Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Θέλουμε τον Ζήση για Πρόεδρο;

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ναι
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ο γκικα ηθελε..
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Θέλουμε τον Ζήση για Πρόεδρο?

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Gewlogos έγραψε:Εσύ που έκανες αυτή τη μαλακία το poll περνιέσαι για οπαδός του ΠΑΟΚ..?
'Εχουμε την τρέλλα μας..
Έχουμε τα νεύρα μας..
Έχουμε και την κάθε αμοιβάδα να μας τσιτώνει τα μυαλά..
Υ.Γ.Αν είσαι 10-13 χρονών κ το έκανες για "χαβαλέ" ή για "πλάκα" παίξε με τίποτα άλλο ειδικά σήμερα και μη μας χαλάς κι άλλο..ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ
λοιπον ΝΑΙ περνιεμαι για οπαδος του ΠΑΟΚ φιλε,γιατι οταν λεω το εκανα για πλακα δεν εννοω για να γελασουμε εννοω για να καταλαβουμε οτι ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.ΔΕΝ θα μους εσυ εμενα ποσο παοκ ειμαι,ναι,ειμαι μικρος αλλα καποια πραγματα τα καταλαβαινω,μεγαλωνω σε παοκτσηδικο κλιμα και ευτυχως εχω την ευκαιρια να ειμαι σε αυτο το site και να ανταλαζω αποψεις με μεγαλυτερα και σοφοτερα ατομα.Σε σεβομαι γιατι ολο και κατι παραπανω θα 3ερεις αφου εισαι μεγαλυτερος,αλλα ακου ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ,καταλαβε το,νομιζεις οτι ειμαι ανωριμος?ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, τον χαζο τον παιζω για πλακα στα οφ-τοπικ,ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ 3,ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ 80 Ο ΠΑΟΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 14,Ο πατερας αγορασε ΜΕΤΟΧΕΣ,και εβαλα και εγω 50 ευρω,παω καθε σχεδον κυριακη γηπεδο,δεν μπορεις να το πεις,αυτο οτι δεν νοιαζομαι για τον ΠΑΟΚ,οτι δεν χαιρομαι στις νικες,οτι δεν κλαιω στις ηττες,οτι δεν τσατιζομαι με τις διαιτησιες,οτι δεν πορονομαι...εσυ σιγουρα σαν μεγαλυτερος ξερεις καλυτερα αυτα,ΑΛΛΑ αν θες να πεις οτι δεν ξερω το καλο του ΠΑΟΚ ακι ειμαι μικρος,τι να σου πω?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

το απατη τραβελ θα συνεχιζεται, ο γκαγκατσης και το φαντασμα του εξακολουθει να πεταει, ο μακης ειναι ακομη μεσα (μεγαλη προδοσια που θιιγει τη περηφανια μας), ο σαντος θα ειναι ντροπη για εμας, ο το προπονητιριο σταυβλος, ο κατσαρης θα στηριζεται απο το βρυζα και οχι απο τους ψηφοφορους του ΑΣ, οι στραβοστομηδες θα εχουνε ακομη φοβερα στοιχεια για το ζαγορ κλπ κλπ....

αρα οχι, γιατι θα τον ξεφτιλισουμε και αυτον.....θελω καποιο ρωσο μεγιστανα που οταν κραζει καποιος τον ΠΑΟΚ στα ραδια θα στελνει δυο φιλους του να του αλλαξουν γνωμη (με ψηφους 2-1 εννοω προφανως)....
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εννοειται πως ναι αν και δε βρισκω χρησιμοτητα στο πολ αυτο αυτη τη στιγμη...
θα βγουνε οι εφημεριδες και θα γραφουν αυριο "Ο Βρυζας εχει καθολικη αποδοχη απο το λαο κλπ κλπ..."
λες και υπαρχει επιλογη στη χρονικη στιγμη αυτη...ενταξει θα βγει πανψηφει ο Ζησης αλλα το θεμα ειναι τι σοι στηριξη θα ειναι αυτη...τα ιδια συμβαιναν και με το Θοδωρο οταν ηρθε...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη αλλα η ερωτηση αν θελουμε τον Ζηση για προεδρο , με τα δεδομενα που εχουν δημιουργηθει τι νοημα εχει ???
Δηλαδη υπαρχει καποιος που στην παρουσα φαση δεν τον θελει ???? Μηπως υπαρχουν και αλλες εναλλακτικες λυσεις και δεν το ξερουμε ???? Υπαρχει καποιος π.χ. να θελει τον Γουμενο η' τον Καμπανη ?
Ημαρτον αλλα η ερωτηση αναφερεται στα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από gash04 »

Slade έγραψε:Ζήση μη δεχτείς , τζάμπα θα χαλαστείς αδερφέ μου
Καλύτερα να μην έρθει.
Δεν ξέρω αν θα αντέξει.
Παραδείγματα απο την ιστορία λένε ότι δεν άντεξε την καλοπροαίρετη κριτική και μάλιστα αποδήμησε στο εξωτερικό κάποτε.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ανέλαβε αύριο και πέστο σε όλους από την αρχή....

"Αγαπάμε το λαό του ΠΑΟΚ , σεβόμαστε το λαό του ΠΑΟΚ , αλλα μιας και ο λαός του ΠΑΟΚ έχει μαύρα μεσάνυχτα ως προς το πως διοικείται μια ομάδα , κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνουμε εμείς (το διοικητικό συμβούλιο).

Είστε οπαδοί και μπορείτε να γκρινιάξετε όσο θέλετε , το θέμα είναι ποιος σας ακούει.Εμάς το αυτί μας δεν ιδρώνει και είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες ώστε το πλάνο μας να πάει μπροστά.Εάν αποτυχουμε διώξτε μας."

Απλά πράγματα....Ο κόσμος είναι ζούγκλα...Το ίδιο και η Θεσσαλονίκη....Δείξε ότι είσαι το A-male και να δεις τι καλά θα σωπάσουν τα υπόλοιπα θηρία.Ο Θοδωρής πήγε να μας πιάσει με το φιλότιμο....Όπως είδες δεν έπιασε το κόλπο...Εσύ πιάσε μας με τη φοβερα και τότε να δεις αλλαγές
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΖΗΣΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αλήθειες....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΖΗΣΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ! ... έτσι.
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

Φυσικα ΝΑΙ .
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μακαρι να το πει αυτο φιλε Ισαακ, αλλα φοβαμαι οτι ο Ζησης ειναι πιο ευαισθητος να το πω, δεν ξερω. Ελπιζω να εχει τις ιδια ψυχικα αποθεματα και τις αντοχες με τον Ζαγορακη και να αντεξει. Ξερεις καμμια φορα και η πολλη δημοκρατια βλαπτει.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τι νόημα έχει το τόπικ ρε σεις....?? Κουβέντα να γίνεται ?? Ας γινόταν και στο τόπικ του Ζήση....

υ.γ. Οι 3 άκυροι που ψηφίσαν όχι (!!) ας μας λέγαν και τι θα θελαν....!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Photis έγραψε:Αυτός θα έχει και σύνθημααααααα.....!!!!Βάλε τα σκουλίκια μες τη πρίζααααα....ζήση βρύζα,ζήση βρύυυυζα....
Βγάλε τα λαμόγια απ τη ρίζαααα
Ζήδη Βρύζα, Ζήση Βρύζααα :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”