αν εχουμε σβαμπ τη Δευτερα παλι εκπληξη θαναιaisiodoksos έγραψε:Αν παντως Δευτέρα έχουμε Μειτε, Καμαρα , Τσιφτση , Λιαβα , Θυμιανη , Δεκαρι (μακαρι κατι καλυτερο απο Χαρτελ) και τελη της επομενης εβδομαδας ενα φορ (Λιβαγια , ελπιζω οχι ο Μπρεθ) τοτε εγω θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος..
Με δεδομενο να παμε ετσι στα προκριματικα και να μην χασουμε αλλο βασικο ποδοσφαιριστη μας
Αυτός εδώ με το ροζέ είναι σίγουρα ... βάζελος.astral έγραψε:δε θα ηθελες τετοιες εικονες οπαδων/μεγαλοαστων στη θ4 ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ θα διαφωνήσω.xrisitsapa έγραψε:Το πρώτο βήμα για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να συμπεριφέρεται σαν μικροαστός είναι να σταμάτησει ο κόσμος του να συμπεριφέρεται σαν τέτοιος. Έτσι θα αναγκάσει και τον ιδιοκτήτη του να ακολουθήσει.
Λάθος. Αν πας να τον αντικαταστήσεις με ότι καλύτερο διαθέσιμο κυκλοφορεί στην φορά όπως έκανες με τον Ντεσποντοφ πχ που πηγές έσκασες 3.5 και τον έφερες δείχνεις ότι το θέλεις. Αν όπως είπα και πριν πα και φέρεις τον Χαρτελ μόνο και μόνο επειδή είναι ελεύθερος σημαίνει ότι δεν το θες και τόσο. Πάνε σκαστα για 3 παιχταράδες σε κάθε γραμμή και όλα καλά. Μετά από αυτήν την πώληση οφείλεις να αλλάξει αυτή η ονοματολογία που είχες μέχρι σήμερα.Retzi έγραψε:Εννοειται πως ποναει το ταιμινγκ. Γιατι σε περιπτωση που (ξανα)αποτυχουμε στα προκριματικα για τσουλου το αναθεμα θα παει συννεφο και δικαιως γιατι με τις κινησεις σου δειχνεις οτι εν τελει δεν το θελεις και τοσο.
Θυμάμαι που λέτε κορίτσια την πρώτη εκδρομή που κάναμε Αθήνα με το πούλμαν του Μανάβη. Ανοίγει που λέτε ο Μάκης ένα σαρντωνέ.....astral έγραψε:δε θα ηθελες τετοιες εικονες οπαδων/μεγαλοαστων στη θ4 ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ θα διαφωνήσω.xrisitsapa έγραψε:Το πρώτο βήμα για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να συμπεριφέρεται σαν μικροαστός είναι να σταμάτησει ο κόσμος του να συμπεριφέρεται σαν τέτοιος. Έτσι θα αναγκάσει και τον ιδιοκτήτη του να ακολουθήσει.
εμμμ, γιαυτό γκρινιάζουμε!!! κόκκινα και η στόκοσντεκ του αφάνα, κόκκινα κι αυτοί οι καινούργιοι, δεν χωνεύεται παιδιά!!!Cylon-4 έγραψε:"καθε χρόνο αλλάζουμε ομάδα. φέτος σάλτσουμπουργκ? ακόμη κάποιος δεν μου έχει απαντήσει ποια είναι τα χρώματα της."
Maxpaok
Τα χρωματα του γαβρου