Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Η πλάκα είναι οτι δεν έχουμε πάρει κανέναν ακόμα !!!!
(Ούτε έχουμε πουλήσει!)
(Ούτε έχουμε πουλήσει!)
Εγώ εδώ διασκεδάζω και γούστα βγάζω μόνο τούμπα χώρις σολντ ουτ μην μας χαλάσετε και τα γούρια απο 18.000 έως 25.000 θα είμαστε πάντα εκεί.... Έζησα μια. Από τις καλλιτερες αθλητικά περίοδος της ζωής μου και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από το 1972.
Τι λέγαμε? Α ή κακή διαχείρισή των μεταγραφών και αν και εφόσον κλπ
Κλπ.

Τι λέγαμε? Α ή κακή διαχείρισή των μεταγραφών και αν και εφόσον κλπ
Κλπ.

1) Αδυνατω να καταλαβω την απαξιωση της Σάλτσμπουργκ απο ορισμενους συμφορουμιτες και συνεπως την απαξιωση της επιθυμιας (;) του Ντελια να παιξει γι αυτούς.
2) Σιγουρα θα πονέσει το να χασουμε την παιχτουρα, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες. Ενα ποσο της ταξεως των 17,5-20 μυριων θα τον καταστησει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορια Έλληνα που αγωνίζεται στη σουπερ λιγκ.
3) Επισης, ποια νομίζετε πως ειναι η θεση του ΠΑΟΚ στην ευρωπαικη αγορα; Ποια η διαπραγματευτική του ισχυς; Ειναι ο ΠΑΟΚ (ή οποιαδηποτε ελληνική ομαδα) μεγαλυτερο μεγεθος απο την Σάλτζμπουργκ; Πραγματικά θα ηθελα ενας που τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα να μου απαντήσει σε αυτες τις ερωτησεις.
4) Νομιζετε οτι υπάρχουν πολλες ομαδες του επιπέδου της ομαδας μας που εχουν βάλει στα ταμεια τους 17-20 μυρια απο μεταγραφη παιχτη τους;; Ισως 2-3, κι αν.
5) Ακομα και να κλείσει το ντιλ στα 17, θα μιλάμε για μεταγραφη που θα ανηκει στις 200 πιο ακριβες μεταγραφες στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαίρου.
Αν καποιος αμφισβητει αυτα που γραφω ας ριξει μια ματια εδω:
https://www.transfermarkt.com/transfers ... 0&plus=1#/
2) Σιγουρα θα πονέσει το να χασουμε την παιχτουρα, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες. Ενα ποσο της ταξεως των 17,5-20 μυριων θα τον καταστησει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορια Έλληνα που αγωνίζεται στη σουπερ λιγκ.
3) Επισης, ποια νομίζετε πως ειναι η θεση του ΠΑΟΚ στην ευρωπαικη αγορα; Ποια η διαπραγματευτική του ισχυς; Ειναι ο ΠΑΟΚ (ή οποιαδηποτε ελληνική ομαδα) μεγαλυτερο μεγεθος απο την Σάλτζμπουργκ; Πραγματικά θα ηθελα ενας που τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα να μου απαντήσει σε αυτες τις ερωτησεις.
4) Νομιζετε οτι υπάρχουν πολλες ομαδες του επιπέδου της ομαδας μας που εχουν βάλει στα ταμεια τους 17-20 μυρια απο μεταγραφη παιχτη τους;; Ισως 2-3, κι αν.
5) Ακομα και να κλείσει το ντιλ στα 17, θα μιλάμε για μεταγραφη που θα ανηκει στις 200 πιο ακριβες μεταγραφες στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαίρου.
Αν καποιος αμφισβητει αυτα που γραφω ας ριξει μια ματια εδω:
https://www.transfermarkt.com/transfers ... 0&plus=1#/
-
Ο ΠΑΟΚ τι κερδίζει από αυτά που λες ; Τα 20 εκ; Και μετά ;
Έφτιαξε τον ισολογισμό, μαζί σου.
Μετά ; Μεγάλωσε ή μίκρυνε ; Αγωνιστικά και οπαδικά εννοώ…
Το γράφουν οι Κροάτες στο twitter
Bruno Petković could be on his way out, as reported by Germanijak.
The club is willing to take a risk regarding his situation with the release clause, as until June 15 it is €2m, then it's €2.5m until July 15, and after that the fee would be determined by the market.
The club is willing to take a risk regarding his situation with the release clause, as until June 15 it is €2m, then it's €2.5m until July 15, and after that the fee would be determined by the market.
Xrisitsapa Ο ΠΑΟΚ κερδιζει 20 μυρια. Αυτο ειναι ολο. Λιγα; Πολλα; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει κατι αλλο. Δεν μπορει να δεσει τον παιχτη με το ζορι, ουτε να του κοψει τα φτερα εφοσον αυτος καλύπτεται απο την προσφορά.
