Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο Καμαρά με τον Μαρτίνς έκανε πολύ καλές σεζόν αλλά όχι στη θεση του Μειτε.
Πλεονεκτηματα Καμαρα: καλη ηλικια, ξερει το πρωταθλημα, εχει χαρακτηριστικα που μας λειπουν
Μειονεκτηματα: περιεργος χαρακτηρας, αν εκανε μαγκιες στον ΝΟΟR1 δε θελω να φανταστω τι θα κανει σε μας
Αν δεν εχουμε κατι καλυτερο ετοιμο ας ερθει. Βεβαια η αμοιβη του μου φαινεται υπερβολικη (ιση με του Μειτε για 3 χρονια)
Μειονεκτηματα: περιεργος χαρακτηρας, αν εκανε μαγκιες στον ΝΟΟR1 δε θελω να φανταστω τι θα κανει σε μας
Αν δεν εχουμε κατι καλυτερο ετοιμο ας ερθει. Βεβαια η αμοιβη του μου φαινεται υπερβολικη (ιση με του Μειτε για 3 χρονια)
-
Αυτά τα κουραστικά δεν βαρεθήκατε να τα λέτε; Αν έχετε ιδέα έστω και λίγο τι παίκτης είναι καλώς αν όχι μην προσπαθείτε να την πείτε σε οποιονδήποτε τον θέλει. Παιχταράς είναι ότι και αν πιστεύετε εσεις και αυτό δεν το αναιρεί κανένας. Έκανε φοβερές χρονιές και έφτασε να τον ζητάνε η Λεστερ, η Νιούκαστλ, η Ρομα, η Λυων και άλλες τόσες ομάδες. Αν δεν είχε αυτό το 6μηνο εκτος ομάδας και αν ο γαυρος το πρώτο μισό δεν ήταν παιδική χαρά που ακόμα και ο ποντενσε φαινόταν παικτης της πλάκας μπορει να μην το συζητούσε καν για τον ΠΑΟΚ.Hayate έγραψε:Ο Καμαρα έχει μεγάλο φαν κλαμπ εδώ μέσα γιατί παίζει γαυρο και είναι γενικό φαινόμενο να "λαχταραμε" παίκτες άλλων ελληνικών ομάδων και να απαξιώνουμε τους δικούς μας....renegade έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο που χρόνια τώρα ο Καμαρά έχει εδώ μέσα ένα τόσο μεγάλο φαν κλαμπ. Καλός παίκτης αλλά αυτά που έχουν γραφτεί για αυτόν ξεπερνούν κατά πολύ τις ατομικές του ικανότητες.
Φυσικά και δεν θα τα βάψω μαύρα αν έρθει ( θα προτιμούσα χίλιες φορές βέβαια τον Χουάνγκ τον οποίο τον θεωρώ πολύ καλύτερο ποδοσφαιριστή,πιο ολοκληρωμένο ο οποίος ταιριάζει πολύ περισσότερο σε αυτό που παίζουμε) να αντικαταστήσει κάποιον εκ των σβαμπ, οσντοεφ στην ιεραρχία....αλλά το πρόβλημα με το όταν δεν θα παίζει ο μεϊτέ ( αν όλα πάνε καλά και κλείσει)θα συνεχίσει να υπάρχει. Πρέπει να αποκτηθεί παίκτης ο οποίος θα παίρνει την μπάλα με ασφάλεια από την άμυνα ,ο οποίος θα μπορεί να κάνει παιχνίδι.
Για μένα η επιλογή Καμαρά κάνει ακόμα πιο αναγκαία την απόκτηση του μίσιτς ή κάποιου ανάλογου παίκτη.
Ο Καμαρά είναι ο παίκτης που θα καλύπτει τους μπακ όταν αυτοί ανεβαίνουν αντί των εξτρέμ.
Επίσης, ο Καμαρά θα είναι αυτός που θα δώσει την σιγουριά στους Σβαμπ, Οζντόεφ ή Μεϊτέ να ανεβαίνουν και να πατούν ασφαλέστερα και περισσότερες φορές την αντίπαλη περιοχή.
Κατά την άποψή μου, ιδανικό δίδυμο με Καμαρά, θα είναι ο Μίσιτς!
