Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Μια απορία....

Τι ακριβώς....ειδαμε...απο τον κροατη σέντερ φορ ειδικά στον αγώνα της Τούμπας και αναφέρεται το όνομα του σαν πιθανός στόχος;
Ενα ματς κ τον εκρινες ανεπαρκη;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ημιβασικος φορ της Εθνικής Κροατίας και με γεμάτες χρονιές στην Δυναμό είναι.
Μέσα εδώ ήταν ισοπεδωτικος ο ΠΑΟΚ και δεν φάνηκε αλλά μέσα εκεί έδειξε ότι είναι ο φορ της μιας επαφής.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Εμένα θα μου άρεσε να γράφει κάποιος έχω μία έμπνευση έψαξα πολλές ώρες και πιστεύω ότι ο τάδε παίχτης θα κολλούσε στον ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Να γράφει το όνομα και να το συζητούσαμε . Αλλά το να γράφει είναι διεθνής ή έχω πληροφορία ότι θα έρθει φορ είναι σαν να μην γράφει τίποτα. Αν έδωσες τον λόγο σου να μην πεις κάτι κράτα τον λόγο σου. Δεν εχει νόημα όλο αυτό για εμάς τουλάχιστον τους 40ριδες. Αν ήμουν 20 χρονών μπορεί να μου άρεσε και να μου πουλάνε παπαδες . Τι θα πει ξέρω ? όποιος θέλει να τραβήξει την προσοχή των πιτσιρικάδων μπαίνει εδώ μέσα και λέει ξέρει. Γράφουν μετά αυτοί 20 ονόματα. Είναι ηθικό αυτό ? Εγώ το βλέπω ναρκισσιστικό. Σαν αυτούς που θέλουν να τραβήξουν προσοχή στο τικ τοκ.
+1926

Εχεις πληροφορια και θελεις να τη μοιραστεις ανοιχτα;. Σε ευχαριστούμε. Εχεις πληροφορια και δεν θελεις να τη μοιραστεις; Σεβαστο. Εχεις ομως πληροφορια και ενημερωνεις το φορουμ οτι έχεις μεν την πληροφορια αλλα δεν θελεις δε να τη μοιραστεις (ή πετας γενικότητες); Αυτο τοτε δηλωνει το λιγοτερο αυταρεσκεια και αναζήτηση προσοχης.

Στα σημαντικά: προσωπικά μου αρεσει παρα πολυ και επικροτω το project της αγορας νεαρων ( 20-24 ετων) Ελληνων για να γεμισει το ροστερ. Εχει μεγαλο ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθει ολο αυτο, σε ποιους και ποσους θα καταληξουμε και αν θα καταφερουν να αναρριχηθούν στην ιεραρχια του ροστερ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αστεία αυτά που γράφετε για αναζήτηση προσοχής και αυταρέσκεια από συνοπαδούς που είναι χρόνια εδώ μέσα...
δεν είναι τυχαίο που τα γράφετε νεότερα μέλη, που δεν έχετε ζήσει χειρότερα καλοκαίρια
μην διαβάζετε ότι σας χαλάει
παπά και blackgr4 μην δίνετε πραγματικά σημασία, για κάτι τέτοια ζούμε όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν λέτε πάλι καλά που υπάρχουν άτομα που μοιράζονται έστω και έτσι πληροφορίες και έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, ενώ οι αρδ κάνουν μόνο ανακυκλώσεις ονομάτων.

Όποιος δεν θέλει ας μην παρακολουθεί
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Συμφωνώ αλλά το "λατίνος φορ που του αρέσει ο μουσακάς" δεν είναι hint

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

George Best έγραψε:...Απο εκει και περα ο Γιαννουλης που εχει ακουστει δε θα ερθει για να καθεται στον παγκο, ουτε οσοι Ελληνες αναφερθηκαν.
Δεν υπάρχει πάγκος. Όλοι θα παίζουν βασικοί, άλλοι την Τρίτη και άλλοι το Σάββατο.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Με τους γρίφους, τις λειψές πληροφορίες και τα κυνήγια χαμένου θησαυρού περνάει ευχάριστα η ώρα κι ας μην έρθουν ποτέ αυτοί οι παίκτες...

