Θεόδωρος Ζαγοράκης
- Pegasus1589
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Αν έχασε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του, καταλαβαίνετε ότι έχετε βγει οφσάιντ όλοι όσοι του καταλογίζετε δειλία, έτσι;
Οχι αδερφε λεμε να βγει να πει τον λογο ξεκάθαρα για να μην κανουμε με το μυαλο μας διαφορα.
τη παραλογο ζηταμε?
τη παραλογο ζηταμε?
Δηλαδή τη δουλειά θα βρει αυτός???? Πόσα θα παίρνει?? Περισσότερα από όσα ένα μισθο προεδρου του ΠΑΟΚ??? Ως τώρα δουλευε χωρίς να πληρώνετε... Ας άλλαζα αυτό... Ας έκοβε ένα μισθό 5-10 χιλιάρικα στο ονομα του και όλα θα ήταν οκ... Δηλαδή αν έρθει άλλος, δεν θα παίρνει λεφτά???thrix έγραψε:Μπορεί να σημαίνει ότι μπατήρισε και πρέπει να βρει μια κανονική δουλειά... αν και χλωμό το κόβω, είναι δυνατόν να είχε όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι? δεν τον έχω για χαζό άνθρωπο.
ΥΓ: paok87, τι υποννοείς?? Επειδή δεν το έπιασα... Αφου είχε κάνει τόσες συναντήσεις με βενιζέλους κλπ... Με του έμαθε ότι θα βγει το ΠΑΣΟΚ, κολωσε και παραιτήθηκε?? Ειλικρινά λόγο απειρίας και έλλειψης γνώσεων, κάποια δεν τα πιάνω και αν μπορείς να εξηγησεις τι εννοείς??
- Pegasus1589
Καθόλου παράλογο Falegko αλλά δεν είναι απλό να βγεις να μιλήσεις για τα προσωπικά σου οικονομικά. Δε διαφωνώ πάντως ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σαφής, αφήνει πολλές σκιές και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Αυτός δεν είναι λόγος κάποιοι να το λένε δειλό όμως.
Δεν εννοω απολυτως τίποτα.
Τα γεγονοτα με χρονολογικη σειρά παρέθεσα.
Πού να ξέρα τί έχει στο μυαλό του.
Τα γεγονοτα με χρονολογικη σειρά παρέθεσα.
Πού να ξέρα τί έχει στο μυαλό του.

-
Ο θώδορας ρε παιδιά εδώ και 5-6 μήνες προσπαθεί να παραιτηθεί ποια Ασπις μου λέτε τώρα...Όχι ότι δεν μπορεί να του προέκυψε αλλά αυτό θα έγινε τις τελευταίες 15 ημέρες... Ο Ζαγοράκης μας έχει στο φεύγω απ'τον Μάιο ίσως και νωρίτερα αλλού είναι το πρόβλημα και πιστεύω ότι θα ήταν καλό για την υστεροφημία του να δώσει άμεσα μια συνέντευξη και να μας πεί κάποια πράγματα για να φύγουν τα σύννεφα απ'την υπόθεση... Και άν μπορέσει επιτέλους να μιλήσει και με κάποια ονόματα έστω και μετα απο 2,5 χρόνια έστω και σαν απερχόμενος πρόεδρος θα'ταν πολύ καλό για τον σύλλογο!
Νομίζω ότι κάποιος από εδώ μέσα ξέρει πολλά. Τι λες και εσύ gash;;;;;
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=3599
Απομάκρυνση του Θόδωρα και ερχομό νέου αίματος Λαικής Βάσης.
Οι αρχηγοί θα είναι Μπατατούδης Γούμενος Δρόσος Κατσαρής Γκαγκάτσης και πολλών άλλων που θα πάνε τον σύλλογο μπροστά χτίζοντας τον νεο ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3 χρόνια.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=3599
Απομάκρυνση του Θόδωρα και ερχομό νέου αίματος Λαικής Βάσης.
