Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Στους αριστεροπόδαρους που είχαμε, ξεχνάμε τον Φανούρη.
Ο οποίος πρέπει να παίζει ακόμα κάπου στην Αργεντινή.
Ο οποίος πρέπει να παίζει ακόμα κάπου στην Αργεντινή.
Καλά λες. Τα περισσότερα παιχνίδια ως σεντερ μπακ τα έπαιξε στις Σέρρες. Λογική κίνηση για αντι Νασμπεργκ.Mitsospaoki4 έγραψε:Μάλλον για Αντι- Νασμπεργκ
- Mathousalem4
tad έγραψε:εγώ πάντως εάν ήμουν υπεύθυνος στην ΠΑΕ άνετα θα ζητούσα 3-4 παοκτσάκια που έτσι και αλλιώς το κάνουν από χόμπι ή μεράκι να συμμετέχουν κάπως στο τμήμα σκάουτινγκ ... και δεν λέω καμία σοφιστεία ... ήδη το έχουν κάνει πάρα πολλές οργανωμένες ομάδες να εμπλέκουν αρρωστάκια στο τμήμα σκάουτινγκ ...joshua έγραψε:Έχουμε αφήσει κατά καιρούς πάντως τρομερές περιπτώσεις ελεύθερων που φώναζαν λαβράκι σε τιμή ευκαιρίας...Γράφει η φορτσα για τον Αλεις Γκαρσια που ήταν ελεύθερος σε limit down πριν 3 χρόνια και φωνάζαμε ο ευριτης,εγώ και άλλα παιδιά πάρτε τον βρε και είχε καταλήξει τότε ελεύθερος Ρουμανία...Τώρα σφάζονται Μπαρτσελονα και Λεβερκουζεν...
Αντίστοιχα περσι τον Γεναρη λέγαμε πάρτε ελεύθερο τον Μαναζ τον Αλβανό τσάμπα έβγαινε...Φέτος 18 γκολ Τουρκία πισω από Ικαρντι και Τζεκο αλλά εμείς κοιτούσαμε Μουλεκα με 3 γκολ...
μην με πει κανείς να το εξηγήσω ... με τον όγκο την πληροφορίας και δύναμη ανάλυσης που υπάρχει στο ίντερνετ είναι προφανές ότι θα το έκανα ... ιδίως τώρα με AI ... α ρε Τζός να σε δω δίπλα στην Γκοντσάρεβα και τι στον κόσμο
Καλησπερα. Προσωπικα συμφωνω σε αυτο.Μενω και εργαζομαι Αγγλια και θελω να γυρισω Ελλαδα και ιδανικα να μπω στο τμημα scouting του μεγαλου ΠΑΟΚ γιατι ειμαι φουλ καβλωμενος με την μπαλα, το scouting και φυσικα θελω οσο τιποτα να βοηθησω την ομαδα μου. Εχω ξεκινησει εδω και ενα χρονο και κανω σεμιναρια και courses πανω στο scouting και προσφατα εχω ξεκινησει και μια λιστα με παικτες.Εχω στα σκαρια απο Σεπτεμβριο ακομα ενα course και ελπιζω να να βρω καποιον τουλαχιστον να στειλω ενα βιογραφικο στα γραφεια.Δυστηχως δεν μπορω να αγορασω συνδρομη σε πλατφορμες και να ειμαι οσο πιο ακριβεις γινετε γιατι ειναι πανακριβες.
Αν το δει κανεις στην ΠΑΕ η οποιος μπορει να βοηθησει καλοδεχουμενο. Θα προσπαθω μεχρι να το πετυχω.Μονο ΠΑΟΚ!!!!
- WeWillRockYou
[youtube]Q9bQRGgxoio[/youtube]
Μετά από μια μικρή αναζήτηση, φαίνεται λογική η κίνηση για Θυμιάνη.
