Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

teratios έγραψε:ψυχραιμία και τυρί

μέχρι να μάθουμε από τον ίδιο τον λόγο ας είμαστε προσεχτικοί για να μην εκτεθούμε..το υπονοούμενο που αφήνει για τα αίτια της παραίτησης μπορεί να σημαίνει τα πάντα...επειδή όμως ο ίδιος έχει αποδειχτεί ντόμπρος και ευθύς στα λόγια του να μην αποκλείουμε την περίπτωση να μην είναι υπονοούμενο αλλά να είναι η πλήρης αλήθεια

και κάτι ακόμα...όχι άπο σήμερα "πάμε για άλλα"...δεν το αξίζει ο Θόδωρας...πρόσφερε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σ' αυτήν την ομάδα για να τον αντιμετωπίζουμε "δεν έγινε τίποτα και στην τελική στ' αρχίδια μας"...ας κάτσουμε και μια μέρα στα ίδια πριν πάμε για άλλα, έτσι, σαν ευχαριστώ στον καλύτερο πρόεδρο της τελευταίας 20ετίας...και κυρίως, όχι και σήμερα εποικοδομιτική κριτική γαμώ το στανιό μου...έλεος πια
Να αγιάσει το χέρι σου. Να το δεις που σε λίγο θα βγει και αρνητικό το πρόσημο......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Φίλε Gika αν δε στα εξηγεί καλά ο nikos, διάβασε όσα έγραψε ο Κόλκας που (επιτελους) έγραψε ένα σοβαρότατο άρθρο, όπως αρμόζει στην περίσταση, και ελπίζω να καταλάβεις τι εννοούμε και τι έγινε..

ΥΓ: teratios +100000
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

diniko80 έγραψε:ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.....ΨΑΓΜΕΝΟΙ
για μενα μιλας? υποννοεις κατι?
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

ΑΣΠΙΣ Πρόνοια o Ζαγοράκης κι εμείς ΑΣΠΙΣ Παράνοια;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

βλέπω τώρα ο Κόλκας έγινε αξιόπιστος.....γράφοντας για μιά ακόμα φορά απλουστεύσεις, φτηνούς λαικισμούς, και τα γνωστά "εγώ το ήξερα από καιρό"....
για τον niko70....όποιος ξέρει στοιχειωδώς από Τούμπα θα πρέπει να γνωρίζει ότι από κει που πετιούνται τα μπουκάλια και γίνονται οι συνηθισμένες βλαχομαγκιές η αναλογία ΔΕΝ είναι ένας μαστουρωμένος ανάμεσα σε 30 normal αλλά περίπου το ανάποδο....όπως επίσης και το ότι τα 21000 δεν θα πρέπει να συγχέονται σε καμιά περίπτωση με 30 που μαζεύτηκαν 2 φορές και έκραξαν τον Σάντος ή με 10 άτομα που σήκωσαν ένα πανώ ή με ένα μαλάκα που είπε"πρόσεξε τι πας να κάνεις με τα λεφτά μας" ή ακόμα και με 50 μ@λ@κες-βάλε και μένα μέσα,δεν έχω πρόβλημα-που γκρινιάζουν σε ένα forum....
Θυμάμαι καλά ότι ο Ντέμης φεύγοντας είπε ότι η μείωση του αριθμού των διαρκείας στην ΑΕΚ ήταν ο λόγος....σε μας καθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

