Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ας πεσουν μεσα μια φορα !!!panpangr77 έγραψε:Στο libero είπαν ότι μιλάμε με Καμαρά.
- ΑποστόληςΑ
Σαν ταινία του Spielberg ακούγεται...Dimitris_L4 έγραψε:Οι PAOKTODAY εγραψαν οτι μιλαει με χαφαρα η ομαδα και οτι δινει χρυσαφι για φορ...Να φανταστω ονοματα δεν ειπαν ε?
- sourmenetes
- Moderator
Τον καμάρα που ήταν στο γαβρο εννοούν;Dimitris_L4 έγραψε:Ας πεσουν μεσα μια φορα !!!panpangr77 έγραψε:Στο libero είπαν ότι μιλάμε με Καμαρά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέλγος πρώην διεθνής?prist64 έγραψε:χαφ με υψος 1,81 μας κανει?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Guerriero_Bianconero_4
sourmenetes έγραψε:Τον καμάρα που ήταν στο γαβρο εννοούν;Dimitris_L4 έγραψε:Ας πεσουν μεσα μια φορα !!!panpangr77 έγραψε:Στο libero είπαν ότι μιλάμε με Καμαρά.
Ναι, τον Καμαρά του γαύρου που έγραψα και σε ένα σχόλιο μου παραπάνω. Νομίζω είναι χάφ εργάτης και με εμπειρία, ότι ακριβώς θέλει ο Ραζβάν.
- FreeWatcher
Ή Γάλλος πρώην διεθνής που έχει φάει ...πίτσα και τώρα τρώει μπακλαβά;Jim_Chatz έγραψε:Βέλγος πρώην διεθνής?prist64 έγραψε:χαφ με υψος 1,81 μας κανει?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Λογικα...sourmenetes έγραψε:Τον καμάρα που ήταν στο γαβρο εννοούν;Dimitris_L4 έγραψε:Ας πεσουν μεσα μια φορα !!!panpangr77 έγραψε:Στο libero είπαν ότι μιλάμε με Καμαρά.
Και ότι θα έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, διαδωστεΑποστόληςΑ έγραψε:Σαν ταινία του Spielberg ακούγεται...Dimitris_L4 έγραψε:Οι PAOKTODAY εγραψαν οτι μιλαει με χαφαρα η ομαδα και οτι δινει χρυσαφι για φορ...Να φανταστω ονοματα δεν ειπαν ε?
Ο Νταντας ηταν σαν τα καρτουν που τρεχαν αλλα μεναν στο ιδιο σημειο.
1.81 χαφ
Praet
Benes
Λέω αυτούς γιατί ακούστηκε για τον Χαρτελ (παίκτη από β Γερμανίας με νούμερα ). Μπορεί απλά να έδωσαν κατεύθυνση ότι τέτοιον παίκτη κοιτάμε και να είπαν τον Γερμανό οι δημοσιογράφοι γιατί μένει ελεύθερος . Ωστόσο ο Βenes έχει επίσης εξαιρετικά νούμερα από β εθνική Γερμανίας.
Τέλος ο Πραετ παίζει Leeds που ακούστηκα ο Ιχεανατσο από εκεί . Μπορεί να έγινε πάλι η ίδια παρανόηση από τα ΑΡΔ.
Praet
Benes
Λέω αυτούς γιατί ακούστηκε για τον Χαρτελ (παίκτη από β Γερμανίας με νούμερα ). Μπορεί απλά να έδωσαν κατεύθυνση ότι τέτοιον παίκτη κοιτάμε και να είπαν τον Γερμανό οι δημοσιογράφοι γιατί μένει ελεύθερος . Ωστόσο ο Βenes έχει επίσης εξαιρετικά νούμερα από β εθνική Γερμανίας.
Τέλος ο Πραετ παίζει Leeds που ακούστηκα ο Ιχεανατσο από εκεί . Μπορεί να έγινε πάλι η ίδια παρανόηση από τα ΑΡΔ.