7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Dimitrisou

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αν θελετε μπορειτε να δειτε την συνεντευξη του Γιαννουλη στους μπεταραδες για να δειτε πως βλεπουν τα νεα παιδια το ελληνικο πρωταθλημα και πως αντιμετωπιζουν τις ευκαιριες για να πανε εξωτερικο..ειτε ειναι ΠΑΟΚτσακια ειτε οχι..τωρα στο κομματι το εξωγηπεδικο ΠΑΟΚτσακια μπορει να γεννησει ο ντελιας οσο μπορει και ενας παικταρας που θα κανει παπαδες στη θεση του..τα παιδια βλεπουν το τι κανει ο αλλος μεσα στο γηπεδο οχι πως τον λενε και τι καταγωγη εχει..εννοειτε πως δεν θα θελα να φυγει ο ντελιας και θεωρω οτι θα ηταν καλυτερα να το κανει για μεγαλυτερη ομαδα απευθειας απο τον ΠΑΟΚ αλλα αν εχει αποφασισει οτι ετσι ειναι καλυτερα και ικανοποιηθει η ομαδα οικονομικα τοτε παμε παρακατω ....
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μετά την χρονιά που έκανε φέτος ο Χάλαντ εγώ αμφιβάλω αν πραγματικός οπαδός του ΠΑΟΚ θα τον ήθελε. Από την άλλη βέβαια είναι νέος ακόμα :ugeek:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

το εγραψα κι παραπανω η ζωη του ποδοσφαιριστη ειναι γεματη αβεβαιοτητες , σημερα θεος αυριο αποδιοπομπαιος τραγος. σημερα υγιεις αυριο τραυματιας . Τι ειναι πιο ευκολο για τον οργανισμο ΠΑΟΚ να κρατησει ενα παικτη σαν τον κωνσταντελια ή να τον πουληση στην πρωτη προταση ? Ο ιβαν ασκει υψηλη διοικηση οχι καθημερινη. οποιος δεν θελει να δει τις απιστευτες ππαλινωδιες τις ΠΑΕ σε ενα σωρο ζητηματα μπορει να το κανει . αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τις βρισκει μπροστα του ο οργανισμος. Αλλες θα τις λυνει ο προεδρος αλλες οχι .
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Aeon έγραψε:Και ποιά ειναι η Σαλσμπουργκ? Μια ομάδα του Εuropa League.

Εισαι ομάδα του Champions League και πουλάς σε ομάδα του Εuropa League το μεγαλύτερο ταλέντο σου λιγο πριν τα προκρηματικά για την είσοδο στου ομίλους του Champions League.
are you sure, fella?
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Aeon έγραψε:
MrSam1926apc έγραψε:Κάποτε ήσασταν Γκαρσια.
Τώρα είστε Κωσταντελιας.
ΠΑΟΚ θα γίνετε κάποτε? Πάλι καλά που δεν βγήκαν τα διαρκείας για να τα σκίσετε όπως κάνετε πριν λίγα χρόνια….

Και με Καντουρι, Καργα και με Μπισεσβαρ πριν πάρει μεταγραφή στην στεντοκο πάλι ΠΑΟΚ ήμασταν.
Χαρείτε το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα και οποίος θέλει μένει, οποίος θέλει φέρνει προσφορά και φεύγει.
Εσύ θα γίνεις ποτέ ΠΑΟΚ?

Προφανώς και δεν υποστηρίζουμε την ίδια Ομάδα, ή την ίδια Ομάδα με τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχουν τόσα τμήματα του ΠΑΟΚ βουτιγμένα στη μιζέρια, άσε το Ποδόσφαιρο να απολαύσει λίγη χαρά και να κερδίσει και κάποιες πρωτιές.

Οι ομάδες δεν είναι "όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φέρνει προσφορά και φεύγει".

