Εκεί που πήγε πέρυσι, dynamo Moscow :’(Magpies4 έγραψε:Πού βρίσκεται αυτή η ψυχή;RefusedMemoriez έγραψε:Θέλω Carrascal στην τούμπα μεγάλε ΙΒΑΝ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Εν τω μεταξύ κάτι παρόμοιο έγραψε και ο άλλος ο Πάτερ στο twitter.prist64 έγραψε:!
?
![]()
![]()
Στην ίδια ενορία είστε;
Οι μάστερ στους παπάδες (Τούρκοι) βγάζουν πως η Μπεσίκτας θέλει Ντεσπότοφ.
- ΑποστόληςΑ
Έγκλημα, για να είμαστε σωστοί θα είναι να πάει η ομάδα στους προκριματικούς του Ch.L. χωρίς ενίσχυση. Αυτό σημαίνει ότι αν διώξεις Ντέλια, θα πρέπει σε αντιστάθμισμα να φέρεις τουλάχιστον 3 καλούς παίκτες σε θέσεις που πονάμε και ο ένας τουλάχιστον από αυτούς να παίζει στη θέση του μεταγραφέντα.AlxNeapoli1 έγραψε:Εγκλημα θα ειναι ΑΝ πουληθει ο Ντελιας πριν να μπουμε τσου λου, εσυ γελα.
- ΑποστόληςΑ
Αν έρθει ο Μαρσιάλ θα παίξει 58 90λεπτα γιαανα κάνει απόσβεση. Και χαφ και πλάγιο μπακ θα τον βάζουμε μπας και συμπληρώσει
-
Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ κάτι παρόμοιο έγραψε και ο άλλος ο Πάτερ στο twitter.prist64 έγραψε:!
?
![]()
![]()
Στην ίδια ενορία είστε;
Ποιος είναι ο πατερ στο twitter φιλε?
Ρε παιδιά είναι δεδομένο ότι Κοταρσκι Κουλιε κ Ντελιας θα γίνουν τάλαρα, τους απολαύσαμε σηκώσαμε πρωτάθλημα ότι θα φύγουν είναι το μόνο σίγουρο….τωρα το θέμα είναι τα λεφτά που θα πάρουμε μην γίνουν Μουργκ Εκονγκ κ σαματες!!!!!
Υ.Γ σταματήστε να λέτε για μεταγραφές, ακόμα δεν έχουμε κρατήσει τον βασικό Πυλώνα της ομάδες (Μειτε) κ γκρινιάζουμε για μεταγραφές…έχουμε ακόμα μέχρι 31 Αυγούστου μετά άρθρα στροφή σε ελεύθερους κτλπ…
Υ.Γ σταματήστε να λέτε για μεταγραφές, ακόμα δεν έχουμε κρατήσει τον βασικό Πυλώνα της ομάδες (Μειτε) κ γκρινιάζουμε για μεταγραφές…έχουμε ακόμα μέχρι 31 Αυγούστου μετά άρθρα στροφή σε ελεύθερους κτλπ…
- nikos_algio
Οι ΑΡΔ που λέγανε ότι σήμερα θα πάει Αυστρία ο Ντέλιας να μας στείλουν καμιά φωτογραφία του μπροστά από τα αξιοθέατα...
- WeWillRockYou
Να και μια καινούργια είδηση, μπράβο που την βρήκες manoliosmanolios έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:manolios έγραψε:Καλώς σας βρήκα αλάνια νέο μέλος εδώ
Βρήκα ένα νέο από Τουρκία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τον Mert Hakan Yandaş γνωρίζει κανείς τπτ;
υ.γ. έγραψα και πριν καμία ώρα ξανά το post αλλά δεν ανέβηκε ποτέ δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αν θέλετε link μου λέτε
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Τα νέα μέλη στα πρώτα 100 posts πρέπει να περιμένουν έγκριση από κάποιον διαχειριστή, όπως αναφέρεται από τους κανόνες του forum!
viewtopic.php?f=1&t=2
δεν το γνώριζα ευχαριστώ για την πληροφορία
αυτό είναι το link poy βρήκα
https://www-fotospor-com.translate.goog ... _hist=true

O Mert Hakan Yandaş σύμφωνα με το transfermarkt είναι 29 χρονών, 1,74 ύψος.
Παίζει επιτελικός ή κεντρικος μέσος. Έχει κάνει ντεμπούτο στην εθνική Τουρκίας το 2020 με μια 1 συμμετοχή.
Βρίσκεται 4 χρόνια στην Φενέρ και έχει 122 συμμετοχές, 10 γκολ, 21 ασσίστ.
Φέτος έκανε 16 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, κυρίως ως αλλαγή με 2 γκολ, 2 ασσίστ.
