Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Slade »

Μακάρι
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ολοι μαζι,ενωμενοι θα αντιμετωπισουμε την κριση γιατι ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις...

:pano:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Οπως και να έφυγε, γιατί έφυγε, σημασία έχει οτι έφυγε και ήδη ταρακούνησε μ΄αυτή την ενέργειά του πολλά
"λιμνάζοντα" μυαλά.

Το κακό είναι, οτι με την φυγή του δρομολογούνται απο τους γνωστούς άγνωστους, πάλι οι καταραμένες πουστιές που παραλίγο να μας είχαν διαλύσει.

Αυτό όμως που με νευριάζει και τρελλαίνομαι, είναι, το ότι, αν και όλοι ξέρουν ή κάνουν οτι ξέρουν τα λαμόγια, εννοώ τα τρωκτικά που συνόδευαν πάντα και δεν έβγαιναν μπροστά, κανείς δεν τους κατονόμασε μέχρι τώρα.

Όπως φάνηκε μέχρι τώρα, ο Θοδωρής ήταν ο μόνος και μοναδικός που έκανε πράξι, που πολλοί το έλεγαν και κανείς δεν τολμούσε.

Όπως και να το δείς, η απώλεια είναι καταληκτική και ίσως καταστροφική. :(
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

αδερφε χρωστας να μας πεις ποιοι υποσχεθηκαν στηριξει στον ΠΑΟΚ και δεν την εδωσαν!

αδερφε μου θοδωρη να εισαι καλα και να ξερεις οτι σε ευχαριστουμε για το μεγαλο εργο σου στην ομαδα μας!

δεν θα σε ξεχασουμε ποτε αρχηγε αρχηγε!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

arisk έγραψε:
Slade έγραψε:..."Αποκλείω το ενδεχόμενο του Ζήση Βρύζα για πολλούς λόγους. Ηρθε και πορεύεται και στην ιδιωτική του ζωή μαζί με τον Ζαγοράκη. Είναι φίλοι κολλητοί και θεωρώ ότι θα τον ακολουθήσει"...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4883708

Αδερφέ γράψε καλύτερα και ποιός υπογράφει το εν λόγω άρθρο (Πεικλής Στέλλας)... Δεν λέω οτι συμφωνώ ή διαφωνώ... Σε κάποια ναι, σε κάποια όχι... Όμως είναι σημαντικό το ποιός γράφει κάτι για να μπορούμε να το αξιολογήσουμε και να το κρίνουμε ορθότερα... Γιατί υπάρχει και το θέμα των κινήτρων του καθενός...
Πάντα φιλικα... ;)
δε μπαίνω καν στο κόπο να διαβάσω το άρθρο του. για μένα αυτός ο δημοσιογράφος τελειωσε όταν πριν αναλάβει ο Ζαγόρ τον παρότρυνε να μην αναλάβει γιατί τα λαμόγια θα το πληγώσουν και αφότου ανάλαβε μετά από δυο μήνες έβγαζε ανύπαρκτα θέματα αραμπατζή, θέματα βγενόπουλου, έλεγε για ανθρώπους που δε θέλουν να φύγουν από τι καρεκλα κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

καιρος ειναι μερικοι καρκινοι να φυγουν απο τον ΠΑΟΚ!αυτοι ειναι που μας εφτασαν εδω!κατω τα χερια σας απο τον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μετα απο ηρεμη σκεψη καλο θα ειναι εδω να μην κατηγορει ΠΑΟΚτσης αλλον ακομα και τον κακοπροαιρετο ...

Τωρα ο διχασμος ειναι καταστροφη και η ομονοια ο δρομος προς την κορυφη
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

eleos έγραψε:Άν σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, αποποιώντας τις ευθύνες απο εμάς, λέγε ότι λέω βλακείες shjip.
Πάντως είναι η προσωπική μου άποψη (και ίσως και γνώση) και ωφείλεις να τη σεβαστείς.
σεβαστη , αλλα διαφωνω . Οι εκφρασεις ηταν εντονες και κατα τη γνωμη μου αδικες , γι'αυτο και το υφος της απαντησης .
Δεν αποποιουμαι καμια ευθυνη , γνωριζω ομως οτι ουτε αγιοι ουτε αλαθητοι υπαρχουν στις μερες μας .
Εχω στενοχωρηθει πολυ με την παραιτηση , ειναι ομως προσωπικη του επιλογη , κανενας δεν τον εδιωξε .
Ελπιζω ο Ζησης να τα καταφερει εξισου καλα με τον Ζαγορακη .
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Κριμα...
Φυσικα και το ποταμι δε γυριζει πισω,
φυσικα ο ΠΑΟΚ εχει παρελθον και παρον, οποτε θα εχει και μελλον...
αλλα κριμα,
Ζαγορακης ειναι ΕΝΑΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karabill την Παρ 09 Οκτ 2009, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΤΟ Ζαγορακειο Αθλητικο Κεντρο ειναι η παρακαταθηκη σου (εστω και ημιτελης)....

