Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Guerriero_Bianconero_4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Guerriero_Bianconero_4 »

Μάγκες, απ’ όσο ξέρω, ο Τοσκίτσης έχει άριστες σχέσεις, φιλικές, με την οικογένεια του Ντέλια. Άρα οι πιθανότητες να είναι έγκυρος σε αυτά που λέει, τουλάχιστον για συμφωνία του Ντέλια σε προσωπικό επίπεδο με την RB Salzburg, είναι πολύ μεγάλες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Napoli4 έγραψε:Όλο αυτό το πανηγυρακι έχει αρχίσει από τον τοσκιτση που έχει μανία με την Σάλτσμπουργκ και τον Ντελια από πέρυσι.

Έχετε άλλες ενδείξεις για πιθανή πώληση;

Σκεφτείτε μόνο πόσα ποστ έγιναν για αυτό το θέμα, και θα καταλάβετε γιατί "πουλάει" η καταστροφολογια.

Δημιουργείται πανικός από το τίποτα, αντί να διατηρούμε το καλό κλίμα 10 μέρες μετα το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα στην ιστορία.

edit: αυτά που λέει ο George o Best
Γενικα η ολη φαση ειναι λιγο σουρεαλ...
Αν δειτε το βιντεο το εχει επενδυσει και με αναλογη μουσικη θριλερ τηλεπαιχνιδιου λιγο πριν την απαντηση του 1.000.000.
Για γελια η φαση
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ηρεμα ρε μλκς (αδερφικα πάντα), απολαυστε τις ανεπανάληπτες χαρες που μας χάρισε φετος η ομαδαρα μας. Φαγωμαρα πρέπει να εχουν οι αλλοι οχι εμεις. :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Όλο αυτό το πανηγυρακι έχει αρχίσει από τον τοσκιτση που έχει μανία με την Σάλτσμπουργκ και τον Ντελια από πέρυσι.

Έχετε άλλες ενδείξεις για πιθανή πώληση;

Σκεφτείτε μόνο πόσα ποστ έγιναν για αυτό το θέμα, και θα καταλάβετε γιατί "πουλάει" η καταστροφολογια.

Δημιουργείται πανικός από το τίποτα, αντί να διατηρούμε το καλό κλίμα 10 μέρες μετα το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα στην ιστορία.

edit: αυτά που λέει ο George o Best
Δεν πουλήθηκε τελικά ήδη από πέρσι στους... Βολιώτες ο Ντέλιας; Αφού ό,τι ζητούσε τέτοια εποχή πέρυσι ο ΠΑΟΚ το έδινε απολύτως η Σάλτσμπουργκ κι ετοίμαζε βαλίτσες ο μικρός!
Μπουχααχαχαχα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

100+ σελίδες και αντί για μεταγραφές έχουμε αποχωρήσεις...
Άβαταρ μέλους
navigator11

astral έγραψε:100+ σελίδες και αντί για μεταγραφές έχουμε αποχωρήσεις...
Έχουμε "χάσει" περίπου τη μισή βασική ενδεκάδα των εξωφρενικά πετυχημένων πλέι οφφς. Προς ώρας. Έπεται και συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτον ηρεμήστε

Δεύτερον blackgr φίλε πρόσεχε λίγο το ύφος όταν γράφεις, οκ όλοι παθιαζομαστε αλλά τα "ξυπνηστε, συνέλθετε" κλπ είναι βάση για καυγάδες

Τρίτον από όλη τη στιχομυθία εμένα μου ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ το τρίπτυχο " ΤΕΝΝΕΣ - ΘΥΜΙΑΝΗΣ - ΜΕΪΤΕ"

