7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
τον χρειαζεται η ομαδα . εχουμε προκριματικα τσου λου. δεν τον πουλας τωρα. κανε συμφωνια για τουλαχιστον εως τους ομιλους . βοηθησε τον προπονητη που τοσο αγαπαει την ομοιογενεια.
- Amsterdamer_87
Ακριβως..Blackgr4 έγραψε:Του προτείνεις να ανανεώσει με αποδοχές 1.5+ για τρία χρόνια, με ρήτρα 25 εκατομμυρίων και αν δεν δεχθεί τότε ναι έκανες ότι μπορούσες για να τον κρατήσεις.
Τη ρήτρα θα τη βάλεις για εκείνον, για να ξέρει πως αν βρεθεί ομάδα να τα σκάσει, μπορεί να φύγει.
Απ' την άλλη κερδίζεις το ότι θα κρατήσεις τον παίκτη και μάλιστα ζεστό, γιατί θα εισπράττει αυτά που αξίζει και θα του δείξεις, πως δεν θες να του "κλείσεις τον δρόμο", απλά τον κοστολογείς περισσότερο από όσα σου προτείνουν σήμερα.
Παρα πολυ λογικη σκεψη/παραθεση..
Την ιδια αποψη εγραψα πριν λιγες μερες..
- TylerDurden
Επιχείρημα με δομή και σκέψη. Ωραίος.Blackgr4 έγραψε:Του προτείνεις να ανανεώσει με αποδοχές 1.5+ για τρία χρόνια, με ρήτρα 25 εκατομμυρίων και αν δεν δεχθεί τότε ναι έκανες ότι μπορούσες για να τον κρατήσεις.
Τη ρήτρα θα τη βάλεις για εκείνον, για να ξέρει πως αν βρεθεί ομάδα να τα σκάσει, μπορεί να φύγει.
Απ' την άλλη κερδίζεις το ότι θα κρατήσεις τον παίκτη και μάλιστα ζεστό, γιατί θα εισπράττει αυτά που αξίζει και θα του δείξεις, πως δεν θες να του "κλείσεις τον δρόμο", απλά τον κοστολογείς περισσότερο από όσα σου προτείνουν σήμερα.
- navigator11
Ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ήδη από το 2019 κι έπειτα σίγουρα δεν έχουν πολλαπλασιαστεί πανελληνίως. Το φαινόμενο Ντέλιας μόνο λειτουργεί ωσάν Ιησούς με τον άρτο και τα ψάρια!nikvasil έγραψε:Η επίδραση που έχει ο Ντέλιας σε όλη την Ελλάδα δεν εξαγοράζεται.
Εάν θέλει η ΠΑΟΚάρα μας να μεγαλώσει ως Σύλλογος, πρέπει να κρατήσει αυτό το αγόρι και να χτίσει πάνω του την ομάδα για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Δεν έχω δει στην Αθήνα να έχει τέτοια επίδραση στα πιτσιρίκια παίχτης δεν παίζει στο ποκ, εκτός Messi, Ronaldo, Neymar.
Ξυπνήστε και κρατήστε τον για μερικά χρόνια ακόμα.
Παίζεις ΤσουΛου με Ντέλια τα επόμενα 3 χρόνια έχεις αυξήσει τρελά τα ποσοστά των ΠΑΟΚτζήδων σε όλη την Ελλάδα!
Και στην Αθήνα ιδιαίτερα που δεν έχεις καμία πιθανότητα να το κάνεις στο μέλλον εκτός εάν φέρεις τον Messi!
Ελπίζω ο ΙΒΑΝ να πράξει σωστά.
![]()
![]()

Πες τα φίλε γιατί οι λογιστές και οι μάνατζερς θα μας τρελάνουνε, θα χάσουμε τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ που βγαίνει μία στα 30 χρόνια έχοντας μπροστά μας την ευκαιρία να μπούμε στο Ch. League, και εκεί να ρίχνει σακούλες σε Βαν Ντάικ κτλ. Ναι, προφανώς και οι ομάδες είναι εταιρείες, πρέπει να έχουν έσοδα και έξοδα κτλ, αλλά δεν έχεις ούτε στενότητα, ούτε Γούμενο. Κι αν θες να τον κρατήσεις, μην τρελαθούμε, ΠΑΟΚ είσαι και η άλλη ομάδα είναι η Σλάντσμπουργκ. Ας του δώσουν ένα συμβόλαιο ανάλογα της αξίας του και της προσφοράς του κι ας κρατήσουνε τον ΠΑΙΚΤΑΡΑBlackgr4 έγραψε:Του προτείνεις να ανανεώσει με αποδοχές 1.5+ για τρία χρόνια, με ρήτρα 25 εκατομμυρίων και αν δεν δεχθεί τότε ναι έκανες ότι μπορούσες για να τον κρατήσεις.
