7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
το ότι δεν έχει έρθει πρόταση από άλλη ομάδα, κι αυτό πάλι πρέπει να εξηγηθεί. πως το ερμηνεύετε όσοι είστε αντίθετοι με την πώληση του μικρού σε αυτό το ποσό. δεν κρατάμε σημείωση για το τι θέλει ο μικρός και το περιβάλλον του, ας το πετάξουμε....
το ότι θα μπορούσε να του προταθεί μια γενναία αύξηση και νέο συμβόλαιο τριετές, είναι ένα επιχείρημα, επίσης.
δε νομίζω ότι η όποια υποτιθέμενη αύξηση του θα γεννούσε πρόβλημα στους άλλους συναδέρφους του συνεπώς και στο εσωτερικό της ομάδας. εξάλλου δεν μιλά κανείς για πάνω από το 1.5, άρα δεν ευσταθεί και πολύ αυτή η άποψη.
υπάρχουν ωστόσο κάποια στανταράκια, αδιαμφησβήτητα. ένα είναι ότι κανείς μας δεν θα είναι ευχαριστημένος με την μεταγραφή του. όλοι μας θα τον ήθελαν κι άλλον έναν χρόνο κι ακόμη έναν και πάει λέγοντας.
άλλο είναι ότι την απόφαση θα την πάρει ο ιβάν με τις όποιες συμβουλές, τοποθετήσεις των συνεργατών του.
αν κάνουν λάθη, ασφαλώς κι αλάνθαστος ουδείς.
το ότι ο ιβάν και γενικά η κεφαλή με το επιτελείο της έχει ως γνώμονα το καλύτερο του συλλόγου.
προσωπικές απόψεις
το ότι θα μπορούσε να του προταθεί μια γενναία αύξηση και νέο συμβόλαιο τριετές, είναι ένα επιχείρημα, επίσης.
δε νομίζω ότι η όποια υποτιθέμενη αύξηση του θα γεννούσε πρόβλημα στους άλλους συναδέρφους του συνεπώς και στο εσωτερικό της ομάδας. εξάλλου δεν μιλά κανείς για πάνω από το 1.5, άρα δεν ευσταθεί και πολύ αυτή η άποψη.
υπάρχουν ωστόσο κάποια στανταράκια, αδιαμφησβήτητα. ένα είναι ότι κανείς μας δεν θα είναι ευχαριστημένος με την μεταγραφή του. όλοι μας θα τον ήθελαν κι άλλον έναν χρόνο κι ακόμη έναν και πάει λέγοντας.
άλλο είναι ότι την απόφαση θα την πάρει ο ιβάν με τις όποιες συμβουλές, τοποθετήσεις των συνεργατών του.
αν κάνουν λάθη, ασφαλώς κι αλάνθαστος ουδείς.
το ότι ο ιβάν και γενικά η κεφαλή με το επιτελείο της έχει ως γνώμονα το καλύτερο του συλλόγου.
προσωπικές απόψεις
-
Η εταιρία του μανατζερ του παίκτη είναι από Αυστρία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...το ότι δεν έχει έρθει πρόταση από άλλη ομάδα, κι αυτό πάλι πρέπει να εξηγηθεί.
Sorry παιδιά αλλά εγώ που μένω στην Αθήνα από μικρό παιδί, δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοιο impact παίχτη μας σε κανένα άθλημα!
Εάν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ο παίχτης εξακολουθεί να θέλει να φύγει ΟΚ.
Μακάρι να μείνει, είναι ιστορική στιγμή και για τον ίδιο και για την ομάδα τεράστια ευκαιρία σε όλα τα επίπεδα.

Εάν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ο παίχτης εξακολουθεί να θέλει να φύγει ΟΚ.
Μακάρι να μείνει, είναι ιστορική στιγμή και για τον ίδιο και για την ομάδα τεράστια ευκαιρία σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα αρχίσαμε πάλι τα ίδια όλοι εμείς δεν μπορούμε να Κουμανταρουμε το σπίτι μας λέμε συμβουλές στον Ιβάν και μάλιστα με ύφος, να μαθαίνει και αυτός από μας:)iremidynami 4+ έγραψε:Απ'οτι βλεπω εχει αρχισει το μασαζ στον κόσμο
του ΠΑΟΚ.
Προταση στον δανο, deadline στον καμαρα, αγορα μειτε κλπ.
