Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από moican4 »

Φιλε ,πανο ποιες σκεψεις ..? Εδω το μπινελικι παει συννεφο..Τοσες σελιδες ειναι δηλ εγκωμια..? Ολοι μας εχουμε μαθει να μην τα παραταμε αλλα αλλος χαρακτηρας εισαι εσυ ,αλλος εγω και αλλος καποιος αλλος...Εσυ ,εγω ειμαστε στις κερκιδες και λεμε κατι χωρις κοστος..ενω καποιος που ειναι διοικηση πρεπει να αποφασισει κα ινα αναλαβει την ευθυνη..Αν το βλεπεις αυτο ευκολο...οκ..
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Βρύζας...Δεν θα άδειαζε ποτέ τον Ζαγοράκη διώχνοντας τον Σαντος, δηλαδή την επιλογή Ζαγοράκη...Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στον Ζαγοράκη...αλλά ούτε θα έβαζε ποτέ τον Σαντος πάνω από τον εαυτό του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την ομάδα....Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή....Έχει μιλήσει όλο αυτό το διάστημα με πολλούς μάνατζερ προπονητών (έχει διαρρεύσει αυτό) και ξέρει πιο είναι το καλύτερο την δεδομένη στιγμή για τον ΠΑΟΚ...έχει γνώση... τεχνικός διευθυντής ήτανε....Και ξέρει ότι την δεδομένη στιγμή έχει άλλες προτεραιότητες ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ....επίσης έχει την δικιά του προσωπικότητα και ξέρει πότε πρέπει να κάνει αλλαγές και τι αλλαγές πρέπει να κάνει...Ο Σαντος θα συνεχίσει την δουλειά του και Βρύζα την δικιά του... προς το παρόν....Μόλις βρει ο Βρυζας κάτι καλύτερο θα το κάνει...Να είστε σίγουροι...Αλλά θα το κάνει την σωστή στιγμή....Προς το παρόν κάτσε να δούμε ποιος θα είναι τεχνικός διευθυντής... ;)
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

sidpanos έγραψε: ντίνε χθες έγραψα σε ολόκληρη τη σελίδα οτι προχωράμε κανονικά με βρύζα πλέον..10.000 + μέτοχοι...
την δύναμη την δώσαμε εμείς στο ζαγοράκη και αυτός μας συσπείρωσε...έτσι είναι τα πράγματα...
όποιος θέλει να εγκαταλείψει,ας το κάνει...εγώ σαν πάνος έμαθα να μην τα παρατάω εύκολα...
ΟΚ τότε συμφωνώ μαζί σου. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μακαρι να τον "κλεισει" τον Σαντος ως το 2015..Οχι 3 χρονια αλλα 6....Δεν ειναι κοροιδο ο Βρυζας ,μην γελιεστε..καποιοι, το προσωπο αλλαξε τα αλλα θα γινου νκανονικα οπως ειχαν δρομολογηθει...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Eπειδη μπορει καποια αν δεν ξεκαθαριστουν να παρεξηγηθουν και ο Θοδωρος εβαζε τον ΠΑΟΚ πανω απο τον Σαντος..
ακομα και ο Τεο αν εβρισκε καποιον καλυτερο (οχι μονο προπονητη αλλα και παικτες ) θα τους επαιρνε..

Γιατι συμφωνω με οσυς μιλανε με τα καλυτερα για τον Ζηση αλλα επειση ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος ελπιζω να μην καταλαβαινουν καποιοι οτι ο Ζαγορ δε λειτουργουσε με τον ιδιο τροπο..