Ελεύθερος, 23 ετών,1,86 ύψος, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως χαφ και ο Πάμπλο Γκαρσία (σε μια κλασική κίνηση των ακαδημιών μας) τον μετέφερε πίσω ως κεντρικό αμυντικό φέτος.
Υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 στον Πανσερραϊκό, ενώ είχε έτοιμη συμφωνία με ΑΕΚ, γιατί εν τέλει τον ήθελαν για την Β ομάδα. Στην πρώτη του χρονιά στην δεύτερη κατηγορία έκανε ως χαφ 24 συμμετοχές, 1 ασσίστ και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο.
Φέτος στην Σούπερ Λιγκ είχε 18 συμμετοχές, 4 γκολ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από ένα σημείο και μετά.
Ξεκίνησε από την Ξάνθη ( έχει μάνατζερ τους ίδιους με Λουτσέσκου), όπου μέτρησε 57 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασσίστ και βγήκε καλύτερος νέος παίκτης της δεύτερης κατηγορίας το 2021.
Πιστεύω θα μας βγει σαν κίνηση, γιατί έρχεται χωρίς κόστος, αρά και χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες, να πάρει για αρχή θέση βάθους (ως αντί-Νάσμπεργκ?) στο ρόστερ και φαίνεται παιδί που έχει την ψυχική βάση για να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ.
Μετά από μια μικρή αναζήτηση, φαίνεται λογική η κίνηση για Θυμιάνη.
Ελεύθερος, 23 ετών,1,86 ύψος, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως χαφ και ο Πάμπλο Γκαρσία (σε μια κλασική κίνηση των ακαδημιών μας) τον μετέφερε πίσω ως κεντρικό αμυντικό φέτος.
Υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 στον Πανσερραϊκό, ενώ είχε έτοιμη συμφωνία με ΑΕΚ, γιατί εν τέλει τον ήθελαν για την Β ομάδα. Στην πρώτη του χρονιά στην δεύτερη κατηγορία έκανε ως χαφ 24 συμμετοχές, 1 ασσίστ και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο.
Φέτος στην Σούπερ Λιγκ είχε 18 συμμετοχές, 4 γκολ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από ένα σημείο και μετά.
Ξεκίνησε από την Ξάνθη ( έχει μάνατζερ τους ίδιους με Λουτσέσκου), όπου μέτρησε 57 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασσίστ και βγήκε καλύτερος νέος παίκτης της δεύτερης κατηγορίας το 2021.
Πιστεύω θα μας βγει σαν κίνηση, γιατί έρχεται χωρίς κόστος, αρά και χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες, να πάρει για αρχή θέση βάθους (ως αντί-Νάσμπεργκ?) στο ρόστερ και φαίνεται παιδί που έχει την ψυχική βάση για να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ.
- soflodoras
O Κομποτηςtonipap801 έγραψε:ποιος εχει το αλλο 50% του παιχτη ???Leonardo10 έγραψε:Μην κανετε ανούσιες και ανόητες συγκρίσεις. Ο παναθηναϊκός εχει μόνο το 50% του ιωαννιδη και αυτό είναι υπέρ του στα παζάρια και 25 να τον πουλήσει θα πάρει μόνο τα 12.5, επίσης είναι σεντερ φορ, επίσης είναι 24 και πιο έτοιμος από τον Ντελια για το επόμενο βήμα, επίσης είναι βασικός με την εθνική και έκανε παρα πολύ καλά παιχνίδια με Γαλλία και Ολλανδία που τον μαρκάραν ο Φαν Ντάικ ο ακε κουντε και Σαλιμπά την ώρα που ο Πογιετ τον κωνσταντέλια του έκανε καψόνια για να παίζει κάποιος μπακασετας και κάποιος μάνταλος…
- Metagrafakias
Μου αρεσει η κινηση Θυμιανη!!!
