DamoN έγραψε:gika έγραψε:DamoN έγραψε:Ώρες ώρες είναι απάλευτο να είμαι εδώ μέσα. το περσινο καλοκαίρι δεν σας έγινε μάθημα.
Μας έγινε το προπέρσινο όπου μείναμε με κάτι Κάργες όταν τα τελειώματα του αντιπάλου δεν πήγαν δοκάρι και έξω τον Ιούλιο. Πέρυσι ζήσαμε το ανάποδο, όπου τελικά μπήκαμε ομίλους, και έγιναν κινήσεις τον Αύγουστο και πήρε πρωτάθλημα η ομάδα.
Ανυπομωνώ για την μέρα που ο σχεδιασμός της ομάδας, δεν θα εξαρτάται από μία πρόκριση.
Σου έχω νέα ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ με τα έσοδα που έχει και το μπραντ για μεταγραφές θα εξαρτάται για πολλά χρόνια από προκρίσεις.
Εκτός και αν θες χρονιες Σλόβαν και μετά ανοίγματα και ffp.
Επίσης εσυ ειδικά που μετά την πουτσα που ρίξαμε στην ΑΕΚ έγραφες ότι ελπίζεις να μην βγούμε 4οι αυτό το καλοκαίρι πρέπει να είσαι πιο χαλαρός από όλους . Έκτος αν το κανείς για γούρι με την απαισιοδοξία . Τότε πάσο
Τα περί ανοιγμάτων ας τα αφήσουμε στις εποχές που δεν είχαμε δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη να τα καλύπτει. Τα FFP ας τα αφήσουμε για τον βάζελο που με ανάλογα -αν όχι μικρότερα- έσοδα επιχειρεί να ξοδέψει πολλαπλάσια από εμάς.
Κατά τ' άλλα είπα ότι φέτος είμαι πολύ χαλαρός. Θα γκρινιάξω μόνο αν πάμε προετοιμασία χωρίς Κεντζιόρα, Μειτέ και Σβαμπ και αν φύγει παραπάνω από ένας εκ των Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια και Κοτάρσκι.
Αν μπορούσα να έχω την περσινή ομάδα μέχρι 31 Αυγούστου και 2-3-4 κινήσεις ενίσχυσης μετά το τελυταίο ευρωπαικό προκριματικό, θα το έκανα.
Και επί του θέματος, δεν καταλαβαίνω την κάψα του να δώσουμε τον Ντέλια τώρα. Δηλαδή η Σαλτσμπουργκ που πιστεύει ότι αν πάρει τον παίκτη για 15, θα βγάλει τα τριπλά από μελλοντική πώληση, ξαφνικά δεν θα τον θέλει τέλος Αυγούστου; Τέτοιον παίκτη παρακαλάνε να βρουν οι άλλες ομάδες και αν τον βγάλουμε στο ράφι θα βρούμε μνηστήρες. Δεν είναι καλύτερα να μπούμε τσουλου και να τον δώσουμε μετά; Ή μετά μπορεί και να μην θέλουμε να τον δώσουμε, που ξέρεις;