Καλως ή κακως ο ΠΑΟΚ ειναι κατι σαν τον μικροαστο που διατηρει ενα οικοπεδο φιλετο και ξαφνικα σκαει ο εκατομμυριούχος και του λέει παρε 2 μυρια και πολλά σου ειναι. Κι ας ειναι η αντικειμενικη του αξία στα 5. Ε, ισα ισα που ο ΠΑΟΚ αντιστέκεται και προσπαθει να τσιμπησει ο,τι παραπάνω μπορει.
Ας μπουμε πρώτα 2-3 συνεχόμενες φορες στους ομιλους του Τσ. Λ., ας παρουμε και 2-3 πρωταθλήματα ακομα και οταν ερθει η επόμενη "Σάλτσμπουργκ" να ζητησει τον επομενο "Κωνσταντελια", τοτε ναι να ζητησουμε και 30 και 40 μυρια.
Καλως ή κακως ο ΠΑΟΚ ειναι κατι σαν τον μικροαστο που διατηρει ενα οικοπεδο φιλετο και ξαφνικα σκαει ο εκατομμυριούχος και του λέει παρε 2 μυρια και πολλά σου ειναι. Κι ας ειναι η αντικειμενικη του αξία στα 5. Ε, ισα ισα που ο ΠΑΟΚ αντιστέκεται και προσπαθει να τσιμπησει ο,τι παραπάνω μπορει.
Ας μπουμε πρώτα 2-3 συνεχόμενες φορες στους ομιλους του Τσ. Λ., ας παρουμε και 2-3 πρωταθλήματα ακομα και οταν ερθει η επόμενη "Σάλτσμπουργκ" να ζητησει τον επομενο "Κωνσταντελια", τοτε ναι να ζητησουμε και 30 και 40 μυρια.
Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιου είδους εσωτερικός κανονισμός στο φόρουμ για διαφήμιση τουιτεροπροφίλ (εννοείται mods σε περίπτωση που παίζει κάτι τέτοιο διαγράψτε το σχόλιό μου ελεύθερα). Παρ' όλα αυτά ένα προφίλ το οποίο φαίνεται να εκφράζεται αρκετά προσεκτικά και μου βγάζει κάτι ρε παιδί μου είναι το @PAOK_PANO_APOLA, το οποίο αναφέρει:
Από χθες ξέραμε ότι υπάρχει "σκάλωμα" με την προκαταβολή. Ο ΠΑΟΚ ζητάει 10 μύρια και οι αυστριακοί δίνουν 7 (για την ώρα). Αν, σχεδόν απίθανο, δε δώσουν αυτά που ζητάμε η μεταγραφή δε θα γίνει. Αν γίνει, θα ανακοινωθούν άμεσα 3 μεταγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Πέμ 06 Ιουν 2024, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενικά αυτό το προφίλ στο Χ είναι to the point. Χθες απόγευμα έγραψε για νέα πρόταση της Σάλτσμπουργκ για Ντελια, σήμερα το πρωί βγήκαν όλα τα σάιτ να πουν το ίδιο. Και φαίνεται να έχει inside πληροφορίεςvasgias έγραψε:Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιου είδους εσωτερικός κανονισμός στο φόρουμ για διαφήμιση τουιτεροπροφίλ. Παρ' όλα αυτά ένα προφίλ το οποίο φαίνεται να εκφράζεται αρκετά προσεκτικά και μου βγάζει κάτι ρε παιδί μου είναι το @PAOK_PANO_APOLA, το οποίο αναφέρει:
Από χθες ξέραμε ότι υπάρχει "σκάλωμα" με την προκαταβολή. Ο ΠΑΟΚ ζητάει 10 μύρια και οι αυστριακοί δίνουν 7 (για την ώρα). Αν, σχεδόν απίθανο, δε δώσουν αυτά που ζητάμε η μεταγραφή δε θα γίνει. Αν γίνει, θα ανακοινωθούν άμεσα 3 μεταγραφές.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σχολιο μου δεν εχει σχεση με το αν συμφωνω ή οχι με τον δασκαλο. Εχει ομως με το "Μετα?" που γραφεις. Δεν ξερω αν εχει σχεση με την ηλικια μου (43) αλλα αν μεγαλωσε ή μικρυνε ο ΠΑΟΚ δεν εχει σχεση απο ενα παικτη ή απο εναν προπονητη . Αν θεωρεις οτι το μεγεθος του ΠΑΟΚ αλλαζει αγωνιστικα ή οπαδικα μονο κ μονο απο ενα τεραστιο ταλεντο τοτε την ιδια στιγμη εχεις μικρυνει το μεγεθος αυτης της ομαδας.xrisitsapa έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τι κερδίζει από αυτά που λες ; Τα 20 εκ; Και μετά ;
Αν με ρωτας πιστευω πως ο ντελιας πρεπει να "χρησιμοποιησει" τον ΠΑΟΚ παίζοντας κανα 2 χρονια στο τσουλου για να δει το ονομα του να μεγαλωνει κ μετα να παει σε τοπ ομαδα αν δεν εχει ονειρο να γινει ο τοτι μας το καταλαβαινω ομως το μεγεθος του ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το να επηρρεαζεται απο τον "οποιο" ντελια.