ε οχι ρε γαμωτο....
τι κεραμιδι ειναι τουτο????????????????γυρναω βραδυ σπιτι και αντι να δω κατι ευχαριστο για την ΠΑΟΚαρα διαβαζω τωρα αυτα..................ο ΠΑΟΚ υπαρχει και θα υπαρχει ανεξαρτητως προσωπων..........δεν μπορω ομως την ασταθεια......καλα να ναι ο τεο οτι κι αν κανει....αλλα μια πικρα μενει γιατι αφηνουμε εναν υγιη δρομο.......μακαρι τουλαχιστον να βρουμε εναν εξισου υγιη......ΘΟΔΩΡΕ ΧΑΡΑΞΕΣ ΠΟΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΙΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!εστω κι ετσι θελω να πιστευω οτι δε θα εγκαταλειψεις πληρως την ομαδα...................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος indian chief την Πέμ 08 Οκτ 2009, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Μηπως ο Θοδωρος θυσιαστηκε για να σωσει τον ΠΑΟΚ απο τους ανεγκεφαλους?Μηπως πρεπει να παρουμε ενα γερο μαθημα ολοι οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ και να κινητοποιηθουμε επιτελους και να αποβαλουμε ολους αυτους του ηλιθιους απο τα σπλαχνα της ομαδας.Μηπως πρεπει να ξυπνησουν και οι συνδεσμοι και να κανουν κατι επιτελους με δαυτους.Μονο ετσι θα δικαιωθει ο Θοδωρος.Η παραιτηση του πρεπει να μας γινει μαθημα.Γκρινια,ντεμεκ στηριξη στο προσωπο του αλλα με λιγη δοση αμφισβητισης στις κινησεις του,ξανα γκρινια και ξανα και ξανα και στο τελος χουλιγκανισμο και δολοφονικες ενεργειες οπαδων της ομαδας μας...Ποσο να αντεξει ο ανθρωπος.

Η βλακεια ειναι ανικητη και η γκρινια αθεραπευτη!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Orwell έγραψε:βλέπω τώρα ο Κόλκας έγινε αξιόπιστος.....γράφοντας για μιά ακόμα φορά απλουστεύσεις, φτηνούς λαικισμούς, και τα γνωστά "εγώ το ήξερα από καιρό"....
για τον niko70....όποιος ξέρει στοιχειωδώς από Τούμπα θα πρέπει να γνωρίζει ότι από κει που πετιούνται τα μπουκάλια και γίνονται οι συνηθισμένες βλαχομαγκιές η αναλογία ΔΕΝ είναι ένας μαστουρωμένος ανάμεσα σε 30 normal αλλά περίπου το ανάποδο....όπως επίσης και το ότι τα 21000 δεν θα πρέπει να συγχέονται σε καμιά περίπτωση με 30 που μαζεύτηκαν 2 φορές και έκραξαν τον Σάντος ή με 10 άτομα που σήκωσαν ένα πανώ ή με ένα μαλάκα που είπε"πρόσεξε τι πας να κάνεις με τα λεφτά μας" ή ακόμα και με 50 μ@λ@κες-βάλε και μένα μέσα,δεν έχω πρόβλημα-που γκρινιάζουν σε ένα forum....
Θυμάμαι καλά ότι ο Ντέμης φεύγοντας είπε ότι η μείωση του αριθμού των διαρκείας στην ΑΕΚ ήταν ο λόγος....σε μας καθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε.

Τούμπα... Τούμπα... κάτι μου λέει αλλά... Δε μ' αρέσει να είμαι ειρωνικός αλλά με αναγκάζεις.

Προφανώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τους μαστουρωμένους και τα μπουκάλια τους αφού φαίνεται ότι.. στρατοπεδεύουν στην τούμπα.

30 μαζεύτηκαν και έκραξαν 2 φορές τον Σάντος..... Οι 200 σελίδες του Σάντος σε αυτό το φόρουμ είναι γεμάτες εγκώμια.. όντως.

Δε θέλω να το συνεχίσω, και με το πανώ κλπ. νομίζω έχεις καταλάβει το νόημα.
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

Orwell έγραψε:βλέπω τώρα ο Κόλκας έγινε αξιόπιστος.....γράφοντας για μιά ακόμα φορά απλουστεύσεις, φτηνούς λαικισμούς, και τα γνωστά "εγώ το ήξερα από καιρό"....
Το ότι ο Κόλκας τα ρίχνει στον κόσμο είναι ότι πιο άνανδρο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι ο κόσμος συνετέλεσε στην παραίτηση Ζαγοράκη.

Ο Θόδωρος έχει τους λόγους του και σεβαστοί.Τους λόγους που αφορούν τον ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε να τους εξηγήσει.
Οπότε θα περιμένω να ακούσω.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Λίγο διάβασα μπλογκς , λίγο ακουσα ράδια... τελικά δεν απέχουμε πολύ απο τον ολοκληρωτικό διχασμό.

Μια ζωη τα ίδια και τα ίδια.
Προδιαγεγραμμένη η μοίρα αυτού του συλλόγου.
Έχω πλέον πειστεί.

