Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Photis »

niko70 έγραψε:Να σου πει ΤΙ?? ο Ζαγοράκης ρε φίλε συνΠΑΟΚτσή?? Μου αρέσει που ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απαντήσεις.

Κανονικά θα έπρεπε να φύγει με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο... Γιατί αυτό σου ΑΞΙΖΕΙ.. Απαιτείς και εξηγήσεις..... Μωρέ τι μας λες?? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, όπως ντρέπομαι και εγώ τώρα.

Ας πούμε ότι είμαι ο Ζαγοράκης. Μάλιστα. Είμαι νέος, ωραίος, πετυχημένος, ευκατάστατος, με ωραία οικογένεια, όλη η Ελλάδα με συμπαθεί...να ασχοληθώ άραγε με τον ΠΑΟΚ?? Γιατί? Αφού είμαι όλα τα παραπάνω... δε μου λείπει τίποτα.. και οι παοκτσήδες με λατρεύουν...

Αλήθεια, το καλοσκέφτομαι και θεωρώ ότι είναι μεγάλος μα@@@ας που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Έχωσε και τους φίλους του, τους συνεργάτες του, ανθρώπους που σεβόταν και εμπιστευόταν δίνοντας προσωπικές εγγυήσεις...

ΕΣΥ, φίλε συνΠΑΟΚτσή θα άφηνες την ησυχία σου για να ασχοληθείς με τον.... ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ??? Για κοίτα το κάδρο από λίγο πιο μακριά να ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ???

Αν δεν είσαι ο πιωμένος στην 4 που πετάει το μπουκάλι, είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Αν δεν είσαι ο ατσαλάκωτος στην 1 που περνάει τον Σάντος γεννεές 14 είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του, που ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Αν δεν είσαι αυτός που γυρνάει τα γήπεδα της Ελλάδας και τα κάνει που@@να, είσαι ΑΥΤΟΣ που του ΕΔΩΣΕΣ το εισητήριο και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Αν δεν είσαι αυτός που κρατάει το ΠΑΝΩ της ΝΤΡΟΠΗΣ, είσαι αυτός που το ΚΟΙΤΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Και τέλος είσαι αυτός που σε αυτό το φόρουμ με έχεις τρελάνει με τη μα@@κία και τη γκρίνια σου και εγώ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ...

Απαιτείς και εξηγήσεις...Μωρέ τι μας λές? Νομίζεις ότι με το εισητήριο διαρκείας ή το ποσό στην ΑΜΚ αγόρασες το δικαίωμά σου να λες ότι ο "ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ" ??? ΟΧΙ ρε ο ΠΑΟΚ δεν ΑΝΗΚΕΙ σε ΚΑΝΕΝΑΝ από εμάς

ο ΠΑΟΚ είναι πάνω και πέρα από ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ
Πόσο δίκαιο έχεις αδελφέ....
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ελπίζω η φυγή Ζαγοράκη να είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην προσωπολατρία. Κάθε τι γίνεται για καλό κι έτσι θέλω να εκλάβω αυτή την κίνηση του τέως, ο οποίος είναι το πρόσωπο που γνώρισε την μαζικότερη αποδοχή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε βαθμό που οποιοδήποτε κιχ, ούτε καν εναντίον του, απλά κριτικής αντιμετωπιζόταν με οργή από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Η φυγή Ζαγοράκη έρχεται να φουντώσει την ανησυχία σε μία ούτως ή άλλως προβληματική χρονιά, της οποίας τα κακώς κείμενα και δείγματα φανήκανε από την αρχή, αλλά για το «καλό» του ΠΑΟΚ, τίποτε σχεδόν δεν λέχθηκε. Η φυγή Ζαγοράκη είναι απόρροια της σύγχυσης του τέως, όπως αυτή φανερώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, (δήλωση περί Σάντος) και η φυγή Ζαγοράκη ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες απειλές του ιδίου κάθε φορά που κάτι δεν πήγαινε καλά. Αναμφίβολα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο του τέως ωστόσο στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πόσο φάουλ είναι αυτή του η απόφαση κι πόσο ουσιαστικά αναιρεί τον ίδιο και τον παρελθόν του. Αλλά όπως προείπα κάθε τι είναι και για καλό και θέλω να πιστεύω πως αυτή η κατραπακιά θα κάνει τους περισσοτέρους να το ξανασκεφτούν όταν θα «ξαναλατρέψουν» κι θα σιωπούν ακόμη και στα πιο ορατά σφάλματα. Η στάση του Ζαγοράκη τον τελευταίο καιρό, ήταν στάση ναζιάρας κι ανικανοποίητης γκόμενας κι εμείς στον ρόλο του μπούφου που της κάνει όλα τα χατίρια, μην αντέχοντας να την χάσει αν κι αυτό είχε συμβεί προ πολλού

