Έσεις θέλετε μεταγραφες και νεες Τούμπες κτλ... και αυτός εχει ακαθαρστο το κήπο... Θα τον φαν τα βάτια και τα ζαροφλικιαΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Πρώτη φορά βλέπω τον Άη Βασίλη να παίρνει δώρο.
Ούτε για κηπουρο δεν εχει λαιμαι

Έσεις θέλετε μεταγραφες και νεες Τούμπες κτλ... και αυτός εχει ακαθαρστο το κήπο... Θα τον φαν τα βάτια και τα ζαροφλικιαΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Πρώτη φορά βλέπω τον Άη Βασίλη να παίρνει δώρο.
Έτσι είναι αδερφέloukas karadimos έγραψε:Τρομακτική συγκίνηση για αυτή τη φωτογραφία
Από το «Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν έχω άλλες λύσεις, πάμε στα βράχια» του Βεζυρτζή στην συντονιστική των συνδέσμων μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα και τα 2167 εισιτήρια ( συνάντηση στην οποία ήμουν παρών και ακόμα με λούζει κρύος ιδρώτας), μέχρι αυτήν την φωτογραφία μόνο ένας πραγματικά τρελός και άρρωστος με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μας φτάσει
Να σαι καλά κυρ Γιάννη, ένας από εμάς για πάντα!!!!
Napoli4 έγραψε:Έτσι είναι αδερφέloukas karadimos έγραψε:Τρομακτική συγκίνηση για αυτή τη φωτογραφία
Από το «Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν έχω άλλες λύσεις, πάμε στα βράχια» του Βεζυρτζή στην συντονιστική των συνδέσμων μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα και τα 2167 εισιτήρια ( συνάντηση στην οποία ήμουν παρών και ακόμα με λούζει κρύος ιδρώτας), μέχρι αυτήν την φωτογραφία μόνο ένας πραγματικά τρελός και άρρωστος με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μας φτάσει
Να σαι καλά κυρ Γιάννη, ένας από εμάς για πάντα!!!!
Αιώνια ευγνωμοσύνη και μόνο που ήρθε και μας απάλλαξε από τον εφιάλτη των χρεών. Χρονιές που ήταν σημαντική είδηση αν θα παίρναμε αδειοδότηση για το πρωτάθλημα.