Επίσης, για αυτόν που έχει φάει μουσακά, μπορεί να έχει Ελληνίδα πεθερά... :D
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK1LIFE έγραψε:Τότε τι το λες . Και εγώ ξέρω και δεν το λέω . Μπορώ να γράφω γρίφους? ή θέλει ειδική άδεια ο '' ξερω και δεν λέω '' ?
Γραψε γριφους
Patron

Δημοσίευση από Patron »

tsario73 έγραψε:Με τους γρίφους, τις λειψές πληροφορίες και τα κυνήγια χαμένου θησαυρού περνάει ευχάριστα η ώρα κι ας μην έρθουν ποτέ αυτοί οι παίκτες...

Επίσης, για αυτόν που έχει φάει μουσακά, μπορεί να έχει Ελληνίδα πεθερά... :D
Αμάν τι είπες τώρα;!!;;!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Α ρε αρρωστακια.

Θα φανω μεγαλος τωρα, που δεν ειμαι και δεν θα ειμαι οσο ειναι ο Αποστολης εδω και αλλοι γερολυκοι, αλλα πιστιρικας κι γω εδω μεσα ετσι σαν τρελος εκανα στις μεταγραφες (μαλλον).

Αν δεν παει το τοπικ 100 δεν εχει μεταγραφη ΠΑΟΚτσακια μου!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

tsario73 έγραψε:Επίσης, για αυτόν που έχει φάει μουσακά, μπορεί να έχει Ελληνίδα πεθερά... :D
Τότε να μην τον πάρουμε... έχει ξεκάθαρα αυτοκτονικές τάσεις. Εδώ εμείς είμαστε εντός συνόρων και ψάχνουμε ξένη πεθερά (ή έστω ορφανή κόρη) και αυτός εκτός Ελλάδας και διάλεξε Ελληνίδα πεθερά??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο Αποστόλης φέτο δίνει πανελλαδικές. Μην τον ενοχλείτε. Διαβάζει.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
George Best έγραψε:...Απο εκει και περα ο Γιαννουλης που εχει ακουστει δε θα ερθει για να καθεται στον παγκο, ουτε οσοι Ελληνες αναφερθηκαν.
Δεν υπάρχει πάγκος. Όλοι θα παίζουν βασικοί, άλλοι την Τρίτη και άλλοι το Σάββατο.
Μεχρι τον Ιανουαριο ειναι το Τσαμπιονς λιγκ και αυτο αν περασεις...
Μετα Ευρωπη ρεαλιστικα θα ειναι δυσκολο να συνεχισεις.
Οποτε οι αγωνες περιοριζονται.

Αλλα περα απο αυτο δεν ισχυει αυτο που λες.
Δεν υπαρχουν βασικοι οκ. Αλλα καθε ομαδα εχει ρολους, ηγετες, "βασικους" και ροτεισον.Θελουμε δε θελουμε ισχυει.
Στα ντερμπι ποιος θα παιζει?

Ηδη η διαχειριση Ζιφκοβιτς Ντεσποντοφ ηταν ενας πονοκεφαλος φετος σε ορισμενες στιγμες της χρονιας, και ενδεχομενως αν ειχες και αλλον αριστερο εξτρεμ καλο, που θα εκανε τα ρεπο του Ταισον, τοτε δε θα επαιζε σε πολλα ματς αριστερα ο Ζιφκοβιτς και θα ειχε λιγοτερο χρονο ο Ντεσποντοφ.

Ο ΠΑΟΚ θεωρω θα παρει 1 χαφ και 1 φορ σε πρωτη φαση.(πλην οσων μικρων ελληνων που θα συμπληρωσει)

Οτι αλλο βγαινει θεωρω ειναι τρελος παπας...(εκτος κι αν ειναι κατι εξαιρετικο)

Δε θα φερει σεντερ μπακ, αριστερο μπακ αν δεν καθαρισουν οι θεσεις αυτες.
Πρωτα θα κοιταξει να απαλλαγει απο Εκονγκ Σαματα (ισως Ραφα) και μετα θα κοιταξει για περαιτερω παιχτες σε αμυνα-χαφ- εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O Ramalho μπορεί να είναι λαθερ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε σε ball playing style

Στα κυβικά μας πάντοτε, μην περιμένετε Bastoni
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”