7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Luigi Vampa

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ωραία, πες μου μια ομαδα που θα πήγαινε ο Ντελιας κ θα λεγες χαλάλι. Αν είναι να παει εκεί, με το καλό.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Φόρεστ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αν έχουμε ποσοστό μεταπώλησης , μας συμφέρει να πάει σε ομάδα που θέλει και ξέρει να πουλάει.
Luigi Vampa

:mrgreen:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

kayde έγραψε:Μεγαλωνουμε σε ενα περιβαλλον που ΟΛΟΙ γυρω μας λενε "φυγε να γλιτωσεις".
Οι πιτσιρικαδες μας μ'αυτο μεγαλωνουν,απο τα σπιτια,το σχολειο,τις παρεες.Οτι και να του πω εγω,εσυ,αμα το εχει παρει αποφαση,δε προκειται να αλλαξει το μυαλο του.Με πληγωνει -νευριαζει- αυτο σαν οπαδο,πιστευω ομως οτι αν μπει κατι στο μυαλο του καθενος,δυσκολα αλλαζει αποψη.
Και οπως γραφεις "επαγγελματιες" ποδοσφαιριστες.Τη καυλα τη δικια σου,τη δικια μου και το δακρυ του τιτλου,μη περιμενεις απο κανεναν παικτη να το ριξει.Εμεις τα βλεπουμε αλλιως..
Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό που λες.
Πάντως κάτι γίνεται πολύ λάθος όταν παιδιά που τα πήρε ο ΠΑΟΚ από τα χωριά τους και τα έκανε ανθρώπους, με την πρώτη πρόταση από τον κάθε τυχάρπαστο μάνατζερ, θέλουν να φύγουν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

xrisitsapa έγραψε:Εννοείται.Και ;

Εσύ δηλαδή τη θεωρείς μεγάλη ομάδα και top πρωτάθλημα;
Τοπ πρωτάθλημα σίγουρα δεν είναι, αν και μας περνάνε στο ranking χωρών της uefa, ακριβώς λόγω κυρίως της παρουσίας της Σάλτσμπουργκ τα τελευταία χρόνια. Ούτε μεγάλη ομάδα είναι, ωστόσο έχει φτιάξει ένα όνομα (με τη γενική έννοια) που οι ελληνικές ομάδες δύσκολα θα φτάσουν.
Να ξεκαθαρίσω ότι ούτε εγώ θέλω να φύγει τώρα ο παίχτης.
xrisitsapa

Luigi Vampa έγραψε:Ωραία, πες μου μια ομαδα που θα πήγαινε ο Ντελιας κ θα λεγες χαλάλι. Αν είναι να παει εκεί, με το καλό.
Θα είμαι ρεαλιστής.
Μεσαίες και ανω ομάδες από το top 5 πρωταθλημάτων πχ Ρομά, Άστον Βίλα, Βαλένθια κτλ κτλ.
Επίσης μεγάλες ιστορικές ομάδες από αλλά πρωταθλήματα πχ Άγιαξ, Μπενφίκα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Έχει σηκώσει Κόνφερενς η Αυστρία;

Άντε ναουμε τώρα
xrisitsapa

Miles έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Εννοείται.Και ;

Εσύ δηλαδή τη θεωρείς μεγάλη ομάδα και top πρωτάθλημα;
Τοπ πρωτάθλημα σίγουρα δεν είναι, αν και μας περνάνε στο ranking χωρών της uefa, ακριβώς λόγω κυρίως της παρουσίας της Σάλτσμπουργκ τα τελευταία χρόνια. Ούτε μεγάλη ομάδα είναι, ωστόσο έχει φτιάξει ένα όνομα (με τη γενική έννοια) που οι ελληνικές ομάδες δύσκολα θα φτάσουν.
Να ξεκαθαρίσω ότι ούτε εγώ θέλω να φύγει τώρα ο παίχτης.
Σε 1-2 χρονιές θα τους έχουμε περάσει. Οι ελληνικές ομάδες πλέον αν πέσουν με καμία αυστριακή, πανηγυρίζουν.
xrisitsapa

Patron έγραψε:Έχει σηκώσει Κόνφερενς η Αυστρία;

Άντε ναουμε τώρα
Θεωρείς το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος κατώτερο του αυστριακού;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

xrisitsapa έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Σιγά το στάτους της Σαλτσμπουργκ στην αγορά
Από τα top club σε επίπεδο αγοραπωλησιών και φτάνει σε τέτοια νούμερα που εμείς ούτε μπορούμε να τα φανταστούμε. Μόνο την τελευταία 5ετία έχει έσοδα 400 μύρια και βάλε από πωλήσεις.
Να πω στο γιό μου τότε να ξεκρέμασει την αφίσα του Ντελια και να κρεμάσει τον ισολογισμό της προηγούμενης χρήσης της Σάλτσμπουργκ
Να πεις τον γιό σου ότι έτσι είναι καμωμένο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δεν ξέρω τι να σου πω;

Ούτε η Ιταλία έχει καλύτερο ελαιόλαδο, αλλά ...

Κ η Φλωρεντία τα σπάει κ ο Πειραιάς βρωμάει, αλλά...
Luigi Vampa

Τα παιδιά τύπου Κωνσταντελια δεν έχουν πρότυπο τον Κουδα, τον Σαραφη, ούτε τον Ζαγορακη, τον Τουρσουνιδη κ τον Φρατζεσκο. Πρότυπα είναι ο Μεσί,ο Εμπαπε, ο Χαλαντ, ο Βινισιους. Τα σύνορα έχουν ανοίξει. Τα όνειρα τους δεν έχουν ταβάνι. Δε σημαίνει ότι δεν αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Θέλουν να παίξουν στο μέγιστο που μπορούν. Τι να το κάνουν να είναι θρύλοι μια πόλης όπως ο Χατζηπαναγης.

Εγώ σαν οπαδός άλλο έναν χρόνο θα τον ήθελα κ τον Ντελια κ τον Κουλιε. Πάλι καλά που τον προλάβαμε μιάμιση χρόνια κ έβαλε κ το λιθαράκι του στο πρωτάθλημα.
xrisitsapa

Ettien,

Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύριζα το πρωτάθλημα και όχι τα πιθανά αυξημένα έσοδα.

Το ίδιο και οι γαύροι χτες
xrisitsapa

Luigi Vampa έγραψε:Τα παιδιά τύπου Κωνσταντελια δεν έχουν πρότυπο τον Κουδα, τον Σαραφη, ούτε τον Ζαγορακη, τον Τουρσουνιδη κ τον Φρατζεσκο. Πρότυπα είναι ο Μεσί,ο Εμπαπε, ο Χαλαντ, ο Βινισιους. Τα σύνορα έχουν ανοίξει. Τα όνειρα τους δεν έχουν ταβάνι. Δε σημαίνει ότι δεν αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Θέλουν να παίξουν στο μέγιστο που μπορούν. Τι να το κάνουν να είναι θρύλοι μια πόλης όπως ο Χατζηπαναγης.

Εγώ σαν οπαδός άλλο έναν χρόνο θα τον ήθελα κ τον Ντελια κ τον Κουλιε. Πάλι καλά που τον προλάβαμε μιάμιση χρόνια κ έβαλε κ το λιθαράκι του στο πρωτάθλημα.
Να παίξουν. Κι εγώ θα το χαρώ. Στο μέγιστο που μπορούν, όχι στα μανατζερικα παραμαγαζα, αλλά σε μεγάλες ομάδες και προηγμένα πρωταθλήματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”