Ετοιμαζομαστε ως οργανισμος για βαθυ σκυψιμο στους Αυστριακούς.
Μην ξεχασουμε να βγαλουμε και καμια ανακοινωση ευχαριστησης στη redbull, σαν αυτη που εβγαλε ο Σημίτης στους αμερικανους.
Εγω ξερω πως πουλωντας τα ασημικα σου, δεν μπαινεις στο top 20 που ελεγε ο ιβαν. Πρεπει να αγοραζεις τα ασημικα των αλλων αν θελεις να τους ξεπερασεις,
Κριμα.

Η εκτιμηση και το γκελ που εχει η παικταρα κωνσταντελιας στις μικροτερες ηλικιες ειναι οχι απλα δεδομενη αλλα εχει επισκιασει οτιδηποτε γνωριζαμε εως τωρα. το χειροκροτημα που πηρε πχ στο ματς με τον ατρομητο εχει να το δει η ελλαδα απο την εποχη του χατζηπαναγη.navigator11 έγραψε:Ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ήδη από το 2019 κι έπειτα σίγουρα δεν έχουν πολλαπλασιαστεί πανελληνίως. Το φαινόμενο Ντέλιας μόνο λειτουργεί ωσάν Ιησούς με τον άρτο και τα ψάρια!nikvasil έγραψε:Η επίδραση που έχει ο Ντέλιας σε όλη την Ελλάδα δεν εξαγοράζεται.
Εάν θέλει η ΠΑΟΚάρα μας να μεγαλώσει ως Σύλλογος, πρέπει να κρατήσει αυτό το αγόρι και να χτίσει πάνω του την ομάδα για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Δεν έχω δει στην Αθήνα να έχει τέτοια επίδραση στα πιτσιρίκια παίχτης δεν παίζει στο ποκ, εκτός Messi, Ronaldo, Neymar.
Ξυπνήστε και κρατήστε τον για μερικά χρόνια ακόμα.
Παίζεις ΤσουΛου με Ντέλια τα επόμενα 3 χρόνια έχεις αυξήσει τρελά τα ποσοστά των ΠΑΟΚτζήδων σε όλη την Ελλάδα!
Και στην Αθήνα ιδιαίτερα που δεν έχεις καμία πιθανότητα να το κάνεις στο μέλλον εκτός εάν φέρεις τον Messi!
Ελπίζω ο ΙΒΑΝ να πράξει σωστά.
![]()
![]()
![]()
+41926iremidynami 4+ έγραψε:Απ'οτι βλεπω εχει αρχισει το μασαζ στον κόσμο
του ΠΑΟΚ.
Μην ξεχασουμε να βγαλουμε και καμια ανακοινωση ευχαριστησης στη redbull, σαν αυτη που εβγαλε ο Σημίτης στους αμερικανους.
Εγω ξερω πως πουλωντας τα ασημικα σου, δεν μπαινεις στο top 20 που ελεγε ο ιβαν. Πρεπει να αγοραζεις τα ασημικα των αλλων αν θελεις να τους ξεπερασεις,
Κριμα.
-
.. και κάτι τελευταίο, ήμουν μέσα στο 2-0 από την αεκ στο πρώτο γύρο, αλλά και στην Ελλάδα-Γαλλία που πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής.
ΟΛΟ το γήπεδο αυτόν περίμενε να μπει, να κάνει μια ενέργεια.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο παιδία, είναι μαγικό συναίσθημα. Ελπίζω να το χαρούμε για άλλη μια χρονιά.
ΟΛΟ το γήπεδο αυτόν περίμενε να μπει, να κάνει μια ενέργεια.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο παιδία, είναι μαγικό συναίσθημα. Ελπίζω να το χαρούμε για άλλη μια χρονιά.
- TylerDurden
Λαμία, όχι Ατρόμητος, κατά τα άλλα λες τα προφανή και συμφωνώ. 10 χρόνων ανιψάκι, άσχετο με τη μπάλα, με γονείς χωρίς καμία επαφή με το άθλημα, και ήθελε να πάμε Τούμπα για τον "Ντέλια".Andrew R έγραψε:Η εκτιμηση και το γκελ που εχει η παικταρα κωνσταντελιας στις μικροτερες ηλικιες ειναι οχι απλα δεδομενη αλλα εχει επισκιασει οτιδηποτε γνωριζαμε εως τωρα. το χειροκροτημα που πηρε πχ στο ματς με τον ατρομητο εχει να το δει η ελλαδα απο την εποχη του χατζηπαναγη.navigator11 έγραψε:Ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ήδη από το 2019 κι έπειτα σίγουρα δεν έχουν πολλαπλασιαστεί πανελληνίως. Το φαινόμενο Ντέλιας μόνο λειτουργεί ωσάν Ιησούς με τον άρτο και τα ψάρια!nikvasil έγραψε:Η επίδραση που έχει ο Ντέλιας σε όλη την Ελλάδα δεν εξαγοράζεται.