Και ακομα με ποιους μανατζερ μιλησε ο Ζησης και απο που προκυπτει αυτο??Υπαρχει πηγη ή ειναι πληροφορια σου Φαντομ???Αυτο εγινε με προεδρο Ζαγορ??Καπως περιεργο μου ακουγεται..Δε σε αμφισβητω (γιατι συνηθως εκνευριζεσαι με αυτα που γραφω) απλα μου δημιουργηθηκε αυτην η απορια
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Ρε D.A.A.T. όταν έβγαινες και μιλούσες εσύ για μεταγραφικές πληροφορίες σου ζητούσε κανείς πηγή?έλεγες ότι έχεις γνωστούς στην διοίκηση...έχουν βγει τον τελευταίο καιρό αρκετά παιδιά και δημοσιογράφοι και φυλλάδες που έχουν γνωστούς μάνατζερ και φανέρωσαν ότι ο Βρύζας έκανε κάποιες επαφές για να δει αν υπάρχει κάτι προσιτό και διαθέσιμο...και σωστά έκανε...δηλαδή αν σε καρφώσει κανένα γκολ ο Σαιτιότης και πει ότι παραιτείται ο Σαντος δεν θα πρέπει να έχει εναλλακτικές....Δεν το καταλαβαίνω αυτό... :?

Όσο για τον Θόδωρο πιστεύω και είναι προσωπική μου γνώμη....(φυσικά μπορείς να διαφωνήσεις)... ότι ο Θόδωρος έβαλε τον Σαντος πάνω από τον εαυτό του και τον κόσμο λέγοντας ‘’αν δεν γουστάρετε καθίστε σπίτι και ανανεώνω τον Σαντος και θα πετάει η ομάδα με Σαντος’’.......Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου μια εμμονή και ένας εγωισμός για ένα προπονητή τρώει ένα πρόεδρο...Σόρρυ για δεύτερη μάλλον γιατί και τον Ντεμη τον έφαγε ο Δώνης.... ;) Τέλος πάντων προσωπικά πιστεύω ότι ο Ζήσης έχει την δικιά του προσωπικότητα και ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε να το κάνει και εγώ τον πιστεύω περισσότερο από τον Ζαγοράκη..... θα το κάνει όμως την σωστή χρονική στιγμή....Γνώμη μου...Ο Σάντος προς το παρών μένει και φεύγει την σωστή χρονική στιγμή όταν βρεθεί κάτι καλύτερο....Δεν θα άδειαζε ποτέ τον Ζαγοράκη διώχνοντας τον Σαντος, δηλαδή την επιλογή Ζαγοράκη...Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στον Ζαγοράκη...αλλά ούτε θα έβαζε ποτέ τον Σαντος πάνω από τον εαυτό του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την ομάδα....Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή...
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

ευσεβείς πόθοι...

ρε δεν πα να ζητήστε και από τον όσιο ονούφριο της Κύπρου να κάνει κανά ευχέλαιο να φύγει ο Σάντος...

"Ο Ζήσης Βρύζας, με τη σειρά του, εξήγησε πως πρόθεση του δεν είναι να τον αντικαταστήσει, πως η πολιτική της διοίκησης δεν θα αλλάξει ουσιαστικά σε κανένα θέμα. Ανέφερε ότι τον πιστεύει ως προπονητή και πως ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μαζί του στο πλάνο που έχουν χαράξει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη."

τσάμπα η χαρά που πήρατε...δε πα να λυσσάξτε όσο θέλετε, Σάντος θα χουμε και τον καινούργιο αιώνα!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Fantomas έγραψε:.Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή...
Σε αυτο συμφωνουμε ,γι αυτο θα του ανανεωσει το συμβολαιο...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

teratios έγραψε:ευσεβείς πόθοι...

ρε δεν πα να ζητήστε και από τον όσιο ονούφριο της Κύπρου να κάνει κανά ευχέλαιο να φύγει ο Σάντος...

"Ο Ζήσης Βρύζας, με τη σειρά του, εξήγησε πως πρόθεση του δεν είναι να τον αντικαταστήσει, πως η πολιτική της διοίκησης δεν θα αλλάξει ουσιαστικά σε κανένα θέμα. Ανέφερε ότι τον πιστεύει ως προπονητή και πως ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μαζί του στο πλάνο που έχουν χαράξει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη."

