Και γω μόνο για αυτό ίσως να μην ήθελα τον λιβαγια. Και ο κιβαγια και ο ντεσποντοφ έχουν τέτοια προσωπικότητα που μέσα στην περιοχή θέλουν από μια μπάλα ο καθένας…cellophan έγραψε:Θέλω Λιβάγια πάρα πολύ. Θεωρώ πως τεχνικα σε αυτή τη σωματοδομή, δεν έχουμε τέτοιον παίκτη.
Από την άλλη εύκολα κάνω εικόνα κλωτσομπουνίδια στην προπόνηση, ανάμεσα σε Λιβάγια και Ντεσπότοφ και να τους χωρίζει ο Μπράντον, αν δεν κάτσει καλά η μεταξύ τους φάση στην αρχή.
Βέβαια, αν κάτσει καλά η φάση με αυτούς στην αρχή, η εικόνα με αυτούς τους τρεις, μεταφέρεται πρώτο τραπέζι πίστα στον Τριαντάφυλλο.
Δεν ξέρω τι προτιμάω, τελικά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- George Best
πολυ καλη επιλογη ο Κουλουρης...Τρόμος έγραψε:Στο πολωνικό πρωτάθλημα( Ekstraklasa ) υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις φορ;
Erik Expósito ,πρώτος σκόρερ,Ισπανός ,ελεύθερος 1,90 βαρύ κορμί
https://www.transfermarkt.gr/erik-expos ... ler/483461
Ilya Shkurin δεύτερος σκόρερ Λευκορώσος ,πάλι ελεύθερος
https://www.transfermarkt.gr/ilya-shkur ... ler/523315
Ευθύμιος motherf@cker Κουλούρης
https://www.transfermarkt.gr/efthymios- ... ler/242638
Εγω προετεινω να παρουμε τον Γκορτετζιανι για βασικο φορ.
Οτι πρεπει για να μπεις Τσου Λου...
- thanos-xanthi
δεν ξέρω γιατί τέτοια άποψη για Ντεσποτοφ, πάντως σε πολλές περιπτώσεις αντί να πλασάρει στην περιοχή διάλεγε την ασίστ σε συμπαίχτη για εύκολο γκολ
γι αυτό άλλωστε έχει ίδιο αριθμό συνολικά γκολ και ασίστ
Λιβάγια τελείως διαφορετικό στυλ παίχτη, αν πραγματικά είναι καψούρα του Γιώργη και το χειρίζεται μόνος του, ε θα τον φέρει
γι αυτό άλλωστε έχει ίδιο αριθμό συνολικά γκολ και ασίστ
Λιβάγια τελείως διαφορετικό στυλ παίχτη, αν πραγματικά είναι καψούρα του Γιώργη και το χειρίζεται μόνος του, ε θα τον φέρει
-
Περι Λιβαγια ...
Ενταξει ξερει πολύ μπάλα, έχει το γκολ, παίζει περιοχή, παιζει και έξω απο αυτην, έχει κεφαλιά συμπαθητική.
Στα αρνητικα, είναι 31, ζητά μεγάλο συμβόλαιο, έχει μακρύ ιστορικό τραυματισμών (και περσι), η ισχυρη του προσωπικότητα εχει προκαλέσει τριγμούς μέσα στις ομαδες που έπαιξε. Μην ξεχναμε στην ΑΕΚ είχε κάνει ανω κατω την ομαδα για τουλαχιστον 6 μηνες πριν φύγει.
Το ζήτημα του χαρακτήρα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που αυτη τη στιγμη έχει άριστα αποδυτηρια και μαλιστα αυτο είναι ένα απο τα δυνατα χαρτιά της.
Ενταξει ξερει πολύ μπάλα, έχει το γκολ, παίζει περιοχή, παιζει και έξω απο αυτην, έχει κεφαλιά συμπαθητική.
Στα αρνητικα, είναι 31, ζητά μεγάλο συμβόλαιο, έχει μακρύ ιστορικό τραυματισμών (και περσι), η ισχυρη του προσωπικότητα εχει προκαλέσει τριγμούς μέσα στις ομαδες που έπαιξε. Μην ξεχναμε στην ΑΕΚ είχε κάνει ανω κατω την ομαδα για τουλαχιστον 6 μηνες πριν φύγει.
Το ζήτημα του χαρακτήρα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που αυτη τη στιγμη έχει άριστα αποδυτηρια και μαλιστα αυτο είναι ένα απο τα δυνατα χαρτιά της.
δεν ξερω αν πραγματικα μου αρεσει παικτικα ο λιβαγια ή μου αρεσε επειδη ηταν λιγο τσογλανος. Παντως δεν τον εχω στο μυαλο μου ως σεντερ φορ αλλα ως περιφερειακο. δεν εχω δει πως επαιζε στην χαιντουκ φετος (αν ηταν μονος στην κορυφη). 10 γκολ ειδα στο πρωταθλημα που ειχε βγει πρωτος σκορερ ο τσολακ
. αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στον κροατη ή το δανο μαλλον θα ελεγα τον δανο. Ο ρουμανος ξερει καλυτερα οπως κ να χει

-
Αντώνης οικονομιδης: Η πλευρά του Μπρέθγουεϊτ παραδέχεται τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, επικαλείται όμως αόριστο ("υπήρξαν") προεξοφλώντας μάλιστα πως δεν προβλέπεται... μέλλοντας.