Στο τουρκικό Κύπελλο είχε 3 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασσίστ και 8 συμμετοχές στο Conference με 2 ασσίστ.
Γενικά μοιάζει παίκτης που πιθανότατα να αυτοπροτάθηκε και όχι να ασχολήθηκε η ίδια η ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να ξεχωρίζει σε κάτι. Μοιάζει για συμπληρωματικός σε ρόστερ πρωταθλητισμού και εκεί υπάρχει ήδη ο Μουργκ.
- ΑποστόληςΑ
Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ κάτι παρόμοιο έγραψε και ο άλλος ο Πάτερ στο twitter.prist64 έγραψε:!
?
![]()
![]()
Στην ίδια ενορία είστε;

Δεν έχω καταλάβει γιατί ερμηνεύουμε τον prist ως priest.
Ακόμη όμως κι να ισχύει ότι είναι παπάς, η προσφώνησή του ως πάτερ ταιριάζει μόνο στην κλιτική πτώση.
Στην ονομαστική είναι: ο πατέρας ή ο πατήρ
Στην γενική: του πατέρα ή του πατρός
Στην αιτιατική: τον πατέρα
στην κλιτική: ω πατέρα, ή ω πάτερ
Πιο εύκολο βέβαια είναι να προσφωνούμε κάποιον παπά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 31 Μάιος 2024, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάλι έχουμε μπει σε μιζέρια γαμω την μιζέρια μου …
Πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές μόνιμοι και όχι σαν κομήτες πρωταθλητές.
Εάν πολλοί νομίζετε ότι το να πουλήσεις έναν παίχτη όπως τον Ντελια είναι εύκολο για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να τον αντικαταστήσει είμαστε γελασμένοι …
Η κάθε Σάλτσπουργκ δεν είναι κορόιδα που θα σκάσει ένα καρο μυρια να τον πάρει. Το παιδί ξεκλειδώνει παιχνίδια και όσο καλός διαχειριστής και να είναι ο Λουτσε εάν δεν ήταν ο Ντελιας ή ο Τάισον να τα ξεκλειδώνει τότε θα είχαμε αποτύχει.
Εγώ λοιπόν δεν βολεύομαι με Μιτριτσες για να πάω CL … ανταγωνιστής για να μπούμε ομίλους είναι η Σάλτσπουργκ και οι άλλες Σάλτσπουργκ αυτού του κόσμου.
Κρατήστε λοιπόν όλους τους παίχτες μέχρι να μπούμε ομίλους και την επόμενη μέρα οποίος θέλει να φέρει προτάσεις τις φέρνει και φεύγει …
Και στο ενδιάμεσο φέρτε μου έναν βελτιωμένο Μειτε και τον Μειτε … και θα σας πω εγώ μετά ποσα απίδια βάζει ο σάκος
Πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές μόνιμοι και όχι σαν κομήτες πρωταθλητές.
Εάν πολλοί νομίζετε ότι το να πουλήσεις έναν παίχτη όπως τον Ντελια είναι εύκολο για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να τον αντικαταστήσει είμαστε γελασμένοι …
Η κάθε Σάλτσπουργκ δεν είναι κορόιδα που θα σκάσει ένα καρο μυρια να τον πάρει. Το παιδί ξεκλειδώνει παιχνίδια και όσο καλός διαχειριστής και να είναι ο Λουτσε εάν δεν ήταν ο Ντελιας ή ο Τάισον να τα ξεκλειδώνει τότε θα είχαμε αποτύχει.
Εγώ λοιπόν δεν βολεύομαι με Μιτριτσες για να πάω CL … ανταγωνιστής για να μπούμε ομίλους είναι η Σάλτσπουργκ και οι άλλες Σάλτσπουργκ αυτού του κόσμου.
Κρατήστε λοιπόν όλους τους παίχτες μέχρι να μπούμε ομίλους και την επόμενη μέρα οποίος θέλει να φέρει προτάσεις τις φέρνει και φεύγει …
Και στο ενδιάμεσο φέρτε μου έναν βελτιωμένο Μειτε και τον Μειτε … και θα σας πω εγώ μετά ποσα απίδια βάζει ο σάκος
Ο κολκας λέει ότι δεν ανεβαίνει η Σάλτσμπουργκ για την ώρα οπότε δεν φεύγει
έκατσα και είδα 3 παιχνίδια σε επανάληψη της τριπολης . Τον Ζουγλη παω να τον παρω εγώ με το αυτοκίνητο αν θέλετε...
