Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

nunies4 έγραψε:Δεν πέρασαν ούτε 20 μέρες.
Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Ευτυχώς γιατί είχαμε αρχίσει να πληττουμε που άπαντες ήταν σε φάση χαμόγελο κολλημένο 24hour

Και η πλάκα ξέρεις ποια εινσι αδερφέ....

Αν πουληθεί ο ντελιας θα είναι γιατί θα το θέλει ο ίδιος καμία ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν παίκτη αν ο παίκτης έχει αποφασίσει να φυγει....

Ρε τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουμε;
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

μωρέ το να ζητάμε να μείνει ο ντέλιας, άντε να πω, οκ, δεκτό.
το να βάζουμε στην εξίσωση και την περίπτωση σαμάτα κι εκόνγκ, συγνώμη μου φαίνεται λίγο ..... παράξενο.....
δηλαδή θέλουν να πουλήσουν ή να ξεπουλήσουν τον ντέλια? οκ?
αλλά δεν θέλουν να πουλήσουν τον σαμάτα και τον εκόνγκ? τους κρατάνε ομήρους? και μάλιστα έχετε ορίσει και τιμές για τους δύο τελευταίους. αλλά για τον μικρό δεν γράφετε τιμή, δεν λέτε πόσο θα πουλούσατε εσείς? με τι νούμερα θα ήμασταν ικανοποιημένοι?
έχει κι αυτός ο λογισμός μια κοινή συνισταμένη. δεν πουλάμε ντέλια με το ζόρι αλλά πουλάμε δύο με δυόμιση τους άλλους δύο με το ζόρι κι αυτοί. ρε τι ζόρια τραβάμε...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

aivas19 έγραψε:Με τον Τζολη δεν το πέτυχε γιατί βιάστηκε να πουλήσει, σαν μικροαστός που λέμε παραπάνω.
Σε προλαβαίνω : μη μου πεις ότι ήθελε ο παίκτης να φύγει, γιατί αυτά μια μεγάλη ομάδα τα διαχειρίζεται εύκολα.
Θαμπώθηκε λοιπόν από τα 11εκ με αποτέλεσμα να χαλάσει το όνομα της στην αγορά, να χάσει τις υπηρεσίες του παίκτη, να φάει τα λεφτά σε άστοχες μεταγραφές και 5 χρόνια να μην έχει αριστερό εξτρέμ μέχρι να εμφανιστεί ο Τάισον
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Καμία σχέση με ότι πάει να γίνει τώρα[/quote]

Το ίδιο ακριβώς είναι. Και πάλι τότε κάποιοι πανηγύριζαν για την «μεγαλύτερη πώληση της ομάδας»
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Πάντως τι θα διαβάζαμε εδώ μέσα αν πουλούσαν τον Τζολη 30 εκατομμύρια μετά από μας. Τελικά τον πούλησαν 3,5. Γιαυτό έχει σχετική ηρεμία.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

xrisitsapa έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="xrisitsapa"
renegade έγραψε:Κάποιους τους έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει selling club και πανηγύριζαν.
Μάλλον νόμιζαν ότι θα βγάζει κωνσταντελιες και θα πουλάει τσιγγαρες
Selling club σημαίνει πουλάς όταν θέλεις, σε σωστή τιμή και έχεις από πίσω έτοιμο αντικαταστάτη.
Τι από αυτά συντρέχει εδώ ;
Προφανώς αν πουλήσει θα πουλήσει γιατί το θέλει.
Και φυσικά θα πουλήσει στην τιμή την οποία θα έχει ορίσει...κ όχι στην τιμή που ο κάθε ένας νομίζει ότι είναι η σωστή.
Όσο για τον αντικαταστάτη.... απλά μένει να φανεί.
Τώρα αν εσύ νόμιζες ότι θα γίνουμε αχματ γκροζνι επειδή έχουμε δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη... δεν φταίει κανείς.

Καταλαβαίνω ότι σ αν οπαδοί θέλουμε να βλέπουμε τον κάθε ντελια για χρόνια στην ομάδα μας, αυτό όμως ούτε ρεαλιστικό είναι αλλά ούτε και το βέλτιστο μακροπρόθεσμα.

Ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει να πετύχει με την περίπτωση κωνσταντέλια είναι ότι δεν κατάφερε με τον τζολη ( ευτυχώς έκανε αυτή τη χρονιά στην β Γερμανίας κ κάτι πάει να σωθεί) . Να δείξει στην αγορά ότι μπορεί να παράγει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν μελλοντικά να στελεχώσουν ε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου.
Ακόμα και αν έρθει θεωρητικά αύριο μια Γουέστ Χαμ πχ κ προσφέρει 5 εκατομμύρια παραπάνω από ότι οι αυστριακοι, είναι προς όφελος του συλλόγου ο παίχτης να μετεγγραφεί στην ζάλσμουργκ...κ αυτό πλέον το γνωρίζουν οι επιτελείς της ομάδας
Με τον Τζολη δεν το πέτυχε γιατί βιάστηκε να πουλήσει, σαν μικροαστός που λέμε παραπάνω.
Σε προλαβαίνω : μη μου πεις ότι ήθελε ο παίκτης να φύγει, γιατί αυτά μια μεγάλη ομάδα τα διαχειρίζεται εύκολα.
Θαμπώθηκε λοιπόν από τα 11εκ με αποτέλεσμα να χαλάσει το όνομα της στην αγορά, να χάσει τις υπηρεσίες του παίκτη, να φάει τα λεφτά σε άστοχες μεταγραφές και 5 χρόνια να μην έχει αριστερό εξτρέμ μέχρι να εμφανιστεί ο Τάισον
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ[/quote]
Μιλάς για τον ίδιο παίκτη που στο τελευταίο τρίτο της χρονιάς δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου?
Τέλος πάντων. Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά.

Υγ
1,5 σεζόν διαφορά είχαν η αποχώρηση τζολη με τον ερχομό του Τάισον
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πάντα υπάρχουν στη ζωή αυτοί που έχουν 800 ευρώ στην τσέπη αλλά ξέρουν να συμβουλεύουν αυτούς που δεν ξέρουν τι έχουν, για το πως να κάνουν καλύτερη διαχείριση. Έμαθαν και κοστολόγηση
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Επίσης ο Τζόλης πίεζε εκβιαστικά να φύγει. Και όλη του η παρουσία το τελευταίο διάστημα πριν φύγει ήταν τραγική (ο Γκαρσία τον είχε βγάλει από την εντεκάδα και με Λουτσέσκου η βραχεία παρουσία του ήταν τελείως εκτος κλίματος). Βλακεία έκανε ο παίκτης, δεν ήταν έτοιμος αλλά δε νομίζω ότι είχε αλλη επιλογή η ομάδα. Να τον έχει εκεί να κάθεται και να χάνει αξία; Με το Ντέλια τώρα δε γίνονται τέτοια πράγματα, καμία σχέση.
San4

Δημοσίευση από San4 »

To προβλημα με τον ντελια και τον κουλιερακη ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλυτερα ταλεντα απο οτι αναλογει στη φαση που βρισκομαστε στην αναπτυξιακη μας διαδικασια σαν οργανισμος (ομαδα και κοσμος) και ειναι δυσκολο να το διαχειριστουμε με νηφαλιοτητα και ψυχραιμια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε:
aivas19 έγραψε:Με τον Τζολη δεν το πέτυχε γιατί βιάστηκε να πουλήσει, σαν μικροαστός που λέμε παραπάνω.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Καμία σχέση με ότι πάει να γίνει τώρα
Το ίδιο ακριβώς είναι. Και πάλι τότε κάποιοι πανηγύριζαν για την «μεγαλύτερη πώληση της ομάδας»[/quote]

Καμία σχέση δεν έχει, στα γράψαν και τα παιδιά πάνω για την 5ετία που γράφεις (λολ) και ότι ο Τζόλης είχε παραγκωνιστεί, αλλα οκ.

Δείξε μου ποιος πανηγυρίζει. Έναν όχι πολλούς. Έναν που θέλει να φύγει ο Ντέλιας και χαίρεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 06 Ιουν 2024, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dev

Δημοσίευση από dev »

σαν τους τσομπαναρεους τρεχουμε να πουλησουμε το αστερι μας πριν απο προκριματικα και μετα απο ανελπιστη επιτυχια πρωταθλημα.

αυτη ειναι η αληθεια.

για αυτους που λενε για εσοδα να μας πουνε γιατι δεν βγηκαν τα διακρκειας μετα απο το πρωταθλημα προς εκμεταλευση του ενθουσιασμου

χαζος ειναι ο dpg που πουλαει τα επομενα διαρκειας πανω στον ενθουσιασμο

για αυτους που λενε για το μισογεματο γηπεδο συμφωνω και τα εχω πει και εγω δεν πας πουθενα με μηδεν σολντ αουτ