Ποτέ μη λες ποτέ, παιχνίδια όλα στο παζάρι, δρόμος πάρα πολύς μπροστά, αλλά καταγράφεται.
https://x.com/antoikonomidis/status/179 ... 69511?s=46
Πάντως είναι ίσως ο ποιο έμπιστος όσον αναφορά μεταγραφές και είναι ο πρώτος που βγάζει λεπτομερώς τα deal των μεταγραφών
Ποτέ μη λες ποτέ, παιχνίδια όλα στο παζάρι, δρόμος πάρα πολύς μπροστά, αλλά καταγράφεται.
https://x.com/antoikonomidis/status/179 ... 69511?s=46
Πάντως είναι ίσως ο ποιο έμπιστος όσον αναφορά μεταγραφές και είναι ο πρώτος που βγάζει λεπτομερώς τα deal των μεταγραφών
Εαν ακόμη πράμα που με απασχολεί σε σχέση με τον Δανο είναι πότε θα μπορέσει να ξεκουραστεί αν όντως τον αποκτήσουμε. Μέχρι και της 13.06 παίζει με την Εσπανιόλ. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο να πάμε στην περίπτωση σου. Θα ειναι αρκετά καταπονημένος και δεν ειναι και κανένα παιδαρέλι.
Μην πιστεύετε οτι διαβαζετε.Μπορει να υπαρχει μια επαφη με εναν μάνατζερ για παικτη,και η υπόθεση να μεινει εκει.Την επομενη μερα θα βλεπετε πομπωδη πρωτοσελιδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις θέλουν χρόνο.
Το λέω για να μην τρελαίνονται κάποιοι και παθαίνουν αμοκ μετά.
Δεδομένα η ομάδα κινείται σε πολύ καλό δρόμο.
Το λέω για να μην τρελαίνονται κάποιοι και παθαίνουν αμοκ μετά.
Δεδομένα η ομάδα κινείται σε πολύ καλό δρόμο.
Πρέπει να έκλεισε ο Μαντυ Καμαρά. Ένα παλικάρι τον έστειλε μήνυμα έλα στον ΠΑΟΚ και τέτοια και του έκανε καρδούλα.
Άρα είναι προχωρημένο το ζήτημα. Συνήθως ότι βρωμάει πολύ και ακούγεται είναι σε μεγάλο ποσοστό μεταγραφή. Πολύ καλή προσθήκη θεωρώ για την ομάδα...
Άρα είναι προχωρημένο το ζήτημα. Συνήθως ότι βρωμάει πολύ και ακούγεται είναι σε μεγάλο ποσοστό μεταγραφή. Πολύ καλή προσθήκη θεωρώ για την ομάδα...
αλήθεια λεςgiapas έγραψε:Dani , ο δρόμος που ( καλώς για μένα) έχουμε μπει τα τελευταία χρόνια μας δείχνει ότι 2-3 τέτοιους παίκτες μπορεί να έχεις στο ρόστερ αλλά όχι παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να συνεχίσει στη λογική του σύγχρονου ποδοσφαίρου έχοντας ανά πάσα στιγμή σχεδόν τη μισή ομάδα σε "καλές" ηλικίες με μεταπωλητική προοπτική.
Για μένα , σε ένα καλοκαίρι χωρίς άγχος , έχω ένα μόνο άγχος. Ούτε το τσουλου , ούτε τίποτα.
Να μπορέσει η ομάδα να βγάλει την επόμενη φουρνιά από τα 3Κ.
Να γίνει αυτό συνήθεια, εργοστάσιο παραγωγής και αγωνιστικής και οικονομικής εκμετάλλευσης .
και πράγματι, στο κέντρο, και εμπειρία έχουμε (μειτε, σβαμπ) και γκολ παίρνουμε (σβαμπ, οζντόεφ)
αυτό που μας λείπει είναι τα πλεμόνια
ας φέρουν πρώτιστα τον καμαρά
φετος φαινεται μια συμπνοια και αποφασιστικοτητα.. αρκει να μην περιμενουμε τον δανο κανα 20ημερο και μετα τρεχουμε παλι ..
Εμένα δεν μου αρέσει ο Δανός, θέλω καλύτερο, ο Λιβαγια είναι καλύτερος αλλά ούτε αυτόν τον θέλω, θέλω και από αυτόν καλύτερο.
Αν όμως μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα στους δύο, ψηφίζω Κροατη δαγκωτό.
Αν όμως μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα στους δύο, ψηφίζω Κροατη δαγκωτό.
- Dark Knight
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε σχόλια σε κάποιο σάιτ, ότι αποτελεί εναλλακτική του πουλέν του ΠΟΡΚΥ.joshua έγραψε:Πολλα λεει,μεταξυ αλλων μας ειχε κανει και τη ζωη δυσκολη αλλα πως ακριβως σου ηρθε?
Αρκετα αφιερωματα διαβάζω για Μπρειθγουειτ και μαλιστα εκτενη. Αν αποκλειστει η Εσπανιολ πιστευω πως ο παιχτης θα ερθει σιγουρα στην ΠΑΟΚαρα. Αν ανέβει στην Πριμερα, τοτε οχι. Το εγραψε και ο Σαντουλιδης (νομιζω ηταν αυτός) οτι μεχρι τις 9-13 Ιουνιου δεν προκειται να εχουμε εξελιξεις, μεχρι να καθοριστει η μοιρα της Εσπανιόλ δηλαδη.