ΥΓ1 Πόσο σχέση μπορεί να έχει η παραίτηση Ζαγοράκη με τον ερχομό του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Μήπως προορίζεται σε κάποιο πόστο, πιο ανώδυνο;
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Δεν ξερω φιλε..

Η ανακοινωση λεει ανωτερα βια..Ο καθενας μπορει να ορισει τι ειναι η ανωτερα βια..

Ο ΠΑΟΚτσης που στηριξε τοσο αυτη τη προσπαθεια δικαιουτε να μαθει τι εγινε..Εγω σκεφτομαι πως ειναι ή η πιεση(Κριμα που δεν αντεξε αλλα λογικο) ή η υγεία.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να σου πει ΤΙ?? ο Ζαγοράκης ρε φίλε συνΠΑΟΚτσή?? Μου αρέσει που ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απαντήσεις.

Κανονικά θα έπρεπε να φύγει με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο... Γιατί αυτό σου ΑΞΙΖΕΙ.. Απαιτείς και εξηγήσεις..... Μωρέ τι μας λες?? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, όπως ντρέπομαι και εγώ τώρα.
Απαιτώ φίλε, όσο ΠΑΟΚ είναι αυτός αλλο τόσο ΠΑΟΚ είμαι και γω... Μονο που αν φύγει αυτός απο τον ΠΑΟΚ βλάπτει εμένα... Βλάπτει την υγεία μου... Βλάπτει την υγεία μας...

Ας πούμε ότι είμαι ο Ζαγοράκης. Μάλιστα. Είμαι νέος, ωραίος, πετυχημένος, ευκατάστατος, με ωραία οικογένεια, όλη η Ελλάδα με συμπαθεί...να ασχοληθώ άραγε με τον ΠΑΟΚ?? Γιατί? Αφού είμαι όλα τα παραπάνω... δε μου λείπει τίποτα.. και οι παοκτσήδες με λατρεύουν...
Γιατί φίλε, είσαι ΠΑΟΚτσής... Και αφού μπορείς να σώσεις την ομάδα, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... Ο οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής ήξερε ότι μπορεί να σώσει την ομάδα, θα το έκανε... Και ο Ζαγόρ μπορούσε... Μεχρι που εφυγε χωρίς να εξηγησει γιατί...
Αλήθεια, το καλοσκέφτομαι και θεωρώ ότι είναι μεγάλος μα@@@ας που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Έχωσε και τους φίλους του, τους συνεργάτες του, ανθρώπους που σεβόταν και εμπιστευόταν δίνοντας προσωπικές εγγυήσεις..
Αν θεωρούσες τον εαυτό σου μεγάλο μαλακα επειδή αναλάμβανες να σώσεις την ΠΑΟΚάρα, ενω ισχυρίζεσε ότι είσαι ΠΑΟΚτσής, είσαι πολύ πιο μεγάλος μ@λ@κ@ς απο ότι φαντάζεσε... ΠΑΟΚτσης, που να μην προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα δεν νοείται... Οσο για τους βοηθούς του, όλοι ΠΑΟΚ είναι... Και όλοι κάνουν το αυτονοητο... Και δεν μας κάνουν χάρη.... Το όνειρο τους πραγματοποιούν...
ΕΣΥ, φίλε συνΠΑΟΚτσή θα άφηνες την ησυχία σου για να ασχοληθείς με τον.... ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ??? Για κοίτα το κάδρο από λίγο πιο μακριά να ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ???
ΦΥΣΙΚΑ... Ειναι το όνειρο μου να μου δωθεί η ευκαιρία να σώσω την όμαδα ανεξάρτητα απο τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό σε μένα...

