7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:Στον Ντελια είχαν υποσχεθεί νέο συμβόλαιο. Τέλεια κι παύλα. Αυτο πρέπει να κάνει η ΠΑΕ καινούργιο συμβόλαιο στο διαμάντι του στέμματος . Φυσικά και η πίεση από την πλευρά του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα είναι μεγάλη καθώς βασική υπόσχεση της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή του δεν έχει εκπληρωθεί. Τα παραδείγματα με ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα κι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια τους είναι παρά πολλά. Δεν τίθεται κανένα θέμα από πλευρά ΠΑΟΚ να κρατήσει τον ποδοσφαιριστη αφουτην ίδια στιγμή φέρεται να δίνει συμβόλαιο πάνω από 1,2 στον παροπλισμένο Καμαρα . Επιτέλους αυτές οι απίστευτες παλινωδίες πρέπει να σταματήσουν . Ο ΙΒΑΝ ούτε για τον τζολη ήταν σύμφωνος ενω σε λιγότερο από μήνα πάμε να παίξουμε τα ρέστα μας σε μια σειρά παιχνιδιών που θα καθορίσουν τον στόχο που διαμήνυσε και ο Πρόεδρος αλλά κι ο Προπονητής. Νέο συμβόλαιο στον παικταραΤΩΡΑ!!!!

Ο Τοσκιτσης ειπε οτι του εχουν υποσχεθει συμβολαιο με 1.4. Οποτε αυτα που λες δεν προκυπτουν απο καπου. Αν ο Ντελιας κανει ολο αυτο τον χαμο επειδη αργησε η εγγραφη προταση για πχ μια εβδομαδα ε οκ, φαινεται που παει το πραμα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ο Φορτουνης ΔΙΑΛΕΞΕ να ανανεωσει. Νταξει δεν τον ηθελε και η Σαλτσμπουργκ.

Ε καλα ολα αποτυχια της ΠΑΕ τα θεωρεις εσυ, λες και αν τελικα κλεισει το ντιλ με το ζορι θα παει ο Ντελιας στη Σαλτσμπουργκ, θα τον εκβιασουν για να υπογραψει. Αν δεν ηθελε ο Ντελιας δεν θα υπηρχε καμια προταση για συζητηση. Οποτε…
Γραψε μου ΕΝΑ ακομη που θεωρησα αποτυχια της παει. ΕΝΑ. Αυτες τις βλακειες να μην εγραφες και θα καναμε μια χαρα σοβαρη συζητηση.
Εχεις δικιο, ειναι το πρωτο. Δεν ηταν σκοπος μου να κανω σοβαρη συζητηση.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Αλλοι μπορουν αλλοι οχι, μη σκας.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Από πού δεν προκύπτει αυτό που γράφω; Έχει γίνει κάποια πρόταση στον κωνσταντελια; Την έχει απορρίψει; Έχει συζητηθεί αυτό ; Κι όμως βγάζετε το συμπέρασμα ότι ο παίκτης εινσι κι καλά τρελαμενος να πάει στη Αυστρία . Πράγματα που δεν προκύπτουν από πουθενά. Μια χαρά μοχλός πίεσης μπορεί να είναι το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για να πάρει ο Γιάννης το καινούριο συμβολαιο το οποίο δεν έχει πάρει ακόμα. .
Άβαταρ μέλους
aivas19

7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Αρα λες οτι 1. Ο Ιβαν εχει υποσχεθει οτι θα τον ανανεωσει (Ο Τοσκιτσης ειπε 1.4, 2ο μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα μετα τον Ζιφκο και λογικα αν κλεισει και ο Μειτε στα ιδια) αλλα ο Ντελιας δεν εμπιστευεται οτι θα τηρησει τον λογο του;
2. Ο Ντελιας κανει την Σαλτσμπουργκ να δινει το μεγαλυτερο ποσο στην ιστορια της μονο και μονο για να πιεσει τον ΠΑΟΚ για συμβολαιο;

Και ενα εξτρα: στην περιπτωση Κουλιε που εγινε προσφορα ανανεωσης και αρνηθηκε θα πεις οτι ο παικτης πιεζει για να φυγει;

ΥΓ: δεν ειπα οτι ειναι τρελαμενος για να φυγει. Με τιποτα δεν ειναι αρνητικος ομως. Αν ηταν αρνητικος δεν θα γινοταν τιποτε απο αυτα
Andrew R

