Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Υπάρχουν δικλείδες για τέτοιες περιπτώσειςSalvatore έγραψε:Και κάτι ακόμα γι' αυτή την γελοία ομάδα-κατασκεύασμα.
Το ποσοστό μεταπώλησης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Άνετα τον δίνουν στην μητρική ρεντμπουλο-ομάδα με εικονικό ποσό.
Αν φυγη τωρα ο κωσταντελιας θα ειναι η ταφοπλακατου εχουμε παραδειγματα ακομα ειναι παιδι αψητος δεν ειναι για ευρωπη σουτ δεν εχει το σωμα του δεν ειναι δεμενομ αν φυγη ουτε στα αζητητα δεν θα ειναι του χρονου αυτη ειναι η αληθεια να μηνη ακομα δυο χρονια στο ΠΑΟΚ να μεστωση δεν τον πηραν και τα χρονια και μετα να φυγη σε ομαδα κορυφαια με τα διπλασια χρηματα ποια σαλτμπουργ ο ατρομητος της ελλαδαςMetagrafakias έγραψε:Την πωληση του παιδιου μας,του υπερπαικτη μας Ντελια θα ξεπεραστει μονο αν την επομενη μερα της πωλησης του ανακοινωθει επισημα απο την ΠΑΕ ο Μειτε,Καμαρα,Κομαν και Ραμαλιο....
Παιδες καποια στιγμη θα γινει αφου το ξερουμε,ισως ειναι φετος ισως του χρονου...Δεν γινεται να κρατησεις τετοιο παικταρα στην ομαδα...Και ειναι και πολυ εγωιστικο να τον θες για μια ζωη εδω να κλεισει την καριερα του...Ο Ντελιας πρεπει να παει να παιξει με τους κορυφαιους γιατι ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!
- navigator11
Εγώ θα παρηγοριόμουν αρκετά πάντως, να είμαι ειλικρινήςDamoN έγραψε:Ούτε με του κομαν της μπαγιερν δεν Ξεπερνιέται . Στα αλλά συμφωνώ

Επιτέλους κάποιος το είπε!Gospi έγραψε:Αν η ΠΑΕ χρειάζεται αμεσα πορους για να τρεξει τον σχεδιασμο, τοτε προτιμω αποχωρηση Ντελια παρα αποχωρηση Κουλιε. Θεωρω πολυ πιο ευκολο να αναβαθμιστει η επιθετικη γραμμη και να καλυφθει το κενο Ντελια, απο το να ξαναφτιαχτει το αμυντικο δίδυμο!
Επομενως μακαρι ο Ντελιας να ναι ο μονος που θα φυγει αν φυγει.
Ξες ότι στην αρχή είχα την δίκη σου στάση του τυπου θα μας σπάσετε πάλι τα @@. Διάβασε διάβασε άρχισα να στεναχωριέμαι φουλ μέχρι που είδα το ποστ σου γεμάτο λογική στο τοπικ του μικρού και ήρθα στα ίσια μου .
Εντομεταξυ τον αντρε με τα μάτια δακρυσμένα να μας χαιρετάει σε εκείνο τον χειμωνιάτικο αγώνα στην 4 θυμήθηκα και εγώ και ειπα ας βγει ο μικρός να κλαίει και να λέει δεν πάω πουθενά και μετά τα κάνουμε
Πουτ@να όλα …
Εντομεταξυ τον αντρε με τα μάτια δακρυσμένα να μας χαιρετάει σε εκείνο τον χειμωνιάτικο αγώνα στην 4 θυμήθηκα και εγώ και ειπα ας βγει ο μικρός να κλαίει και να λέει δεν πάω πουθενά και μετά τα κάνουμε
Πουτ@να όλα …
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 07 Ιουν 2024, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πριν μια βδομάδα, σε αυτό το τοπικ έγραψα πως αποκωδικοποιωντας τις δηλώσεις Ντελια και Κυρκυρ, η μεταγραφή Ντελια ήταν το πιθανότερο σενάριο.
Οι γνώμες που γράφονται στο τοπικ του Κωνσταντελια είναι πολλές, αντικρουομενες και ενδιαφέρουσες.