Αδερφέ, ο ΠΑΟΚ μας είναι πάνω από πρόσωπα, έθνη και θρησκείες.
Εμεις είμαστε υπηρέτες της ιδέας του ΠΑΟΚ και είτε σας αρέσει είτε όχι ο ΠΑΟΚ μας υπήρχε πριν από εμάς και θα υπάρχει και μετά από εμάς και τα παιδιά μας.

Αδέρφια μας έχουν πεθαίνει για αυτή την ιδεα, αδέρφια μας βγαλαν/βγάζουν κάγκελο για την ιδεα του ΠΑΟΚ και μάλιστα τις περισσότερες φορές φυλακίστηκαν ΑΔΙΚΑ όταν άλλοι με περισσότερα σουλατσάρουν ελεύθεροι και είναι στους πάγκους ομάδων. Αδέρφια μας χάσανε το μέλλον τους σε ένα πούλμαν, ένα βαγόνι, ενα πουλι. Ματώσανε σε πεζοδρόμια και τσιμέντα. Αυτή είναι πραγματική αγάπη με ανιδιοτέλεια….

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ.

Οποτε οποίος θέλει μένει και βάζει το εγώ του κάτω απ τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ… Οποιος δεν θέλει φέρνει πρόταση και φεύγει απ την ΠΑΕ με τους ορους που ορίζει η ΠΑΕ (όπως γίνεται και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις). Το είχε πει και ο Ιβαν εξαλλου στην υπόθεση του Τζολη…
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Τώρα είστε Κωσταντελιας.
ΠΑΟΚ θα γίνετε κάποτε? Πάλι καλά που δεν βγήκαν τα διαρκείας για να τα σκίσετε όπως κάνετε πριν λίγα χρόνια….

Και με Καντουρι, Καργα και με Μπισεσβαρ πριν πάρει μεταγραφή στην στεντοκο πάλι ΠΑΟΚ ήμασταν.
Χαρείτε το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα και οποίος θέλει μένει, οποίος θέλει φέρνει προσφορά και φεύγει.
Τωρα αλλαξες ομαδα?
MrSam1926apc

AlxNeapoli1 έγραψε:
Τώρα είστε Κωσταντελιας.

Τωρα αλλαξες ομαδα?

Μάλλον δεν νιώθεις. Δεν πειράζει προχωράμε… Να σε ρωτήσω γιατί δεν ξέρω, καμία μεταγραφή κάνατε εκει στον Ατρόμητο-Garcia FC?
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Μαλλον εχεις καποιο προσωπικο με τον Γκαρσια και τον αναφερεις στου Ντελια το τοπικ. Πρεπει να σε πονεσε σε καποια φαση με τις φαπες και τα γκολ του. Οτι ομαδα κι αν εισαι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μ αρεσει που καποιος εγραψε ποια Σαλτσμπουργκ...
Και ερχεται και σου δινει 15 χαρτια για παικτη σου...που σαν συλλογος τοσα δεν εχουμε δωσει για ολες τις μεταγραφες μιας ποδοσφαιρικης σαιζον...

και να κανω ετσι μια ερωτηση λιγο ξυπνητζιδικη...Αφου οπως γραφουμε ολοι(κι εγω μεσα) μαγος...το καλυτερο προτζεκτ του Ελληνικου ποδοσφαιρου κτλ...
Γιατι η μονη ομαδα που ενδιαφερεται ειναι η (ποια;)Σαλτζμπουργκ;;; Γιατι δεν ενδιαφερεται καμια αλλη ομαδα;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δηλαδη οποιος θελει να συνεχισει την καριερα του σε εμας ο κωνσταντελιας και οχι στους αυστριακους ενω εχουμε μπροστα μας την μεγαλυτερη προκληση των τελευταιων ετων για να μπουμε στους ομιλους του τσου λου ειναι κωνσταντελιας κλαμπ κι οχι ΠΑΟΚ? Δηλαδη ο κωνσταντελιας ειναι ενας ποδοσφαιριστης φουσκα που βιαζομαστε να πουλησουμε ή ειναι μια παικταρα ολκης που με πιθανη συμμετοχη μας στους ομιλους θα εκτοξευθει η αξια του?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Psykoman
Να σου αντιστρέψω το ερώτημα:
Η Σάλτσμπουργκ είναι βλάκες που δίνουν 15;
Δεν υπολογίζουν ότι θα κερδίσουν;

