7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Luigi Vampa

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

xrisitsapa έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Ωραία, πες μου μια ομαδα που θα πήγαινε ο Ντελιας κ θα λεγες χαλάλι. Αν είναι να παει εκεί, με το καλό.
Θα είμαι ρεαλιστής.
Μεσαίες και ανω ομάδες από το top 5 πρωταθλημάτων πχ Ρομά, Άστον Βίλα, Βαλένθια κτλ κτλ.
Επίσης μεγάλες ιστορικές ομάδες από αλλά πρωταθλήματα πχ Άγιαξ, Μπενφίκα.
Σε μεσαίες κ άνω των τοπ 5 μπορεί να βρει κάποιες ομάδες που στηρίζουν παικτες σαν τον Κωνσταντελια, τύπου Μπράιτον ας πουμε. Βέβαια ο ανταγωνισμός εκεί για θέση στην ενδεκάδα είναι μεγάλος.

Για ιστορικές ομάδες από αλλά πρωταθλήματα πιστεύω πως η πίεση για αποτελέσματα, για παίκτη που βγαίνει δεύτερη φορά φορά απ τη χώρα του, μετά το εξάμηνο στην Εουπεν, θα είναι μεγάλη. Κ πιο μεγάλο το ρίσκο. Δεν είναι μπαρουτοκαπνισμενος ο Γιανναρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 30 Μάιος 2024, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

xrisitsapa έγραψε:Ettien,

Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύριζα το πρωτάθλημα και όχι τα πιθανά αυξημένα έσοδα.

Το ίδιο και οι γαύροι χτες
Κι εγώ το ίδιο έκανα. Και θα το πανηγυρίζω για πολύ καιρό ακόμη.
Ήταν το δυσκολότερο, το πιο αμφίρροπο και το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από καταβολής του ελληνικού πρωταθλήματος. Και το χάρηκα δεόντως και είμαι συγκλονισμένος ειδικά με το τρόπο που ήρθε.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά εξαιτίας αυτού.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Κι επειδή το συζητάμε, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτό; Ποιό είναι το συμφέρον του;
xrisitsapa

Luigi Vampa έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Ωραία, πες μου μια ομαδα που θα πήγαινε ο Ντελιας κ θα λεγες χαλάλι. Αν είναι να παει εκεί, με το καλό.
Θα είμαι ρεαλιστής.
Μεσαίες και ανω ομάδες από το top 5 πρωταθλημάτων πχ Ρομά, Άστον Βίλα, Βαλένθια κτλ κτλ.
Επίσης μεγάλες ιστορικές ομάδες από αλλά πρωταθλήματα πχ Άγιαξ, Μπενφίκα.
Σε μεσαίες κ άνω των τοπ 5 μπορεί να βρει κάποιες ομάδες που στηρίζουν παικτες σαν τον Κωνσταντελια, τύπου Μπράιτον ας πουμε. Βέβαια ο ανταγωνισμός εκεί για θέση στην ενδεκάδα είναι μεγάλος.

Για ιστορικές ομάδες από αλλά πρωταθλήματα πιστεύω πως η πίεση για αποτελέσματα, για παίκτη που βγαίνει δεύτερη φορά φορά απ τη χώρα του, μετά το εξάμηνο στην Εουπεν, θα είναι μεγάλη. Κ πιο μεγάλο το ρίσκο. Δεν είναι μπαρουτοκαπνισμενος ο Γιανναρος.
Να σου πω, εγώ αν ήμουν πατέρας του θα τον συμβούλευα να μείνει ένα χρόνο ακόμα στον ΠΑΟΚ. Να παίξει Ευρώπη, ίσως και CL και Εθνική.
Και μετά θα τον πήγαινα σε κανένα Άγιαξ. Με τις άμυνες που έχουν εκεί θα έκανε παπάδες.
Luigi Vampa

Πως μπορείς να το ξέρεις αυτο; Έχει αμέτρητους ασταθμητους παράγοντες. Διαχείριση ρίσκου κανει ουσιαστικά η ομάδα.
xrisitsapa

Νομίζω ότι κάποτε πρέπει να χτίσει προφίλ ότι πουλάει σε top ομάδες ( και ακριβά) .
Luigi Vampa

Όσο πιο πολύ παίζουμε με τοπ ομάδες στην Ευρώπη τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει αυτο που λες
Patron

Δημοσίευση από Patron »

O Τζίμας θα είναι ο τυχερός ;)
xrisitsapa

E πώς θα παίξουμε όταν πριν από κάθε προκριματικό CL μας πιάνει το αυτοκαταστροφικό μας.
Μια με τον Λιασο Λουκά και τον Φρουσσο, μια με τον Άκπομ, τώρα με τον Ντελια.