Οι αρχηγοί θα είναι Μπατατούδης Γούμενος Δρόσος Κατσαρής Γκαγκάτσης και πολλών άλλων που θα πάνε τον σύλλογο μπροστά χτίζοντας τον νεο ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3 χρόνια.
- PAOK LEME!!!
Αν φαληρισε και θελει να ορθοποδησει δεκτο απο μενα.
Εχει στοματα να ταισει. Καλη τυχη.
Απ την αλλη καλο θα ηταν να μην αρχισουμε τις μουνοκλαψες και την καταστροφολογια. Αναλαμβανει και συνεχιζει ο,τι αρχισαμε καποιος που ειναι το ιδιο τιμιος και εμπιστος, το ιδιο αποδεκτος, και πανω απ' ολα το ιδιο ΠΑΟΚ και αξιζει να στηριχτει απο ολους.
Το να μεμψιμοιρουμε και να αναπολουμε το Θοδωρο απο δω και περα ειναι υποτιμητικο προς το Ζηση, το καταλαβαινετε αυτο πιστευω.
Και στην τελικη ΠΑΟΚ ημουνα και πριν το Ζαγορακη.
Εχει στοματα να ταισει. Καλη τυχη.
Απ την αλλη καλο θα ηταν να μην αρχισουμε τις μουνοκλαψες και την καταστροφολογια. Αναλαμβανει και συνεχιζει ο,τι αρχισαμε καποιος που ειναι το ιδιο τιμιος και εμπιστος, το ιδιο αποδεκτος, και πανω απ' ολα το ιδιο ΠΑΟΚ και αξιζει να στηριχτει απο ολους.
Το να μεμψιμοιρουμε και να αναπολουμε το Θοδωρο απο δω και περα ειναι υποτιμητικο προς το Ζηση, το καταλαβαινετε αυτο πιστευω.
Και στην τελικη ΠΑΟΚ ημουνα και πριν το Ζαγορακη.
Αχχ ρε πρόεδρε... Γιατί όσο περνάει η ώρα και ηρεμο, το κείμενο μου με βρίσκει όλο και πιο συμφωνο?? Γιατί ρε π@@στη?? Πίστευα ότι όταν ηρεμίσω θα πάρω πίσω αυτά που είπα... Αλλά συνεχίζω να τα πιστεύω όμως ρε γαμώ το γιατί???gika έγραψε:Κάθομαι εδώ και πόση ώρα αποσβολομένος και κοιτάω τα σχόλια...
Λοιπόν...
Ζαγοράκη... Γιατί με αυτή σου την απόφαση, τραβάς τη σκανδάλη του πιστολιού που έχουμε στο κεφάλι μας... Γιατί κάποτε μας είχες υποσχεθεί ότι θα έφευγες μονο όταν θα είχες βρεί μια σιγουρη, αξιόπιστη και σοβαρή λύση για το μέλλον της ΠΑΟΚάρας μας... Και τώρα απλά έφυγες!
Εδώ και καιρό, μας "απειλείς" ότι θα φύγεις... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουν κάποια σχέση όλες αυτές οι απειλές... Αλλά τόσον καιρό, πληγωνόσουνα και το έλεγες... Κακώς... Αλλά σε καταλαβέναμε... Τώρα πια δεν σε καταλαβαίνω πρόεδρε...
Σου είχα γράψει αυτό πρόεδρε... Το θυμάσε??
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... ramma.html
Το θυμάσαι πρόεδρε???
Ήσουν το είδωλο μου πρόεδρε... Σε θαύμαζα και ήθελα να σου μοιάσω... Ηθελα να γίνω δυνατός, αποφασιστικός, ανεξαρτητος, μαγκας, ντόμπρος... Σαν εσένα πρόεδρε... Σε πίστευα...
Και εσύ?? Εσύ τι?? Εσύ τι πρόεδρε??? Εφυγες... Χωρίς ούτε μία εξήγηση... Ετσι νομίζεις είναι ο ΠΑΟΚ πρόεδρε?? Ξεφραγκο αμπέλι?? Οποτε θέλεις φεύγεις?? Χωρίς μια εξηγηση???
