7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Στα παιδάκια σας μπλακ να πείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη ομάδα που δεν καρφώνει δελτία και ανοίγει το δρόμο και βοηθάει τα σπλάχνα του να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα . Όπως επίσης να πεις ότι ο Ντελιας ο Κουλιε ο Μειτε σήμερα είναι αύριο δεν είναι και ΠΑΟΚ δεν γιναμε για αυτούς ούτε θα αλλάξουμε ομάδα αν φύγουν .
Μπορείς να τους πεις κιόλας ότι αλλά παιδάκια στην θέση τους πριν 20 χρόνια καθόντουσαν πάνω από το ραδιοφωνάκι και άκουγαν τον έναν αγαπημένο τους παιχτη να κάνει προσφυγή μετά τον άλλον και αντί να παίζουν με τα αλλά παιδάκια καθόντουσαν μέσα στο σπίτι τους και έκλαιγαν .
Aivas καλά το πας εγώ δεν άντεξα και σταμάτησα … ότι έχεις πει και λες μαζί σου .
Μόνο ένα πράγμα ποιος σας είπε ρε μάγκες ότι εμείς δεν στεναχωριόμαστε που θα φύγει ;;;; Δηλαδή εγώ είμαι ο Λογιστης της ΠΑΕ που λέω ότι είναι λογικό να φύγει αν αυτό αποφάσισε και εσείς δεν είστε που λέτε ότι για να φύγει πρέπει να πάρουμε 30 αντί για 17;;;;
100 να πάρουμε εγώ θα στεναχωρεθώ και δεν θέλω να φύγει . Μπορείς να τον κρατήσεις; Μόνο αν μεγάλωσε με αφίσα του Τότι στο δωμάτιο του
Μπορείς να τους πεις κιόλας ότι αλλά παιδάκια στην θέση τους πριν 20 χρόνια καθόντουσαν πάνω από το ραδιοφωνάκι και άκουγαν τον έναν αγαπημένο τους παιχτη να κάνει προσφυγή μετά τον άλλον και αντί να παίζουν με τα αλλά παιδάκια καθόντουσαν μέσα στο σπίτι τους και έκλαιγαν .
Aivas καλά το πας εγώ δεν άντεξα και σταμάτησα … ότι έχεις πει και λες μαζί σου .
Μόνο ένα πράγμα ποιος σας είπε ρε μάγκες ότι εμείς δεν στεναχωριόμαστε που θα φύγει ;;;; Δηλαδή εγώ είμαι ο Λογιστης της ΠΑΕ που λέω ότι είναι λογικό να φύγει αν αυτό αποφάσισε και εσείς δεν είστε που λέτε ότι για να φύγει πρέπει να πάρουμε 30 αντί για 17;;;;
100 να πάρουμε εγώ θα στεναχωρεθώ και δεν θέλω να φύγει . Μπορείς να τον κρατήσεις; Μόνο αν μεγάλωσε με αφίσα του Τότι στο δωμάτιο του
- keep_paokizein
Πού να τα καταλάβει αυτά ο Τζακ4. Ψιλά γράμματα.Pellaios έγραψε:Προσωπικά θεωρώ την πρόταση της Σάλτσμπουργκ την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση που έχει γίνει ποτέ για ποδοσφαιριστή μας.
Ξεχαστε τα 15 - 20 μύρια πέντε πάνω πέντε κάτω για τον Ιβάν δεν είναι θέμα...
Όλοι ξέρουν ότι η πρόταση των αυστριακών βασίζεται στην πεποίθηση τους ότι ο ντελιας μπορεί να μπει στην ελίτ των Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών και εκεί είναι το ενδιαφέρον.
Πότε άλλοτε Έλληνας ποδοσφαιριστής έφυγε με αυτήν την προοπτική; Γιατί εάν ο ντελιας εξελιχθεί και δουλευτεί όπως πιστεύουν οι Αυστριακοί που αποδεδειγμένα έχουν το know how, τότε θα πάρει μετεγγραφή σε ένα κλαμπ μέσα στα μεγαλύτερα 10-15 της Ευρώπης και υπολογίσιμος για βασικός.
