιγμή. Μη με χαλάτε την μέρα! Από πίσω θα βγουν και άλλοι κωσταντελιες και κουλιερακιδες! Αφήστε με να ζήσω το καλοκαίρι μου ως πρωταθλητής να γουστάρω με μεταγραφές να δω προετοιμασία! Να περιμένω σαν σκυλί του πολέμου που δεν περνάει η ώρα για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Και όταν μπω στο CL πρώτη φορά στην ιστορία μου να είμαι πλήρης! ΠΑΟΚ είμαι και γουστάρω. Και στις κακές αλλά πολύ παραπάνω στις καλές και τώρα είμαστε στο καλύτερο φεγγάρι της ιστορίας μας.... Απολαύστε....

Δίκιο έχεις. Απλά επειδή ήμουν μέσα στην Τούμπα εκείνη τη μέρα, πίστευα ότι με Ιβάν δεν θα ξαναζουσα τέτοια σκηνικά.
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Πριν από δυόμιση χρόνια μια εουπεν θα μπορούσε να αγοράσει τον ντελια με 1 μέχρι 2 εκ. ευρώ. Γύρισε πίσω και ο Λουτσεσκου τον έβαλε. Και μετά από 1,5 χρόνο θα πάρεις τόσα πολλά. Μπορεί να νομίζουμε ότι η ομάδα έχει ελλείψεις αλλά μήπως είναι ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ? Εάν φέτος σου πει ότι τους κρατάω όλους αλλά θα πάω με σμυνρλη με ενεργό ρόλο στην ομάδα, και κάποιον άλλον από ακαδημίες ή β ομάδα τι θα λέγαμε? Ο Λουτσεσκου και όλοι μέσα στην ομάδα πίστευαν πάρα πολύ τον Κουλιερακη. Επίσης πίστευαν τον Κωνσταντελιας και τον Τζίμα. Και οι τρεις είχαν τον χρόνο που έπρεπε μέσα στην ομάδα και την εξέλιξη. Επίσης σταθερότητα κάτι που δεν έχει ο Τσιγγάρας που εγώ τον γουστάρω πολύ σαν παίχτη. Ας δούμε πώς θα κινηθούμε και κάνουμε ταμείο στο τέλος. Πςρισυ λέγαμε ποιος Κεντζιορα, Μειτε, και Μπαμπά σε αυτήν την ηλικία και με τόσους τραυματισμους.... Επίσης λέγαμε να δώσει 6 μύρια για Μάρκος Αντόνιο, και ότι ο Εκονγκ είναι παιχταρας και τους πιάσαμε κορόιδο, και ο μόνος λόγος που δεν γκρινιαξαμε για Ντεσποτοφ(λόγω κόστους αγοράς) είναι γιατί τον ήθελε ο γαύρος. Από αυτούς που ήρθαν ο καλύτερος ήτα ο Μειτε, μετά ο Κεντζιορα, μετά ο Μπαμπά και μετά ο Ντεσποτοφ. Ας ηρεμήσουμε, ας στηρίξουμε την δουλειά του προπονητή, και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Εύχομαι οι 10-14 χιλιάδες συνοπαδων μου που θα βρίσκονται στην Τούμπα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος να είναι ενωμένοι και διψασμένοι όπως φέτος. Τόσοι θα είμαστε και φέτος στο γήπεδο. ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΟΚ... Ο ΙΒΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

θεωρείς ότι οι τιμές που έχει ο κάβουρας στα διαρκείας είναι λογικές για το προιόν; Τα διαρκείας της Στουτγκαρδης του ρόστερ των 300εκ που παίζει στο league phase του Champions league είναι ποιο φθηνά. Και μιλάμε για Γερμανία που ο βασικός μισθός δεν συγκρίνεται με αυτού της Ελλάδας. Οι τιμές της κούλας συγκρινονται μονο με premier league. Να μην λέμε ότι θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εμένα μου φαίνεται όπως δείχνουν τα πράγματα οτι 10άρι φεύγει, 10άρι έρχεται.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

++++++++++++

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Magpies4 έγραψε:Εμένα μου φαίνεται όπως δείχνουν τα πράγματα οτι 10άρι φεύγει, 10άρι έρχεται.
Έτοιμη λύση στο 10 μόνο ο Μιραντσουκ μοιάζει πιθανή. Μια χαρά επιλογή για μένα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

το μόνο που θα ήθελα είναι το ρόστερ για την καινούρια χρονιά να είναι ξανά, μόνο ΠΑΟΚ, χωρίς προσθήκες παικτών που έχουν συνδεθεί με άλλες ελλ. ομάδες

δεν μπορώ να φανταστώ να προκριθούμε στην ευρώπη και να παίζουμε με καμαράδες λιβάγια στα ασπρόμαυρα..το πιθανότερο βέβαια είναι να μην προκριθούμε με τέτοιου είδους μεταγραφές

ποτέ δεν μας βγήκαν και δεν την βρίσκω καθόλου σωστή τακτική..

αν τυχόν φύγουν παίκτες απ την τωρινή ομάδα, ν αναπληρωθούν τα κενά , όχι όμως με πρώην ποκίτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”