τσάμπα η χαρά που πήρατε...δε πα να λυσσάξτε όσο θέλετε, Σάντος θα χουμε και τον καινούργιο αιώνα!
Και αυτό έκανε για να μην αδειάσει κανένα ....τι θα έκανε θα έλεγε ότι έκανε λάθος ο Ζαγοράκης και θα τον άδειαζε....Δεν είπε ότι θα του ανανεώσει το συμβόλαιο...του είπε απλά ότι συνεχίζεις.....ΠΑΟΚτσή ξεκόλλα ο Σαντος πάνω από όλα.....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

θα κριθούν όλοι όποτε πρέπει...τέλος...πρόωρες ανανεώσεις πήγε να κάνει και ο ζαγόρ...
να τα αφήσουμε για το καλοκαίρι γιατί ακόμη η τρίτη χρονιά τρέχει και δεν τελείωσε...
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Fantomas έγραψε:
teratios έγραψε:ΠΑΟΚτσή ξεκόλλα ο Σαντος πάνω από όλα.....[/size]
λάθος, αλλιώς πάει

αν δεν φύγει ο Σάντος εγώ ΠΑΟΚ δεν γίνομαι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε είμαστε πραγματικά βλάκες...

Τώρα καταλαβα τι έγινε...

Αποκλειστικοτητα το έχω...

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι και ο Θος ΠΑΟΚ είναι...
Ο Θεος θέλει ο ΠΑΟΚ, η ομάδα του, να πάρει πρωτάθλημα ως το τέλος του κοσμου (που απο οτι φαίνεται πλησιαζει...)
Επίσης ο Θεος, ξέρει ότι τέτοια θαυματα μονο μια φορα μπορεί να τα κάνει και τα έκανε με το παραπανω το 2004 για την Εθνική.
Αρα, καταλαβε ότι πρέπει να αλλάξει προπονητη...!!
Ετσι έχει κανει τα κολπα του, και η πουτανα η μπαλα δεν μπαίνει στο τερμα. Δοκαρια, χαμενες ευκαιρίες, ακυρωμενα γκολ...
Παρ' όλα αυτά όμως ο Ζαγόρ δεν αλλάζει προπονητη.
Χαλιέται και ο καλός Θεουλης και λέει, δεν θα σε αφησω να μου καταστρέψεις την αγαπημενη μου ομάδα. Φευγεις...
Γινεται ότι γίνεται και ο Ζαγόρ παραιτήται...
Αναλαμβανει ο Βρύζας και ο Μ@Λ@Κ@Σ, συνεχίζει να κρατάει τον Σαντος...

Προβλεπω κι άλλες ανωμαλες προσγειώσεις, μεχρι να φύγει ο κολο Σάντος!

ΥΓ: Ρε φυγεται όλοι όσοι θελετε τον Σαντος στον ΠΑΟΚ, γιατί θα σας διώξει ο Θεουλης αργότερα με τον δικό του πιο "ασχημο" τρόπο...!!!

ΥΓ: Εξ' ου και οι ανώτερες δυναμεις που επικαλέστηκε ο Ζαγόρ...
ΥΓ2: Εξ' ου και ότι την προηγούμενη μερα ήταν στο Αγιο όρος...

Καταλάβατε????
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Fantomas έγραψε:Ρε D.A.A.T. όταν έβγαινες και μιλούσες εσύ για μεταγραφικές πληροφορίες σου ζητούσε κανείς πηγή?έλεγες ότι έχεις γνωστούς στην διοίκηση...έχουν βγει τον τελευταίο καιρό αρκετά παιδιά και δημοσιογράφοι και φυλλάδες που έχουν γνωστούς μάνατζερ και φανέρωσαν ότι ο Βρύζας έκανε κάποιες επαφές για να δει αν υπάρχει κάτι προσιτό και διαθέσιμο...και σωστά έκανε...δηλαδή αν σε καρφώσει κανένα γκολ ο Σαιτιότης και πει ότι παραιτείται ο Σαντος δεν θα πρέπει να έχει εναλλακτικές....Δεν το καταλαβαίνω αυτό... :?