Σε ενοιωθα... Ενοιωθα πως αδικήσε όπως με αδικούν, σε έβλεπα να πολεμάς και έπαιρνα κουράγιο... Μα εσύ τώρα εγκαταλείπεις τη μάχη?? Χωρις ένα γιατι.. Να την εγκαταλείψω και γω?? Υπάρχει λόγος?? Η να συνεχίσω χωρίς εσένα??
Να συνεχίσω χωρίς εσένα που σε πίστεψα και σε στήριξα με ότι μέσα είχα?? Καλώς... Αλλά γιατί???
Απαιτώ το γιατί αρχηγέ...
Αλλοι σε παρακαλάνε, αλλοι κάνουν κολοτούμπες, αλλοι χαίρονται (!!), άλλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό... Εμένα όμως μου έμαθες κάτι αυτά τα χρόνια... Αυτά τα 2-3 χρόνια... Να πολεμάω, και να μην μασάω πουθενά... Να πολεμάω όποιον πάει κόντρα στο όνειρο μου... Αυτό δε μου έλεγες???
Τωρα που μου πας εσύ κοντρα στο όνειρο??? Τι να κάνω???
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΡΧΗΓΕ... Αν είναι για τον Σάντος, αν είναι για τα επεισόδια, αν είναι για οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, για μένα έχεις τελειώσει... Εχεις τελειώσει οριστικά...
Μονο αν είναι για πρόβλημα υγείας, πάω πάσο... Αν και έτσι να ήταν, θα έπρεπε να παλέψεις στον ΠΑΟΚ ως το τέλος... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι που μας δίνει δυναμη να πολεμάμε...
Τελος πάντων... Περιμένω το γιατί...
ΥΓ: Με πίκρανες... Με πρόδωσες...
ΥΓ: Στον ΠΑΟΚ μας, τιποτα δε χάθηκε... Οχι ακόμα τουλάχιστον... Το μελλον θα συνεχισει να γίνεται όλο και καλύτερο...
Δεν διαφωνω οτι ο ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι.Ομως the point is τι ηταν, τι ειναι και τι θα γινει...
Ο Ζαγορακης εδωσε στον κοσμο ΟΡΑΜΑ πραγμα πολυ σημαντικο και δυσκολο να το δωσει καποιος αλλος.
Η ουσια ειναι οτι τωρα ειμαστε χωρις ΑΡΧΗΓΟ και το ΟΡΑΜΑ σε αυτους που πιστεψαν στον Ζαγορακη αρχισε να θαμπωνει.Υπαρχει το θετικο οτι δεν εχει σβησει ακομα...
Κακιες γλωσσες αναφερουν πως λογω ανακαταταξεων στο Υπ.Αθλητισμου και το συμμαζεμα τον κρατικων επιχορηγησεων προς τις ΠΑΕ πολλοι προεδροι θα τα βροντηξουν στο εγγυς μελλον.
Το θεμα ειναι αν το ΠΑΣΟΚ ειναι ετοιμο να αναλαβει τοσο μεγαλο πολιτικο κοστος...
Ο Ζαγορακης εδωσε στον κοσμο ΟΡΑΜΑ πραγμα πολυ σημαντικο και δυσκολο να το δωσει καποιος αλλος.
Η ουσια ειναι οτι τωρα ειμαστε χωρις ΑΡΧΗΓΟ και το ΟΡΑΜΑ σε αυτους που πιστεψαν στον Ζαγορακη αρχισε να θαμπωνει.Υπαρχει το θετικο οτι δεν εχει σβησει ακομα...
Κακιες γλωσσες αναφερουν πως λογω ανακαταταξεων στο Υπ.Αθλητισμου και το συμμαζεμα τον κρατικων επιχορηγησεων προς τις ΠΑΕ πολλοι προεδροι θα τα βροντηξουν στο εγγυς μελλον.
Το θεμα ειναι αν το ΠΑΣΟΚ ειναι ετοιμο να αναλαβει τοσο μεγαλο πολιτικο κοστος...
