Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

Τζορμπα λεει διαπραγματευτικο προβλημα με Ντιναμο αλλα και με Κετζιορα. Για να δουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω διαφωνω με την επιλογη του Δανού, καθως τελει υπο πολλες προϋποθέσεις. Εμεις τρεχουμε εναν απο τους πιο απαιτητικους σχεδιασμους μας και το φετινο καλοκαιρι ειναι το πιο κρισιμο. Δεν ειναι η ωρα τωρα για αναμονες κ ρισκα. Βεβαια πριν απο ολα αυτα, θα πρεπει να οριστικοποιηθουν οι 3 ανανεωσεις αν θελουμε να μιλαμε για ηρεμια και ομαλοτητα. Αλλιως παει η ολη φαση στραφι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

aivas19 έγραψε:Τζορμπα λεει διαπραγματευτικο προβλημα με Ντιναμο αλλα και με Κετζιορα. Για να δουμε
Με Ντιναμό γιατι; Σε 25 μερες ελευθερος δεν μείνει ο Τομας;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Daskalos_4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Τζορμπα λεει διαπραγματευτικο προβλημα με Ντιναμο αλλα και με Κετζιορα. Για να δουμε
Τον Δεκέμβριο μένει ελεύθερος ο Κετζιορα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο γνωστός τουιτερας έγραψε τον αριθμό πτήσης AF 593
Μάλλον για Καμαρα:

Edit:
Επίσης έγραψε ότι είναι δύσκολη η περίπτωση του Μπρεθγουειτ. Ίσως απασχολήσει μέσα καλοκαιριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 05 Ιουν 2024, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ειμαι αισιοδοξος με αυτα π ακουω κ γιατι εχω την αισθηση οτι Γιωργης, σκαουτινγκ τιμ κ Ραζβαν, φαινεται να βρισκονται στην ιδια σελιδα κ να ειναι συντονισμενοι στις κινησεις

Βεβαια για να μην το γρουσουζεψω με την πολλη αισιοδοξια, θα πω καλα τα ονοματα αλλα να αρχισουμε σιγα σιγα να εχουμε κ επισημες ανακοινωσεις για καποια απο τα ονοματα

υγ. Βγαλτε τα διαρκειας βρεεεεε να παρτε ζεστο χρημα βρεεεε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Του Μειτε θεωρειται ως τελειωμενο αν κρινω απο αυτα που βγαζει η ΠΑΕ στα σοσιαλ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Jim_Chatz έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:
Τον Δεκέμβριο μένει ελεύθερος ο Κετζιορα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχεις δικιο αδερφε, 30 Ιουνιου λήγει ο δανεισμος του, μπερδεύτηκα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Του Μειτε θεωρειται ως τελειωμενο αν κρινω απο αυτα που βγαζει η ΠΑΕ στα σοσιαλ.
Τι εβγαλε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Συγνώμη παίδες, αλλά κάτι Καμαράδες, Μπρεθγειτ και Λιβάγιες θα βρούν κάπου αλλού ψηλότερα συμβόλαια και ομάδα που είναι στους ισχυρούς του Τσ.Λ ;

Νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή εμείς έχουμε το πάνω χέρι. Ας πάει να λύσει το συμβόλαιο με την Χαιντουκ ο Λιβάγια, πχ. Ή του Καμαρά αν δεν του αρέσει το συμβόλαιο που δίνουμε ας πάει αλλού να το βρεί.
Berry4

Δημοσίευση από Berry4 »

Unpsofable78 έγραψε:Ο γνωστός τουιτερας έγραψε τον αριθμό πτήσης AF 593
Μάλλον για Καμαρα:

Edit:
Επίσης έγραψε ότι είναι δύσκολη η περίπτωση του Μπρεθγουειτ. Ίσως απασχολήσει μέσα καλοκαιριού.
Ποιος ειναι ο γνωστός τουιτερας ρε παιδια ? Θα με αναγκάσετε να κάνω και τουιτερ στα γεράματα
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Η ομάδα έχει αρκετές πιθανότητες για να περάσει στο Champions League. Και είναι ελκυστικός προορισμός. Πληρώνει, καλός προπονητής. Μεγάλος κόσμος. Δεν ακούνε παράπονα. Πως να μην θέλει ο κάθε παίκτης να έρθει.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Γιατι να ρισκαρεις να χαλασεις το καλο κλιμα με λιβαγια;
Καλός παίκτης αλλα δυστροπος.
Χαθηκαν οι παίκτες;
Μακριά.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο μπρεθγουειτ εμένα μου αρέσει είναι καλος παίχτης αλλά φοβάμαι λόγο της ηλικίας του. Και για αυτόν τον λόγο την σεζόν την τελειώνει 26 του μήνα και κατά 90% η λογική λέει δεν θα βιαστεί να βρει το επόμενο του συμβόλαιο εφόσον τελειώνει την σεζόν τόσο αργά. Ο λιβαγια είναι υπερπαικτης.

Δεν ξέρω είσαι ομάδα που πήρες πρωτάθλημα, πηγές στους 8 του conference και προσεγγίζεις έναν 33χρονο της Β Ισπανίας και έναν 34χρονο του ερυθρού Αστέρα; Πάνε σε έναν τσαλοφ η αντίστοιχο του τσαλοφ πχ, εκμεταλλεύσου την προοπτική, αυτούς θα τους προσέγγιζες και χωρίς την προοπτική του CL…

Λιβαγια υπερπαικτης αλλά ρισκάρεις όλα τα αποδυτήρια, όσο και αν τον ήθελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 05 Ιουν 2024, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Leonardo10 έγραψε:Ο μπρεθγουειτ εμένα μου αρέσει είναι καλος παίχτης αλλά φοβάμαι λόγο της ηλικίας του. Και για αυτόν τον λόγο την σεζόν την τελειώνει 26 του μήνα και κατά 90% η λογική λέει δεν θα βιαστεί να βρει το επόμενο του συμβόλαιο εφόσον τελειώνει την σεζόν τόσο αργά. Ο λιβαγια είναι υπερπαικτης.

Δεν ξέρω είσαι ομάδα που πήρες πρωτάθλημα, πηγές στους 8 του conference και προσεγγίζεις έναν 33χρονο της Β Ισπανίας; Πάνε σε έναν τσαλοφ η αντίστοιχο του τσαλοφ πχ…

Λιβαγια υπερπαικτης αλλά ρισκάρεις όλα τα αποδυτήρια, όσο και αν τον ήθελα
Αδερφε η Β Ισπανιας ειναι 5 επιπεδα πανω απο την λιγδα και ο τυπος ειναι πρωτος σκορερ. Ειναι παιχταρας, ασε τα 33. Ειναι αθλητης οχι τελειωμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”