Αν δεν είσαι ο πιωμένος στην 4 που πετάει το μπουκάλι, είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Αν δεν είσαι ο ατσαλάκωτος στην 1 που περνάει τον Σάντος γεννεές 14 είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του, που ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Αν δεν είσαι αυτός που γυρνάει τα γήπεδα της Ελλάδας και τα κάνει που@@να, είσαι ΑΥΤΟΣ που του ΕΔΩΣΕΣ το εισητήριο και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Αν δεν είσαι αυτός που κρατάει το ΠΑΝΩ της ΝΤΡΟΠΗΣ, είσαι αυτός που το ΚΟΙΤΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Και τέλος είσαι αυτός που σε αυτό το φόρουμ με έχεις τρελάνει με τη μα@@κία και τη γκρίνια σου και εγώ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ...

Απαιτείς και εξηγήσεις...Μωρέ τι μας λές? Νομίζεις ότι με το εισητήριο διαρκείας ή το ποσό στην ΑΜΚ αγόρασες το δικαίωμά σου να λες ότι ο "ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ" ??? ΟΧΙ ρε ο ΠΑΟΚ δεν ΑΝΗΚΕΙ σε ΚΑΝΕΝΑΝ από εμάς

ο ΠΑΟΚ είναι πάνω και πέρα από ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ
Εγώ δεν είμαι αυτός που έκανε τα επεισόδια... Ειμαι ο 15χρονος φίλαθλος που τα καταδίκαζε... Και μην πεις στην πράξη δεν έκανες τίποτα γιατί ούτε... ο Ζαγόρ έκανε τιποτα σε αυτόν τον τομέα στην πράξη... Και όσο για τον ΠΑΟΚ που δεν ανήκει σε κανέναν μας, εγώ θα πω ότι ανήκει σε όλους... Και όσοι στηρίξαμε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε απαντήσεις γιατι ο μπροστάρης μας την έκανε..
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

O καπετάνιος πηδάει πρώτος απ'το καράβι. Καλή τύχη.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Όνειρο ήτανε πάει...
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Σοκ αρχικα,δεν το πιστευα...Και μετα στεναχωρια...
Αρκετα ομως εκλαψα τη μοιρα μου,καθε εμποδιο σε καλο θα πω και θα προχωρησω μπροστα...
Με περισσοτερο πεισμα,με περισσοτερη βοηθεια στην ομαδα μου,με περισσοτερη φωνη στο γηπεδο...
Να αποδειξω πρωτα στον εαυτο μου και μετα στο Θοδωρο και σε ολο τον κοσμο οτι αξιζω να ειμαι ο ΠΑΟΚ (εγω και τα χιλιαδες αδελφια) και αξιζω να ειμαι ψηλα...Με σεβασμο και ευγνωμοσυνη στο Θοδωρο αλλα δε θα μασησω...
Μακαρι να μενε τον γουσταρα τον προεδρο.Δεν εμεινε ομως και οπως και να χει θα προχωρησω...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

REalcon έγραψε:
angelos4a έγραψε:Ρε πούστη που είναι τα καθίκια που έκραζαν?
Να βγούνε αν έχουν τα αρχίδια κ να συνεχίσουν την ανοδική μας πορεία...Ανάξιοι είμαστε.
Στον τόπο του κανένας δεν άγιασε.
+ όσα θες.

Δεν έγραφα για πολὐ καιρό από την γκρίνια. Γνώμη ἐλεγε ο άλλος.
Σκατά στα μούτρα μας τώρα.