προσμενουμε την επιστροφη σου ως ενας απο εμας στο γηπεδο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ

ΥΓ επρεπε να εισαι σημερα στο γηπεδο να σε χαιρετησουμε απο κοντα οπως σου αξιζει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχεις δίκιο αρχηγέ μου σε όλα.

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν ξαναπέρασε μεγαλύτερος ηγέτης στην θέση που κατείχες μέχρι και την 8-10-2009.
Δραματικοί οι επόμενοι καιροί για εμάς και ιστορικές για το σωματείο.

Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι ποτέ δεν θα είναι ο ΠΑΟΚ ο ίδιος χωρίς εσένα στο τιμόνι του πειρατικού πλοίου.
Από την αρχή της ΠΑΟΚτσήδικης επανάστασης πίστεψα όσο τίποτα άλλο στην Αγία Τριάδα (Τεό-Ζήσης-Φερνάντο) και στο τριετές της πλάνο με όλους τους συντελεστές της ομάδας μας και μάλιστα όχι μόνο για την εξυγίανση του δικού μας ΠΑΟΚ αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα..

Σε κάθε επανάσταση υπάρχει ένας αρχηγός.
Σε κάθε επανάσταση υπάρχει ένα τέλος.
Σε κάθε επανάσταση ο αρχηγός γνωρίζει ότι θα θυσιαστεί.
Πάντα κάποιος ματαιοπονεί για να αλλάξει τον κόσμο.
Και πάντα καταλήγει μάρτυρας.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ με την θυσία σου.
Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια και μου έδωσες όραμα για το μέλλον και αισιοδοξία για το αύριο.
Έκανες την καλύτερη επιλογή και απέδειξες ότι είσαι αγνός και αμόλυντος μέσα στην κοινωνική σαπίλα που καταστρατηγεί με όπλο της το χρήμα, αξίες ιερές και αρχές σπάνιες στον κόσμο μας.
Σε ευχαριστώ που απέδειξες ότι υπάρχουν και άνθρωποι με αρετές ακόμα.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν παρόν και μέλλον.
Δεν σταματάει σε κανένα πρόσωπο και θα συνεχίσει να υπάρχει εις αεί.
Όπως και να υπάρχει (…)
Μακάρι η Ζαγοράκια θυσία να αφυπνίσει τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και να ενστερνιστεί τα βήματα σου.
Αυτά που κάποτε η Ευρώπη κορόιδευε πριν σε προσκυνήσει.
Αυτά που σήμερα οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν.

Για να γίνουν όμως τα όνειρα πραγματικότητα.
Θα χρειαστούν και άλλες θυσίες στον βωμό του ναού του ποδοσφαίρου.
Και αυτές θα πρέπει να ξεκινήσουν αντίστροφα, πρώτα από τα θεμέλια και να καταλήξουν στην κορυφή της πυραμίδας.

Δεν είναι η ώρα για κριτική αυτήν την στιγμή.
Δεν είναι η ώρα για να μιλήσω για το αν πέτυχε ή απέτυχε το πλάνο.
Δεν είναι η ώρα να ψάξω για τα αίτια της αποχώρησης σου.
Είναι σίγουρα όμως η ώρα να κάνουμε αυτοκριτική.
Και μετά πράξεις.

Αν είμαστε έτοιμοι για αυτό, τότε η Ζαγοράκια θυσία θα έχει πετύχει τον στόχο της και η επανάσταση θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχει τον σκοπό της.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Τα καταφεραμε και παλι, αλλωστε ηταν θεμα χρονου...
Κι εγω δεν γνωριζω τις αιτιες. Αντιλαμβανομαι ομως πως για να φτασει ο Ζαγορακης στην παραιτηση του, πρεπει να συνεβησαν παρα πολλα που να τον πληγωσαν και τον απογοητευσαν. Πλεον τιποτε δε θα αλλαξει στον ΠΑΟΚ και τιποτε δεν θα ειναι οπως παλια...

Θοδωρε σ' ευχαριστω κι εγω για ολα...ετσι απλα για ολα... Ξερεις εσυ, αν το διαβαζεις...

