Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Για Κάμαρα προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα θετικός.
Βέβαια άλλη συζήτηση κάνουμε στο Κάμαρα ενώ έχει μείνει ο Μειτε και άλλη στο Κάμαρα ως αντικαταστάτης του Μειτε.
Βέβαια άλλη συζήτηση κάνουμε στο Κάμαρα ενώ έχει μείνει ο Μειτε και άλλη στο Κάμαρα ως αντικαταστάτης του Μειτε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καμάρα με Μειτε είναι δίδυμο όνειρο που δεν είχε ξανά ομάδα στην Ελλάδα!
Καμία ληστεία του αιώνα δεν έγινε. Παίκτης 30,5ετών θα ξεκινάει την ερχόμενη σεζόν, δηλαδή χωρίς μεταπωλητική αξία, και ένα σχετικά ακριβό συμβόλαιο. Τα 2εκ ήταν μια δίκαιη λύση. Για τον ΠΑΟΚ είναι πολύτιμος, γιατί έχει δέσει με την ομάδα. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα, το να πλήρωνε πάνω από 2εκ για να τον πάρει θα ήταν ρίσκο.
- PAOKevolution
Είναι ποδοσφαιρικά άκυρο να μιλάμε για αγωνιστική πτώση του Καμαρά.
Όσο είχε στον γαύρο έναν σταθερό προπονητή με πλάνο (Μαρτίνς), ήταν αποδοτικός και άκρως επιδραστικός στο παιχνίδι του γαύρου. Έκτοτε (μετά τη φυγή Μαρτίνς) δεν έχουν σταυρώσει προπονητή και επομένως προφανώς ο παίκτης έχασε το ενδιαφέρον του για να βρίσκεται εκεί. Μέσα στο πλύσιμο με τη Φόρεστ ξέχασαν να σκεφτούν πως ο Μαντί θα τους ρίξει άκυρο.
Επομένως, ο Μαντύ στον ΠΑΟΚ βλέπει έναν σταθερό προπονητή με πλάνο, προοπτική Champions League και εμπιστοσύνη.
Επίσης, όπως μου είπε και ένας φίλος μας, το ότι βγήκε 2 πράγματα μπορούν να σημαίνουν. Είτε είναι κοντά, είτε χάλασε.
Όσο είχε στον γαύρο έναν σταθερό προπονητή με πλάνο (Μαρτίνς), ήταν αποδοτικός και άκρως επιδραστικός στο παιχνίδι του γαύρου. Έκτοτε (μετά τη φυγή Μαρτίνς) δεν έχουν σταυρώσει προπονητή και επομένως προφανώς ο παίκτης έχασε το ενδιαφέρον του για να βρίσκεται εκεί. Μέσα στο πλύσιμο με τη Φόρεστ ξέχασαν να σκεφτούν πως ο Μαντί θα τους ρίξει άκυρο.
Επομένως, ο Μαντύ στον ΠΑΟΚ βλέπει έναν σταθερό προπονητή με πλάνο, προοπτική Champions League και εμπιστοσύνη.
Επίσης, όπως μου είπε και ένας φίλος μας, το ότι βγήκε 2 πράγματα μπορούν να σημαίνουν. Είτε είναι κοντά, είτε χάλασε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για να βγήκε συντονισμένα βασικά το έδωσε η ΠΑΕ.
Μέσα στην μέρα θα φανεί τι γίνεται.
Μέσα στην μέρα θα φανεί τι γίνεται.
Εμένα για κάποιο λόγο δεν νοιώθω οτι θα πάρουμε camara
πιστεύω οτι κινούμαστε για marcel hartel
https://www.transfermarkt.gr/marcel-har ... ler/189073
πιστεύω οτι κινούμαστε για marcel hartel
https://www.transfermarkt.gr/marcel-har ... ler/189073
-
Αυτό ακριβώς. Ο φετινός γαυρος μέχρι τον Ιανουάριο είχε κάνει τον ποντενσε, τον Φορτούνη, τον Γιοβετιτς και ιμπορα να φαίνονται παρτάλια…PAOKevolution έγραψε:Είναι ποδοσφαιρικά άκυρο να μιλάμε για αγωνιστική πτώση του Καμαρά.
Ανούσια σύγκριση ο κάμαρα του 24 με αυτόν του 20-23
- nikos_algio
Φίλε vs40 επείδη εγώ ανέφερα το "ληστεία του αιώνα", μακάρι (για εμένα πάντα) να μπορούσαμε να παίρναμε με 2Μ έναν 30αρι σε κάθε γραμμή, με τη βαρύτητα που είχε στην ομάδα μας ο Μεϊτέ και ας μην είχανε μεταπωλητική αξία.vs40 έγραψε:Καμία ληστεία του αιώνα δεν έγινε. Παίκτης 30,5ετών θα ξεκινάει την ερχόμενη σεζόν, δηλαδή χωρίς μεταπωλητική αξία, και ένα σχετικά ακριβό συμβόλαιο. Τα 2εκ ήταν μια δίκαιη λύση. Για τον ΠΑΟΚ είναι πολύτιμος, γιατί έχει δέσει με την ομάδα. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα, το να πλήρωνε πάνω από 2εκ για να τον πάρει θα ήταν ρίσκο.