Ο άνθρωπος που ένωσε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ κατά 99,9%
He's gone!!!
και εγω για τον ιδιο λογο δεν εγραφα, αλλα αδελφια Ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει ακομα ποιο δυνατη ακομα ποιο ενωμενη στηριζουμε τον ζηση και δεν επιτρεπουμε κανενα λαμογιο να τρεφει αλλο απο την σαρκα του.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Πριν λίγα λεπτά στην ΕΤ3,
άλλα αντί άλλων από τον τραγικό Μίνο για την παραίτηση : Λίγο-πολύ φταίει η γκρίνια για το ΠΑΟΚ τράβελ, το αποτέλεσμα με γαύρο και τα χθεσινά επεισόδια. Εν κατακλείδει είπε ότι ο Ζαγοράκης θυσιάστηκε για να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Αυτά κατάλαβα από τον ασυνάρτητο λόγο του.
Επίσης ότι ο Ζήσης δεν ήθελε αρχικά να αναλάβει, αλλά τελικά πείστηκε.
Τώρα θα μου πείτε έχει σημασία τι λέει ο Μίνος ;
Έχει, γιατί ο πολύς κόσμος δεν μπαίνει στα φόρα, ενημερώνεται από αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

κουδας
Αν ήσασταν τώρα απέναντι του, τι θα του λέγατε;

«Όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα κάτσουμε να μιλήσουμε να μου εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους. Ανάλογα με τι θα μου πει θα του απαντήσω. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα αυτό. Βέβαια, την επόμενη Δευτέρα, έτσι κι αλλιώς έχει προγραμματιστεί μία εκδήλωση στο χωριό του Ζαγοράκη στην Καβάλα. Εκεί θα μιλήσουμε».

-----------------

βλεπω στο χωριο να μαζευτούν καμια 1000αδα ΠΑΟΚΙΑ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Μονο ο ιδιος μπορει να μας πει γιατι..κανεναν αλλον δεν πιστευω
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όλοι μα όλοι σοκαριστήκαμε, αλλά για το Θεό, μην κάνετε σαν παρατημένες γκόμενες. Μην αρχίζετε τα γιατί ρε Τέο και γύρνα πίσω. Πρέπει να καταλάβουμε ένα πολύ σημαντικό πράμα: ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!! Εμείς με την αγάπη μας, την οικονομική στήριξη, την υπομονή κι επιμονή στα δύσκολα. Ο Ζαγοράκης ήταν αυτός που μας έδωσε όραμα και ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΦΙΚΤΗ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Δε σταματάμε για τίποτα και για κανένα λόγο. Το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι την ελπίδα και τη συσπείρωση, και αυτό είναι που θα μας γυρίσει χρόνια πίσω, όχι η παραίτηση του προέδρου. ΠΑΟΚ είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε.
Από καρδιάς εύχομαι να μη συνέβη κάτι σοβαρό στο Θοδωρή και τον ευχαριστώ για όλα. Θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις για να ορθοποδήσει πάλι αυτό το σωματείο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχω πανω απο ενα μηνα να γραψω με εχει κοψει στα δυο η μεση μου και ειμαι σαν αναπηρος στο κρεβατι.
Εμαθα τα νεα που λιγο πολυ περιμενα πριν λιγο και παροτι με εχουν γαμησει οι πονοι απο την μεση θα προσπαθησω να γραψω ενα δυο λογια.
Λοιπον ο ζαγορ εφυγε για ενα και μονο λογο γιατι τα ονειρα του ηταν να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη κατι που μετα απο 2.5 χρονια καταλαβε οτι δεν μπορει να γινει ποτε γιατι εδω ειναι ελλαδα η πιο ομορφη χωρα του κοσμου με τους πιο σαπιους θεσμους νομους νοοτροπιες και ανθρωπους με λεφτα που δυστηχως δεν ανηκουν στο αρμα του ΠΑΟΚ η της αεκ που ειναι οι μοναδικες ομαδες που μπορουν να ανταγωνιστουν τις 2 μεγαλυτερες ομαδες σε τιτλους στη χωρα.
Ο μονος λογος που μπορουμε να τους ανταγωνιστουμε ειναι <<εμεις>> ο κοσμος οι υγιεις οπαδοι και φιλαθλοι αυτων των δυο ομαδων.
Και αποτι αποδειχτηκε και στην πραξη και με εμας και με την αεκ σε μεγαλυτερο βαθμο δεν αρκει μονο ο κοσμος ετσι μετα απο την φυγη ντεμη και την χρεωση της ομαδας του απο την αγαπη του και τις ελπιδες που ετρεφε να την δει πρωταθλητρια πραγμα που καταφερε αλλα του το πηραν (στα χαρτια) μεσα απο τα χερια.
20 μυρια εγγυημενα απο του χρονου παλι ο πρωταθλητης μιας και μπαινει απευθειας στους ομιλους κατα 90%
Ειναι δυνατον να αφησουν τα πακετα ανθρωποι που κοινουν νηματα στη χωρα?
και για να κλεισω πιστευετε οτι αν και φετος μετα απο τετοια επενδυση των βαζελων λεφταδων δεν παρουν το πρωταθλημα θα μεινει τιποτα ορθιο στο βαζελο?

