D.A.A.T. έγραψε:Δεν νομιζω Αρη πως υπαρχει ανθρωπος που πραγματικα πιστευει οτι ο Τεο εφυγε για λογω καποιων γκρινιαριδων...
Ισως υπαρχουν μερικοι που πιστευουν οι η μιζερια πρεπει να μειωθει και να μεινει η σωστη κριτικη που πραγματικα ειναι απαραιτητη και αυτο ηταν κατι που οπως ειπε και ο ιδιος τον απασχολουσε..
Στην ουσια αυτων που λες συμφωνω απλα ηθελα να στο πω αυτο γιατι μου φαινεται πως παρεξηγεις την προθεση καποιωνι..Η μιζερια ειναι μια παραμετρος που πρεπει να εξαφανιστει..Η αποφαση Ζαγορακη ειναι σαφως κατι πιο πολυπλοκο( ή και πιο απλο,ποιοσ ξερει?) που σαφως δεν μπορει να εχει σαν πηγη την μιζερια...μου ειναι περιεργο όμως να μην βλεπουμε και αυτο το προβλημα το οποιο φυσικα και δεν ειναι βασικο.
ακριβως αυτο ισχυει.ειμαι σιγουρος οι υπαρχει ατελειωτο παρασκηνιο πισω απο την παραιτηση.
το μονο για το οποιο ειμαι 100000% σιγουρος ειναι οτι αυτα που λενε οτι ο ζαγορακης εφυγε λογω γρινιας η μιρλας η λογω του σκηνικου με τα σκουληκια ειναι παραμυθια για να τα λεμε στα παιδακια για να φανε τα κορνφλεικς τους.
δεν υπαρχει στην ιστορια του αθλητισμου προεδρος που να εχει παραιτηθει για ενα πεσιμο οπαδων.αυτα δεν γινονται πουθενα.αν ηταν ετσι μετα απο τα επισοδια στη λαυριου με τους γαυροβαζελους ο κοκαλης θα επρεπε να παραιτηθει?συγγνωμη αλλα δεν βλεπω λογικη σ αυτο.
οσο για το θεμα στηριξης η μη-στηριξης παλι δεν το βλεπω καθολου βασιμο για τον εξης λογο.ο ζαγορακης απο τη στιγμη που εστω ακουστηκε σαν δημοσιευση οτι θα ανακατευτει με τα διοικητικα του ΠΑΟΚ ειχε τη μεγαλυτερη δυνατη στηριξη που υπαρχει και το μεγαλυτερο βαθμο συσπειρωσης οπαδων γυρω απ το ονομα του.δεν βρεθηκε ποτε κανεις να του παει κοντρα σε οτι και αν εκανε...ουτε τον ανεμο δεν εβρισκε αντιθετο.τοσο απο τον λαο του ΠΑΟΚ οσο και απο τα μεσα της πολης(- της αθλητικης μακεδονιασ θρακης που ολοι ξερουμε της καταβολες της).ηταν πραγματικα ο βασιλιας της πολης σε σημειο που να τον λενε καποιοι πρωθυπουργο της Β.ελλαδας.εχουν γινει σκηνικα που να ειναι με το αμαξι μεσα στην πολη και να πηγαινει κοσμος να ξεπαρκαρει για να παρκαρει ο προεδρος.και εκτος αυτου γενικοτερα ειχε την αποδοχη ολων σε καθε του κινηση.τωρα το αν υπηρξαν καποιες αντιθεσεις για τον σαντος η για τον αποκλεισμο απο το γ.λ. κτλπ νομιζω οτι αυτα ειναι αστεια πραγματα και συμβαινουν παντου και παντα.αν ο ΠΑΟΚ εχει 1.000.000 ας πουμε λαο και σε στηριζουν σαν μουτζαχεντιν ολοι πλην 200 ατομων δεν νομιζω οτι ειναι λογος παραιτησης.
οσο για την τουμπα και τα προστιμα που ειπαν ορισμενοι εγω βλεπω οτι εχουμε κανει τεραστια αλματα σε σχεση με αλλα χρονια.το γηπεδο οταν χρειαζοταν ηταν πραγματικα εκκλησια.και σας θυμιζω μονο τα παιχνιδια στην ευρωπη και το ματς με τον γκει.στα ευρωπαικα δεν αναψε ουτε μισος πυρσος και για τον γαυρο ας ψαξετε να δειτε κατι αποστολες αυτοκτονιας που εκανε ο τζολε πιο παλια.
για μενα σιγουρα κατι αλλο φταιει και δεν ειναι καινουριο.αν θυμουνται καποιοι υπηρχαν αρκετες φορες εδω και καιρο που οταν κατι δεν του πηγαινε καλα ο προεδρος εβγαινε και προειδοποιουσε μεσες ακρες με παραιτηση.αυτο εγινε τελευταια φορα μετα το ματς με τον γκει και απ οτι φαινεται μαγειρευοταν για καιρο η σουπιτσα.ας την απολαυσουμε τωρα σαν σταρτερ γιατι μετα ερχεται και το κυριως