Κανονικά το τηλέφωνο της ΠΑΕ πρέπει να είναι κλειστό εκτός αν χτυπήσει για Σαματα - Εκονγκ και σια
Patron

Δημοσίευση από Patron »

For Samatta press 1

For Troost press 2

For Delias please hang up

For any other enquiries stay on the line
xrisitsapa

Έτσι ακριβώς!! :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

xrisitsapa έγραψε:E πώς θα παίξουμε όταν πριν από κάθε προκριματικό CL μας πιάνει το αυτοκαταστροφικό μας.
Μια με τον Λιασο Λουκά και τον Φρουσσο, μια με τον Άκπομ, τώρα με τον Ντελια.

Κανονικά το τηλέφωνο της ΠΑΕ πρέπει να είναι κλειστό εκτός αν χτυπήσει για Σαματα - Εκονγκ και σια
Για αυτό θα πρέπει να βρούμε τρόπο την επόμενη φορά να μήν παιξουμε προκριματικά
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Με απογοήτευσαν πάντως αυτά που είπε ο τσορμπατζόγλου στον σπορφμ σήμερα

- η Σάλτσμπουργκ φαίνεται οτι τα έχει βρεί με τον Κωνσταντέλια
- επειδή υπάρχει πίεση και απο το περιβάλλον του παίκτη, θα επιμείνει
- αν η προσφορά της Σάλτσμπουργκ πλησιάσει 20εκ. μπορεί να κλείσει η μεταγραφή

[youtube]o_pS5Z96ZM0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AntreasG4 την Παρ 31 Μάιος 2024, 03:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα είμαι απολύτως ειλικρινής. Προφανώς δε θα με χαλούσε να ολοκληρώσει το παιδί την παρουσία του στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Με ένα αρκετά καλύτερο συμβόλαιο και φουλ αφοσίωση από μέρους του στις υποχρεώσεις της ομάδας. Δε θα ξενερώσω όμως με την καμία και αν φύγει σύντομα. Αυτό που θα με ενοχλήσει απίστευτα είναι να τραβήξει σε μάκρος η ... Ντελιαδα. Δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει η ΠΑΕ αλλά, αν δεν υπάρχει έδαφος να αναστραφεί η πρόθεση του παίχτη, του περίγυρού του κλπ, να διαμηνυθούν στην άλλη πλευρά οι αξιώσεις του ΠΑΟΚ και να ζητηθεί να πιέσουν τους Αυστριακούς να τις υλοποιήσουν το ταχύτερο ώστε να μη συρθεί το θέμα. Δε βλέπω σε τι μπορεί να ωφελήσει την ομάδα να έχει στη διάθεσή της έναν νέο Τζόλη, που το μυαλό του καθώς φαίνεται έχει ταξιδέψει για αλλού, στην μπροστινή γραμμή ενός πολέμου που απαιτεί 1000% προσήλωση για να κερδηθεί.
Οι 2 πλευρές, εκτός ΠΑΟΚ, λοιπόν που καίγονται να ολοκληρωθεί αυτό το ντιλ να κάνουν άμεσα τα αδύνατα δυνατά για να γίνει.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

«Ο Μιτρίτσα είναι ένας υπέροχος παίκτης κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να κάνει τη διαφορά που χρειάζεσαι. Πρέπει να είναι βασιλιάς εκεί που είναι. Εάν δεν αισθάνεται βασιλιάς και νιώθει λίγο ανταγωνισμό, αρχίζει να υποχωρεί.

Τον είχα στον ΠΑΟΚ και ήθελα να τον κρατήσω. Μας βοήθησε σε πολλές στιγμές, αλλά σε κάποιες άλλες τα παρατούσε. Του το εξήγησα και του μίλησα πολλές φορές γι’ αυτό."

:lol: Ρασβαναρε stick to what you do best. Προπονητης γιατι οταν επιλεγεις παικτες γ@ματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”