Περιμένουμε να φέρουν πρόταση 17.5 + 17.5% για αρχή και μετά καθομαστέ στο τραπεζάκι των διαπραγματεύσεων.astral έγραψε:Κι αν αρχίσουν και ζητάνε και οι άλλοι 1.5 τι κάνουμε ?
-
Κανένα επιχείρημα έχεις ή μόνο ειρωνία χαμηλού επιπέδου ;;navigator11 έγραψε:Ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ήδη από το 2019 κι έπειτα σίγουρα δεν έχουν πολλαπλασιαστεί πανελληνίως. Το φαινόμενο Ντέλιας μόνο λειτουργεί ωσάν Ιησούς με τον άρτο και τα ψάρια!nikvasil έγραψε:Η επίδραση που έχει ο Ντέλιας σε όλη την Ελλάδα δεν εξαγοράζεται.
Εάν θέλει η ΠΑΟΚάρα μας να μεγαλώσει ως Σύλλογος, πρέπει να κρατήσει αυτό το αγόρι και να χτίσει πάνω του την ομάδα για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Δεν έχω δει στην Αθήνα να έχει τέτοια επίδραση στα πιτσιρίκια παίχτης δεν παίζει στο ποκ, εκτός Messi, Ronaldo, Neymar.
Παίζεις ΤσουΛου με Ντέλια τα επόμενα 3 χρόνια έχεις αυξήσει τρελά τα ποσοστά των ΠΑΟΚτζήδων σε όλη την Ελλάδα!
Και στην Αθήνα ιδιαίτερα που δεν έχεις καμία πιθανότητα να το κάνεις στο μέλλον εκτός εάν φέρεις τον Messi!
![]()
![]()
![]()
- navigator11
Αν έχουν έτσι τα γράμματα πάντως, ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις και υπογραφή. Δε συμβαδίζει με την εκτίμηση από μέρους σου της πιθανής εξέλιξης στη συγκεκριμένη υπόθεση.iremidynami 4+ έγραψε:Απ'οτι βλεπω εχει αρχισει το μασαζ στον κόσμο
του ΠΑΟΚ.
Προταση στον δανο, deadline στον καμαρα, αγορα μειτε κλπ.
Ετοιμαζομαστε ως οργανισμος για βαθυ σκυψιμο στους Αυστριακούς.
Μην ξεχασουμε να βγαλουμε και καμια ανακοινωση ευχαριστησης στη redbull, σαν αυτη που εβγαλε ο Σημίτης στους αμερικανους.
Εγω ξερω πως πουλωντας τα ασημικα σου, δεν μπαινεις στο top 20 που ελεγε ο ιβαν. Πρεπει να αγοραζεις τα ασημικα των αλλων αν θελεις να τους ξεπερασεις,
Κριμα.
Τελευταία φορά που έσκασα για παίκτη ήταν ο Αντελινιο.
Από εκεί και μετά κάτι έσπασε μέσα μου. Θες μεγάλωσα ηλικιακά; Θες συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η μοίρα μου ως οπαδος το να βλέπω αγαπημένους μου παίκτες να φεύγουν; Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δε με νοιάζει ποιο άτομο της ομάδας θα φύγει.
Με νοιάζει μόνο η ομάδα. Υπο αυτό το πρίσμα ξενέρωσα όταν έφυγε ο Πριγιο γιατί φοβήθηκα ότι δε θα πάρουμε πρωτάθλημα καθώς όλη η ομάδα έπαιζε για αυτόν. Ο τεράστιος Ράσβαν όμως μέσα σε 10 μέρες άλλαξε στυλ παιχνιδιού, έβαλε τον Ακπομ σε άλλο εντελώς ρόλο από τον Πριγιο και η ομάδα συνέχισε την αήττητη πορεία της.
