Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από gika »

Ρε συ Leonardo τι σχέση έχουν τα ποσα για τις ακαδημίες και όλα τα υπόλοιπα με τις μεταγραφες; Δεν κρίνω τον Ιβαν. Λέω ότι η πολιτική του είναι ξεκάθαρη και ότι δεν περιμένω πανάκριβους παίκτες, χωρίς να γίνουν πωλήσεις. Δεν τον μείωσα ουτε τον προσέβαλα. Το κλείνω εδώ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επεισοδιάρα!

Επεισόδιο 18ο: Ανασκόπηση volley 2023-2024!

Like, subscribe, share!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Οι τρεις του ΠΟΚ δίνουν χαζά λεφτά με πρώτον από όλους τον Αλαφούζο .Για να καταλάβετε παίρνει τον Γεβνταει με 1.5 εκατ και θα του δώσει 900.000 ,πείτε μου αν είναι τρελός ο Κεντζιορα που ζητάει 1.1. Ντουζίνα με εκατομμύρια σε άχρηστα συμβόλαια και θα συνεχίσει έτσι.
Το ίδιο και οι άλλοι.
Δεν ξέρω αν φύγει ο Κουλιερακης αλλά αν είναι να φύγει μόνο αυτός και να μείνουν τα άλλα δύο ΚΚ να κλείσουν Μειτε,Κεντζιορα,Σβαμπ είναι καλά. Εμένα μου αρέσει ο Ραμαλο.Επισης υπάρχουν παιδιά από τον ΠΑΟΚ β και τις άλλες μικρές ομάδες μας σέντερ Μπακ πολύ καλα.Θελω να έρθει ένα σέντερ φορ και να μην φύγει ο Σαματά .Αν περάσουμε CHL θα χρειαστούμε να έχουμε 4 σέντερ φορ. Ο Τζήμας φέτος πρέπει να παίξει περισσότερο.Θελω ένα χαφ σαν τον Πινέδα αλλά όχι τον Καμαρά δεν είναι ολοκληρωμένος παίκτης . Μακάρι να κλείσει ο Γιαννούλης. Και να έρθει ένας μέσος επιθετικός παικταρας σε καλή ηλικια ,κάτω των 26,που να παίζει και αριστερά .Τα τρία παιδιά από την Ελλάδα που ακούγονται είναι καλά. Αν περάσουμε CHL ένα κερασάκι δανεικό στην Τούρτα θα ήταν καλό για το τέλος. Αποχωρήσει Ενγκογκ και τέλος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν έχει πλέον αγωνιστική δράση και οι ΑΡΔ εκμαιεύουν ειδήσεις για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους. Αν περιμένετε από τον κάθε Ραγκάτση (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) και από το χ να μάθετε τις μεταγραφές και πωλήσεις του Α και του Β, τζάμπα θα χάσετε τον ύπνο σας.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mirlind-daku/profil/spieler/521872
Ο ραγκατσης είπε για αυτόν.
ο Ραγκατσης τον οποιο τον συμπαθω και τον γουσταρω σε θεμα μεταγραφων ειναι νυχτας...θα σας πω ενα απλο...τν Μαρτιο ειπε οτι ο βαζελος εκλεισε τν Μπογκντανοβιτς (τον Σερβο) στο μπασκετ...οποτε δε χρειαζεται περαιτερω αναλυση...
Παμε στα δικα μας..κ εγω ειχα μαθει (οχι απο αξιοπιστη πηγη) οτι ο κουλιερακης εχει πουληθει με ποσο ανω τν 10 παντως συν μεταπωληση...Τν Μαρτιο βεβαια ολα αυτα...Τωρα μακαρι να αλλαξει κτ και να μεινουν ολοι οσοι θελει ο κοουτς!!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Leonardo10 έγραψε:
gika έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Ο πρόεδρος είναι εδώ και είπε ότι στόχος είναι το τσλ!

Τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε.
Παιδιά ο Ιβάν δίνει ότι επιλέγει να δώσει. Εν προκειμένω λιγότερα από τους 3 του ΠΟΚ. Φυσικά χωρίς τα λεφτά του Ιβάν δεν ξέρουμε που θα ήταν ο ΠΑΟΚ, ίσως να παλεύαμε με τον Άρη για την 4η θέση, ίσως να είχαμε γονατίσει από τα χρέη. Μπορεί να έβαλε στόχο το τσου λου, και πριν 3 χρόνια να είχε βάλει το πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι για τον προπονητή και τους παίκτες, όχι για τον ίδιο. Αυτός βάζει τα 5-10 που χρειάζεται κάθε χρόνο η ομάδα και προσπαθεί να πάρει το περισσότερο που μπορεί για τα χρήματα του μέσω των στελεχών που ο ίδιος στήριξε και έφτιαξε.

Από εκεί και πέρα, ούτε έκανε κάποια υπέρβαση για να έρθει το φετινό πρωτάθλημα, ούτε περιμένω κάποια υπέρβαση για να μπούμε ομίλους. Και πιστεύω ότι όποιος περιμένει υπερβάσεις και μεγάλες κινήσεις θα απογοητευτεί.

Το πλάνο θέλει τα πόδια μέσα από το πάπλωμα, και το πάπλωμα αν δεν μπούμε ομίλους τσουλου το ίδιο με πέρσι θα είναι.

Θα αλλάξουμε πιθανότατα κάποιους παίκτες ροτέισον σε μία προσπάθεια να προσθέσουμε ελληνικό στοιχείο, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον κορμό για ένα πιο ήσυχο καλοκαίρι με στόχο τους ομίλους, και θα πάμε να κάνουμε 2-3 καλές κινήσεις με χρήματα από κάποια πώληση.

Κλασικά, όταν δούμε σε πιο διοργάνωση θα παίζουμε του χρόνου, θα προστεθούν και οι απαραίτητοι παίκτες. Ειδικά αν πάμε σε καλύτερη διοργάνωση από πέρσι, θα χρειαστούμε μεγαλύτερο ρόστερ λόγω των έξτρα παιχνιδιών.
Gika αυτό με το 4ο ροστερ γιατί επιμένεις να το λες τόσες φορες; Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχω ακούσει κάτι πιο ηλίθιο. Όταν οι διάφορες είναι τόσο μικρές σημασία έχει το ΠΩΣ επενδύεις και όχι το ΠΟΣΑ. Επίσης να σου θυμίσω ότι ο Ιβαν επενδύει τα 10 πλασια (γύρω στα 2.5-3Μ) από τους άλλους δυο (πλην Ολυμπιακού) στις ακαδημίες για να μπορούν να βγαίνουν Ντελιας, κουλιε, τζολης, Γιαννουλης κτλπ.

Το μόνο εύκολο θα ήταν να επέλεγε αυτά τα 2,5-3Μ να πήγαιναν σε άλλους 2-3 παικταράδες επιπλέον. Εξάλλου κάπου εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κυρίως σκοπός αυτής της επένδυσης στις ακαδημίες είναι για ακριβώς αυτόν τον λόγο, να αυξήσει τα έσοδα και να τα κραταει σταθερά σε ένα υψηλό σημείο.
Νομιζω οτι μπερδευουμε το ΜΠΑΤΖΕΤ για τις μεταγραφες ( που μαλλον ειχαμε περυσι οντως το 4ο) με τη ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ της ομαδας (που ειμαστε στα ιδια με βαζελο, και πανω απο την κουλα, κατα το transfermarkt).

Μπορει δηλ να δωσαμε λιγοτερα απο τους αλλους για μεταγραφες ή συμβολαια ( πχ μεταγραφη στυλ Πινεδα των 6εκ εμεις δεν καναμε ποτε) αλλα απο την αλλα εχουμε παικτες απο την ακαδημια που κοστολογουνται ακριβα ( πχ Ντελιας - 12εκ) και που δεν υπηρχε περιπτωση ουτε εμεις ουτε καμια αλλη ομαδα να αγοραζε ποτε.