λιγη και η διοικηση λιγος και ο λαος
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Maxpaok έγραψε:μωρέ το να ζητάμε να μείνει ο ντέλιας, άντε να πω, οκ, δεκτό.
το να βάζουμε στην εξίσωση και την περίπτωση σαμάτα κι εκόνγκ, συγνώμη μου φαίνεται λίγο ..... παράξενο.....
δηλαδή θέλουν να πουλήσουν ή να ξεπουλήσουν τον ντέλια? οκ?
αλλά δεν θέλουν να πουλήσουν τον σαμάτα και τον εκόνγκ? τους κρατάνε ομήρους? και μάλιστα έχετε ορίσει και τιμές για τους δύο τελευταίους. αλλά για τον μικρό δεν γράφετε τιμή, δεν λέτε πόσο θα πουλούσατε εσείς? με τι νούμερα θα ήμασταν ικανοποιημένοι?
έχει κι αυτός ο λογισμός μια κοινή συνισταμένη. δεν πουλάμε ντέλια με το ζόρι αλλά πουλάμε δύο με δυόμιση τους άλλους δύο με το ζόρι κι αυτοί. ρε τι ζόρια τραβάμε...
Δεν θα ήμουν με καμία τιμή ικανοποιημένος για τον Κωνσταντέλια γιατί πολύ απλά δεν θέλω να τον πουλήσω. Κάτω από 25 είναι αστεία κάθε προσφορά.

Διαφορετικη εξίσωση και άλλη περίπτωση είναι οι άλλοι δύο και αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μάλλον τραβάς όντως ζόρια. Η τιμή πώλησης του ενκονγκ ήταν η εξίσωση μου στην ρήτρα που έχει θέσει η Ζάγκρεμπ για τον Πετκοβιτς. Σε ευχαριστώ και καλό βράδυ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dev έγραψε:σαν τους τσομπαναρεους τρεχουμε να πουλησουμε το αστερι μας πριν απο προκριματικα και μετα απο ανελπιστη επιτυχια πρωταθλημα.

αυτη ειναι η αληθεια.

για αυτους που λενε για εσοδα να μας πουνε γιατι δεν βγηκαν τα διακρκειας μετα απο το πρωταθλημα προς εκμεταλευση του ενθουσιασμου

χαζος ειναι ο dpg που πουλαει τα επομενα διαρκειας πανω στον ενθουσιασμο

για αυτους που λενε για το μισογεματο γηπεδο συμφωνω και τα εχω πει και εγω δεν πας πουθενα με μηδεν σολντ αουτ

λιγη και η διοικηση λιγος και ο λαος
Όχι δεν είναι αυτή η αλήθεια αλλά σε βολεύει να δημιουργείς κλίμα. Αν τρέχαμε να τον πουλήσουμε θα είχε γίνει περσι. Αν τρέχαμε να τον πουλήσουμε θα είχε φύγει με λιγότερα. Τίποτε από αυτά δεν έγινε :D Επίσης, ο παίκτης δεν θέλει να φύγει δηλαδή και θα υπογράψει με το ζόρι; Εξήγησε μας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι σκατα αρχίσατε να λέτε πάλι μαζικά ρε μερικοι;

Άντε συνέλθετε λίγο απ' την ανελέητη σκατοπροαιρετη πάρλα

Πέρυσι με δική μου προτροπή εδώ είχαμε πει ότι λόγω της αγωνιστικής αποτυχίας "δίκιο έχει ο κόσμος να ξεσπάει"

Φέτος αυτό ούτε δικαιολογείται ούτε θα γίνει ανεκτό

Και δε θα δώσουμε εξηγήσεις παραπάνω

Όποιος θέλει να καταλάβει, ας καταλάβει

Φέτος εφαγε μεγάλο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ μεγαλο κομμάτι των "αυτοδίκαιων κριτών"

Ανάλυση, άποψη, ΚΡΙΤΙΚΗ στο βαθμό της κοινής λογικής, δεκτά και επιθυμητά

Από εκεί και πέρα ουδεν
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτά είναι τα έσοδα μας κ τα έξοδα μας .
Όσο για τους μικροαστους...να γνωρίζουν ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια ακόμα κ σε χρονιά όπως το ντάμπλ είναι κάτι λίγα πάνω από 4 εκατομμύρια.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 06 Ιουν 2024, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Απειρα τα παραδειγματα παντως που ομαδες εχουν πουλησει το μεγαλο αστερι τους η ακομα και τα μεγαλα αστερια τους και με σωστη διαχειρηση και επενδυση κανανε υπερομαδες...Η φετινη Λεβερκουζεν??ο Αγιαξ γενικοτερα???η Ντορτμουντ??κλπ κλπ...Αν ο ΠΑΟΚ πουλησει τον Ντελια και μου φερει ακομα 2 Ζιβκοβιτς η Ντεσποτοφ στα εξτρεμ,δλδ παικτες που βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν την μεγαλη ευκαιρια τους και οχι σκαλοπατι για παραπανω,αν πουλησει τον Κουλιε και μου φερει 2 Ινγκανσον στην αμυνα κλπ κλπ η ομαδα θα ειναι πολυ καλυτερη καθε χρονο...Και λεφτα θα βαζουμε στα ταμεια αλλα και θα χτιζετε κορμος για μεγαλη και σταθερη ομαδα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”