Δε μεταδίδω αλλο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

μας φέρνουν Θυμιανη αντί για Meite και μας χρυσώνετε το χάπι :D
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο Τεννές ο Μπάμπης?
Άβαταρ μέλους
navigator11

astral έγραψε:μας φέρνουν Θυμιανη αντί για Meite και μας χρυσώνετε το χάπι :D
Θυμεϊτέ :lol: :lol: :lol:
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Εχουνε σπαση να νευρα μου με τους δηδενρεπορτερ του ΠΑΟΚ ντροπη τους ακομα δεν εχουν κοπαση η πανυγηριζμοι απο το ποιο κακαλατο πρωταθλημα και εχουν βγαλη ολους τους παιχταραδες μας πουλημενους Αυτος ο Τοσκιτση εχει φαγωθη καθε μερα οτη πουλιετε ο Κωσταντελια και κοντρα προτασης βομβες για Κωσταντελια και Κουλιερακη καλα στη τσεπι του θα μπουνε τα χρηματα και πανυγηριζη να πουληθη ο Κωστανυτελιας ολοι αυτοι οι δηδεν Παικτσηδες μην εκφραστω μονο του χαρακτηρισω αυτη κατατροπονουν την ομαδα με της ηληθιοτητες καθε μερα πουλιετε ο ενας φευγει ο αλλος αντι να μιλανε πως θα δυναμωση η ομαδα καθε μερα καταστραφολογια και αρνητισμο ποιος ο καθε Τοσκιτσης που το παιζουν Παοκτσηδες κανενας ρε κωσταντελιας δεν θα πουληθη η ομαδα αντιθετα θα ενυσχηθη με παιχταραδες χαρητε το πρωταθλημα που πηραμε και αφηστε στη μεταγραφολογια αλλοι κανονιζουν για υτα εκτος και αν στεναχωρηθηκαν ολοι τους που πηραμε το πρωταθλημα οτι γραφω δεν νομιζω να ειναι κακο απλως μας εχουν τρελανη
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε:Πρώτον ηρεμήστε

Δεύτερον blackgr φίλε πρόσεχε λίγο το ύφος όταν γράφεις, οκ όλοι παθιαζομαστε αλλά τα "ξυπνηστε, συνέλθετε" κλπ είναι βάση για καυγάδες

Τρίτον από όλη τη στιχομυθία εμένα μου ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ το τρίπτυχο " ΤΕΝΝΕΣ - ΘΥΜΙΑΝΗΣ - ΜΕΪΤΕ"

Δε μεταδίδω αλλο
"Όταν σκάει μύτη η Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και του δίνει ένα συμβόλαιο μικρότερο από αυτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια και πολύ κοντά στα νούμερα των Τάισον, Μεϊτέ, Ντεσπότοφ κλπ, αφήστε στην άκρη τις εξυπνάδες, δώστε εσείς το 1.5 χαρτί και μετά να δούμε πόσο θα ανέβει η Σάλτσμπουργκ.

Συνέλθετε παρακαλώ. Για 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο μιλάμε, όχι για 5.
"

Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως δεν απευθύνομαι σε άλλα μέλη, αλλά προς την ΠΑΕ γενικότερα.
Τώρα αν κάποιος θέλει να τσακωθεί, βεβαίως και θα βρει αφορμή να τσακωθεί πατώντας πάνω σε μία ή δύο λέξεις.

Τέλος να σου πω πως έχω ζητήσει εκ των προτέρων συγνώμη από χθες για το θέμα του Ντέλια.
Λόγω του γιου μου που τον λατρεύει, το αντιμετωπίζω πολύ διαφορετικά και με πολύ περισσότερη ευαισθησία.
Καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γελάτε μαλακες αλλά εχουμε πάει σε προκριματικά τσουλου με μεταγραφές Σκαρμούτσο, ανδραλα
Για τον θυμειατε λεω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 29 Μάιος 2024, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με κάτι θυμιάνηδες, κάτι συνεντευξεις παρατήσαμε την ωραία κουβέντα για τον μουσακά.
Αιδώς ...
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Αν τη σύγκριση μειτε θυμιανη την έκανε ο παπάς θα τον ξεγραφα τον ογκόλιθο
ΥΓ: πάντως είδα στιγμιότυπα από τον θυμιανη, δείχνει καλός παίκτης, σίγουρα καλύτερος από κάτι νασμπεργκ και κάτι εκονγκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”