Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο Λιβαι ειναι γυαλινος. Ναι θεωρητικα περυσι το καλοκαιρι ηταν το πικ του για πωληση, αλλα αν επαιζε κανονικα ολη τη χρονια φετος, πιθανον να επιανε και τα ιδια. Τα υπολοιπα ονοματα ειναι υπερτιμημενες μετριαντζες.
Επειδη μπερδευτηκα μου λες να μην πιστεψω αυτον αλλα να πιστεψω κατι ανυπαρκτους τσαγλατιδηδες πως τους λενε; 'Η εννοεις οτι ολοι λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι.george188 έγραψε:Δεν χρειάζεται να πιστέψεις τσορμπαζογλου. Αυτοί που πήραν την είδηση έβγαλαν ότι τον έμαθαν από το παίκτη μόλις διέψευσε η ΠΑΕ τη συμφωνίαicue έγραψε:Σορυ αλλα δεν μπορω να πιστεψω λεξη απο οσα λεει ο Τσορμπατζογλου.
Αυτό που εννοώ είναι οτι σίγουρα αυτό δεν βγήκε από την ΠΑΕ. Ο τσαλγατιδης και ο τοσκιτσης από κάπου πήραν την είδηση, τόσο χαζοί ώστε να εκτεθούν με κάτι τόσο μπαμ δεν είναι. Αρκετά χαζοί για να μην το διπλό τσεκαρουν είναι
- soflodoras
Δεν μπορει να αναπαρεγετε τι γραφει ο Τζορμπα. Αρθρογραφος στη Γαυρετα κ «ρεπορτερ» του ΠΑΟΚ στο ραδιοφωνο του Αλαφουζου. Ο ρολος του & αυτα που λεει/γραφει μου θυμιζει απολυτα, τις εποχες του Κωστα Χητα, νυν βουλευτη με τον Βελοπουλο (πραγματικα τι ψηφιζετε ρε μλκς) , οταν ηταν «δημοσιογραφος» κ βγηκαν συνομιλιες του με τον Θεοδωριδη του Ολυμπιακου, που επαιρνε εντολες για το τι θα λεει, απαντωντας «ειμαι ο ανθρωπος σας, για τις ειδικες αποστολες».
Σακουλευτειτε λιγακι ρε ΠΑΟΚια ναουμε
Σακουλευτειτε λιγακι ρε ΠΑΟΚια ναουμε
Εγω σαν να ειδα οτι μετα το αδειασμα προσθεσαν παραγραφο οτι η ειδηση ερχεται απο Αυστρια. Γιατι ντε και καλα να ειναι απο την οικογενεια του Ντελια και οχι απο την ιδια την Σαλτσμπουργκ ή ακομα και απο καποιον μανατζερ που να λειτουργησε αυτονομα.george188 έγραψε:Αυτό που εννοώ είναι οτι σίγουρα αυτό δεν βγήκε από την ΠΑΕ. Ο τσαλγατιδης και ο τοσκιτσης από κάπου πήραν την είδηση, τόσο χαζοί ώστε να εκτεθούν με κάτι τόσο μπαμ δεν είναι. Αρκετά χαζοί για να μην το διπλό τσεκαρουν είναι
Εγω ειπα οτι δεν μπορω να το πιστεψω κυριως γιατι αν ηθελε ο Ντελιας να φυγει, θα μιλουσε με τον Ιβαν και θα τελειωνε εκει το θεμα, δεν θα επαιζε τις κουμπαρες με τις διαρροες.
