Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ ξέρω ότι οι πρώτες 2 κινήσεις που ζήτησε ο Λουτσεσκου είναι χαφ και φορ.

Για να ζήτησε παίχτες εκεί πάει να πει ότι θέλει αναβάθμιση και δεν είναι καλυμμένος με τους υπάρχοντες.

Θέλω να πιστεύω ότι μάθαμε από τα λάθη μας και δεν θα υπερεκτιμήσουμε κάποιους παίχτες.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι η ιστορική ευκαιρία του ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο και να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα.
Κάπου διάβασα ότι η είσοδος στο league phase του τσου λου μπορεί να δώσει κοντά στα 27 μύρια
Εάν κάνουμε τις απλές προσθέσεις
27 μύρια από τσουλου
8 μύρια από τηλεοπτικά της σούπερλιγκ
10 μύρια από εισητηρια
και κάνα 20 μύρια από πωλήσεις
μιλάμε για μπάτζετ που μπορεί να φτάσει τα 60-70 μύρια
εάν λέμε ότι το ταβάνι των συμβολαίων είναι το 1.5 του ζιφκο τότε χαλαρά μπορούμε να έχουμε μία ενδεκάδα με τα ανώτερα συμβόλαια και άλλη μία με παίκτες του μυριου
Επίσης με δεδομένο ότι του χρόνου οι ομάδες που βγαίνουν τσουλου είναι δύο μια ενδυνάμωση στο μπάτζετ εξασφαλίζει τσουλου και του χρόνου
Βάλτε και το νέο γήπεδο που όταν γίνει θα αυξήσει τα έσοδα...
Μιλάμε ότι τα επόμενα χρόνια η ομάδα μπορεί να βρεθεί με μπάτζετ σταθερό στα 70-90 μύρια, νέο γήπεδο και πρότυπες ακαδημίες....
Για αυτό έχει τρελαθεί το ΠΟΚ...για αυτό ο αφραγκουζος δίνει τρελά συμβόλαια...για αυτό ο μελισαν σκυλιασε για το πρωτάθλημα
Για αυτό λέω φέτος στις μετεγγραφές. ΚΑΝΤΕ ALL IN ΕΊΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι οι πρώτες 2 κινήσεις που ζήτησε ο Λουτσεσκου είναι χαφ και φορ.

Για να ζήτησε παίχτες εκεί πάει να πει ότι θέλει αναβάθμιση και δεν είναι καλυμμένος με τους υπάρχοντες.

Θέλω να πιστεύω ότι μάθαμε από τα λάθη μας και δεν θα υπερεκτιμήσουμε κάποιους παίχτες.
Μαζι σου. Ποτε το ζητησε αυτο; Η πηγη αυτου που λες ποια ειναι;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

@soflodoras Από παντού βγαίνει ρε φίλε από παντού. Από δικούς μας ρεπόρτερ, Αθηναίους και εξωτερικό. Από παντού διασταυρώνεται. Και το ενδιαφέρον για τον κάμαρα διασταυρώνεται από Γαλλία, Ελλάδα και την πατρίδα του. Όπως και του Μειτέ από Πορτογαλία. Όταν κάτι δεν ισχύει δεν είναι καθόλου δύσκολο να το καταλάβεις. Τι κάψα σε έχει πιάσει να μην πιστέψεις τις προθέσεις της ομάδας να ενισχυθεί σοβαρά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 04 Ιουν 2024, 17:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

soflodoras έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι οι πρώτες 2 κινήσεις που ζήτησε ο Λουτσεσκου είναι χαφ και φορ.

Από συντονισμένο ρεπορτάζ= διαρροή ΠΑΕ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσεκτικός στο πώς θα πορευτεί.
Θα πρέπει να βρει έναν τρόπο όπου οι ομάδα θα έχει κάθε χρόνο μια συνέχεια και δεν θα χτίζεται από την αρχή ανά διετία -τριετια.
Δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από τον σημαντικότερο στόχο μας ο οποίος θα πρέπει να είναι τα παιδιά από τις ακαδημίες μας ή άλλοι νεαροί που μπορούν σε βάθος χρόνου να προσφέρουν.
Θα πρέπει ο επόμενος ντελιας να είναι αναβαθμισμένη έκδοση του σημερινού,όπως είναι ο ντελιας του τζολη.