Ξενέρωσα όταν έφυγε ο Ακπομ πριν από τους αγώνες με Κρασνονταρ γιατί χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία.
Πλέον δε με νοιάζει κανένα πρόσωπο ποδοσφαιριστή. Με νοιάζει αν η φυγή ενός ποδοσφαιριστή ζημειωνει δραστικά την ομάδα.
Ο μόνος που μου μοιάζει αναντικαταστατος σήμερα 7/6/2024 είναι ο Ρασβαν Λουτσεσκου. Για μένα μετά τον Σαββίδη αυτός είναι η κολώνα του αγωνιστικού.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές έχω μια άλλη φιλοσοφία. Όποιος θέλει να μειας μείνει. Όποιος δεν καίγεται να μείνει ας μη μείνει. Με τον Ρασβαν στον πάγκο θα βρεθεί η άκρη (προφανώς έχοντας γίνει μεταγραφές).
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχω ποσταρει πως οπως διαβάζω εγώ τα δεδομένα, ο Ντέλιας έχει βάλει τον εαυτό του στη μετά ΠΑΟΚ εποχή. Μπορεί να κάνω και λάθος και ο Ντέλιας να θέλει να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ του δικεφάλου και να μείνει για πάντα εδώ. Εγώ όμως νιώθω το αντίθετο. Με αυτή τη σκέψη ως γνώμονα νομίζω είναι καλύτερα να φύγει τώρα για να μπορέσει η ομάδα να πάει παρακάτω.
Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως έχει μεγαλώσει αρκετά. Ένας παίκτης, όσο καλός κι αν είναι, ακόμα κι αν φύγει δε θα ανακόψει την ανοδική πορεία της ομάδας.
Υγ. aivas19 συμφωνώ σε όσα λες επί του θέματος.
Από εκεί και μετά κάτι έσπασε μέσα μου. Θες μεγάλωσα ηλικιακά; Θες συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η μοίρα μου ως οπαδος το να βλέπω αγαπημένους μου παίκτες να φεύγουν; Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δε με νοιάζει ποιο άτομο της ομάδας θα φύγει.
Με νοιάζει μόνο η ομάδα. Υπο αυτό το πρίσμα ξενέρωσα όταν έφυγε ο Πριγιο γιατί φοβήθηκα ότι δε θα πάρουμε πρωτάθλημα καθώς όλη η ομάδα έπαιζε για αυτόν. Ο τεράστιος Ράσβαν όμως μέσα σε 10 μέρες άλλαξε στυλ παιχνιδιού, έβαλε τον Ακπομ σε άλλο εντελώς ρόλο από τον Πριγιο και η ομάδα συνέχισε την αήττητη πορεία της.
Ξενέρωσα όταν έφυγε ο Ακπομ πριν από τους αγώνες με Κρασνονταρ γιατί χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία.
Πλέον δε με νοιάζει κανένα πρόσωπο ποδοσφαιριστή. Με νοιάζει αν η φυγή ενός ποδοσφαιριστή ζημειωνει δραστικά την ομάδα.
Ο μόνος που μου μοιάζει αναντικαταστατος σήμερα 7/6/2024 είναι ο Ρασβαν Λουτσεσκου. Για μένα μετά τον Σαββίδη αυτός είναι η κολώνα του αγωνιστικού.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές έχω μια άλλη φιλοσοφία. Όποιος θέλει να μειας μείνει. Όποιος δεν καίγεται να μείνει ας μη μείνει. Με τον Ρασβαν στον πάγκο θα βρεθεί η άκρη (προφανώς έχοντας γίνει μεταγραφές).
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχω ποσταρει πως οπως διαβάζω εγώ τα δεδομένα, ο Ντέλιας έχει βάλει τον εαυτό του στη μετά ΠΑΟΚ εποχή. Μπορεί να κάνω και λάθος και ο Ντέλιας να θέλει να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ του δικεφάλου και να μείνει για πάντα εδώ. Εγώ όμως νιώθω το αντίθετο. Με αυτή τη σκέψη ως γνώμονα νομίζω είναι καλύτερα να φύγει τώρα για να μπορέσει η ομάδα να πάει παρακάτω.
Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως έχει μεγαλώσει αρκετά. Ένας παίκτης, όσο καλός κι αν είναι, ακόμα κι αν φύγει δε θα ανακόψει την ανοδική πορεία της ομάδας.
Υγ. aivas19 συμφωνώ σε όσα λες επί του θέματος.
Βλεπω ορισμενα σχολια και πραγματικα πιστευω οτι απο πισω κρυβεται ο μανατζερ που θα τα κονομησει.
Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
Η αγαπη που παιρνει απο τους πιτσιρικαδες και τα νεα ΠΑΟΚτσακια που δημιουργει η αυρα αυτου του παιδιου δεν πρεπει να εξαγοραστουν για 17μυρια απο καποια σαλζμπουργκ οταν μπροστα σου εχεις πιο βατη απο ποτε την προοπτικη του τσουλου οπου θα παρεις τα διπλασια!! Και θα παρει και υπεραξια ο παικτης!!
Ξαναλεω δεν ειναι οτι ηρθε προταση απο καποιο μεγαθηριο ουτε επισης πιστευω οτι το ονειρο του Ντελια ηταν να παιξει στην ποδοσφαιρομανα Αυστρια.
Του δινεις του μικρου οσα παιρνουν και οι πρωτοκλασατοι σου και απο εκει και περα αφηνεις ορθανοιχτη την πορτα οταν θα εχει πιασει το πικ του ο παικτης. Ο ζελος ζηταει 25 για Ιωαννιδη για να καταλαβετε τις διαφορες.
Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
Η αγαπη που παιρνει απο τους πιτσιρικαδες και τα νεα ΠΑΟΚτσακια που δημιουργει η αυρα αυτου του παιδιου δεν πρεπει να εξαγοραστουν για 17μυρια απο καποια σαλζμπουργκ οταν μπροστα σου εχεις πιο βατη απο ποτε την προοπτικη του τσουλου οπου θα παρεις τα διπλασια!! Και θα παρει και υπεραξια ο παικτης!!
Ξαναλεω δεν ειναι οτι ηρθε προταση απο καποιο μεγαθηριο ουτε επισης πιστευω οτι το ονειρο του Ντελια ηταν να παιξει στην ποδοσφαιρομανα Αυστρια.
Του δινεις του μικρου οσα παιρνουν και οι πρωτοκλασατοι σου και απο εκει και περα αφηνεις ορθανοιχτη την πορτα οταν θα εχει πιασει το πικ του ο παικτης. Ο ζελος ζηταει 25 για Ιωαννιδη για να καταλαβετε τις διαφορες.
- navigator11
Άμα δε γουστάρεις το επίπεδο του χιούμορ μου, ξέρεις τι μπορείς να κάνεις. Ίσως φαντάζει διττή η επιλογή, ξεκαθαρίζω λοιπόν πως αναφέρομαι στο μαγικό κόμβιο της αγνόησης. Άντε μπράβο.xrisitsapa έγραψε:Κανένα επιχείρημα έχεις ή μόνο ειρωνία χαμηλού επιπέδου ;;navigator11 έγραψε:Ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ήδη από το 2019 κι έπειτα σίγουρα δεν έχουν πολλαπλασιαστεί πανελληνίως. Το φαινόμενο Ντέλιας μόνο λειτουργεί ωσάν Ιησούς με τον άρτο και τα ψάρια!nikvasil έγραψε:Η επίδραση που έχει ο Ντέλιας σε όλη την Ελλάδα δεν εξαγοράζεται.
![]()
![]()
![]()
- abc_o_ karpouzas
Καμία ειρωνεία φίλε...blackgr4....
Και από αυτά που λες ούτε εσύ είσαι σίγουρος το είδος κουβέντες έχουνε γίνει...
Και γιατί να τον δώσει ο ΠΑΟΚ 1.5; πως είσαι τόσο σίγουρος για...αυτην..την εξέλιξη που...βλεπεις...
Ξέρεις που διαφωνώ;
Ότι παρά πολλοί...γνωρίζετε...τι περίπου θα γίνει...αυριο...