Ποιο ήταν το δύσκολο στην επιστροφή λουτσεσκου φίλε μου Σάντος; Το μόνο δύσκολο ήταν να βρεθεί σε άλλη ελληνική ομάδα κι να διαπρέψει αλλά με άλλους. Το είπε κι ο κυρ κυρ και όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα που τον βολιδοσκοπούσε ήταν η ΑΕΚ. Επομένως δεν θα υπήρχε καμία σωτηρία για αυτούς που μεθόδευσαν ουσιαστικά την έξοδο του μετά το ντάμπλ. Αυτός λοιπόν ο προπονητής ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα, κι ευτυχώς στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε κι ο μεγάλος Ιβάν . Ας αφήσουμε τις περήφανες πωλήσεις στην άκρη κι ας κάνουμε το αυτονόητο στηριζοντας σαν σύλλογος τον στρατηγό κι όχι υπονομεύοντας την επόμενη αποστολή του . Τσάμπιονς λιγκ όμιλοι φέτος!! Και μετά οποίος θέλει να πάει στην ευχή της Παναγίας.marsantos έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, το βράδυ του πρωταθλήματος, μόλις άκουσα στη νόβα τις δηλώσεις του Ντέλια στα σκαλακια της φυσουνας λίγο πριν βγει για την απονομή, γύρισα και είπα στον πατέρα μου ότι μάλλον μας χαιρετά ο Ντέλιας. Δεν ξέρω αν θα φύγει ή όχι.. Νιώθω όμως ότι δεν θα εχει θέμα να φύγει.
Τι είπε λοιπόν εκείνο το βράδυ που μου έκανε κλικ;
Είπε: Για μένα αυτό το πρωτάθλημα είναι η αρχή για να βάζω τρόπαια στην καριέρα μου.
Γιατί μου έκανε κλικ αυτό;
Όταν καίγεται ο κόσμος γύρω σου από τα πανηγύρια κι εσύ μπορείς και σκέφτεσαι την καριέρα σου, αυτό δείχνει ότι έχεις σκεφτεί το επόμενο βήμα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το αναφέρω ως κάτι αρνητικό. Απλά στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα μιας ομάδας βιώνουν μια μεγάλη επιτυχία συνήθως εκφράζουν αυθόρμητα τη σκέψη ότι αυτό που ζουν είναι ένα παιδικό όνειρο, μια στιγμή που τη φανταζοντουσαν απο παιδιά, με την ομάδα που τους ανέδειξε κτλ κτλ κτλ..
Ο Ντελιας εκείνη τη στιγμή μιλάει για την καριέρα του.
Αυτό στα δικά μου μάτια δείχνει ότι έχει βάλει εδώ και καιρό τον εαυτό του στη διαδικασία να σκεφτεί το επόμενο βήμα.
Ο Ντελιας είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Φαίνεται και από τον τρόπο παιχνιδιού του ότι είναι ένας αρτίστας της μπάλας που η φιλοσοφία του είναι πάνω από συλλόγους και συναισθηματισμους. Είναι ένας ποδοσφαιρικος καλλιτέχνης που θέλει να ζήσει με τον δικό του τρόπο το ποδόσφαιρο.
Στην αντίπερα όχθη είναι ο Κουλιε.
Σήμερα που μιλάμε παρότι όλο τον καιρό βγαίνει ότι θα φύγει ο Κουλιε, εγώ θα πόνταρα ότι θα μείνει και αυτός που θα φύγει θα είναι ο Ντέλιας.
Και υπάρχει και κάτι ακόμα.
Στη συνέντευξη έδωσε προ ημερών Κυριάκος, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε το εξής:
"Όταν δικαιώνεται μία δύσκολη επιλογή (την επιστροφή Λουτσεσκου εννοεί) πρέπει να το λέμε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο κόσμος και τις επόμενες δύσκολες επιλογές."
Μιλάει λοιπόν για δύσκολη επιλογή. Ο Κουλιε δεν θα είναι δύσκολη επιλογή γιατί έχει επικοινωνηθει στον κόσμο ότι πωλείται.
Ο Ντέλιας όμως είναι δύσκολη επιλογή. Αν το παιδί θέλει να φύγει είναι δύσκολο να πεις το οκ όταν βλέπεις ότι για πολλούς λόγους είναι καλύτερα να τον κρατήσεις. Ομως αυτός ίσως θέλει να φύγει..
Ετσι ερμηνεύω το "επόμενες δύσκολες επιλογές".