Έχουμε δει ότι το made in Turkey μοντέλο των τεράστιων συμβολαίων και μεγάλων μεταγραφών δεν είναι το ιδανικότερο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Leonardo10 έγραψε:@soflodoras από παντού βγαίνει ρε φίλε από παντού. Από δικούς μας ρεπόρτερ, Αθηναίους και εξωτερικό. Από παντού διασταυρώνεται. Και το ενδιαφέρον για τον κάμαρα διασταυρώνεται από παντού από Γαλλία, Ελλάδα και από την πατρίδα του. Όταν κάτι δεν ισχύει σεν καθόλου δύσκολο να το καταλάβεις
Μπορει να ισχυει κ μπορει κ οχι. Οπως κ να εχει, το να λες με σιγουρια πως «ο Λου ζητησε χαφ και φορ» μου φαινεται εντελως ακυρο. Πρωτον επειδη, απλα δεν το δηλωσει επισημα και δευτερον επειδη δε συνηθιζει να μιλαει για μεταγραφες σε τετοιο επιπεδο. Ποσω μαλλον σε αρδ

Τωρα, εσυ μπορεις να πιστευεις οποιον αρδ (ελληνα, αθηνεζο ή γαλλο) θες. Να μ επιτρεψεις ομως, να κρατω παντα τις επιφυλαξεις μ κ να εμπιστευομαι περισσοτερο τη δικη μ πληροφορηση κ ενστικτο
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Mitsospaoki4 έγραψε:
soflodoras έγραψε:

Τι θα πει «διαρροη της ΠΑΕ»; Ποια ηταν η διαρροη αυτη; Για να καταλαβω κιολας
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Φορ γκολτζή πιστεύω οτι σίγουρα θα πάρουμε. Από κει και πέρα θα εξαρτηθεί από το ποιός βρίσκεται κοντά στην έξοδο.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

ελπιζω μην εχουμε παλι τα ιδια και φτασουμε σεπτεμβριο να φερουμε παιχτες, ας κανουν μια χρονια σωστη δουλεια ας παμε μια χρονια στην ολανδια με ολο το ροστερ
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Shivaspace έγραψε:"Ordem e Progresso" δηλαδή στα μεταγραφικά

Εθνική σημαία της Βραζιλίας αρα πηγαίνουμε για βραζιλιάνο;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

soflodoras έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:@soflodoras από παντού βγαίνει ρε φίλε από παντού. Από δικούς μας ρεπόρτερ, Αθηναίους και εξωτερικό. Από παντού διασταυρώνεται. Και το ενδιαφέρον για τον κάμαρα διασταυρώνεται από παντού από Γαλλία, Ελλάδα και από την πατρίδα του. Όταν κάτι δεν ισχύει σεν καθόλου δύσκολο να το καταλάβεις
Μπορει να ισχυει κ μπορει κ οχι. Οπως κ να εχει, το να λες με σιγουρια πως «ο Λου ζητησε χαφ και φορ» μου φαινεται εντελως ακυρο. Πρωτον επειδη, απλα δεν το δηλωσει επισημα και δευτερον επειδη δε συνηθιζει να μιλαει για μεταγραφες σε τετοιο επιπεδο. Ποσω μαλλον σε αρδ

Τωρα, εσυ μπορεις να πιστευεις οποιον αρδ (ελληνα, αθηνεζο ή γαλλο) θες. Να μ επιτρεψεις ομως, να κρατω παντα τις επιφυλαξεις μ κ να εμπιστευομαι περισσοτερο τη δικη μ πληροφορηση κ ενστικτο
Καλά τι περιμένεις να βγει να κάνει δηλώσεις θέλω χαφ και φορ; τι είναι δημοπρασία;
Εσυ μπορει να εμπιστεύεσαι όσο θες το δικό σου ένστικτο, εγω προσωπικά μετά από τοσα χρόνια ξέρω ποιους 2-3 να εμπιστεύομαι περισσότερο είτε είναι αρδ είτε οτιδήποτε και έχει δείξει η ιστορία ότι είναι έμπιστοι.