- FreeWatcher
Το καλό αν ισχύει του καμαρα είναι ότι παίζει δυάδα με όλους . Το κομμάτι που έλειπε σαν στοιχεία.
Ο καλός ο καμαρα γιατί έχει να παίξει πριν φύγει για ρομα για μένα είναι καλύτερος από τον πινεδα .
Το Μειτε καμαρα ντελιας Ζιβκοβιτς Τάισον και ένας καλός φορ είναι πραγματικά δεν σας βλέπω ….
Ο καλός ο καμαρα γιατί έχει να παίξει πριν φύγει για ρομα για μένα είναι καλύτερος από τον πινεδα .
Το Μειτε καμαρα ντελιας Ζιβκοβιτς Τάισον και ένας καλός φορ είναι πραγματικά δεν σας βλέπω ….
η γνώμη μου είναι ότι ο καμαρά κουμπώνει πιο ταιριαστά δίπλα στον μεϊτέ από ότι ο μαξίμοβιτς. και θυμάμαι ότι εδώ η έλευση του ήταν επιθυμία των περισσοτέρων είτε θα έπαιζε με τον μεϊτέ είτε θα έκαναν ζεύγος
ο καμαρά αναβαθμίζει το κέντρο σε σχέση με το τί βλέπαμε πέρσι δηλαδή σβαμπ, οζντόεφ ή ακόμη και τον βραζιλιάνο δανεικό.
ο καμαρά αναβαθμίζει το κέντρο σε σχέση με το τί βλέπαμε πέρσι δηλαδή σβαμπ, οζντόεφ ή ακόμη και τον βραζιλιάνο δανεικό.
Ακριβώς αυτό. Ο Καμαρά με Μεντιλίμπαρ θα μεταμορφωνόταν σε Καμαβίνγκα.Leonardo10 έγραψε:Αυτό ακριβώς. Ο φετινός γαυρος μέχρι τον Ιανουάριο είχε κάνει τον ποντενσε, τον Φορτούνη, τον Γιοβετιτς και ιμπορα να φαίνονται παρτάλια…PAOKevolution έγραψε:Είναι ποδοσφαιρικά άκυρο να μιλάμε για αγωνιστική πτώση του Καμαρά.
Ανούσια σύγκριση ο κάμαρα του 24 με αυτόν του 20-23
(ναι υπερβολή, αλλά θέλω να τονίσω το πόσο μεγάλη επίδραση στην απόδοση και εικόνα ενός παίκτη έχει ο προπονητής με τον οποίο δουλευει. Σκεφτείτε λοιπόν τον Μαντί στα χέρια του Ραζβαν)
- WeWillRockYou
Άντε να κλείσουν οι υποθέσεις Σβαμπ, Μειτέ, Κεντζιόρα.
Να ανακοινωθούν Θυμιάνης και Τσιφτσής. Να κλείνουν σιγά σιγά τα θέματα.
Μου κάνει εντύπωση το να δέχτηκε η Μπενφίκα τα 2 εκ. για Μειτέ. Υποθέτω πως είτε θα είναι με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, είτε με κάποιο μεγάλο μπόνους σε περίπτωση εισόδου σε ομίλους CL.
Για τον Καμάρα, υπήρχαν φήμες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τις άλλες 3 ελληνικές ομάδες, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ότι ζητούσε πέρα από μεγάλο συμβόλαιο (1 εκ+) και μεγάλο signing fee ως ελευθέρος (τύπου 1-1,5 εκ.). Φαντάζομαι όσο περνάει ο καιρός, θα έχουν πέσει οι απαιτήσεις του.
Το ότι βγήκε επίσημα, συμφωνώ με τον φίλο που λέει, πως είτε η υπόθεση κάηκε είτε είναι αρκετά κοντά. Θα φανεί.
Σίγουρα όμως μιλάμε για πολύ καλό παίκτη, σε εξαιρετική ηλικία (27 ετών).
Να ανακοινωθούν Θυμιάνης και Τσιφτσής. Να κλείνουν σιγά σιγά τα θέματα.
Μου κάνει εντύπωση το να δέχτηκε η Μπενφίκα τα 2 εκ. για Μειτέ. Υποθέτω πως είτε θα είναι με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, είτε με κάποιο μεγάλο μπόνους σε περίπτωση εισόδου σε ομίλους CL.
Για τον Καμάρα, υπήρχαν φήμες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τις άλλες 3 ελληνικές ομάδες, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ότι ζητούσε πέρα από μεγάλο συμβόλαιο (1 εκ+) και μεγάλο signing fee ως ελευθέρος (τύπου 1-1,5 εκ.). Φαντάζομαι όσο περνάει ο καιρός, θα έχουν πέσει οι απαιτήσεις του.
Το ότι βγήκε επίσημα, συμφωνώ με τον φίλο που λέει, πως είτε η υπόθεση κάηκε είτε είναι αρκετά κοντά. Θα φανεί.
Σίγουρα όμως μιλάμε για πολύ καλό παίκτη, σε εξαιρετική ηλικία (27 ετών).
Καθαρισε η Γκοντσαρεβαstratosnm έγραψε:πώς γίνεται 2Μ μόνο ρε παιδιά, όταν λέγαμε πριν λίγες μέρες ότι ίσως τα 2,5 ήταν λίγα για τη Μπενφίκα;;;
μαγικά κάνουνε;;;![]()
- loukas karadimos