Να σου πει ΤΙ?? ο Ζαγοράκης ρε φίλε συνΠΑΟΚτσή?? Μου αρέσει που ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απαντήσεις.
Κανονικά θα έπρεπε να φύγει με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο... Γιατί αυτό σου ΑΞΙΖΕΙ.. Απαιτείς και εξηγήσεις..... Μωρέ τι μας λες?? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, όπως ντρέπομαι και εγώ τώρα.
Ας πούμε ότι είμαι ο Ζαγοράκης. Μάλιστα. Είμαι νέος, ωραίος, πετυχημένος, ευκατάστατος, με ωραία οικογένεια, όλη η Ελλάδα με συμπαθεί...να ασχοληθώ άραγε με τον ΠΑΟΚ?? Γιατί? Αφού είμαι όλα τα παραπάνω... δε μου λείπει τίποτα.. και οι παοκτσήδες με λατρεύουν...
Αλήθεια, το καλοσκέφτομαι και θεωρώ ότι είναι μεγάλος μα@@@ας που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Έχωσε και τους φίλους του, τους συνεργάτες του, ανθρώπους που σεβόταν και εμπιστευόταν δίνοντας προσωπικές εγγυήσεις...
ΕΣΥ, φίλε συνΠΑΟΚτσή θα άφηνες την ησυχία σου για να ασχοληθείς με τον.... ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ??? Για κοίτα το κάδρο από λίγο πιο μακριά να ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ???
Αν δεν είσαι ο πιωμένος στην 4 που πετάει το μπουκάλι, είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν δεν είσαι ο ατσαλάκωτος στην 1 που περνάει τον Σάντος γεννεές 14 είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του, που ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν δεν είσαι αυτός που γυρνάει τα γήπεδα της Ελλάδας και τα κάνει που@@να, είσαι ΑΥΤΟΣ που του ΕΔΩΣΕΣ το εισητήριο και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν δεν είσαι αυτός που κρατάει το ΠΑΝΩ της ΝΤΡΟΠΗΣ, είσαι αυτός που το ΚΟΙΤΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Και τέλος είσαι αυτός που σε αυτό το φόρουμ με έχεις τρελάνει με τη μα@@κία και τη γκρίνια σου και εγώ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ...
Απαιτείς και εξηγήσεις...Μωρέ τι μας λές? Νομίζεις ότι με το εισητήριο διαρκείας ή το ποσό στην ΑΜΚ αγόρασες το δικαίωμά σου να λες ότι ο "ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ" ??? ΟΧΙ ρε ο ΠΑΟΚ δεν ΑΝΗΚΕΙ σε ΚΑΝΕΝΑΝ από εμάς
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω και πέρα από ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ
Κανονικά θα έπρεπε να φύγει με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο... Γιατί αυτό σου ΑΞΙΖΕΙ.. Απαιτείς και εξηγήσεις..... Μωρέ τι μας λες?? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, όπως ντρέπομαι και εγώ τώρα.
Ας πούμε ότι είμαι ο Ζαγοράκης. Μάλιστα. Είμαι νέος, ωραίος, πετυχημένος, ευκατάστατος, με ωραία οικογένεια, όλη η Ελλάδα με συμπαθεί...να ασχοληθώ άραγε με τον ΠΑΟΚ?? Γιατί? Αφού είμαι όλα τα παραπάνω... δε μου λείπει τίποτα.. και οι παοκτσήδες με λατρεύουν...
Αλήθεια, το καλοσκέφτομαι και θεωρώ ότι είναι μεγάλος μα@@@ας που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Έχωσε και τους φίλους του, τους συνεργάτες του, ανθρώπους που σεβόταν και εμπιστευόταν δίνοντας προσωπικές εγγυήσεις...
ΕΣΥ, φίλε συνΠΑΟΚτσή θα άφηνες την ησυχία σου για να ασχοληθείς με τον.... ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ??? Για κοίτα το κάδρο από λίγο πιο μακριά να ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ???