Όταν οι Αυστριακοί το έχουν κάνει με τον χααλαντ τον σομποσλαι και τόσους άλλους γιατί να μην το κάνουν με τον ντελια;
Και τέλος φαντάζεστε εφόσον γίνει αυτό τι ώθηση και πρεστίζ θα δοθεί στις ακαδημίες μας όταν ένα γέννημα - θρέμμα της ομάδας μας γίνει πραγματικός Ευρωπαίος σταρ;
Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι το ντιλ με την Σάλτσμπουργκ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το ερχόταν πχ η Μπρέντφορντ και να μας έδινε 25 μύρια και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η πλευρά του παίκτη το συζητάνε πολύ σοβαρά.
Εχω γράψει για το πως λειτουργεί η ποδοσφαιρική αγορά και πόσο σημαντικό club ειναι η Σάλτσμπουργκ σε αυτό το γρανάζι. Λοιδωρήθηκα φυσικά απ' τον Τζακ4. "Ποια Σαλτσμπυργκ ... ;"
- keep_paokizein
Εχεις επιχειρήματα πάντως!!!Salvatore έγραψε:Γαμιέται το Σάλτζμπουργκ και η Ρεντ Μπουλ.Pellaios έγραψε:Προσωπικά θεωρώ την πρόταση της Σάλτσμπουργκ την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση που έχει γίνει ποτέ για ποδοσφαιριστή μας.
Ξεχαστε τα 15 - 20 μύρια πέντε πάνω πέντε κάτω για τον Ιβάν δεν είναι θέμα...
Όλοι ξέρουν ότι η πρόταση των αυστριακών βασίζεται στην πεποίθηση τους ότι ο ντελιας μπορεί να μπει στην ελίτ των Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών και εκεί είναι το ενδιαφέρον.
Πότε άλλοτε Έλληνας ποδοσφαιριστής έφυγε με αυτήν την προοπτική; Γιατί εάν ο ντελιας εξελιχθεί και δουλευτεί όπως πιστεύουν οι Αυστριακοί που αποδεδειγμένα έχουν το know how, τότε θα πάρει μετεγγραφή σε ένα κλαμπ μέσα στα μεγαλύτερα 10-15 της Ευρώπης και υπολογίσιμος για βασικός.
Όταν οι Αυστριακοί το έχουν κάνει με τον χααλαντ τον σομποσλαι και τόσους άλλους γιατί να μην το κάνουν με τον ντελια;
Και τέλος φαντάζεστε εφόσον γίνει αυτό τι ώθηση και πρεστίζ θα δοθεί στις ακαδημίες μας όταν ένα γέννημα - θρέμμα της ομάδας μας γίνει πραγματικός Ευρωπαίος σταρ;
Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι το ντιλ με την Σάλτσμπουργκ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το ερχόταν πχ η Μπρέντφορντ και να μας έδινε 25 μύρια και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η πλευρά του παίκτη το συζητάνε πολύ σοβαρά.
Εκλεισε το ντιλ με το τρομακτικό Θηρίο τη Σαλτσμπουργκ?
Ανταγωνίζεται Ρεάλ, Μπαρθα, Θουμπιθαρέτα, Θολοθάμπαλ και άλλους. Και ας μην έχει πουλήσει παίκτη στη Ρεάλ. Τεράστια επιτυχία. Θα μπεί τρόπαιο για τη μεταγραφή αυτή δίπλα στον ισολογισμό που γράφει πιο πάνω ο φίλοθ.
Οταν πωληθεί ο Ντέλιας, ο Λουτσέσκου για να ξεκλειδώνει δύσκολες άμυνες, θα ριχνει τον Κυρ, την Γκοτσα και τον Ισολογισμό μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πορευτείς με οτι έχεις.
