Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Όπως είναι το ρόστερ αυτήν την στιγμή 3 ανανεώσεις (Μειτέ, Σβαμπ, Κετζιόρα) και 3 μεταγραφές θέμε (αναπληρωματικό τερματζή, χαφ και αριστερό εξτρέμ, από το πάνω ράφι οι δύο τελευταίοι). Στα υπόλοιπα αν κι εφόσον. Υπάρχουν και οι δανεικοί για να πάρεις.
απο αυτα που βλεπω σε χαρτελ στα βιντεο αν ερθει μπορει ο ντεσποτοφ να ξεπερασει ανετα τις 20 ασιστ του χρονου
- northernlights
Καλή προσθήκη ο Λιβαια είναι και σε καλή φόρμα ο παίχτης. Ένα μειονέκτημα που έχει ο Ντελιας είναι που δεν έχει σουτ. Συμφέρει όλους άμα πάει στη Γερμανία το πουλεν.
Sent from my SM-S918U using Tapatalk
Sent from my SM-S918U using Tapatalk
- trelopaoki444
Εγω να πω την αμαρτια μου απο οσα ονοματα εχω διαβασει μεχρι σημερα κανενα δε μου φαινεται να κουμπωνει στα θελω του Λουτς εκτος απο Καμαρα. Πιστευω οτι αλλες ειναι οι περιπτωσεις που δουλευουμε και στο φορ κ για αντιΝτελιας αν μας χαιρετησει ο μικρος.
Ο Χαρτελ απο οτι ειδα μονο φετος ειχε καλα νουμερα. Τις προηγουμενες χρονιες δεν ειδα κατι εντυπωσιακο.
Επισης ο Δανος καλος χρυσος αλλα ενας βελτιωμενος Μπραντον δεν ειναι αυτο που χρειαζομστε για ομιλους Τσ.Λ.
Απ την αλλη ο Λιβαγια μ αρεσει αρκετα αλλα σε αυτη την ηλικια κ με τους περσινους τραυματισμους + τον χαρακτηρα του μαλλον για στοιχημα μου μοιαζει.
Στον επιθετικο νομιζω οτι ψαχνουμε εναν που να μπορει να υποδεχτει μπαλες, να δωσει μαχες με πιο βαρια σεντερ φορ και να εχει κ κεφαλι. Συν το οτι πρεπει να μπορει να πιεζει σαν τρελος. Δεν ξερω αν βρουμε κατι αξιολογο με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα αν το βρουμε θα βελτιωσουμε πολυ την εικονα μας σε σετ παιχνιδια οπου δε μπορουμε να βρουμε χωρους κ ανοιχτο γηπεδο
Στα χαφ περα απο Καμαρα που κατα τη γνωμη μου δε θα δωσουμε πανω απο 1.3-1.4 χρειαζομαστε ταχυτητα κ γρηγορες επιστροφες οταν χανουμε τη μπαλα. Φιλος μου γαυρος τον εκραζε γιατι λεει τα σουτ του ηταν στα περιστερια κ του σπαγε τα νευρα.
Ειδωμεν.
Ο Χαρτελ απο οτι ειδα μονο φετος ειχε καλα νουμερα. Τις προηγουμενες χρονιες δεν ειδα κατι εντυπωσιακο.
Επισης ο Δανος καλος χρυσος αλλα ενας βελτιωμενος Μπραντον δεν ειναι αυτο που χρειαζομστε για ομιλους Τσ.Λ.
Απ την αλλη ο Λιβαγια μ αρεσει αρκετα αλλα σε αυτη την ηλικια κ με τους περσινους τραυματισμους + τον χαρακτηρα του μαλλον για στοιχημα μου μοιαζει.
Στον επιθετικο νομιζω οτι ψαχνουμε εναν που να μπορει να υποδεχτει μπαλες, να δωσει μαχες με πιο βαρια σεντερ φορ και να εχει κ κεφαλι. Συν το οτι πρεπει να μπορει να πιεζει σαν τρελος. Δεν ξερω αν βρουμε κατι αξιολογο με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα αν το βρουμε θα βελτιωσουμε πολυ την εικονα μας σε σετ παιχνιδια οπου δε μπορουμε να βρουμε χωρους κ ανοιχτο γηπεδο
Στα χαφ περα απο Καμαρα που κατα τη γνωμη μου δε θα δωσουμε πανω απο 1.3-1.4 χρειαζομαστε ταχυτητα κ γρηγορες επιστροφες οταν χανουμε τη μπαλα. Φιλος μου γαυρος τον εκραζε γιατι λεει τα σουτ του ηταν στα περιστερια κ του σπαγε τα νευρα.
Ειδωμεν.