Ο Τσορμπατζογλου ειναι γνωστος αυτοφορακιας της παε .
οταν η παε θελει να πουλησει
οταν η παε δεν μπορει να αγορασει
οταν η παε δεν μπορει να ανεωσει
αναλαμβανουν οι τσορμπατζογλου και οι λοιποι αρδ
''ο παικτης ηθελε να φυγει''
΄΄ ο παικτης ειναι αργος ( για Μειτε)
'' ο παικτης δεν κολλησε σαν χαρακτηρας''
'' ο παικτης ειναι φραγκοκιλερ ''
'' ο Λουτσεσκου δεν καιγοταν να μεινει''
'' ο παικτης εχει περιεργο χαρακτηρα''
ειναι ο πρωτος διδαξας ο κυριος Τσορμπατζογλου που μετα το ματς με την αεκ στη φιλαδελφεια που χασαμε απειλουσε δημοσια τον προπονητη οτι δεν θα περνουσε ετσι αυτο ( θα το απελυε ο τσορμπατζογλου?)
και μετα την κατακτηση πηγε στο αεροδρομιο να τον αποχαιρετισει
και μιλαμε για την πλειοψηφια των αρδ που αν τους πεταξει μια μπριζολα η παε τρεχουν να την γλειψουν.
θα μου πεις στο νοσοκομειο οι αρρωστοι συμπολιτες μας παρακαλανε γιατρους με φακελακια για να βρουν την γιατρεια τους και δεν θα υπηρχε διαφθορα και χαμηλο επιπεδο σε αθλητικογραφους?
οταν η παε θελει να πουλησει
οταν η παε δεν μπορει να αγορασει
οταν η παε δεν μπορει να ανεωσει
αναλαμβανουν οι τσορμπατζογλου και οι λοιποι αρδ
''ο παικτης ηθελε να φυγει''
΄΄ ο παικτης ειναι αργος ( για Μειτε)
'' ο παικτης δεν κολλησε σαν χαρακτηρας''
'' ο παικτης ειναι φραγκοκιλερ ''
'' ο Λουτσεσκου δεν καιγοταν να μεινει''
'' ο παικτης εχει περιεργο χαρακτηρα''
ειναι ο πρωτος διδαξας ο κυριος Τσορμπατζογλου που μετα το ματς με την αεκ στη φιλαδελφεια που χασαμε απειλουσε δημοσια τον προπονητη οτι δεν θα περνουσε ετσι αυτο ( θα το απελυε ο τσορμπατζογλου?)
και μετα την κατακτηση πηγε στο αεροδρομιο να τον αποχαιρετισει
και μιλαμε για την πλειοψηφια των αρδ που αν τους πεταξει μια μπριζολα η παε τρεχουν να την γλειψουν.
θα μου πεις στο νοσοκομειο οι αρρωστοι συμπολιτες μας παρακαλανε γιατρους με φακελακια για να βρουν την γιατρεια τους και δεν θα υπηρχε διαφθορα και χαμηλο επιπεδο σε αθλητικογραφους?
