Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- Dark Knight
-
-
-
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και ακριβείς πάντως, κανένας από το υπάρχον ροστερ, με κάνα 2, 3 το πολύ εξαιρέσεις, δεν είναι για να θεωρείται ως επιπέδου τσουλου. Δεν το γράφω με υποτιμητική διάθεση, μην παρεξηγηθώ. Μια χαρά καλό ρόστερ έχουμε. Για εμένα, με καλές προσθήκες, χωρίς κάποια τεράστια απώλεια, μπορεί να είναι αρκετά ανταγωνιστικό στο Γιουρόπα. Εννοείται φυσικά ότι θέλω πάρα πολύ να αγωνιστεί η ομαδάρα μας στο ύψιστο επίπεδο. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να βλέπω τους δικούς μας σαν τον μποξερ, όχι τον Τρύφωνα, τον άλλον, στο "Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης"Napoli4 έγραψε:Στη θέση του Οζντοεφ ο χαφ. Με τον Ρώσο στο ρόστερ, όντως θα ήταν υπερβολή.DamoN έγραψε:Επειδή έχουν πέσει παρά πολλά ονόματα που δεν βγάζει λογική σύμφωνα με τις αναγκες μας συν την ομοιογένεια που ζήτησε ο προπονητης ,Το πιο λογικό στο κεφάλι μου είναι στα προκριματικά του τσουλου να πάμε με την ίδια ακριβώς ομάδα με μοναδική αλλαγή το 8αρι στη θέση του Μ.Α (καμαρα πχ)
Τώρα αφού ψήθηκαν και για Σέντερ φορ μπορώ να πω ότι είμαστε εξαιρετικά αν τους κλείσουμε. Όποτε αυτό που είπαν 2 παιδιά ο φαν ροι και ένας ακόμα να με συγχωρέσει που δεν θυμάμαι ποιος ,φαίνεται ρεαλιστικότατο.
Το θέμα είναι να μην φύγει κανείς μέχρι τότε από τους βασικούς .
Αν περάσουμε τσουλου μας παίρνει για αναβαθμιση και στα στόπερ και στα μπακ με έναν παιχτη αριστερά και στην θέση του μεσοεπιθετικού ενώ και αυτό που λέει ο ναπολι ένας ακόμα παίχτης στο κέντρο δεν θα μας χαλούσε .
Απλά πρέπει να έχουμε στα υπόψιν ότι οι ξένοι πρέπει να είναι 17.
Καλό το Μειτε ,καμαρα, παιχταρας,σβαμπ,Οζντοεφ πχ αλλά δεν το βλέπω ρεαλιστικό .
Αν κάτι με χαλάει σε αυτούς που ακούγονται (και στον Δανό) είναι οι ηλικίες. Πιστεύω πρέπει να κινούμαστε σε ηλικίες max 28, πχ Καμαρά ή Χαρτελ.
Από εκεί που είχαμε ρίξει τον μ.ο. ηλικίας, ξανανέβηκε φέτος. Πρέπει να το φτιάξουμε για να υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα.
Ο Ολλανδός είχε γράψει για φορ από Πορτογαλία με καλά νούμερα φέτος. Εκεί πιστεύω πως θα κινηθούμε.
ΥΓ. Για Οζντοεφ δεν τον υποτιμάω, αλλά ακόμα και στην καλή του περίοδο φέτος δεν μου έδειξε πως είναι παίκτης επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ. Το δεύτερο μισό δεν το λογαριάζω καν. Επίσης είναι στην ομάδα ένα χρόνο και δεν περιμένω κάποια ακραία βελτίωση, όπως πχ περιμένω από τον Ότο. Μακάρι να κάνω λάθος, να μείνει και να βγάλει μάτια. Αλλά ειδικά στο κέντρο θα ήθελα μια φορά να έχουμε 3-4 παικταραδες. Εκεί κρίνεται μια ομάδα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 05 Ιουν 2024, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι βρωμοπόδαρο έχει ρε αυτός ο κανγκά?
θέλω και το χαφ από τον ελληνικό γαύρο και το χαφ από τον σέρβικο γαύρο
Δεν ακούγεται τίποτα για αριστερό εξτρέμ! Ελπίζω να περιμένουν να δουν σε ποιας διοργάνωσης τους ομίλους θα παίξουμε και μετά να κάνουνε το ανάλογο μπάσιμο...
-
Πολλα λεει,μεταξυ αλλων μας ειχε κανει και τη ζωη δυσκολη αλλα πως ακριβως σου ηρθε?
Την ιστορια με τη μαμα του τη διαβασες? Αυτος λεει οτι γεννηθηκε το 90 ενω η μητερα του πεθανε το 85...danirifle έγραψε:τι βρωμοπόδαρο έχει ρε αυτός ο κανγκά?
Τραγικο φυσικα ως προς το χαμο της γυναικας...
-
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Την ιστορια με τη μαμα του τη διαβασες? Αυτος λεει οτι γεννηθηκε το 90 ενω η μητερα του πεθανε το 85...danirifle έγραψε:τι βρωμοπόδαρο έχει ρε αυτός ο κανγκά?
Τραγικο φυσικα ως προς το χαμο της γυναικας...
[youtube]FlssHICqMJA[/youtube]