Επίσης, ο Καμαρά θα είναι αυτός που θα δώσει την σιγουριά στους Σβαμπ, Οζντόεφ ή Μεϊτέ να ανεβαίνουν και να πατούν ασφαλέστερα και περισσότερες φορές την αντίπαλη περιοχή.
Κατά την άποψή μου, ιδανικό δίδυμο με Καμαρά, θα είναι ο Μίσιτς!
Ο Καμαρα θα ειναι μεταγραφαρα
Τελεια κ κ@βλα
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΓΟΥΙΝΕΑΣ
Τελεια κ κ@βλα
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΓΟΥΙΝΕΑΣ
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι η τρέλα μας για την ΠΑΟΚαρα μας κάνει πολλές φορές να υποτιμούμε αντιπάλους παίκτες.
Ο Καμαρά έφτασε να έχει προτάσεις 15εκ τις οποίες αρνήθηκε ο χοντρός. Πήγε επίσης δανεικός στη Ρόμα του Μουρίνιο.
Φέτος στην αρχή της χρονιάς ήταν μαζί με τον Φορτούνη ο καλύτερος παίκτης του γαύρου.
Θα είναι μεγάλη μεταγραφή για την ομαδάρα μας
Ο Καμαρά έφτασε να έχει προτάσεις 15εκ τις οποίες αρνήθηκε ο χοντρός. Πήγε επίσης δανεικός στη Ρόμα του Μουρίνιο.
Φέτος στην αρχή της χρονιάς ήταν μαζί με τον Φορτούνη ο καλύτερος παίκτης του γαύρου.
Θα είναι μεγάλη μεταγραφή για την ομαδάρα μας
Στις 500 σελίδες, περνουμε παίκτη? Εχουμε ακομα
Πιστευω, φετος με το δέλεαρ μπροστα μας τους ομίλους CH.L, και επειδή έχουμε εναν ''κορμό'', δεν θα γίνουν τα λάθη των τελευταίων ετών...

Πιστευω, φετος με το δέλεαρ μπροστα μας τους ομίλους CH.L, και επειδή έχουμε εναν ''κορμό'', δεν θα γίνουν τα λάθη των τελευταίων ετών...

Δηλ αν πει ο Ρουμάνος θέλω καμαρά εμείς θα πούμε όχι δεν? Are we serious? Aν δεν τον θέλει και εμείς μαζί του. Εγώ πάντως σαν άσχετος αν έβλεπα στην αντίπαλη ομάδα Μειτε Καμαρά δεν θα πετούσα από την χαρά μου.
All around box2box παίχτης ποιότητας. Με αντίπαλες ομάδες ίδιας δυναμικότητας ο καλός καμαρά μαζί με μειτέ μπορούν να κάνουν το κέντρο να φαίνεται όπως της Μπαρτσελόνα με Τζάβι και Ινιέστα. Αρκεί βέβαια να τον κερδίσει ο Λουτσέσκου και να του δώσει πάλι κίνητρο.
Αλλά η αλήθεια είναι εγώ τον Καμαρά τον υπολόγιζα ώς έξτρα επιλογή σε περίπτωση που φύγει ο Οζντόεφ. Θα προτιμούσα να έρθει και ένα ακομα χαφ ποιότητας σε περίπτωση που ο καμαρά για τον χ,ψ λόγο δεν βρει τον παλιό του εαυτό. Σε αυτήν την περίπτωση θα έρθει πάλι η μια η άλλη με τον Σβαμπ να κερδίζει την θέση βασικού απο Οζντόεφ και Καμαρά. Ειναι λίγο στοίχημα εαν το πάμε έτσι.
Αλλά η αλήθεια είναι εγώ τον Καμαρά τον υπολόγιζα ώς έξτρα επιλογή σε περίπτωση που φύγει ο Οζντόεφ. Θα προτιμούσα να έρθει και ένα ακομα χαφ ποιότητας σε περίπτωση που ο καμαρά για τον χ,ψ λόγο δεν βρει τον παλιό του εαυτό. Σε αυτήν την περίπτωση θα έρθει πάλι η μια η άλλη με τον Σβαμπ να κερδίζει την θέση βασικού απο Οζντόεφ και Καμαρά. Ειναι λίγο στοίχημα εαν το πάμε έτσι.