Αν και εχω πολλες ενστασεις για την κοστολογηση του transfermarkt, η αληθεια ειναι οτι το ροστερ μας σε ορους πραγματικης αξιας δεν υπολειπεται των υπολοιπων, και αν βαλεις την υπεροπλια μας σε προπονητικο σταφ, μας εφερε το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Κανενας νόμος δεν αναφερει πως αυτος που εχει το ακριβοτερο ροστερ θα παιρνει και το πρωταθλημα.
τα παραδειγματα πολλα παγκοσμιως.
Εξαλλου, Αν ηταν ετσι, θα γνωριζαμε τον πρωταθλητη απο το Σεπτέμβρη.

Αρα θελω να καταληξω πως δεν με ενοχλει αν ο ιβαν δεν εχει το ακριβοτερο ροστερ.
Αυτο που χρειαζεται ειναι να εχεις καταλληλους ποδοσφαιρανθεωπους στο τεχνικο τημ, σκαουτινγκ, τ. δ. κλπ.
Άνθρωποι οι οποίοι να εχουν τις ποδοσφαιρικες γνωσεις να "τρεξουν" κ να στησουν μια ομαδα.
Αρα καταλληλα στελεχη πρεπει να βρει ο ιβαν και φυσικα υποφερτά καλους παίκτες,οι οποίοι δεν θα ειναι απαραιτητα οι ακριβοτεροι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 50 εκατομμύρια κόστος αγωνιστικούς τμήματος.
Πόσο είναι των άλλων?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να μιλάμε για μεταγραφές εδώ, παρακαλώ.
xrisitsapa

renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 50 εκατομμύρια κόστος αγωνιστικούς τμήματος.
Πόσο είναι των άλλων?
Αυτο απο που το βρηκες;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Τι αυτουπονόμευση είναι αυτή για Έλληνες παίκτες. Δηλαδή ο Ευθύμης Κουλούρης δεν είναι 100% ασφαλέστερη επιλογή από κάτι Ολιβέιρα & Σαμάτα.
Δεν νομίζω...
Ανετα 10 γκολ ο Κουλουρης με αυτη την ομαδαρα
xrisitsapa

Επισης για να επιστρεψουμε on topic, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ο Λιαβας ειναι καλυτερος του Λυρατζη;
Εγω καθολου.
Για Τσιφτση θα ειναι μια καλη κινηση μια και δεν φαινεται να υπαρχει κατι καλυτερο ( και προσιτο) σε Ελληνα τερματοφυλακα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γερασίμου έγραψε:Από το "κρεβάτι του πόνου" στο σπίτι μου πάντως, μετά από επιτυχή χειρουργική επέμβαση, ας εκφράσω και 'γω κάποιες σκέψεις όσο δουλεύει ο εγκέφαλος για τα μεταγραφικά.
.
Περαστικα βρε.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

soflodoras έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Ασφαλεστερη ??
Το ιδιο ασφαιρος ηταν κι αυτος οταν επαιζε σε μας !!!

απλα την τελευταία πενταετία-εξαετία έχει κάνει και 2-3 χρονιές καλές σε αντίθεση με Σαμάτα.
Σε αυτην την περιοδο ο Σαματα ηταν πρωτος σκορερ στο Βελγιο (με μια μικρη επιφυλαξη)

Το 2018-2019 ίδια χρονιά που βγήκε και ο Κουλούρης 1ος σκορερ. 2019-2024 δεν νομίζω να έκανε κάτι. Ο Κουλούρης 2021-2022 14 γκολ με ατρόμητο και φέτος 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τα 12 στην Ekstraklasa.Προς Θεού δεν προκρίνω τον Κουλουρη σαν λύση.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

kataramenos5 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Από το "κρεβάτι του πόνου" στο σπίτι μου πάντως, μετά από επιτυχή χειρουργική επέμβαση, ας εκφράσω και 'γω κάποιες σκέψεις όσο δουλεύει ο εγκέφαλος για τα μεταγραφικά.
.
Περαστικα βρε.
Ευχαριστώ πολύ φίλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”