Αρχίζω να νιώθω και γω σιγά-σιγά καταστάσεις που διάβαζα στο ΠΑΟΚ-Ρετρό με τον Παντελάκη που δεν είχα ζήσει...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ρε παιδιά μία είναι η αλήθεια για τον Ζαγοράκη. Απλά ο τέως δεν γουστάρει τον Σάντος. Κι ως έντιμος άνθρωπος που είναι έκανε πράξη τις δικές του παραινέσεις προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ κι έτσι σταματάει να έρχεται Τούμπα. Εύγε!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εκει στην ολλανδια ξεκινησαν οι τασεις φυγης του με το πανο........

ΠΑΟΚ χωρις Ζαγορακη παντως δε μπορω να το χωνεψω...Παει ενας απο τους καλυτερους ΗΓΕΤΕΣ του ΠΑΟΚ..

θελω να γυρισει πισω ΠΑΟΚ χωρις Ζαγορακη δε γινετε..

Εμεισ μαζι για μια ζωη..!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 09 Οκτ 2009, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

crank έγραψε:
Το ότι ο Κόλκας τα ρίχνει στον κόσμο είναι ότι πιο άνανδρο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι ο κόσμος συνετέλεσε στην παραίτηση Ζαγοράκη.

Ο Θόδωρος έχει τους λόγους του και σεβαστοί.Τους λόγους που αφορούν τον ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε να τους εξηγήσει.
Οπότε θα περιμένω να ακούσω.
Άνανδρο θάταν άν έλεγε αερολογίες και δεν λελεγε την αλήθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και φταίει ΚΑΙ ο κόσμος.

Τόσο καιρό λέγαμε ένα "Σκυλέ μαζί σου" και μετά ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΆ...
Αλλά διώξε το Γκαγκάτση...
Αλλά διώξε τον Υιό Γκαγκάτση...
Αλλά έλεος με τον Καρπουζά...
Αλλά πλάκα μας κάνεις με το ΠΑΟΚ τράβελ...?
Αλλά μεταγγραφές ήταν αυτές...?
Αλλά ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...
Αλλά πού είναι ο Επενδυτής...?
Αλλά γιατί δε τραβάει η ομάδα...?
Αλλά έχω βάλει 100 ευρώ στην άυξηση και ΑΠΑΙΤΩ...
Αλλά έχεις ξεκωλωθεί 2 χρόνια και εγώ ΑΠΑΙΤΩ να μην αλλάξω και εσύ να συνεχίζεις...

και φτάσαμε στο τέλος στο
Αλλά περιμένω να με πείς γιατί φευγεις...

(λες και δεν είναι άνθρωπος να έχει προσωπικούς λόγους - όρια)

ΕΛΕΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleos την Παρ 09 Οκτ 2009, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

φοβοι,ανησυχιες,πισωγυρισματα,προσωπικα οφελη,ανοητη κριτικη,πικρα,στεναχωρια κλπ κλπ εχουν κανει την εμφανιση τους ΗΔΗ...κανεις μας δεν το περιμενε αυτο...το μελλον ειναι αβεβαιο...το μονο που εχουμε να κανουμε ομως για να κρατησουμε και να προστατεψουμε το οικοδομημα ειναι να σκεφτουμε πως
Π.Α.Ο.Κ ειναι τα 4 γραμματα.....
Π.Α.Ο.Κ ειναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν ειναι προσωπα......
Π.Α.Ο.Κ ειναι ο ΛΑΟΣ του και αυτος θα ειναι ΠΑΝΤΑ εκει......
θοδωρε σ΄ευχαριστουμε ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την
ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, την
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, το
ΟΝΕΙΡΟ, και την
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

κραταμε την παρακαταθηκη του θοδωρου και ενισχυουμε εκει που ηθελε πιο γερες ισως βασεις......
το νοικοκυριο πρεπει να μεινει νοικοκυριο και οχι μπ!@#$%...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ....
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

diniko80 έγραψε:
του κολκα.

Γνώριζα πως θα έφευγε μέχρι το τέλος της σεζόν.
ο διαγωνισμός για το ποιος δημοσιογράφος ήξερε τα περισσότερα άρχισε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”