υ.γ Μετα απο την επαφη μου εδω και 1 χρονο μεσω ιντερνετ με τα ΜΜΕ της πολης που ειναι η εδρα της ομαδας μας εχω την εντυπωση οτι ελεγχονται σε μεγαλο βαθμο απο αριανους κατι που μου κανει τεραστια εντυπωση αν κανω λαθος διορθωστε με.
Σκαβουν λακους ειναι πανεξυπνοι και επηρεαζουν καταστασεις λογω του μισους και της ζηλειας που μου δειχνουν οτι εχουν σε τεραστιο βαθμο για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Διαφωνω..Ο κοσμος σχεδον παντα ηταν εκει..η κεφαλη ομως τον εκμεταλλευοταν και ξεφουσκωνε..Το θεμα ειναι ποιος μπορει να συνεχισει να δωσει τετοιο οραμα και ποιος εχει την υπομονη να αντεξει ολη αυτη την πιεση
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Θα θελα πολύ να ήξερα τους πραγματικούς λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει, αν και φαντάζομαι δεν θα τους μάθουμε-πλήρως έστω-ποτέ....φαντάζομαι για αυτήν την επιθυμία μου να μην σε εξοργίζω εσένα που ο αποχαιρετισμός θα έπρεπε να είναι το κωλοδάχτυλο-αλήθεια γιατί δεν το έγραψες έτσι??? εσένα που σωστός ΠΑΟΚΤΣΗΣ σημαίνει ότι θα πρέπει να πλακώνεσαι με τα μαστούρια και τους μπερδεμένους στο γήπεδο....
Αν υποθέσω ότι έφυγε για το ΠΑΟΚ TRAVEL,για την μη αποδοχή Γκαγκάτση και για την γκρίνια για τον Σάντος τότε ίσως καλύτερα που έφυγε,γιατί αυτά είναι αστείοι λόγοι για μένα....προτιμώ λοιπόν να πιστεύω ότι οι λόγοι είναι άλλοι και σοβαρότεροι.
Εκπληξη δεν νοιώθω γιατι το πράγμα φαινόταν από καιρό....με το στανιό γάμος δεν γίνεται.
Λύπη σαφώς νιώθω γιατί είχε ένα σχέδιο για τον ΠΑΟΚ και κυρίως γιατι ήταν κάποιος που μπορούσες να εμπιστευθείς τα οικονομικά του Συλλόγου....και λυπάμαι και γι' αυτόν γιατί πιστεύω ότι το τέλος του ήταν άδοξο.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά με τον Βρύζα-ευχής έργο-ή με οποιονδήποτε άλλο απ' αυτούς που ήταν γύρω του και κυρίως να σταματήσει τα μνημόσυνα και τις κλάψες γιατι δεν του ταιριάζουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”