Δε θα διαφωνησω ότι ο Καμαρα είναι πολύ καλός παίχτης και θα τον ήθελα...Οσον αφορά το φαν κλαμπ που έχει εδώ μέσα σχολιασα...Αλλά να μου πεις εδώ έχει φαν κλαμπ ο Μορον,ο Φώτης ο Ιωαννίδης με τα 10 πέναλτι,ο Λιβαι που παίζει ένα στους 5 αγώνες και ο Κοντονικος από τη Λαμία ...Το θέμα είναι το πρωτάθλημα το έφερε ο τιτανοτεραστιος Αλί Σαματα που είμαστε 2 άτομα φαν κλαμπ...
Για τον Καμαρά είχε γραφτεί το χειμώνα ότι είχε συμφωνήσει με την Χετάφε σαν αντιμαξίμοβιτς. Όι Ισπανοί έδιναν γύρω στα 700 χιλιάρικα στον Σέρβο και μάλλον κόλλησαν στις απαιτήσεις του Καμαρά , που είναι από ενάμιση και πάνω.
-
Ο τσαρλυ λεει ότι ο κάμαρα έχει ερθει κα Θεσσαλονίκη για συζητήσεις
Επειδή εγώ είπα για στόπερ και για να μην παρεξηγηθώ..
Είπα ότι χρειαζόμαστε στόπερ άμεσα θεωρώντας δεδομένη την αποχώρηση Εκονγκ.
Αν αυτή δεν είναι δεδομένη (κάτι που προσωπικά δεν με χαλάει καθώς τον πιστεύω σαν παίκτη) τότε ναι η περίπτωση στόπερ πρέπει να πάει πιο πίσω και να εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Κουλιε.
Σε αυτή την περίπτωση προτεραιότητα είναι σίγουρα τα χάφ και το φορ, εν συνέχεια το αριστερό εξτρέμ και τελευταίο πάει το θέμα των στόπερ.
Είπα ότι χρειαζόμαστε στόπερ άμεσα θεωρώντας δεδομένη την αποχώρηση Εκονγκ.
Αν αυτή δεν είναι δεδομένη (κάτι που προσωπικά δεν με χαλάει καθώς τον πιστεύω σαν παίκτη) τότε ναι η περίπτωση στόπερ πρέπει να πάει πιο πίσω και να εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Κουλιε.
Σε αυτή την περίπτωση προτεραιότητα είναι σίγουρα τα χάφ και το φορ, εν συνέχεια το αριστερό εξτρέμ και τελευταίο πάει το θέμα των στόπερ.
- Σουριναμέζος
Ο Μαντί Καμαρά είναι ο κορυφαίος box to box χαφ που έχω δει στην Ελλάδα από τον Γιάγια Τουρέ και μετά.
Είχε τεράστιο upside και ουσιαστικά η κακή διαχειρίση που του έκανε ο γαύρος του έκοψε την πορεία.
Τρομερή ευκαιρία ειδικά αν συνδιαστεί με την παραμονή του Μεϊτέ, μιλάμε για απόλυτα ταιριαστό δίδυμο. Duncan - Robinson
Είχε τεράστιο upside και ουσιαστικά η κακή διαχειρίση που του έκανε ο γαύρος του έκοψε την πορεία.
Τρομερή ευκαιρία ειδικά αν συνδιαστεί με την παραμονή του Μεϊτέ, μιλάμε για απόλυτα ταιριαστό δίδυμο. Duncan - Robinson
-
Σε αυτή την περίπτωση προτεραιότητα είναι σίγουρα τα χάφ και το φορ, εν συνέχεια το αριστερό εξτρέμ και τελευταίο πάει το θέμα των στόπερ.[/quote]
Να μην ξεχνάμε και την θέση του τερματοφύλακα που χρειαζόμαστε ακομα έναν .κατα τα αλλα συμφωνώ
Να μην ξεχνάμε και την θέση του τερματοφύλακα που χρειαζόμαστε ακομα έναν .κατα τα αλλα συμφωνώ