Ολος ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι δύσκολα θα μείνει και τώρα πολλοί μέσα από τους...ολους..ανεβαίνετε στα κάγκελα...
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά
Και από αυτά που λες ούτε εσύ είσαι σίγουρος το είδος κουβέντες έχουνε γίνει...
Και γιατί να τον δώσει ο ΠΑΟΚ 1.5; πως είσαι τόσο σίγουρος για...αυτην..την εξέλιξη που...βλεπεις...
Ξέρεις που διαφωνώ;
Ότι παρά πολλοί...γνωρίζετε...τι περίπου θα γίνει...αυριο...
Ολος ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι δύσκολα θα μείνει και τώρα πολλοί μέσα από τους...ολους..ανεβαίνετε στα κάγκελα...
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά
- Μπαρκαρούτσος

(το παρόν δεν αναφέρεται στο προηγούμενο post, αναφέρεται στο γενικότερο κλίμα στο topic)
-
Καλησπέρα.
Έχω κάποια χρόνια να γράψω στο φόρουμ. Ο Κωνσταντέλιας είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια που παρακολουθώ εγώ τουλάχιστον από άποψη παίκτη. Μακάρι να μείνει.
Αν πετύχει το deal, ο Ατζέντης του σίγουρα θα πάει στην τράπεζα και θα δημιουργήσει και τεράστιο όνομα. Τα δεδομένα είναι ότι:
1. Είναι Αυστριακό γραφείο (ProHeroes)
2. Οι άλλοι παίκτες που εκπροσωπεί έχουν συνολική αξία ... 600.000 Ευρώ. https://www.transfermarkt.gr/proheroes- ... rater/7583
3. Είναι νέος και σχετικά καινούργιος στην πιάτσα.
Έτσι είναι αυτός ο κόσμος, ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του.
Τώρα σχετικά με τον Γιάννη, σίγουρα το να παίζει στην Red Bull θα είναι πολύ ωραία μιας και έχει πολύ καλούς οπαδούς, είναι 10 φορές συνεχόμενη πρωταθλήτρια Αυστρίας (εκτός από το 2023-24) είναι συνέχεια στο CH.L., και μάλλον θα είναι και φέτος, και γενικά οι συνθήκες είναι πολύ καλές εκεί.
Προσωπικά τι να πω, έχω ξενερώσει απίστευτα αφού ο μικρός είναι ο λόγος που βλέπω ξανά μπάλα τα τελευταία 2 χρόνια. Μακάρι να τον πείσει ο Ιβάν σήμερα, δεν το νομίζω όμως.
Καλή δύναμη αδέλφια.
Έχω κάποια χρόνια να γράψω στο φόρουμ. Ο Κωνσταντέλιας είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια που παρακολουθώ εγώ τουλάχιστον από άποψη παίκτη. Μακάρι να μείνει.
Αν πετύχει το deal, ο Ατζέντης του σίγουρα θα πάει στην τράπεζα και θα δημιουργήσει και τεράστιο όνομα. Τα δεδομένα είναι ότι:
1. Είναι Αυστριακό γραφείο (ProHeroes)
2. Οι άλλοι παίκτες που εκπροσωπεί έχουν συνολική αξία ... 600.000 Ευρώ. https://www.transfermarkt.gr/proheroes- ... rater/7583
3. Είναι νέος και σχετικά καινούργιος στην πιάτσα.
Έτσι είναι αυτός ο κόσμος, ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του.
Τώρα σχετικά με τον Γιάννη, σίγουρα το να παίζει στην Red Bull θα είναι πολύ ωραία μιας και έχει πολύ καλούς οπαδούς, είναι 10 φορές συνεχόμενη πρωταθλήτρια Αυστρίας (εκτός από το 2023-24) είναι συνέχεια στο CH.L., και μάλλον θα είναι και φέτος, και γενικά οι συνθήκες είναι πολύ καλές εκεί.
Προσωπικά τι να πω, έχω ξενερώσει απίστευτα αφού ο μικρός είναι ο λόγος που βλέπω ξανά μπάλα τα τελευταία 2 χρόνια. Μακάρι να τον πείσει ο Ιβάν σήμερα, δεν το νομίζω όμως.
Καλή δύναμη αδέλφια.