-
elvetos giatros
Ώπα με τον Τσορμπατζογλου
Όν τοπικ
Θα ανανεώσει και θα μείνει ο Κωνσταντέλιας
Χαλαρά
Καληνύχτα
Όν τοπικ
Θα ανανεώσει και θα μείνει ο Κωνσταντέλιας
Χαλαρά
Καληνύχτα
Η δύσκολη επιλογή που εννοούσε ο ΚυρΚυρ ήταν η μη συνέχιση με Πάμπλο προκειμένου να γυρίσει ο Ραζβαν.Andrew R έγραψε:Ποιο ήταν το δύσκολο στην επιστροφή λουτσεσκου φίλε μου Σάντος; Το μόνο δύσκολο ήταν να βρεθεί σε άλλη ελληνική ομάδα κι να διαπρέψει αλλά με άλλους. Το είπε κι ο κυρ κυρ και όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα που τον βολιδοσκοπούσε ήταν η ΑΕΚ. Επομένως δεν θα υπήρχε καμία σωτηρία για αυτούς που μεθόδευσαν ουσιαστικά την έξοδο του μετά το ντάμπλ. Αυτός λοιπόν ο προπονητής ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα, κι ευτυχώς στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε κι ο μεγάλος Ιβάν . Ας αφήσουμε τις περήφανες πωλήσεις στην άκρη κι ας κάνουμε το αυτονόητο στηριζοντας σαν σύλλογος τον στρατηγό κι όχι υπονομεύοντας την επόμενη αποστολή του . Τσάμπιονς λιγκ όμιλοι φέτος!! Και μετά οποίος θέλει να πάει στην ευχή της Παναγίας.marsantos έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, το βράδυ του πρωταθλήματος, μόλις άκουσα στη νόβα τις δηλώσεις του Ντέλια στα σκαλακια της φυσουνας λίγο πριν βγει για την απονομή, γύρισα και είπα στον πατέρα μου ότι μάλλον μας χαιρετά ο Ντέλιας. Δεν ξέρω αν θα φύγει ή όχι.. Νιώθω όμως ότι δεν θα εχει θέμα να φύγει.
Τι είπε λοιπόν εκείνο το βράδυ που μου έκανε κλικ;
Είπε: Για μένα αυτό το πρωτάθλημα είναι η αρχή για να βάζω τρόπαια στην καριέρα μου.
Γιατί μου έκανε κλικ αυτό;
Όταν καίγεται ο κόσμος γύρω σου από τα πανηγύρια κι εσύ μπορείς και σκέφτεσαι την καριέρα σου, αυτό δείχνει ότι έχεις σκεφτεί το επόμενο βήμα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το αναφέρω ως κάτι αρνητικό. Απλά στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα μιας ομάδας βιώνουν μια μεγάλη επιτυχία συνήθως εκφράζουν αυθόρμητα τη σκέψη ότι αυτό που ζουν είναι ένα παιδικό όνειρο, μια στιγμή που τη φανταζοντουσαν απο παιδιά, με την ομάδα που τους ανέδειξε κτλ κτλ κτλ..
Ο Ντελιας εκείνη τη στιγμή μιλάει για την καριέρα του.
Αυτό στα δικά μου μάτια δείχνει ότι έχει βάλει εδώ και καιρό τον εαυτό του στη διαδικασία να σκεφτεί το επόμενο βήμα.
Ο Ντελιας είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Φαίνεται και από τον τρόπο παιχνιδιού του ότι είναι ένας αρτίστας της μπάλας που η φιλοσοφία του είναι πάνω από συλλόγους και συναισθηματισμους. Είναι ένας ποδοσφαιρικος καλλιτέχνης που θέλει να ζήσει με τον δικό του τρόπο το ποδόσφαιρο.
Στην αντίπερα όχθη είναι ο Κουλιε.
Σήμερα που μιλάμε παρότι όλο τον καιρό βγαίνει ότι θα φύγει ο Κουλιε, εγώ θα πόνταρα ότι θα μείνει και αυτός που θα φύγει θα είναι ο Ντέλιας.
Και υπάρχει και κάτι ακόμα.
Στη συνέντευξη έδωσε προ ημερών Κυριάκος, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε το εξής:
"Όταν δικαιώνεται μία δύσκολη επιλογή (την επιστροφή Λουτσεσκου εννοεί) πρέπει να το λέμε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο κόσμος και τις επόμενες δύσκολες επιλογές."
Μιλάει λοιπόν για δύσκολη επιλογή. Ο Κουλιε δεν θα είναι δύσκολη επιλογή γιατί έχει επικοινωνηθει στον κόσμο ότι πωλείται.
Ο Ντέλιας όμως είναι δύσκολη επιλογή. Αν το παιδί θέλει να φύγει είναι δύσκολο να πεις το οκ όταν βλέπεις ότι για πολλούς λόγους είναι καλύτερα να τον κρατήσεις. Ομως αυτός ίσως θέλει να φύγει..