Εγώ ομως θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω την κουβέντα.
Αν τελικά γίνει η μεταγραφή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε αν ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει ως ποδοσφαιρικό club ή όχι.
Αν δούμε ο ΠΑΟΚ να κάνει μεταγραφές μόνο και μόνο γιαν ηρεμήσει τον κόσμο τότε θα έχουμε μείνει στάσιμοι. Δηλαδή αν δούμε ότι χωνομαστε να πάρουμε παίκτη που είναι στόχος άλλης ομάδας για να πουλήσουμε επικοινωνιακη νίκη ή πάρουμε παίκτη επειδή τον καψουρευεται ο κόσμος (βλέπε Λιβαγια) ή για έναν παίκτη που του δίνουμε 5 και αυτός ζητάει 10 τα δώσουμε τα 10 απλά για να επέλθει ηρεμία τότε νομίζω πως δε θα έχουμε κινηθεί ώριμα.
Αν δούμε παίκτες που αποκτώνται ξεκάθαρα με βάση το αγωνιστικό πλάνο τότε όλα θα τα κοιτάμε με πιο αισιόδοξη ματιά.
Στο τέλος της ημέρας αυτό που θα μας ενδιαφέρει ειναι το πως θα παίξουν αυτοί που θα είναι παρόντες.
Οι γνώμες που γράφονται στο τοπικ του Κωνσταντελια είναι πολλές, αντικρουομενες και ενδιαφέρουσες.
Εγώ ομως θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω την κουβέντα.
Αν τελικά γίνει η μεταγραφή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε αν ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει ως ποδοσφαιρικό club ή όχι.
Αν δούμε ο ΠΑΟΚ να κάνει μεταγραφές μόνο και μόνο γιαν ηρεμήσει τον κόσμο τότε θα έχουμε μείνει στάσιμοι. Δηλαδή αν δούμε ότι χωνομαστε να πάρουμε παίκτη που είναι στόχος άλλης ομάδας για να πουλήσουμε επικοινωνιακη νίκη ή πάρουμε παίκτη επειδή τον καψουρευεται ο κόσμος (βλέπε Λιβαγια) ή για έναν παίκτη που του δίνουμε 5 και αυτός ζητάει 10 τα δώσουμε τα 10 απλά για να επέλθει ηρεμία τότε νομίζω πως δε θα έχουμε κινηθεί ώριμα.
Αν δούμε παίκτες που αποκτώνται ξεκάθαρα με βάση το αγωνιστικό πλάνο τότε όλα θα τα κοιτάμε με πιο αισιόδοξη ματιά.
Στο τέλος της ημέρας αυτό που θα μας ενδιαφέρει ειναι το πως θα παίξουν αυτοί που θα είναι παρόντες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 07 Ιουν 2024, 01:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πολύ ευχάριστο που το λαμόγιο ο Πέλκας θα μείνει Τουρκία.
Αυτός που πέρσι έλεγε "θα πάω εκεί που μου δείχνουν ότι με θέλουν" υπονοώντας ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν μικρή.
Θα γινόταν πρώτος μάγκας θα είχε και καμιά θέση όταν σταματούσε αν το έπαιζε καλά.
Και αγωνιστικά πολύ χειρότερος απ'το 2017-18-19 φυσικά.
Τέτοιους μικρούς χαρακτήρες ο ΠΑΟΚ δεν τους έχει ανάγκη.
Ντεμεκ ΠΑΟΚ αλλά αν δεν μου δώσουν 200 χιλιάρικα παραπάνω κάνω μουτράκια.
Ωραία πάρτα τώρα από κει αλλά μη κτυπάς πόρτες στα 33 με δακρύβρεχτες δηλώσεις. Ευτυχώς πιστεύω ο Ιβάν δεν ξεχνάει...
Αυτός που πέρσι έλεγε "θα πάω εκεί που μου δείχνουν ότι με θέλουν" υπονοώντας ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν μικρή.
Θα γινόταν πρώτος μάγκας θα είχε και καμιά θέση όταν σταματούσε αν το έπαιζε καλά.