Θα κριθεί από το πώς θα χρησιμοποιήσεις τα λεφτά. Πχ ένας Ντελιας μπορεί να σου χρηματοδοτήσει ένα Μειτε, ένα Ζιφκοβιτς και ένα Ντεσποντοφ για 3 χρόνια. Αν φέρεις 3-4 παικτες αντίστοιχου επιπέδου φυσικά και μπορείς να μεγαλώσεις. Βασικά στο μοντέρνο ποδόσφαιρο μόνο έτσι μπορείς να μεγαλώσεις.xrisitsapa έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τι κερδίζει από αυτά που λες ; Τα 20 εκ; Και μετά ;
Ο ΠΑΟΚ δεν μικραίνει από την πώληση του ντελια οπαδικα ούτε θα γίνει ποτέ αυτό με κανένα παίκτη. Αποδυνάμωση αγωνιστική προς ώρας ναι , μέχρι εκεί.xrisitsapa έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τι κερδίζει από αυτά που λες ; Τα 20 εκ; Και μετά ;
Κάποιους τους έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει selling club και πανηγύριζαν.
Μάλλον νόμιζαν ότι θα βγάζει κωνσταντελιες και θα πουλάει τσιγγαρες
Μάλλον νόμιζαν ότι θα βγάζει κωνσταντελιες και θα πουλάει τσιγγαρες
-
Αυτός είναι ο μόνος που φαίνεται να έχει inside information. Και του Μπρεθγουειτ το είπε πρώτος και για την πρόταση χθες το βράδυ είπε ότι είναι θέμα ημερών να έρθει η πρόταση που θέλουν για ντελια και ξεκίνησαν από το πρωί τα media. Πάντως λεει μιλάμε με ένα δεκάρι από La ligavasgias έγραψε:Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιου είδους εσωτερικός κανονισμός στο φόρουμ για διαφήμιση τουιτεροπροφίλ (εννοείται mods σε περίπτωση που παίζει κάτι τέτοιο διαγράψτε το σχόλιό μου ελεύθερα). Παρ' όλα αυτά ένα προφίλ το οποίο φαίνεται να εκφράζεται αρκετά προσεκτικά και μου βγάζει κάτι ρε παιδί μου είναι το @PAOK_PANO_APOLA, το οποίο αναφέρει:
-
Αν δεν μπείς μια φορά δεν θα πάρεις 2-3 πρωταθλήματα ποτέ. Έτσι βγαίνουν οι Κωνσταντέλιες σαν τα νεράτζια στην Βέροια. Γι'αυτό πουλήσαμε τον Τζόλη για να μπορούμε να αντισταθούμε στον Κωνσταντέλια.Daskalos_4 έγραψε:Xrisitsapa
Έχουμε το μαχαίρι και το καρπούζι και συζητάμε γιατί δεν δίνουμε και τα δύο στην σάλτζμπουργκ.
Αντί δηλαδή να μην πωλείται κάν πριν αποκλειστούμε από το champions league τον δίνουμε και σε αντικειμενικά χαμηλότερη αξία .
Ποια σάλτζμπουργκ και ποιο σκαλοπάτι? Το σκαλοπάτι θα το κάνεις εσύ αν καταφέρεις να μπεις ομίλους , πουλήσεις τον Κωνσταντέλια σε ελίτ ομάδα, βγάλεις 60 εκατομμύρια από αυτές τις δύο ιστορίες και μετά πάρεις 3-4 πρωταθλήματα και καθιερωθείς στην ελίτ της Ευρώπης.
* Αν φέρεις 3-4 παίκτες για αντικαταστάτες,λες και έρχονται στο ελλαδισταν παίκτες . Λες και όταν μυρίσουν το αίμα απ'την πώληση Κωνσταντέλια δεν θα σου ζητάνε οι ομάδες 6+ εκατομμύρια για παίκτες τύπου λιβάγια ,μισιτς
- john4serres
€2m είναι ένα δίκαιο ποσό για έναν 30αρη, αρκεί να ταιριάζει στα θέλω του προπονητή.leftosss4 έγραψε:Το γράφουν οι Κροάτες στο twitter
Πάντως δεν τον λες και μπόμπερ τον Πέτκοβιτς.
Dinamo Zagreb
24 έως 30 ετών
253 συμμετοχές
46 non penalty goals + 36 penalty goals
160 συμμετοχές στη ΗΝL
31 non penalty goals + 22 penalty goals