Καταρχάς αν το δουμε λογικα ειναι καλυτερος του Τσιγγαρα…Και σωματικά φυσικα 1.86 αλλα και τεχνικά…
Ο παικτης επαιξε ολη τη χρονια περυσι κεντρικος αμυντικός στις Σερρες σαν αρχηγος και εκανε αξιόλογες εμφανίσεις…
Οποτε σιγουρα θα ειναι πιο χρήσιμος απο τον πουθενα Εκονγκ και απο των περιορισμένων δυνατοτήτων Νασμπεργκ οπτε ειμαστε στο + με αυτη τη κινηση!!!
Λογικα για κεντρικος αμυντικός παει γιατι για 6αρι προορίζουν τον Λιαβα!!
Που επεισης ειναι καλυτερος του Τσιγγαρα…
Καταρχάς αν το δουμε λογικα ειναι καλυτερος του Τσιγγαρα…Και σωματικά φυσικα 1.86 αλλα και τεχνικά…
Ο παικτης επαιξε ολη τη χρονια περυσι κεντρικος αμυντικός στις Σερρες σαν αρχηγος και εκανε αξιόλογες εμφανίσεις…
Οποτε σιγουρα θα ειναι πιο χρήσιμος απο τον πουθενα Εκονγκ και απο των περιορισμένων δυνατοτήτων Νασμπεργκ οπτε ειμαστε στο + με αυτη τη κινηση!!!
Γιατι ειναι καλυτεροι του κυπελλουχου και πρωταθλητη Τσιγγαρα; Με τίποτα θα πω εγω. Το οτι ίσως γίνουν καλυτεροι το συζηταμε
Δεν υπάρχει σύγκριση Θυμίανη Τσιγγάρα, αν προορίζεται για στόπερ. Στο 6 είναι να τον συγκρίνεις με Μειτέ μόνο λόγο μέτριας ταχύτητας και όγκου.Metagrafakias έγραψε:Μου αρεσει η κινηση Θυμιανη!!!
Ο Λιάβας πάλι έχει παίξει σαν 6αρι με το ζόρι 10 παιχνίδια, στόπερ τα 3πλάσια και δεξι μπακ τα περισσότερα της καριέρας του. Απορώ πως βαφτίστηκε ήδη κόφτης.
Ο Τσιγγαρας μας έχει δώσει προκρίσεις Ευρώπη σαν κόφτης, με ταχύτητα και τρεξίματα, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ του Οζντοεφ πχ. Πιθανό να θέλει να φύγει γιατι δεν θα έχει εύκαιριες του χρόνου αν πάει καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός και είναι σε ηλικία και θέση που αν δεν παίξεις δεν μπορείς να εξελιχθείς ή να έχεις καλή απόδοση.
Το πιο πιθανόν είναι να φύγουν αρκετοί γηγενείς από την ομάδα και να έρθουν 2-3 που θα συμπληρώνουν το ροτεσιον στα Ευρωπαϊκά.
- Σουριναμέζος
Τόσο ο Θυμιάνης όσο και ο Λιάβας είναι πολυθεσίτες, παίζουν τόσο σαν 6άρια όσο και σαν στόπερ (ο Λιάβας παίζει και δεξί μπακ). Φαίνεται ότι θα αντικαταστήσουν τους Νάσμπεργκ και Τσίγγαρα (που από ο,τι ακούγεται θέλει να βρει ομάδα που θα έχει σημαντικότερο ρόλο).
Νομίζω ότι είναι έξυπνες κινήσεις γτ ουσιαστικά αντικαθιστάς 2 παίκτες του deep rotation που μπορούσαν να παίξουν μόνο μια θέση με 2 παίκτες που μπορούν να μπαλώσουν τρύπες σε αρκετές θέσεις + το διαβατήριο τους που βοηθάει στις λίστες.
Νομίζω ότι είναι έξυπνες κινήσεις γτ ουσιαστικά αντικαθιστάς 2 παίκτες του deep rotation που μπορούσαν να παίξουν μόνο μια θέση με 2 παίκτες που μπορούν να μπαλώσουν τρύπες σε αρκετές θέσεις + το διαβατήριο τους που βοηθάει στις λίστες.