Ο ΙΒΑΝ από που προκύπτει στην συζήτηση; Ο οργανισμός ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προτείνει συμβολαιο όπως υποσχέθηκε; Η επιθυμία του Μέγα ευεργέτη του ΠΑΟΚ μας είναι άλλο πράγμα κι άλλο εντελώς η λειτουργία της ΠΑΕ διαδικαστικά.. Εγώ μιλώ για το δεύτερο. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ και γνωρίζει πως κάποιοι προσπάθησαν να συμπεριφερθούν στον Βιερίνια, ήταν εδώ όταν παίκτες σαν τον Κρέσπο ουσιαστικά βγαίναν εκτός ομάδος για να έρθουν κάτι παλικάρια σαν τον κάργα. Ήταν εδώ όταν ο mvp της χρονιάς Μισιτς δεν δέχτηκε ούτε ένα τηλέφωνο μόλις αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας του. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ όταν είδε τον ουαγκε να συνθλίβει το πόδι του κι υπονομεύεται όλη του η καριέρα από εκεί κι μετά. Το ένιωσε κι ο ίδιος με το τάκλιν του βερστρατε, ήταν εδώ όταν οι διοίκηση έτρεχε να ανανεώνει τον καντουρι με την μηδενική προσφορά στην ομάδα , και τώρα μου λες ότι η ανανέωση του κωνσταντελια δεν μπορεί να είναι από τα θέματα υψηλότερης προτεραιότητας στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

AlxNeapoli1 έγραψε:Μη λετε τα αυτονοητα. Με αυτη τη λογικη ας πουλησουμε ολους αφου ουδεις αναντικαταστατος.

To "τότε ας τους πουλήσουμε όλους" δεν είναι αντεπιχείρημα στο "ουδεις αναντικατάστατος".
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Andrew R έγραψε:Ο ΙΒΑΝ από που προκύπτει στην συζήτηση; Ο οργανισμός ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προτείνει συμβολαιο όπως υποσχέθηκε; Η επιθυμία του Μέγα ευεργέτη του ΠΑΟΚ μας είναι άλλο πράγμα κι άλλο εντελώς η λειτουργία της ΠΑΕ διαδικαστικά.. Εγώ μιλώ για το δεύτερο. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ και γνωρίζει πως κάποιοι προσπάθησαν να συμπεριφερθούν στον Βιερίνια, ήταν εδώ όταν παίκτες σαν τον Κρέσπο ουσιαστικά βγαίναν εκτός ομάδος για να έρθουν κάτι παλικάρια σαν τον κάργα. Ήταν εδώ όταν ο mvp της χρονιάς Μισιτς δεν δέχτηκε ούτε ένα τηλέφωνο μόλις αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας του. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ όταν είδε τον ουαγκε να συνθλίβει το πόδι του κι υπονομεύεται όλη του η καριέρα από εκεί κι μετά. Το ένιωσε κι ο ίδιος με το τάκλιν του βερστρατε, ήταν εδώ όταν οι διοίκηση έτρεχε να ανανεώνει τον καντουρι με την μηδενική προσφορά στην ομάδα , και τώρα μου λες ότι η ανανέωση του κωνσταντελια δεν μπορεί να είναι από τα θέματα υψηλότερης προτεραιότητας στην ομάδα;

Αυτό που ο ιβαν είναι ο χαζούλης που τον κοροϊδεύουν όλοι αλλά αυτός εξακολουθεί και δεν στελνει κανέναν σπίτι του μπορεί να με τρελάνει.
Αυτό που ο ιβαν είναι Άγιος αλλά η διοίκηση είναι για τον πεοντα αν μου εξηγήσει ένας πως γινεται.
Και αν όντως έτσι γίνεται έχει κανείς το τηλ του θέλω να τον γνωρίσω τώρα που έχω κάτι δυσκολίες
Άβαταρ μέλους
aivas19

7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:Ο ΙΒΑΝ από που προκύπτει στην συζήτηση; Ο οργανισμός ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προτείνει συμβολαιο όπως υποσχέθηκε; Η επιθυμία του Μέγα ευεργέτη του ΠΑΟΚ μας είναι άλλο πράγμα κι άλλο εντελώς η λειτουργία της ΠΑΕ διαδικαστικά.. Εγώ μιλώ για το δεύτερο. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ και γνωρίζει πως κάποιοι προσπάθησαν να συμπεριφερθούν στον Βιερίνια, ήταν εδώ όταν παίκτες σαν τον Κρέσπο ουσιαστικά βγαίναν εκτός ομάδος για να έρθουν κάτι παλικάρια σαν τον κάργα. Ήταν εδώ όταν ο mvp της χρονιάς Μισιτς δεν δέχτηκε ούτε ένα τηλέφωνο μόλις αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας του. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ όταν είδε τον ουαγκε να συνθλίβει το πόδι του κι υπονομεύεται όλη του η καριέρα από εκεί κι μετά. Το ένιωσε κι ο ίδιος με το τάκλιν του βερστρατε, ήταν εδώ όταν οι διοίκηση έτρεχε να ανανεώνει τον καντουρι με την μηδενική προσφορά στην ομάδα , και τώρα μου λες ότι η ανανέωση του κωνσταντελια δεν μπορεί να είναι από τα θέματα υψηλότερης προτεραιότητας στην ομάδα;
Παμε αλλη μια: αρα λες οτι ο Ιβαν θελει να ανανεωσει τον Ντελια αλλα η «κακη διοικηση» δεν εχει ετοιμασει τα χαρτια; Επειδη πχ ειναι διακοπες; Ή επειδη οπως εγραφε καποιος εδω μεσα «τον εχουν κανει ταλαρα για να παρουν κανενα μερτικο»;

Δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν ειναι θεμα υψηλης προτεραιοτητας. Ο Τοσκιτσης ειπε οτι ο Ιβαν του εχει υποσχεθει οτι θα λαβει νεο συμβολαιο, εσυ μου λες δηλαδη οτι δεν εμπιστευτηκε τον Ιβαν και ενοχληθηκε επειδη στελεχη της ΠΑΕ δεν του το εχουν προσφερει;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

O Ουαγκε εκανε απο μονος του τη μοιραια προσπαθεια και διελυσε το ποδι του. Πως φταιει ο ΠΑΟΚ ακριβως?
Λες για το τακλιν Βερστρατε, μηπως δεν βλεπεις καθολου πρωταθληματα στο εξωτερικο ή νομιζεις εκει παιζουν με αγγιγματα?
Ο Βιερινια ειναι σαν θεος στον οργανισμο ΠΑΟΚ.
Γενικα η απαξιωση χτυπησε κοκκινο στο σχολιο σου
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

θα παρουμε καμια 18 μυρια...και θα παει στην ευχη του θεου....
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω θελω να πει η Σαλτσμπουργκ δινω 20+ εκατομμυρια για τον Ντελια κ μετα να πει ο Ντελιας, εγω θελω να μεινω γιατι θελω να παιξω Τσ.Λ. με τον ΠΑΟΚ, αλλα θελω κ την αναπροσαρμογη συμβολαιου π μου εχουν υποσχεθει
για να δω τι θα σχολιασετε ορισμενοι, ετσι απο περιεργεια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οταν τα πει θα σχολιασουμε. Τωρα αν δεν το πει να δω τι θα γραψεις εσυ
Andrew R

DamoN έγραψε:

Αυτό που ο ιβαν είναι ο χαζούλης που τον κοροϊδεύουν όλοι αλλά αυτός εξακολουθεί και δεν στελνει κανέναν σπίτι του μπορεί να με τρελάνει.
Αυτό που ο ιβαν είναι Άγιος αλλά η διοίκηση είναι για τον πεοντα αν μου εξηγήσει ένας πως γινεται.
Και αν όντως έτσι γίνεται έχει κανείς το τηλ του θέλω να τον γνωρίσω τώρα που έχω κάτι δυσκολίες

Αυτό που για να κάνει κάποιος συζήτηση στο φόρουμ για τον πολλές φόρες ιδιαίτερα αναποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ θα πρέπει να παρουσιάζει από την μια τον ΙΒΑΝ σαν χαζό που του τρώνε τα λεφτά κι από την άλλη ότι όλη σύσσωμη την παε να λειτουργεί με ορους καταστροφής είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος αναθέματος κι φυσικά όχι συζήτησης. Εσυ κι πολλοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα έχετε κάνει αυτή την στάση καραμέλα παίρνεται δυο εκ διαμέτρου ακραίες θέσεις , από την μια ή είναι ο χαζός ΙΒΑΝ και από την άλλη οι κακοί στην παε και οριοθετείται την συζήτηση σε αυτό το πλαίσιο διάλογου . Επιχειρήματα δηλαδή πρώτης δημοτικου! λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτη την ιστορία ούτε ο ΙΒΑΝ είναι φυσικά χαζός ούτε και οι πλειοψηφία των στελεχών στη ΠΑΕ είναι ανίκανοι. Πολλές φόρες όμως συμβαίνει σε πάρα μα πάρα πολλές ανώνυμες εταιρίες η εφαρμοσμένη πολίτικη και βούληση του αφεντικού να μετουσιώνεται με διαφορετικό τρόπο πράξη από τα ανώτερα στελέχη αυτής της εταιρίας, κι ακριβώς αυτό είναι κι το δικό μας πρόβλημα. ότι ορισμένα πράγματα πρέπει να λύνονται χωρίς απαραίτητα να φτάνουμε στο αφεντικό. Το είπε κι ο μεγάλος ΑΝΤΡΈ άλλα συζητούσαμε κι άλλα μεταφέρανε στον πρόεδρο , τα ίδια είπε κι ο μεγάλος Κρεσπο . Αν σαν ΠΑΕ έχω πχ πέντε μεγάλα θέματα να λύσω και σαν οργανισμός δεν μπορώ να αξιολογήσω σωστά την βαρύτητα τους θα βρισκόμαστε στην θέση να μιλάμε για το αν πρόκειται να πουληθεί το διαμάντι του στεματος του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή κι όχι αν θα πρέπει να πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε αυτό που έθεσαν σαν πρώτο στόχο κι ο Γίγαντας ΙΒΑΝ κι ο Στρατηγός Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

καθε ονειρο παιδιου ειναι να παιξει εξωτερικο....πρωτα σε ενα διαφορετικο πρωταθλημα και επειτα σε ενα πιο μεγαλο πρωταθλημα..εγω αμα ημουν πιτσιρικας αυτος θα ηθελα..τωρα θελω κανα τσιπουρο..μου αρκει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”