- SePuLtUrA_4_
Χάρτινος συνάδελφος με καλές άκρες στην χαρτίνη πριν μια βδομάδα μου είπε ότι έχουμε κλείσει λιβαγια. Το αναφέρω απλά γιατί άρχισε να παίζει το όνομα. Αν είναι αλήθεια η μουφα θα φανεί σύντομα. Πάντως μου το παρουσίασε ως τελειωμένο. Για να δούμε.
Αν υποθέσουμε οτι δεν φευγει κανεις εκ των Κουλιε, Ντελια, Κοταρσκι κλπ, πιστευει κανεις οτι αν μπουμε στους ομιλους του Τσ. Λ. η ομαδα θα αρκεστει σε ενα φορ, ενα εξτρεμ κι ενα χαφ; Οσο ποιοτικοι παιχταραδες κι αν ειναι.
Το Τσ. Λ. δεν ειναι Κόνφερενς. Αν πας με ένα τετοιο ροστερ υπάρχει κινδυνος να ξεφτιλιστεις και μαλιστα ασχημα. Ξερω οτι καποιοι θα σκεφτειτε οτι ειναι πολυ βαρια η λεξη που εγραψα, αλλα ξαναλεω το Τσ. Λ. δεν είναι Κόνφερενς.
Απο την αλλη, θεωρω δεδομενο οτι η ΠΑΕ εχει ηδη ετοιμασει δυο μεταγραφικά πλανα. Ενα με βάση το ενδεχομενο του αποκλεισμού κι ενα με βάση το ενδεχομενο της προκρισης. Γι αυτό και το πανε νοικοκυρεμενα και θελουν απο μηνα Ιουνιο να θεσουν καποιες βάσεις. Τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονια σε περιπτωση που δεν μπουμε Τσ. Λ. Αν ομως τα καταφέρουμε τοτε σιγουρα το ροστερ θα ενισχυθει και μαλιστα με παιχτες απο το πανω ραφι. Αυτο λεει η λογικη.
Επομενως, ας ειμαστε υπομονετικοί και ας κρίνουμε τις μεταγραφικες κινησεις week by week που θα ελεγε και ο Στρατηγος.
Το Τσ. Λ. δεν ειναι Κόνφερενς. Αν πας με ένα τετοιο ροστερ υπάρχει κινδυνος να ξεφτιλιστεις και μαλιστα ασχημα. Ξερω οτι καποιοι θα σκεφτειτε οτι ειναι πολυ βαρια η λεξη που εγραψα, αλλα ξαναλεω το Τσ. Λ. δεν είναι Κόνφερενς.
Απο την αλλη, θεωρω δεδομενο οτι η ΠΑΕ εχει ηδη ετοιμασει δυο μεταγραφικά πλανα. Ενα με βάση το ενδεχομενο του αποκλεισμού κι ενα με βάση το ενδεχομενο της προκρισης. Γι αυτό και το πανε νοικοκυρεμενα και θελουν απο μηνα Ιουνιο να θεσουν καποιες βάσεις. Τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονια σε περιπτωση που δεν μπουμε Τσ. Λ. Αν ομως τα καταφέρουμε τοτε σιγουρα το ροστερ θα ενισχυθει και μαλιστα με παιχτες απο το πανω ραφι. Αυτο λεει η λογικη.
Επομενως, ας ειμαστε υπομονετικοί και ας κρίνουμε τις μεταγραφικες κινησεις week by week που θα ελεγε και ο Στρατηγος.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, διαβάζω καινούρια ονόματα
Βέβαια, καλύτερα από πέρσι που διάβαζα ονόματα μελών της διοίκησης.
nunies4 έγραψε:Όντως έχει χαθεί η μπάλα...
Τους μισούς να πάρουμε μάλλον θα ψάχνουμε και για προπονητή. Αν του αλλάξουν πάλι την μισή ομάδα...
Γι'αυτό οι μεταγραφολάγνοι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι ηρεμία έχω στο κεφάλι μου τώρα στα του ΠΑΟΚ!
- SePuLtUrA_4_
Καλημέρα! Πολύ ησυχία έπεσε... Που πήγαν όλοι; Πανελλήνιες γράφουν;
-
Έχει φάει και ...κρύο, στη Ρωσία!chri5ti9 έγραψε:O Milson έχει φάει και μουσακά μια και έχει παίξει Τουρκία .

Νομιζω ειχε αναφερθει οτι υπαρχει ενα τυπου συνεδριο για στελεχη (δεν θυμαμαι την θεματολογια) και με την ευκαιρια θα τελειωσουν την υποθεση Μειτεsavvastheod έγραψε:Το Μαράκι είναι Λισαβόνα... Να είναι για διακοπές? Δεν νομίζω