Εάν θέλει η ΠΑΟΚάρα μας να μεγαλώσει ως Σύλλογος, πρέπει να κρατήσει αυτό το αγόρι και να χτίσει πάνω του την ομάδα για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Δεν έχω δει στην Αθήνα να έχει τέτοια επίδραση στα πιτσιρίκια παίχτης δεν παίζει στο ποκ, εκτός Messi, Ronaldo, Neymar.
Παίζεις ΤσουΛου με Ντέλια τα επόμενα 3 χρόνια έχεις αυξήσει τρελά τα ποσοστά των ΠΑΟΚτζήδων σε όλη την Ελλάδα!
Και στην Αθήνα ιδιαίτερα που δεν έχεις καμία πιθανότητα να το κάνεις στο μέλλον εκτός εάν φέρεις τον Messi!
![]()
![]()
![]()
Edit: εκτός κι αν και στο Περιστέρι χειροκρότησαν, δε ξέρω
-
Κουνα το κεφαλι σου να κανει τρικι τρικιAndrew R έγραψε:+41926iremidynami 4+ έγραψε:Απ'οτι βλεπω εχει αρχισει το μασαζ στον κόσμο
του ΠΑΟΚ.
Κριμα.
Η ντορτμουντ τι εκανε και πηγε τελικο τσλ?
Η μπενφικα πορτο σπορτινγκ τι κανουν?
Η σαλτσμπουρκ τι εκανε και πηγε στους 16 του τσλ?
Η λειψια που πηγε στους 8?
Οτι ναναι
Δεν εχετε ιδεα απο το τι γινεται στην ευρωπη γι αυτο μιλατε.
Ελεος πια δεν ειμαστε στο 1985 βγειτε απο τον στενοκεφαλο μικροκοσμο σας
Έλα ρε navi, νομίζω διαφωνείς για να διαφωνείς.navigator11 έγραψε:Ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ήδη από το 2019 κι έπειτα σίγουρα δεν έχουν πολλαπλασιαστεί πανελληνίως. Το φαινόμενο Ντέλιας μόνο λειτουργεί ωσάν Ιησούς με τον άρτο και τα ψάρια!nikvasil έγραψε:Η επίδραση που έχει ο Ντέλιας σε όλη την Ελλάδα δεν εξαγοράζεται.
![]()
![]()
![]()
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη τίτλους για να διατηρήσει τον κόσμο του, προφανώς και τον αυξάνει μόνο με τις αγωνιστικές επιτυχίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποιοι παίκτες από μόνοι τους δεν σου δίνουν τρελό boost.
Δεν χρειάζεται να δεις μακριά. Τα σκουλίκια και οι γριές υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή είχαν έναν Χατζηπαναγη και έναν Γκαλη. Ο Ντελιας έχει αντίστοιχη επίδραση.
Δεν ξέρω αν το έχεις νιώσει αλλά στις μικρές ηλικίες έχουν πάθει παρακρουση τα πιτσιρίκια με τον Ντελια. Ούτε με τον Φορτουνη, ούτε με τον Κουλιερακη, ούτε με τον Τζολη, ούτε με τον Πασχαλάκη, ούτε με τον Βιερίνια, ούτε με τον Ζιφκοβιτς. Και αυτό συμβαίνει γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ξαναβγάλει τέτοιον παίκτη.
Μπορεί η πορεία του να μην τα δικαιολογήσει τα παραπάνω στο μέλλον, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό όσο μπορεί. Όχι να το δώσει σε μια Σάλτσμπουργκ...
Καταλαβαίνω και την οπτική σου, εσένα σε ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι κατανοητό στο 100%. Αλλά δεν μπορεί να μην βλέπεις πως ο Ντελιας κάνει τόσο καλό στον ΠΑΟΚ όσο είναι στην ομάδα. Αγωνιστικά, οικονομικά, οπαδικα κλπ. Δεν είναι μια πώληση στυλ Πριγιο, Πέλκα, Τζολη, Ινγκασον κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Παρ 07 Ιουν 2024, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- AlxNeapoli1
Αυτο ειναι ολη η ουσιαAndrew R έγραψε:τον χρειαζεται η ομαδα . εχουμε προκριματικα τσου λου. δεν τον πουλας τωρα. κανε συμφωνια για τουλαχιστον εως τους ομιλους . βοηθησε τον προπονητη που τοσο αγαπαει την ομοιογενεια.
- AlxNeapoli1
Τοτε να μη δινουμε σε κανεναν.astral έγραψε:Κι αν αρχίσουν και ζητάνε και οι άλλοι 1.5 τι κάνουμε ?
- AlxNeapoli1
Εδω διαβασαμε οτι ειμαστε πεσσιμιστες, δεν ειναι ο μεσσιας κλπ κλπnikvasil έγραψε:Sorry παιδιά αλλά εγώ που μένω στην Αθήνα από μικρό παιδί, δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοιο impact παίχτη μας σε κανένα άθλημα!
![]()
![]()
Ολοι λογιστες οπαδοι καταντησαν και πουλανε αβερτα οτι καλυτερο βγαινει λες και προκειται για τον σαματα
- iremidynami 4+
Το δικό μου το κεφαλι να κανει τρικι τρικι;giliopoulos έγραψε:Κουνα το κεφαλι σου να κανει τρικι τρικιAndrew R έγραψε:+41926iremidynami 4+ έγραψε:Απ'οτι βλεπω εχει αρχισει το μασαζ στον κόσμο
του ΠΑΟΚ.
Κριμα.
Η ντορτμουντ τι εκανε και πηγε τελικο τσλ?
Η μπενφικα πορτο σπορτινγκ τι κανουν?
Η σαλτσμπουρκ τι εκανε και πηγε στους 16 του τσλ?
Η λειψια που πηγε στους 8?
Οτι ναναι
Δεν εχετε ιδεα απο το τι γινεται στην ευρωπη γι αυτο μιλατε.
Ελεος πια δεν ειμαστε στο 1985 βγειτε απο τον στενοκεφαλο μικροκοσμο σας
ΜΑΖΕΨΟΥ.
φίλε ναπολιτάνε μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής. σε παρακολουθώ σε κάθε σχόλιο σου και στα περισσότερα θα ομολογήσω ότι συμφωνώ. μια παρατήρηση. αναφέρεις και συ όπως κι άλλοι φίλοι "...μια σάλτσουμπουργκ..."
ναι, δεν είναι ρεάλ ή νάπολι ή ντόρμουντ ή... ή αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο. από αυτό πιάνεται κι ο ίδιος ο ντέλιας και οι δικοί του. κι αυτό μη νομίζεις ότι δεν το εξετάζει και η πλευρά της ομάδας. δηλαδή μια μεταγραφή σε μια ομάδα δίαυλο, γέφυρα για πιο ψηλά άρα να υπολογίζεται ακόμη περισσότερο πλέον στην αγορά ο σύλλογος μας.
και κάτι τελευταίο. δεν ξέρουμε και πολύ πιθανόν να μην μάθουμε πως σκέφτονται και πως λειτουργούν στις διαπραγματεύσεις και οι δύο πλευρές.
όλοι μας επιθυμούμε να παραμείνει και συνάμα να ενισχυθούμε.
ναι, δεν είναι ρεάλ ή νάπολι ή ντόρμουντ ή... ή αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο. από αυτό πιάνεται κι ο ίδιος ο ντέλιας και οι δικοί του. κι αυτό μη νομίζεις ότι δεν το εξετάζει και η πλευρά της ομάδας. δηλαδή μια μεταγραφή σε μια ομάδα δίαυλο, γέφυρα για πιο ψηλά άρα να υπολογίζεται ακόμη περισσότερο πλέον στην αγορά ο σύλλογος μας.
και κάτι τελευταίο. δεν ξέρουμε και πολύ πιθανόν να μην μάθουμε πως σκέφτονται και πως λειτουργούν στις διαπραγματεύσεις και οι δύο πλευρές.
όλοι μας επιθυμούμε να παραμείνει και συνάμα να ενισχυθούμε.