Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Demir »

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να μιλάει 3η ομάδα με παίκτη με συμβόλαιο .. και να βγαίνει τόσο απροκάλυπτα ..
icue

Δημοσίευση από icue »

Demir έγραψε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να μιλάει 3η ομάδα με παίκτη με συμβόλαιο .. και να βγαίνει τόσο απροκάλυπτα ..
Και εγω αυτο δεν το καταλαβα ποτε. Ναι πρωτα τα βρισκεις με τον παικτη, αλλα αυτο γινεται αφου σου δωσει την αδεια η ομαδα του να το συζητησεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ότι είναι νομοθεσία δεν επιτρέπει στους manager να συνάπτουν συμβόλαια με τους παίκτες διάρκειας μεγαλύτερης των 2 ετών.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κάθε αθανασούλας να πιέζει τον πελάτη του για μεταγραφή εξαιτίας της ανασφάλειας που έχεις κάνετε ο ίδιος μην τυχόν και αύριο δεν είναι αυτός ο ατζέντης ο οποίος θα καρπωθεί τα χρήματα μιας μεταγραφης
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζουν πολλοί και είναι τρομερά σημαντική λεπτομέρεια όντως. Ο manager πάντα θα βγάζει πιο πολλά από μία μεταγραφή για αυτό και θα θέλει να γίνονται πολλές και όσο πιο συχνά.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Demir έγραψε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να μιλάει 3η ομάδα με παίκτη με συμβόλαιο .. και να βγαίνει τόσο απροκάλυπτα ..
Όπως μιλάμε και εμείς με τον Μεϊτε ενώ ο δανεισμός του έχει λήξει και δεν τα έχουμε βρει με την Μπενφίκα :lol:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

bane1980 έγραψε:Μην ακούτε και μην διαβάζετε τι λένε οι δημοσιογράφοι κλπ, και αληθινά να είναι, αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.
Τελικές ανακοινώσεις και μόνο.

Δεν θα τρελαθούμε από τώρα και θα παίζουμε την κολοκυθιά ποιος θέλει να φύγει και ποιος θέλει να πουλήσει ή όχι και πόσο.

Εάν ο Ντέλιας θέλει να πάει να παίξει στην ποδοσφαιρομάνα Αυστρία με τη ΛΑΚΣ γιατί είναι καλύτερη βιτρίνα, ας πάει.
Εάν δεν καταλαβαίνει οτι εάν μπει με ΠΑΟΚ ΤΣΛ θα ανέβει και το ποσό που θα μπορεί να ζητήσει εκτός από την αξία του και τις ομάδες που θα τον θέλουν, πάω πάσο.
Εάν η ΠΑΕ θέλει να μοσχοπουλήσει όλα τα ασημικά γιατί φοβάται μην πάθουν Ζαμπά ή γιατί φοβάται μην αποκλειστούμε ακόμα και από Conference από καμια Μαλτέζικη αρμάδα, ας τα πουλήσει, και ας ψάχνει και για προπονητή ενδεχομένως.
Εάν θέλει να κρατήσει πρώτα βιολιά με 550.000, ας το πει και στον Εκόνγκ και το Σαμάτα να τσοντάρουν κάτι. Ή ας βγάλει διαρκείας και επετειακό merch εκτός από μπλουζάκια και καπελάκια, να τσοντάρουμε κι εμείς βρε αδερφέ.

Ταμείο στο τέλος. Και από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος έθεσε ως στόχο την είσοδο στη LP CL, το πρώτο ταμείο θα γίνει τέλη Αυγούστου.

Πάντως εάν του διαλύσουν πρωταθλήτρια ομάδα του Λου για 2η φορά και περιμένουν και ομίλους, δεν θα είναι ο προπονητής που θα φάει το κράξιμο σε περίπτωση αποτυχίας.
Ακριβώς.
Να προσθέσω μόνο πως ο προπονητής τόνισε ιδιαίτερα την συνοχή και τη χημεία που υπάρχει στην ομάδα.
Αυτό σε συνδυασμό με όσα είπε ο Ιβάν, μας βάζουν σε μία συγκεκριμένη πορεία και περιμένουμε να δούμε συγκεκριμένα πράγματα στο πάρε - δώσε των μεταγραφών.
Τα αστέρια μας να μείνουν ή να φύγουν με ποσά ανάλογα της αξίας τους και αντίστοιχα οι μέτριοι να αντικατασταθούν από καλούς παίκτες.
icue

Δημοσίευση από icue »

nikos_algio έγραψε:
Όπως μιλάμε και εμείς με τον Μεϊτε ενώ ο δανεισμός του έχει λήξει και δεν τα έχουμε βρει με την Μπενφίκα :lol:
Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Η Μπενφικα μας εχει πει βρειτε τα με τον παικτη και μετα ελατε σε εμας. Δεν πηγαμε ξαφνικα στον Μειτε ενα πρωι.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε στο 2024, μέσος όρος δείτε πόσα χρόνια μένει ένας παίκτης σε μια ομάδα. Πλέον οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες να παίξουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, να παίξουν στο πιο υψηλό επίπεδο. Σίγουρα ένας παίκτης είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ αλλά για να μείνει ένας παίκτης πρέπει να θέλει να και να μείνει. Αν θέλει ο παίκτης να φύγει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι η αγορά του ποδοσφαίρου πλέον.