Ανταγωνίζεται Ρεάλ, Μπαρθα, Θουμπιθαρέτα, Θολοθάμπαλ και άλλους. Και ας μην έχει πουλήσει παίκτη στη Ρεάλ. Τεράστια επιτυχία. Θα μπεί τρόπαιο για τη μεταγραφή αυτή δίπλα στον ισολογισμό που γράφει πιο πάνω ο φίλοθ.
Οταν πωληθεί ο Ντέλιας, ο Λουτσέσκου για να ξεκλειδώνει δύσκολες άμυνες, θα ριχνει τον Κυρ, την Γκοτσα και τον Ισολογισμό μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πορευτείς με οτι έχεις.
Εγω παντως θα προτεινα ασχετα της εξελιξης του θεματος Ντελια , αν ειναι δυνατο να αναπτυξουμε «κονε»
ειδικα με τον ομιλο αυτο.
Σε θεματα σκαουτινγκ, αναπτυξης αθλητικων προτζεκτς, know how, στελεχωσης, μαρκετινγκ κλπ ειναι ΠΟλΥ μπροστα !
Βεβαια… γτ να σου ανοιξει ο αλλος τα ματια… ειναι κ αυτο…
ειδικα με τον ομιλο αυτο.
Σε θεματα σκαουτινγκ, αναπτυξης αθλητικων προτζεκτς, know how, στελεχωσης, μαρκετινγκ κλπ ειναι ΠΟλΥ μπροστα !
Βεβαια… γτ να σου ανοιξει ο αλλος τα ματια… ειναι κ αυτο…
Δεν το εννοούσα κυριολεκτικά αυτό που έγραψα αδερφέ.DamoN έγραψε:Στα παιδάκια σας μπλακ να πείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη ομάδα που δεν καρφώνει δελτία και ανοίγει το δρόμο και βοηθάει τα σπλάχνα του να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα . Όπως επίσης να πεις ότι ο Ντελιας ο Κουλιε ο Μειτε σήμερα είναι αύριο δεν είναι και ΠΑΟΚ δεν γιναμε για αυτούς ούτε θα αλλάξουμε ομάδα αν φύγουν .
Ξέρω τι θα πω στο παιδί μου και με ποιο τρόπο, όπως επίσης ξέρω πως δύσκολα θα έχει οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα.
Αυτό που εννοούσα, είναι πως απορώ με το κουράγιο ορισμένων να επιχειρηματολογούν υπέρ οποιασδήποτε Σάλτσμπουργκ, όταν αυτό που θα χάσει ο σύλλογος, όταν και αν πουληθεί ο Ντέλιας, θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλά καλό παίκτη.
Το ότι θα γινόταν αυτό μία μέρα το είχα δεδομένο, αλλά το ότι ταυτόχρονα θα ζούσα την εποχή που θα εκθειάζονταν καθημερινά η κάθε Σάλτσμπουργκ, όχι δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια.
Αυτά. Καλή συνέχεια, δεν τη παλεύω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα.
Aeon προσγειωσου λιγο στην πραγματικοτητα...
Για δικο σου καλο το λεω...
Για δικο σου καλο το λεω...
Θα θελα να κάνω μια ερώτηση:
Θα πουλούσαμε στην Άεκ ή στον Παο τον Κωνσταντέλια με 17 εκατομμύρια;
Κι αν όχι,γιατί;
Θα πουλούσαμε στην Άεκ ή στον Παο τον Κωνσταντέλια με 17 εκατομμύρια;
Κι αν όχι,γιατί;
Γιατί δε γράφεις τον Ιβαν φίλε?Aeon έγραψε:Εκλεισε το ντιλ με το τρομακτικό Θηρίο τη Σαλτσμπουργκ?
Του τη φέρανε πάλι οι αλήτες των γραφείων ε?
Α ρε Ιβάν πάλι σε κορόιδεψαν
- PAOK_Antarctica
Καλά,πες οτι τα δίνουν;psykoman έγραψε:οχι γιατι ΚΑΜΙΑ ελληνικη ομαδα δεν μπορει να δωσει ουτε τα μισα...
Τον δίνουμε;