Ετσι ερμηνεύω το "επόμενες δύσκολες επιλογές".
Όσο για το ποστ του Μαρσαντος εξαιρετική επισήμανση και να πω ότι και εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση οι δηλώσεις του.
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Υγ2 επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν ο ντελιας έχει δικό του τοπικ
Όταν τα έλεγα εγώ, είχα απέναντί μου μέλη της mod team και κάποια μέλη. "Α μεταγραφή δεν είναι και η πώληση;" και είχαμε πεντακόσια εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες topics κάθε καλοκαίρι.
Εσύ πάλι είσαι ακριβώς στο άλλο άκρο.
Μη θέλοντας να καταλάβεις ότι μία συζήτηση έχει κάποια ροή και πολλές φορές αυτή η ροή οδηγει α γραφτούν πράγματα τα οποία θεωρούνται οφτόπικ
Είναι φυσιολογικό να γραφτούν 5-10 post τα οποία μπορεί να μην έχουν άμεση συσχέτηση με το σχετικό θρεντ... αλλά άλλο αυτό και άλλο να γράφονται 50 σελίδες συνεχόμενες
Υγ σήμερα λογικά θα αφήσουμε το θέμα του κωνσταντέλια και θα γράψουμε τα σώψιχα μας στο topic των μεταγραφών για τον κύριο βαγγέλη μαρινάκη ως πρότυπο προέδρου, μεγαλομετόχου και παράγοντα
Μη θέλοντας να καταλάβεις ότι μία συζήτηση έχει κάποια ροή και πολλές φορές αυτή η ροή οδηγει α γραφτούν πράγματα τα οποία θεωρούνται οφτόπικ
Είναι φυσιολογικό να γραφτούν 5-10 post τα οποία μπορεί να μην έχουν άμεση συσχέτηση με το σχετικό θρεντ... αλλά άλλο αυτό και άλλο να γράφονται 50 σελίδες συνεχόμενες
Υγ σήμερα λογικά θα αφήσουμε το θέμα του κωνσταντέλια και θα γράψουμε τα σώψιχα μας στο topic των μεταγραφών για τον κύριο βαγγέλη μαρινάκη ως πρότυπο προέδρου, μεγαλομετόχου και παράγοντα
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, συγγνώμη που έσβησα συζήτηση για τη μετάφραση της συνέντευξης του προπονητή. Δεν ξέρω τι άλλο έχεις δει να σβήνω από το συγκεκριμένο topic.
Πάντως ξεκίνησα συζήτηση με τους υπόλοιπους διαχειριστές για το αν θα συζητιούνται πωλήσεις εδώ ή στα εκάστοτε topics. Θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα της συζήτησης.
Ας γράψουν για τον Μαρινάκη, για τη Ναταλία Γερμανού, τη Λίνα Νικολακοπούλου ή για την Εύη Δρούτσα.
Τα posts θα καταλήξουν στη θέση που αρμόζει.
Πάντως ξεκίνησα συζήτηση με τους υπόλοιπους διαχειριστές για το αν θα συζητιούνται πωλήσεις εδώ ή στα εκάστοτε topics. Θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα της συζήτησης.
Ας γράψουν για τον Μαρινάκη, για τη Ναταλία Γερμανού, τη Λίνα Νικολακοπούλου ή για την Εύη Δρούτσα.
Τα posts θα καταλήξουν στη θέση που αρμόζει.
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ!!!
Οι νέοι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες , παρασύρονται πιο εύκολα απο έναν ώριμο ποδοσφαιριστή.
Οι ομάδες πλέον δυσκολεύονται να κρατήσουν παίκτες που θέλουν να φύγουν. Η ομάδα μπορεί να του προσφέρει αρκετά λεφτά αλλά ο παίκτης μπορεί να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού.
Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο όπως στο παρελθόν.