gika έγραψε:Κοτάρσκι, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης έχουν όλοι συμβόλαιο με την ομάδα, αν δεν κάνω λάθος για μία τριετία ακόμα, και στο συμβόλαιο αυτό δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.aivas19 έγραψε:
Γιατι ειναι εγκλημα της ΠΑΕ αν οι παικτες πιεζουν να φυγουν πχ. Απο που τα βγαζετε αυτα; Ο Κουλιερακης αρνηθηκε την ανανεωση, ετσι δεν ειναι; Οποτε αυτο που γραφεις δεν ισχυει για την περιπτωση του. Πως θα κρατησει η γκρινια εναν παικτη;
Ε ας κραξει ο κοσμος οπως τοτε που πηγαν οπαδοι στην προπονηση και σωσαν την χρονια. Ευεργετες
Οι επιλογές τους μετά είναι:
- Να κάνουν μουτσουνάκια και να μην παίζουν. Εσύ χάνεις 500Κ τον χρόνο και αυτοί χάνουν καριέρα εκατομμυρίων.
- Να σκυλιάσουν να παίξουν, ειδικά στα προκριματικά, για να φέρουν ακόμα μεγαλύτερη πρόταση από ακόμα μεγαλύτερη ομάδα.
Πας εκεί και τους λες, ορίστε ένα νέο 5ετές με ρήτρα στα 30 εκατομμύρια, πάρτε και 1.5 εκατομμύριο από φέτος αντί για 500 και πάμε να οδηγήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Και αν βγάλουν μάτια του χρόνου ανανέωση με 2Μ έκαστος και ρήτρα στα 50. Τους κάνεις βασιλιάδες και τους κρατάς μέχρι να έρθει κάποια τεράστια ομάδα να τα σκάσει χοντρά και να αλλάξει την ζωή των παιδιών.
Δηλαδή πιέζουν παίκτες με συμβόλαιο να φύγουν από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που πληρώνει εκατομμύρια, παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας, και ο ΠΑΟΚ θα σκύψει το κεφάλι;
Και αφήνουμε παίκτες σαν τον Μουργκ 3 χρόνια ή τον Ρικάρντο ή τον Νινούα χωρίς να λύσουμε τα τετραετή συμβόλαια; Εκεί γιατί δεν πιέζει κανείς; Εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί έχουν υπογράψει συμβόλαιο, αλλά με ΚΚΚ δεν υπάρχουν συμβόλαια;
Ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει τους παίκτες, όχι γιατί το θέλουν αυτοί, αλλά γιατί το θέλει ο πρόεδρος μας. Όταν θα θέλει ο Ιβάν να πουλήσει, αν ποτέ θελήσει να πουλήσει, θα πουλήσει.
Αν το κάνει σε λάθος τάιμινγκ, και μας στερήσει την ευκαιρία να μπούμε σε ομίλους τσουλου, εγώ θα το χαρακτηρίσω έγκλημα που έχει ξαναγίνει.
Αλίμονο ο μπαμπάς Κωνσταντέλιας ή ο μπαμπάς Κουλιεράκης είχαν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν από τα @@ και τους έκαναν ότι ήθελαν.
«Τι θα πει πιέζουν για να φύγουν; Ξεκινάς ξεκαθαρίζοντας και στους 3 ότι με πρόταση κάτω από 30 δεν πουλάς κανέναν τους φέτος το καλοκαίρι. Τελεία.»
Θεωριες. Στην πραξη δεν γινεται
Αρα λες να μην δωσεις τον παικτη και μετα θα εισαι οκ με το να μην παιζει για σενα; Δηλαδη προτεινεις το ιδιο αποτελεσμα με το να φυγει ο παικτης. Καταλαβαινεις οτι φασκεις και αντιφασκεις; Καλη η θεωρια
b]Ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει τους παίκτες, όχι γιατί το θέλουν αυτοί, αλλά γιατί το θέλει ο πρόεδρος μας. Όταν θα θέλει ο Ιβάν να πουλήσει, αν ποτέ θελήσει να πουλήσει, θα πουλήσει.[/b]
Ας λες εσυ οτι θελεις, δε σημαινει οτι ισχυει κιολας. Μπορει να μεινει ο Ντελιας και ο καθενας και παλι να αποκλειστουμε.
Και αφήνουμε παίκτες σαν τον Μουργκ 3 χρόνια ή τον Ρικάρντο ή τον Νινούα χωρίς να λύσουμε τα τετραετή συμβόλαια; Εκεί γιατί δεν πιέζει κανείς; Εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί έχουν υπογράψει συμβόλαιο, αλλά με ΚΚΚ δεν υπάρχουν συμβόλαια;
Ναι ακριβως ετσι ειναι. Που το παραξενο; Αυτη ειναι η πραγματικοτητα το εξηγησε ο giliopoulos