Αν δεν είσαι ο πιωμένος στην 4 που πετάει το μπουκάλι, είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν δεν είσαι ο ατσαλάκωτος στην 1 που περνάει τον Σάντος γεννεές 14 είσαι σίγουρα ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του, που ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν δεν είσαι αυτός που γυρνάει τα γήπεδα της Ελλάδας και τα κάνει που@@να, είσαι ΑΥΤΟΣ που του ΕΔΩΣΕΣ το εισητήριο και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν δεν είσαι αυτός που κρατάει το ΠΑΝΩ της ΝΤΡΟΠΗΣ, είσαι αυτός που το ΚΟΙΤΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Και τέλος είσαι αυτός που σε αυτό το φόρουμ με έχεις τρελάνει με τη μα@@κία και τη γκρίνια σου και εγώ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ...
Απαιτείς και εξηγήσεις...Μωρέ τι μας λές? Νομίζεις ότι με το εισητήριο διαρκείας ή το ποσό στην ΑΜΚ αγόρασες το δικαίωμά σου να λες ότι ο "ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ" ??? ΟΧΙ ρε ο ΠΑΟΚ δεν ΑΝΗΚΕΙ σε ΚΑΝΕΝΑΝ από εμάς
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω και πέρα από ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ
Περίμενα ότι θα γίνει αλλά κατά το καλοκαίρι όταν θα τελείωνε το τριετές πλάνο του Ζαγόρ.Πρέπει να έχει κάποιο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα γιά να φύγει τώρα.Ίσως μάθουμε κάποτε.Σκύλε σε ευχαριστούμε γιά ότι πρόσφερες...
Τώρα θέλει στήριξη η ομάδα.Τέρμα οι μίρλες και οι γκρίνιες, να βγάλουμε την χρονιά και το καλοκαίρι να το ξαναδούμε το θέμα.
Στήριξη στον Ζήση που τον πιστεύω πολύ και ανοίξτε την νέα ΑΜΚ γιά να ξαναδείτε την στήριξη του κόσμου.
Ο σκύλος άναψε την σπίθα και αυτή η φωτιά δεν πρόκειται να σβήσει.
Συσπείρωση,ομόνοια και στήριξη...
Τώρα θέλει στήριξη η ομάδα.Τέρμα οι μίρλες και οι γκρίνιες, να βγάλουμε την χρονιά και το καλοκαίρι να το ξαναδούμε το θέμα.
Στήριξη στον Ζήση που τον πιστεύω πολύ και ανοίξτε την νέα ΑΜΚ γιά να ξαναδείτε την στήριξη του κόσμου.
Ο σκύλος άναψε την σπίθα και αυτή η φωτιά δεν πρόκειται να σβήσει.
Συσπείρωση,ομόνοια και στήριξη...
Συμφωνω Νικο
Φοβαμαι οτι ο ΠΑΟΚ θα επανελθει στις εποχες της διαλυσης αφου ο Ζησης δεν μπορει να αντεξει αυτο το βαρος μονος του και αργα η γρηγορα θα μα ςχαιρετησει και αυτος..Αυτο νοιωθω τωρα δυστυχως..
ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ
ΠΑΟΚ κανε αυτο που γουσταρω εγω και οχι ο προεδρος...
ο ΠΑΟΚ ΜΟΥ ,ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ...
Δοκαρι και μεσα μενεις,δοκαρι και εξω εισαι αχρηστος..
ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΖΗΣΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Φοβαμαι οτι ο ΠΑΟΚ θα επανελθει στις εποχες της διαλυσης αφου ο Ζησης δεν μπορει να αντεξει αυτο το βαρος μονος του και αργα η γρηγορα θα μα ςχαιρετησει και αυτος..Αυτο νοιωθω τωρα δυστυχως..
ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ
ΠΑΟΚ κανε αυτο που γουσταρω εγω και οχι ο προεδρος...
ο ΠΑΟΚ ΜΟΥ ,ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ...
Δοκαρι και μεσα μενεις,δοκαρι και εξω εισαι αχρηστος..
ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΖΗΣΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