Μας είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε γιατί είμαστε οπαδοί της ομάδας, οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και οι ποδοσφαιριστές επαγγελματίες.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα να έχει έτοιμο στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ της κατά την προετοιμασία και να μην περάσουμε τα περσινά.
Φήμες και πληροφορίες κυκλοφορούν πάρα πολλές άλλες κοντά στην πραγματικότητα και άλλες είναι επιστημονική φαντασία.
Εύχομαι και ελπίζω ομάδα προπονητής και παίκτες να έχουν κάνει τις ανάλογες συζητήσεις και να έχει υπάρξει συμφωνία τόσο για παραμονή όσο και για πώληση παικτών.
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι ο Μειτέ ξενοικιάζει το σπίτι του και ότι μπορεί να κατηφορίσει πχ.
Τώρα θυμήθηκα τον Λουτσέσκου που έλεγε ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ότι χειρότερο για τον ίδιο, τον νιώθω απόλυτα.
Αναρωτιέμαι αν φύγουν κωνσταντέλιας, κουλιεράκης, κοτάρσκι, δεν μείνει μειτέ και κεντζιόρα τι θα γίνει ?
Αν μείνουν και δεν είναι όπως ήταν φέτος τι θα λέμε? γιατί δεν τους πούλησαν?
Πολλά τα ερωτηματικά.
Οι νέοι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες , παρασύρονται πιο εύκολα απο έναν ώριμο ποδοσφαιριστή.
Οι ομάδες πλέον δυσκολεύονται να κρατήσουν παίκτες που θέλουν να φύγουν. Η ομάδα μπορεί να του προσφέρει αρκετά λεφτά αλλά ο παίκτης μπορεί να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού.
Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο όπως στο παρελθόν.
Μας είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε γιατί είμαστε οπαδοί της ομάδας, οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και οι ποδοσφαιριστές επαγγελματίες.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα να έχει έτοιμο στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ της κατά την προετοιμασία και να μην περάσουμε τα περσινά.
Φήμες και πληροφορίες κυκλοφορούν πάρα πολλές άλλες κοντά στην πραγματικότητα και άλλες είναι επιστημονική φαντασία.
Εύχομαι και ελπίζω ομάδα προπονητής και παίκτες να έχουν κάνει τις ανάλογες συζητήσεις και να έχει υπάρξει συμφωνία τόσο για παραμονή όσο και για πώληση παικτών.
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι ο Μειτέ ξενοικιάζει το σπίτι του και ότι μπορεί να κατηφορίσει πχ.
Τώρα θυμήθηκα τον Λουτσέσκου που έλεγε ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ότι χειρότερο για τον ίδιο, τον νιώθω απόλυτα.
Αναρωτιέμαι αν φύγουν κωνσταντέλιας, κουλιεράκης, κοτάρσκι, δεν μείνει μειτέ και κεντζιόρα τι θα γίνει ?
Αν μείνουν και δεν είναι όπως ήταν φέτος τι θα λέμε? γιατί δεν τους πούλησαν?
Πολλά τα ερωτηματικά.
παντως αυτη τη στιγμη ειμαστε σε μια πραγματικοτητα που λεει οτι ο Κωνσταντελιας και ο Κουλιερακης δεν εχουν προταση ανανεωσης και αυξησης αποδοχων ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ειναι τραγικο να μην εχουν γινει προτασεις εκτος και αν αποκλειστικος στοχος της παε ειναι η πωληση τους
ακομα και στοχος να ηταν η πωληση τους παντως επρεπε να εχουν ανανεωσει για να ειναι πιο δυσκολο να τους προσεγγισουν ομαδες (ακομα και απο αυστρια)
ειναι τραγικο να μην εχουν γινει προτασεις εκτος και αν αποκλειστικος στοχος της παε ειναι η πωληση τους
ακομα και στοχος να ηταν η πωληση τους παντως επρεπε να εχουν ανανεωσει για να ειναι πιο δυσκολο να τους προσεγγισουν ομαδες (ακομα και απο αυστρια)