Άρα υπολογίζουν ότι η αξία του δυνητικά είναι πολύ μεγαλύτερη από 15, σωστά ;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ειναι οι μονοι που πιστευουν στην εξελιξη του Ντελια;
Βλακες δεν ειναι σιγουρα.
MrSam1926apc

AlxNeapoli1 έγραψε:Μαλλον εχεις καποιο προσωπικο με τον Γκαρσια και τον αναφερεις στου Ντελια το τοπικ. Πρεπει να σε πονεσε σε καποια φαση με τις φαπες και τα γκολ του. Οτι ομαδα κι αν εισαι.
Προσωπικό δεν έχω με κανέναν Γκαρσια στο παπαρι μου κι ολας, πρόβλημα έχω μόνο με αυτούς που βάζουν πρόσωπα πάνω απ τον ΠΑΟΚ. Κατάλαβες?

Σε άλλο thread λες ότι ένας παίκτης (όσο καλός και να είναι) πρέπει να μείνει γιατί δημιουργεί φιλάθλους της ομάδας.
Αυτόματα μειώνεις το μεγεθος της ομάδας μου και εννοείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει το ειδικο βάρος, την ιστορία και την οπαδική βάση για να δημιουργήσει νέους φιλάθλους….

Τελικά εγώ είμαι άλλη ομάδα ή εσυ?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

psykoman έγραψε:Ειναι οι μονοι που πιστευουν στην εξελιξη του Ντελια;
Βλακες δεν ειναι σιγουρα.

Εμείς γιατί δεν πιστεύουμε στην εξέλιξη του Ντελια ;
Η μήπως δεν πιστεύουμε στη δυνατότητα της ομάδας να τον εξελίξει και να καρπωθεί αυτή την υπεραξία ;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

MrSam1926apc έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Μαλλον εχεις καποιο προσωπικο με τον Γκαρσια και τον αναφερεις στου Ντελια το τοπικ. Πρεπει να σε πονεσε σε καποια φαση με τις φαπες και τα γκολ του. Οτι ομαδα κι αν εισαι.
Προσωπικό δεν έχω με κανέναν Γκαρσια στο παπαρι μου κι ολας, πρόβλημα έχω μόνο με αυτούς που βάζουν πρόσωπα πάνω απ τον ΠΑΟΚ. Κατάλαβες?

Σε άλλο thread λες ότι ένας παίκτης (όσο καλός και να είναι) πρέπει να μείνει γιατί δημιουργεί φιλάθλους της ομάδας.
Αυτόματα μειώνεις το μεγεθος της ομάδας μου και εννοείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει το ειδικο βάρος, την ιστορία και την οπαδική βάση για να δημιουργήσει νέους φιλάθλους….

Τελικά εγώ είμαι άλλη ομάδα ή εσυ?
Ξεκαβαλα λιγη μαγκια αρχικα, δε μιλας στο περιβαλλον σου. Δευτερον, δεν ειπα ποτε αυτη τη βλακεια που λες. Εσυ αν βλεπεις τον ΠΑΟΚ σαν πελατης και σαν λογιστης προβλημα σου. Ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο τετοιους παιχταραδες για να κανει το επομενο βημα, αλλα αν ησουν ΠΑΟΚ θα σε ενδιεφερε η γιγαντωση του ΠΑΟΚ.
Οτι ομαδα κι αν εισαι, σε πονεσε ο ΠΑΟΚ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”