ΥΓ 1: +1' στον Γκας... Εγραψες Γκας αδερφε μου..
ΥΓ 2: Αυτοι που το θελησαν αυτο νιωθουν τωρα δικαιομενοι...Ας κοιταξουν τωρα να βρουνε τη λυση. Τα ρεμαλια...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

[youtube]BNatcLsQ9yU[/youtube]

Στίχοι: Ραψωδός Φιλόλογος
Μουσική: Ραψωδός Φιλόλογος
Πρώτη εκτέλεση: Ραψωδός Φιλόλογος

Είναι Πέτρα σαν τη καρδία μου τη πληγωμένη
που κάτι να την μαλακώσει ανυπόμονα περιμένει
Είναι Ψαλίδι σαν τη χαρά που κόπηκε στη μέση
μα ακόμα ονειρεύομαι και ας μην τους αρέσει

Είναι Μολύβι σ'αυτό που το μυαλό μου βρίσκει διέξοδο επάνω στο χαρτί έτσι ώστε να μη τρελαθεί
Κυρίες και κύριοι αυτή είναι όλη μου η ζωή. Είναι Πέτρα Ψαλίδι Μολύβι Χαρτί.

Πέτρα δεν είναι οτι γίνομαι μεμψήμοιρος απλά γίνομαι ψύθιρος και μόνος μου μιλώ στον εαυτό μου
Θέλω μονάχα μία τζούρα ελπίδας και ας περάσω στα ψιλά γράμματα κάποιας σελίδας.
Μα τι να πω; Ξέρω πως τα προγνοστηκά μου δίνουν πιθανότητες λιγότερες του 1%
Κάποτε τα τα αγνόησα και πάνω του γαντζώθηκα. Και ξέρεις τη κατάφερα; Απλά πληγώθηκα.

Και απο τότε νιώθω να'μαι καταγής δίχως κουράγιο να σταθώ και για να είμαι ειληκρινής
πρώτα νιώσε πως πονάω , μετά έλα να μου πεις πως η καρδιά είναι μονάχα ένας μυς
Γι'αυτό την έκανα πέτρινη και σκληρή κι ας τη διαβρώνει κάθε ένα μου δάκρυ κάθε ανύποπτη στιγμή
Σε κάθε βήμα και παίρνω στον λαιμό μου το κρίμα γιατί έτσι νιώθω είτε είναι είτε όχι λόγου σχήμα

Είναι Μολύβι σ'αυτό που το μυαλό μου βρίσκει διέξοδο επάνω στο χαρτί έτσι ώστε να μη τρελαθεί

Ψαλίδι αυτό ίσως να το'νιωσες ήδη. Είμαι λουκέτο που δε ταίριαξε κανένα αντικλείδι.
Ξέρεις τι; Έλα και τη χαρά στη μέση κόψε κι ας ζήτησε τ'αντίθετο ο Κριτής το απόψε.
Να σου το θέσω αλλιώς αφού ούτος ή άλλος θα πονέσω έλα και κάντο γρήγορα να γίνει μια κι έξω.
Κι αν δεν αντέξω τουλάχιστον θάχω να με παινέψω πως το παιχνιδάκι σου μονάχος θέλησα να παίξω
Έτσι είμαι σφυρηλατήθηκα απο συμβάντα και ότι όμορφο έχω μου το γκρεμίζουνε πάντα.
Μα δε κακίζω θλιμένες μελωδίες σφυρίζω και ότι κάπου κάπως κάποιος θα τις ακούσει ελπίζω.
Κι ας είναι η χαρά και τα όνειρα μου κομμένα στη μέση ακόμα ονειρεύομαι και ας μη τους αρέσει.
Γιατί δεν υπολόγισαν ότι ακόμα κι έτσι έχω το μισό μου όνειρο για να με ταξιδέψει.

Μολύβι δεν ήταν μια τρέλα πάνω στην ήβη. Ήταν διέξοδο τις ώρες που ένιωθα να μου στρίβει.
Και χαρτί εκεί που ξεδιπλώνω τη ψυχή μου κι αν το ένιωσες ως τώρα έχεις γίνει η εμπνευσή μου.
Τη στιγμή αυτή που γράφω και ξανά παιδί με πλάθω γιατι ο κόσμος των ενήλικων με έκανε να μάθω
πως δε σ'αγαπά κανείς αν δε του έξυπηρετέις μια τουλάχιστον ανάγκη κι ας μη μπορείς να την δεις.
Μα τι να κάνεις; Είναι κέρμα το στρίβεις κερδίζεις χάνεις. Κοίτα μόνο το ταξίδι όσο μπορείς να απολαμβάνεις.
Βρες σανίδα και γαντζώσου μη κολυμπάς στην ελπίδα θα πνιγείς και σου το λέω με τα μάτια μου το είδα.

Εγώ βρήκα το μολύβι για να επιπλέω και χαρτί σα το σε βάπτιση ιστορίες μου να λέω.
Είτε είναι αληθινές είτε θάθελα να είναι άκουσέ τες και άμα σ'εκφράζουν δίπλα μου μείνε.

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αχχ ρε αρχηγε...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ?