Σβήστηκε κανένα σχόλιο του πριστ ; Χάσαμε κάτι ;john4serres έγραψε:prist ολέ ολέ ολέ ολέο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 06 Ιουν 2024, 21:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Unpsofable78
Ο prist μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιωθηκε σε κάτι για φέτος νομίζω. Εξάλλου δίνει γρίφους και όχι πληροφορίες
- loukas karadimos
Εάν θέλουν να πουλήσουν ας πουλήσουν. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ. MBAPE στην ΡΕΑΛ παρότι κάθε χρόνο παίρνουν τίτλους και παλεύουν στο chl αλλά η PARI δεν πήρε δραχμή. Εάν θυμάμαι πέρυσι ή προπερσι απέρριψαν πολλά εκατομμύρια της ΡΕΑΛ και στο τέλος τον πήρε η ΡΕΑΛ ελεύθερο. Εάν δεν κάνω λάθος είναι 24. Άρα εάν δεν γίνομε σαν τον χοντρό να βάζουμε άλλους να κάνουν ληστείες και τραμπουκισμους τότε θα πουλάμε κιόλας. Εάν πάρουμε Καμάρα που δεν ξέρω πως πάει η υπόθεση τότε με ένα δεκάρι με καλή πίεση και συμμετοχικό τότε η ομάδα θα είναι πιο πιεστική από πέρυσι. Θα στραγγαλίζει τους αντιπάλους.... Οπότε μην γκρινιαζεται για τις κινήσεις. Περισυβοταννπειραμε ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ παρακαλούσαν οι περισσότεροι εδώ μέσα να πληρώσουμε την ρήτρα των 6μυριων και όταν πήραμε Μείτε μιλούσαμε για νέο Εσιτι. Τελικά παρακαλάμε να κρατήσουμε Μειτε και για τον Μάρκο του βάλαμε και κορδέλα και τον στείλαμε πίσω.
μασαζ με happy end????loukas karadimos έγραψε:Ξεκίνησαν το μασάζ οι 24
Λογικά χαιρετάει ο ντελιας
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά είναι 100 φορές πιο διασκεδαστικό από την Ντελιάδα...Unpsofable78 έγραψε:Ο prist μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιωθηκε σε κάτι για φέτος νομίζω. Εξάλλου δίνει γρίφους και όχι πληροφορίες
- Psuxo_logos
Το είδα μόλις ισχύει.Hayate έγραψε:@aprolipsis για Instagramικους
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε ένα ...παράλληλο σύμπαν, το δαιμόνιο τμήμα marketing της ΠΑΕ, βγάζει αύριο διαφήμιση των διαρκείας με τον Ντέλια να τραγουδάει Καρρά: "Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!" και διαρρέει ότι αυτό ήταν το σχεδιο εξ αρχής. 

Με όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται για τον Ντέλια και για το αν πρέπει να μείνει, καλό θα είναι να μην ξεχνάμε ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.
Επίσης επειδή βλέπω αναφέρεται και ο Πελκας, προτείνω να δείτε τη συνέντευξη του Γιαννούλη στους μπεταραδες το κομμάτι που μιλάει για ΠΑΟΚ. Θα καταλάβετε πολλά για τα "παιδιά" που έχτισαν όνομα στην ομάδα μας.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Επίσης επειδή βλέπω αναφέρεται και ο Πελκας, προτείνω να δείτε τη συνέντευξη του Γιαννούλη στους μπεταραδες το κομμάτι που μιλάει για ΠΑΟΚ. Θα καταλάβετε πολλά για τα "παιδιά" που έχτισαν όνομα στην ομάδα μας.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Να δω τι θα έχει αυτη η ευρωπαϊκή μας λίσταPsaras έγραψε:να και ένα καλό νέο!gergeo4 έγραψε:Πέλκας συνεχίζει μπασακσεχίρ!
Καποιον που δεν θα παίρνει 1εκ τον χρόνο.
Δεν υπάρχει Ελληνας ποδοσφαιριστης στα 30+ όταν επιστρέφει από το εξωτερικό. Ειναι κανόνας. Μανωλας, Παπασταθοπουλος, Μπακασετας...και με καλύτερη καριέρα... μια απογοήτευση και μισή στο γήπεδο.
Δεν υπάρχει Ελληνας ποδοσφαιριστης στα 30+ όταν επιστρέφει από το εξωτερικό. Ειναι κανόνας. Μανωλας, Παπασταθοπουλος, Μπακασετας...και με καλύτερη καριέρα... μια απογοήτευση και μισή στο γήπεδο.
- Montrealiotis
Ήμουν από τους πρώτους που έκραζαν την διοίκηση πέρυσι. Μετά όμως από αυτό το αρχιδατο πρωτάθλημα θεωρώ ότι μας ξεβρακώσαν. Και η διοίκηση και ο Λουτσεσκου.
Δηλαδή ρε παιδιά, δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη σας μετά από αυτό το πρωτάθλημα; Έστω και για λίγο;
Αν πουληθεί ο Ντελιας, πουλήθηκε, τι να κάνουμε; Μας έδειξαν ότι ξέρουν τι κάνουν.
Τα ίδια και με τον Μειτε. Έκραζα (όχι πολύ) γιατί δεν τον κλείνουν με 4, φοβούμενος ότι θα τον χάσουμε. Ε τελικά τον κλείνουν με 2…
Δηλαδή ρε παιδιά, δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη σας μετά από αυτό το πρωτάθλημα; Έστω και για λίγο;
Αν πουληθεί ο Ντελιας, πουλήθηκε, τι να κάνουμε; Μας έδειξαν ότι ξέρουν τι κάνουν.
Τα ίδια και με τον Μειτε. Έκραζα (όχι πολύ) γιατί δεν τον κλείνουν με 4, φοβούμενος ότι θα τον χάσουμε. Ε τελικά τον κλείνουν με 2…
Πριν από περίπου ένα μήνα έγραψα πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής Πέλκα.
Μάλιστα ακριβώς κάτω από το σχόλιο μου είχε εμφανιστεί ένα άλλο μέλος να μου τονίσει πως ο Πέλκας είναι κλεισμένος.
Πριν από περίπου 15 μέρες έγραψα:
"Μεσοεπιθετικός, όχι Έλληνας". Εννοώντας προφανώς τον Πέλκα.
Το ίδιο μέλος ξανά εμφανίστηκε να γράψει πως ο Πέλκας είναι κλεισμένος και το θέμα είναι πότε θα ενεργοποιήσουμε τη μεταγραφή.
Δεν με απασχολεί που βγήκαν αληθινά τα παραπάνω, απλά χαίρομαι γιατί βλέπω πως η ενημέρωση που είχα μέχρι στιγμής φέτος πέφτει μέσα. Ελπίζω να συνεχιστεί και ότι μαθαίνω (και μπορώ) να το μοιράζομαι με όλους.
Μάλιστα ακριβώς κάτω από το σχόλιο μου είχε εμφανιστεί ένα άλλο μέλος να μου τονίσει πως ο Πέλκας είναι κλεισμένος.
Πριν από περίπου 15 μέρες έγραψα:
"Μεσοεπιθετικός, όχι Έλληνας". Εννοώντας προφανώς τον Πέλκα.
Το ίδιο μέλος ξανά εμφανίστηκε να γράψει πως ο Πέλκας είναι κλεισμένος και το θέμα είναι πότε θα ενεργοποιήσουμε τη μεταγραφή.
Δεν με απασχολεί που βγήκαν αληθινά τα παραπάνω, απλά χαίρομαι γιατί βλέπω πως η ενημέρωση που είχα μέχρι στιγμής φέτος πέφτει μέσα. Ελπίζω να συνεχιστεί και ότι μαθαίνω (και μπορώ) να το μοιράζομαι με όλους.