Αληθεια; Α το εχασα. Ευχαριστω Λεοναρντο. Δεν τρελαινομαι με τον Μπρειθγουειτ αλλα οκ μπορει να λυσει το προβλημα μπροσταLeonardo10 έγραψε:Σήμερα ο κολκας είπε ότι δίνουμε 1.6-1.7 για το φορ αλλά τοπ επίπεδο και οι τοπ φορ που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι 31-32aivas19 έγραψε:Αφου ο Τζορμπα ειπε εως 30 ειναι ο φορ. Εγω δεν τρελαθηκαdev έγραψε:στο τουιτερ γραφτηκε για λιβαγια και για αυτον
https://www.transfermarkt.gr/martin-bra ... eler/95732
και για τους 2 μαζι οχι εναν απο τους 2
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Πόρκυ εσύ σούπερ σταρ. Πόσα χρονια πριν ειχεις πει ότι ειμαστε κοντά με Μπρεθγουέιτ?
Ο Ελ Αραμπι ηταν διψασμενος;stratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;
ρε παίκτες με δίψα θέλουμε, καλύτερα 22 παρά 32, εγώ δεν (θέλω να) τα πιστεύ(ψ)ω αυτά..
- AlxNeapoli1
- john4serres
Σε 10-15 μέρες θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις του από την Εσπανιολ
Δύσκολη (και με διάρκεια) η σεζόν στη Σεγκουντα Ντιβιζιον
Δύσκολη (και με διάρκεια) η σεζόν στη Σεγκουντα Ντιβιζιον
Φετος εχει καλα νουμερα στη ΛαΛιγκα 2. Δεν ηταν ποτε πολυβολο, αλλα οκ εχει γκολ στην καριερα του (9 γκολ σε 40 συμμετοχες στη Μιντλεσμπρο πχ, 13 γκολ σε 48 συμμετοχες στη Λεγανες, 40 γκολ σε 149 ματς στην Τουλουζ)dev έγραψε:ιδανικη περιπτωση με φοβερα νουμερα και η ηλικια αψογη ( δειτε τι επιλεγει ο γαυροςκαι εχει επιτυχια) και φυσικα δεν θα κοψει την εξελιξη Τζιμα.
θελουμε εμπειρια για τσουλου και ταυτοχρονα πολλες ευκαιριες σε Τζιμα
ειμαι υπερ
εφοσον η πληροφορια βγηκε απο το τουιτερ να αναφερω οτι εγραψε
γραφειο βρυζα τρεχει το θεμα του δανου φορ
γιωργης τρεχει το θεμα λιβαγια και εχει συμφωνησει ( χαιντουκ κλεινει αλλο φορ (εσποζιτο))
στοχος να ερθουν και οι 2!
γιωργης τρεχει το θεμα λιβαγια και εχει συμφωνησει ( χαιντουκ κλεινει αλλο φορ (εσποζιτο))
Νομίζω τον γνωρίζουμε ως παίκτη.
Στοιχεία που ζητά ο προπονητής, με μεγάλη εμπειρία, ευχέρια στο σκοράρισμα αλλά και ιδιόρρυθμος.
Κοντός, μεγάλος κλπ σχόλια είναι να χαμε, να λέγαμε.
Σημαντικό να στοχεύουμε σε ανάλογης ποιότητας κι ας μην είναι αυτός που θα κλείσει.
Στοιχεία που ζητά ο προπονητής, με μεγάλη εμπειρία, ευχέρια στο σκοράρισμα αλλά και ιδιόρρυθμος.
Κοντός, μεγάλος κλπ σχόλια είναι να χαμε, να λέγαμε.
Σημαντικό να στοχεύουμε σε ανάλογης ποιότητας κι ας μην είναι αυτός που θα κλείσει.
το εβγαλαν ολοι μετα απο αυτο το πρωταθλημα ακομα γραφεται μεγαλος αμπαλος κ τετοια ελεος ρε δεν υπαρχει σωτηρια.
- AlxNeapoli1
32 ειναι οχι 52. Θελουμε εμπειρους αναμεσα στους πιο νεους, ξεκολληστε με τα κομπλεξ τετοιας ηλικιας.Ο Ταισον 37 ειναι και θελετε σαν τρελοι να μεινει.VfB v2 έγραψε:ελπίζω να είναι αρδιά αλλιώς σφίξαμε.
- black_star_ninja
Ωπ ωπ. Ποιος το εβγαλε;dev έγραψε:εφοσον η πληροφορια βγηκε απο το τουιτερ να αναφερω οτι εγραψε