Ο ίδιος με ρώτησες από που προκύπτει και σου απάντησα ότι αυτές οι πληροφορίες διασταυρώνονται από διαρροές της ΠΑΕ και μέχρι και τον τελευταίο ρεπόρτερ/δημοσιογραφο/αρδ (οπως σου αρέσει να τους λες) μέχρι και διαρροές της ΠΑΕ μέχρι και ρεπορτάζ από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ευρώπης και της Ελλάδας και εσυ μου λες εμπιστεύομαι το ένστικτο μου, τι να σου πω…
Σου ξαναλέω κοντός ψαλμός αλληλούια, εδώ θα μαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 04 Ιουν 2024, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

soflodoras έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
soflodoras έγραψε: Μαζι σου. Ποτε το ζητησε αυτο; Η πηγη αυτου που λες ποια ειναι;
Τι θα πει «διαρροη της ΠΑΕ»; Ποια ηταν η διαρροη αυτη; Για να καταλαβω κιολας
Την κολοκυθιά θα παίξουμε;

Το ότι βγήκαν όλα τα ΜΜΕ και είπαν την ίδια γραμμή , δείχνει ότι κάποιος τους το σφύριξε.

Τόσα χρόνια αυτό γίνεται όταν βγαίνει κάτι συντονισμένα.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

soflodoras έγραψε:

Η πηγή οτι δεν θα αποκτηθεί φορ και οτι θα παίζουμε με βασικούς Σαμάτα και Εκόνγκ ποια είναι;
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

soflodoras έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:
soflodoras έγραψε:Οσοι ονειρευεστε επιθετικο αλλαξτε πλευρο. Ο Σαματα θα ειναι φετος βασικος κ εντελως βελτιωμενος. Κ ο Τζιμας με πολυ αναβαθμισμενη θεση στο ροστερ

Οσοι ονειρευεστε κεντρικο μπακ ξαναλλαξτε πλευρο. Ο Εκονγκ θα ειναι ο βασικος μας σεντερ μπακ.

Ο Οττο θα ειναι δυο φορες καλυτερος απο οτι ηταν περσυ

Η ομαδα χρειαζεται μονο ενα εξτρεμοδεκαρι στα αριστερα για ροτεισον με τον Ταισον (ισως που να παιζει κ μπροστα)

Ενα οκταρι σαν τον Καμαρα

Ενα αριστερο μπακ (μακαρι Γιαννουλη) για ροτεισον με τον Μπαμπα.

Κ εναν αναπληρωματικο Ελληνα τερματα

Αυτο θα αλλαξει μονο αν πουληθει καποιος. Κ σε καλα λεφτα
Πολυθεσιτες Θυμιανης κ Λιαβας μπονους

Τελος
Θέλω παρα πολύ να εμφανιστείς όταν πάρουμε φορ. Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για φορ με συμβόλαιο μέχρι και 1.7. Το μόνο φορ στην Ελλαδα που έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό είναι ο ελ αραμπι. Το ότι έχει βγει στην αγορά και δίνει 1.5 μυριο συμβόλαιο για χαφ από μόνο του λεει πολλά. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Απο το 2008 ειμαι ανελλιπως εδω. Ακομα κ αν εχω κανει λαθος, θα βγω κ θα το πω. Αν κ ποτε δεν κανεις λαθος αν στηριζεις τους παικτες που φορανε τον Δικεφαλο στο στηθος.

Οποτε σε αντιθεση με οσους καφενειακους εχουν την επαρση να κατασπαραζουν παικτες μας, δε χρειαστηκε κ πολλες φορες να βγω δαγκωνοντας τη γλωσσα μου.

Υγ. Τα νουμερα κ οι λεπτομεριες που αναφερεις εχουν προκυψει απο καποια επισημη πηγη ή προκυπτει απο τα ρεπορταζ του ενος κλικ;

Υγ1. Ο Σαματα δεν ειχε νουμερα. Καθολου. Αλλα δεν ειχε και ΚΑΘΟΛΟΥ προσπαθειες. Δεν ειμαι ο προπονητης να ξερω γιατι και πως συνεβη αυτο, αλλα ειμαι αισιοδοξος πως ο ρολος του ηταν τετοιος τακτικα που ισως δεν ηταν τα νουμερα το ζητουμενο. Αυτο θα φανει στην πορεια. Παντως χασογκολη δεν τον λες. Θα δειξει. Μεχρι τωρα, ο Λου εδειχνε να τον εμπιστευεται

Υγ2. Απαντηση προς προηγουμενο συνοπαδο. Το γραφω κ στο ποστ μου. Αν πουληθει ο Σαματα (ή φυγει ο Τζιμας), προφανως θα χρειαστουμε επιθετικο.
Συμφωνώ με όλα αλλά, συγνώμη κι ολας, χασογκολη τον λες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”