Ζήσης Βρύζας
- the_Briton
Re: Ζήσης Βρύζας
Eνωτικος,
αποφασισμενος,
σοβαρος και το σλογκαν παραμενει το ιδιο
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..
αποφασισμενος,
σοβαρος και το σλογκαν παραμενει το ιδιο
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..
- DimisK
- Επικοινωνία:
novito έγραψε:Για να δούμε αν θα είναι δεύτερη φορά που ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει αναγκαστικά (?) άλλο πόστο και καίγεται στη συνέχεια.... μακάρι να μην επαναληφθεί...
Δεν θα επαναληφθεί! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ!
επειδη δεν θημαμε καλα ποια ειπαμε πως ηταν η πρωτη φορα?????
υγ:πηγε η καρδια στην θεση της..........
Καλή επιτυχία ΖΗΣΗ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ !!
ΥΓ Είμαι περίεργος να δω ποιος θα καλύψει το κενό του Ζήσαρου στη θέση του Τεχνικού διευθυντή..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ !!
ΥΓ Είμαι περίεργος να δω ποιος θα καλύψει το κενό του Ζήσαρου στη θέση του Τεχνικού διευθυντή..
ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ...
ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ....ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΟΕΟΕΟΕ ...

ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ....ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΟΕΟΕΟΕ ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Παρ 09 Οκτ 2009, 13:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ContrerasPablo
-
- ContrerasPablo
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ,ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ θα φανει σε λιγο καιρο ,οχι τωρα...τωρα ολοι λενε "Ζηση μαζι σου " και αλλα τετοια...Θα φανει εκει που θα ερθει η γκελα και θα αρχισει παλι η γκρινια, παλι η μιρλα ,παλι η φαγωμαρα για τον προπονητη και τους παικτες και ειδικα η προτροπη "Ζηση ,διωξτον τον...( το Θοδωρε εγινε Ζησης)... Στηριξη στην πραξη οχι στα λογια..αλλιως τιποτα δεν θα κανουμε....
- sidpanos
ZISSIS it be...
όλοι γνωρίζουμε ότι όσο ΠΑΟΚ είναι ο ζαγοράκης,άλλο τόσο ο βρύζας...
Για μένα το θέμα είναι το πως κινούντε..δηλαδή σαν πρόεδρος τώρα ο βρύζας θα ακολουθήσει το παράδειγμα ζαγοράκη...ή αν θα κάνει περισσότερα παράτολμα πράγματα...ο ζαγοράκης ήξερε ότι έχω 5 θα φάω τα 3 το ένα στο αθλητικό και το άλλο στο ταμείο...
Ο βρύζας νομίζω πως είναι της λογικής με τα 5 θα φάω τα 4 και το ένα για το κέντρο και τις ανάγκες...αυτό με εκφράζει περισσότερο...
δηλαδή ο ζαγοράκης είναι πιο μαζεμένος στις επιλογές του...
θα κριθεί με τις επιλογές του..και σε φλέγοντα ζητήματα...
το αν θα πάρει εισητήρια δεν είναι φλέγον...αλλά το αν θα έπαιρνε αυτός έναν παίχτη παραπάνω με το ρίσκο του αποκλεισμού και το μεγάλο συμβόλαιο μετά...το αν θα το έκανε και θα καθυστερούσε το προπονητικό ένα μήνα παραπάνω...μόνο και μόνο για να πετύχουμε...κτλ κτλ...νομίζω καταλαβαίνεται που πάω την κουβέντα...στο ρίσκο που θα πάρει..
όλοι γνωρίζουμε ότι όσο ΠΑΟΚ είναι ο ζαγοράκης,άλλο τόσο ο βρύζας...
Για μένα το θέμα είναι το πως κινούντε..δηλαδή σαν πρόεδρος τώρα ο βρύζας θα ακολουθήσει το παράδειγμα ζαγοράκη...ή αν θα κάνει περισσότερα παράτολμα πράγματα...ο ζαγοράκης ήξερε ότι έχω 5 θα φάω τα 3 το ένα στο αθλητικό και το άλλο στο ταμείο...
Ο βρύζας νομίζω πως είναι της λογικής με τα 5 θα φάω τα 4 και το ένα για το κέντρο και τις ανάγκες...αυτό με εκφράζει περισσότερο...
δηλαδή ο ζαγοράκης είναι πιο μαζεμένος στις επιλογές του...
θα κριθεί με τις επιλογές του..και σε φλέγοντα ζητήματα...
το αν θα πάρει εισητήρια δεν είναι φλέγον...αλλά το αν θα έπαιρνε αυτός έναν παίχτη παραπάνω με το ρίσκο του αποκλεισμού και το μεγάλο συμβόλαιο μετά...το αν θα το έκανε και θα καθυστερούσε το προπονητικό ένα μήνα παραπάνω...μόνο και μόνο για να πετύχουμε...κτλ κτλ...νομίζω καταλαβαίνεται που πάω την κουβέντα...στο ρίσκο που θα πάρει..
Παυλο ασε τις συγγνωμες και τραβα για προπονηση.
Εχεις μπακαγιοκο την κυριακη λεμεεεεεεε
Αλλοθρησκα κομπλεξικα αδικα σερφαρετε ψαχνωντας το τελος μας.
Zisis the End.
Ζησακο μη μασας τιποτα, αλλα φατους ολους. Εμεις ειμαστε διπλα.
Εχεις μπακαγιοκο την κυριακη λεμεεεεεεε

Αλλοθρησκα κομπλεξικα αδικα σερφαρετε ψαχνωντας το τελος μας.
Zisis the End.
Ζησακο μη μασας τιποτα, αλλα φατους ολους. Εμεις ειμαστε διπλα.

Αυτά μου αρκούν...Steenage έγραψε:ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ...
ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΟΕΟΕΟΕ ...
Ελπίζω μονο να αντέξει την πίεση και την γκρίνια, και να μην πει και αυτός μια ωραία μέρα ότι έχει προσωπικά προβλήματα...
Κωστίκος Θάνο...Thanos4 έγραψε:επειδη δεν θημαμε καλα ποια ειπαμε πως ηταν η πρωτη φορα?????