Ωραία πάρτα τώρα από κει αλλά μη κτυπάς πόρτες στα 33 με δακρύβρεχτες δηλώσεις. Ευτυχώς πιστεύω ο Ιβάν δεν ξεχνάει...
Αυτο για τη ρευστοτητα το ακουσα κ γω χθες/προχτεςPaokPatraG4 έγραψε:Εδώ να πω και εγώ ότι αυτό που μαθαίνω είναι ότι ο Ντελιας φεύγει και ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα ρευστότητας....Η Σάλτσμπουργκ δίνει τεράστια προκαταβολή και εάν όντως κλείσει τελικά ο Ντελιας στην Σάλτσμπουργκ θα ανακοινωθούν 3 μεταγραφές σίγουρα....Ενας παληκαρος που γράφει σε κάποιο social είναι όντως πολύ ψαγμένος.... Οπότε οσο πιο γρήγορα γίνει η μεταγραφή Ντελια τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν όλα στον ΠΑΟΚ.....
Ουδεποτα πιστεψα αυτες τις φημες κ αυτα τα σεναρια
Δεν ξερω ποιοι κ με τι σκοπιμοτητα τα διακινουν
Καθε φορα π το ακουω ομως, καθως δεν ειναι η πρωτη φορα π βγαινει κατι τετοιο προς τα εξω σε περιεργο timing, μπορω να ομολογησω οτι με εξοργιζει καθως το θεωρω πολυ περιεργο κ πονηρο, χωρις να προκυπτει απο πουθενα απολυτως
- soflodoras
Μιλα λιγο καλυτερα για παικτες που τιμησαν την ομαδα και αποδεδειγμενα την αγαπανε. Ντροπη κ μονο, για να μην πω κατι αλλο.fossa έγραψε:Πολύ ευχάριστο που το λαμόγιο ο Πέλκας θα μείνει Τουρκία.
Απο εκει και περα, εσυ στη θεση του να προτιμησεις τα 600.000 (που ειναι λιγα) αντι του 1.000.000.
- Patricio_4
Το μέλλον των παιδιών του φτιάχνει ο Πέλκας, δεν είστε καθόλου δίκαιοι μαζί του. Ποιος από εσάς δεν θα έμενε ακόμα 2 χρόνια στη Τουρκία για 800κ παραπάνω ?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- AlxNeapoli1
Ξεφτιλα το λιγοτερο η εκφρασηfossa έγραψε:Πολύ ευχάριστο που το λαμόγιο ο Πέλκας θα μείνει Τουρκία.
Τι γράφετε ρε εσείς;fossa έγραψε:Πολύ ευχάριστο που το λαμόγιο ο Πέλκας θα μείνει Τουρκία.
-
Special 4 έγραψε:Αυτο για τη ρευστοτητα το ακουσα κ γω χθες/προχτεςPaokPatraG4 έγραψε:Εδώ να πω και εγώ ότι αυτό που μαθαίνω είναι ότι ο Ντελιας φεύγει και ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα ρευστότητας....Η Σάλτσμπουργκ δίνει τεράστια προκαταβολή και εάν όντως κλείσει τελικά ο Ντελιας στην Σάλτσμπουργκ θα ανακοινωθούν 3 μεταγραφές σίγουρα....Ενας παληκαρος που γράφει σε κάποιο social είναι όντως πολύ ψαγμένος.... Οπότε οσο πιο γρήγορα γίνει η μεταγραφή Ντελια τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν όλα στον ΠΑΟΚ.....
Ουδεποτα πιστεψα αυτες τις φημες κ αυτα τα σεναρια
Δεν ξερω ποιοι κ με τι σκοπιμοτητα τα διακινουν
Καθε φορα π το ακουω ομως, καθως δεν ειναι η πρωτη φορα π βγαινει κατι τετοιο προς τα εξω σε περιεργο timing, μπορω να ομολογησω οτι με εξοργιζει καθως το θεωρω πολυ περιεργο κ πονηρο, χωρις να προκυπτει απο πουθενα απολυτως
Εφόσον υπάρχει θέμα ρευστότητας γιατί δεν ξεκινούν την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας .Δεν θα μας τρελάνουν αυτοί ,έλεος .