Όσο για τον Θόδωρο πιστεύω και είναι προσωπική μου γνώμη....(φυσικά μπορείς να διαφωνήσεις)... ότι ο Θόδωρος έβαλε τον Σαντος πάνω από τον εαυτό του και τον κόσμο λέγοντας ‘’αν δεν γουστάρετε καθίστε σπίτι και ανανεώνω τον Σαντος και θα πετάει η ομάδα με Σαντος’’.......Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου μια εμμονή και ένας εγωισμός για ένα προπονητή τρώει ένα πρόεδρο...Σόρρυ για δεύτερη μάλλον γιατί και τον Ντεμη τον έφαγε ο Δώνης.... ;) Τέλος πάντων προσωπικά πιστεύω ότι ο Ζήσης έχει την δικιά του προσωπικότητα και ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε να το κάνει και εγώ τον πιστεύω περισσότερο από τον Ζαγοράκη..... θα το κάνει όμως την σωστή χρονική στιγμή....Γνώμη μου...Ο Σάντος προς το παρών μένει και φεύγει την σωστή χρονική στιγμή όταν βρεθεί κάτι καλύτερο....Δεν θα άδειαζε ποτέ τον Ζαγοράκη διώχνοντας τον Σαντος, δηλαδή την επιλογή Ζαγοράκη...Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στον Ζαγοράκη...αλλά ούτε θα έβαζε ποτέ τον Σαντος πάνω από τον εαυτό του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την ομάδα....Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή...
Στο δευτερο διαφωνουμε αλλα σεβαστη η αποψη σου..Στο πρωτο καταρχην δεν υπαρχει ρε..απο κει και περα αυτο σε ρωτησα αν εχεις προσωπικες πληροφοριες γιατι απο ρεπορταζ σοβαρου δημοσιογραφου τετοιο πραγμα δεν ακουσα.Απο τη στιγμη που εχεις προσωπικες πληροφοριες δεν ζηταω πηγη.Οταν εγω εκανα κατι ,καλα εκανα..Δεν καταλαβαινω γιατι το αναφερεις συνεχεια λες και εκανα καποιο εγκλημα που εχω ενα φιλο μου εκει μεσα.Αλλωστε εγω εχω σταματησει να μεταφερω πραγματα γιατι την ακουγα.
Τελος το εαν εξαρταται ο προπονητης της ομαδας απο το δοκαρι και εξω ο Βρυζας κατα τη γνωμη δεν ξεκιναει σωστα.Εαν δεν το πιστευει ας τον διωξει.Αν τον πιστευει ας τον στηριξει.Δικη του αποφαση ειναι και φυσικα σεβαστη.Αλλα για μενα μεση λυση δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ε,ρε γλεντια οταν θα του ανανεωσει το συμβολαιο....Προχωρα ρε ΖΗΣΗ ,μη μασας πουθενα...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

moican4 έγραψε:Ε,ρε γλεντια οταν θα του ανανεωσει το συμβολαιο....Προχωρα ρε ΖΗΣΗ ,μη μασας πουθενα...
Όταν του ανανέωση το συμβόλαιο τότε κάνε γλέντια...και εμείς τότε σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κρίνουμε αν ήταν η σωστότερη απόφαση....προς το παρών κράτα όμως μια πισινή....Μακάρι να παίξει μπαλάρα ο ΠΑΟΚ και να κάνει το τρένο και εμείς όλοι που κρίνουμε τον Σάντος θα βγούμε να το πούμε ότι κάναμε λάθος ....Μακάρι όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”