Θα γίνει ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οι αγορές και οι πωλήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Μου θυμίζει αυτή η συζήτηση, κάποιες συζητήσεις πέρσι όταν έφυγε ο Ίνγκασον και ο Ντόουγκλας και έλεγαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 4ος και πήραμε το πρωτάθλημα.

Δεν λέω ότι θα πωληθεί ο Κωνσταντέλιας, ούτε θα σας πω ότι δεν θα πωληθεί. Μπορεί να πωληθεί και κάποιος άλλος παίκτης».
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Άσε Μάκη Γκαγκατση, μην ξυνεις πληγές ρε μπρο. Τι ακατάσχετη ορχεοζαλούρα ήταν κι η καλοκαιρινή πέρυσι με τους ... αναντικατάστατους, που έφυγαν και δε θα είχαμε στον ήλιο μοίρα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλά όλα και προφανώς έτσι λειτουργεί η αγορά αλλά το να συγκρίνεις τον Ντάγκλας με τον Ντελια είναι τουλάχιστον άστοχο και η είσαι ανιωθος η δεν έχεις καταλάβει την επίδραση του Ντελια πανελλαδικά και τι προσφέρει στον ΠΑΟΚ (όχι μόνο αγωνιστικά)
george188

Δημοσίευση από george188 »

Άλλο ήταν το πόιντ του και όχι η σύγκριση νταγκλας με ντελια. Ούτε είπε κάτι παρανοϊκό απλά μας έχει πιάσει τρέλα από χθές
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Όλοι πουλιούνται και όλοι αγοράζονται. Ακόμη και ο Ντέλιας που μπορεί να αποτελέσει μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα και αυτό γιατί ο τρόπος ποδοσφαίρου που παίζει, μαγεύει. Ψυχραιμία, όσοι και να φύγουν πιστεύω επάξια θα αντικατασταθούν. Το θέμα είναι να γίνουν όλα σωστά, οργανωμένα χωρίς την πίεση πάλι του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θεωρω πως η βαση της συζητησης στο θεμα Κωνσταντελια ειναι λαθος. Το προβλημα μας ως οπαδοι δεν θα πρεπε να ειναι αν θα φυγει ο Ντελιας και με ποσα, αλλα αν στο τελος των μεταγραφων η ομαδα θα ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο περσι. Αν η ομαδα θα ειναι σε θεση να διεκδικησει τους στοχους και να εμφανιστει βελτιωμενη σε σχεση με περσι ή οχι.
Οκ παιχταρα ο Ντελιας και ειναι ωραιο να τον βλεπεις με την φανελα μας, αλλα δεν θα πεθάνουμε κιολας. Εγω προσωπικα το ξεπερασα αυτο οταν εφυγε ο Σικαμπαλα και ο Λουκας. Ειχα την τυχη να ειμαι στο φιλικο με την κουλα που ο Σικαμπαλα εκανε χαζο με αδιανοητη τριπλα στο κεντρο εναν χαφ της κουλας... οποτε εκτοτε καταλαβα οτι οαντα θα υπαρχει καποιος π θα σου στοιχισει π θα φυγει. Επισης το ιδιο θα μ στοιχισει αν φυγει και ο Κουλιε, π για μενα ειναι ο,τι πιο εντυπωσιακο εχω δει σε αμυντικο.
Αν θελουν να φυγουν στο καλο. Το θεμα ειναι η διοικηση και ο Ιβαν με τα λεφτα π θα παρουν να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα και να μην φανει πουθενά η απουσια οποιου φυγει. Ας μπω εγω ομιλους κι ας παιζει ο Ντελιας και στην Χιρονα. Σκασιλα μου. Ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το ταμείο θα γίνει στις 31 Αυγούστου.

Εγώ πιστεύω ότι τότε θα έχουμε το καλύτερο ρόστερ σε σχέση με τους ανταγωνιστές!

Αν τα καταφέρουμε και μπούμε και τσλ, όλα γίνουν πιο εύκολα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε μαλακες συγνώμη λίγο. Τι κλάμα και τι αναθέματα σας έχουν πιάσει ωρε;
Πάτε καλά;
Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ! ΣΕΒΑΣΜΟΣ!
Αφήστε να αποφασίσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ.
Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει καθημερινά! Ακολουθήστε τον!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”