Δυστυχώς λέει ο ζούγλης μένει εκεί .. μακάρι να τον καπαρώσαμε τουλάχιστον
- Kabamaru11
Βαλτε κ την αποκτηση Τσιφτση στην θεση του ΖΖ,πολλα τα συν κ απο αυτην την κινηση.
Οσο για ΖΖ θα τον ηθελα στο προπονητικο τιμ των τερματοφυλακων.Αν κ εφοσον αποφασισει οτι τελειωσε η καριερα του ως τροχονο....εεε ποδοσφαιριστης.
Οσο για ΖΖ θα τον ηθελα στο προπονητικο τιμ των τερματοφυλακων.Αν κ εφοσον αποφασισει οτι τελειωσε η καριερα του ως τροχονο....εεε ποδοσφαιριστης.

- Shivaspace
δύσκολο να πάρεις παίκτη απ τον μποροθρύλο και τον εξ κασναφέρη..δυσκολοτερο όταν φυσιογνωμικά αποτελεί κράμα πασχαλάκη με μασούρα
αφήστε το παλικάρι στην ευχή της Παναγίας..να γράψει σαν Νίκος κανένα γκολάκι και να γίνει καλύτερος άνθρωπος
αφήστε το παλικάρι στην ευχή της Παναγίας..να γράψει σαν Νίκος κανένα γκολάκι και να γίνει καλύτερος άνθρωπος
- WeWillRockYou
Για τον Ζουγκλη παιδιά, ποια στοιχεία σας άρεσαν;
Προσωπικά, όσο μπόρεσα να δω από χαιλάιτ του Αστέρα (μικρό δείγμα δυστυχώς) μου φάνηκε ότι έχει καλά σωματικά προσόντα, τριπλά στο 1vs1, αλλά λίγο ανούσιος στις τελικές (δεν έχει σκοράρει ακόμα και έχει 3 ασσιστ) και αρκετά πίσω τακτικά. Προφανώς έχει τη βάση το παιδί, αν δουλέψει να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο αλλά μου φαίνεται ότι θέλει πολλή δουλειά.
Είναι αυτός λόγος να μην τον αποκτήσουμε; Όχι.
Απλώς μου φαίνεται ανούσιο σε αυτή τη φάση να δοθούν λεφτά για τον παίκτη, όταν υπάρχουν αντίστοιχα ταλέντα στην Β ομάδα, τα οποία αν τους δοθεί η ίδια ευκαιρία (7η-8η λύση λογικά) να δουλέψουν θα μπορούσαν να έχουν ανάλογη εξέλιξη. Πχ. Γιατί να μην δοκιμαστεί ο Δαρέλας που είχε πολύ καλή παρουσία πέρσι στην Β ομάδα;
Προσωπικά, όσο μπόρεσα να δω από χαιλάιτ του Αστέρα (μικρό δείγμα δυστυχώς) μου φάνηκε ότι έχει καλά σωματικά προσόντα, τριπλά στο 1vs1, αλλά λίγο ανούσιος στις τελικές (δεν έχει σκοράρει ακόμα και έχει 3 ασσιστ) και αρκετά πίσω τακτικά. Προφανώς έχει τη βάση το παιδί, αν δουλέψει να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο αλλά μου φαίνεται ότι θέλει πολλή δουλειά.
Είναι αυτός λόγος να μην τον αποκτήσουμε; Όχι.
Απλώς μου φαίνεται ανούσιο σε αυτή τη φάση να δοθούν λεφτά για τον παίκτη, όταν υπάρχουν αντίστοιχα ταλέντα στην Β ομάδα, τα οποία αν τους δοθεί η ίδια ευκαιρία (7η-8η λύση λογικά) να δουλέψουν θα μπορούσαν να έχουν ανάλογη εξέλιξη. Πχ. Γιατί να μην δοκιμαστεί ο Δαρέλας που είχε πολύ καλή παρουσία πέρσι στην Β ομάδα;