Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Δεν τρελαίνομαι εσύ τρελαίνεσαι ρε φίλε που ασχολείσαι μαζί μου , το απολαμβάνω που είμαι πρωταθλητής εσύ δεν το απολαμβάνεις που ασχολείσαι με το τι γράφει ο καθένας. Δεν σου αρέσει κάτι μη τον διαβάζεις. Μας πρηξατε μερικοί να μας κάνετε κουμάντο το τι θα γράφουμε. Αν θέλετε να είστε χειριστικοί κάντε το στα δικά σας οικογενειακά άτομα. Ελεος δεν γκρινιάζουμε λογικές παρατηρήσεις κάνουμε. Ολοι μέρα τρώγεστε μερικοί μαζί μου. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο στην ζωή σας. Δεν γουστάρεις κάποιος μην τον διαβάζεις μην τον προκαλείς. Εσείς θέλετε να με διώξετε από τον φόρουμ . Ούτε που με ξέρετε με επιτιθεστε όλοι την ώρα χωρίς λόγο. Τι κόμπλεξ είναι αυτό ελεος.

Εχω μείνει ανάπηρος καθηλωμένος από ατύχημα σε μία καρέκλα και όλη την ώρα εισπράττω αρνητικότητα λες και σας έχω κάνει κάτι. υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις έχω πάει παντού με τον ΠΑΟΚ όλοι με αγαπούσαν εδώ μέσα μαζεύτηκαν όλοι οι χειριστικοί μη λες το ένα μη το άλλο. . Μη με διαβάζεις ρε αν δεν με γουστάρεις μην ασχολείσαι. Ελεος τόσο μίσος και κακία μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απογοητευμενος που δεν σας κανει ο MVP του Κοπα Αφρικα. :( :( :(
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν τρελαίνομαι εσύ τρελαίνεσαι ρε φίλε που ασχολείσαι μαζί μου , το απολαμβάνω που είμαι πρωταθλητής εσύ δεν το απολαμβάνεις που ασχολείσαι με το τι γράφει ο καθένας. Δεν σου αρέσει κάτι μη τον διαβάζεις. Μας πρηξατε μερικοί να μας κάνετε κουμάντο το τι θα γράφουμε. Αν θέλετε να είστε χειριστικοί κάντε το στα δικά σας οικογενειακά άτομα. Ελεος δεν γκρινιάζουμε λογικές παρατηρήσεις κάνουμε. Ολοι μέρα τρώγεστε μερικοί μαζί μου. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο στην ζωή σας. Δεν γουστάρεις κάποιος μην τον διαβάζεις μην τον προκαλείς. Εσείς θέλετε να με διώξετε από τον φόρουμ . Ούτε που με ξέρετε με επιτιθεστε όλοι την ώρα χωρίς λόγο. Τι κόμπλεξ είναι αυτό ελεος.

Εχω μείνει ανάπηρος καθηλωμένος από ατύχημα σε μία καρέκλα και όλη την ώρα εισπράττω αρνητικότητα λες και σας έχω κάνει κάτι. υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις έχω πάει παντού με τον ΠΑΟΚ όλοι με αγαπούσαν εδώ μέσα μαζεύτηκαν όλοι οι χειριστικοί μη λες το ένα μη το άλλο. . Μη με διαβάζεις ρε αν δεν με γουστάρεις μην ασχολείσαι. Ελεος τόσο μίσος και κακία μαζί μου.
Δίκιο έχεις φίλε. Αλλά δεν έχει νόημα να φαγωνομαστε μεταξύ μας. Πρωταθλητές είμαστε, ας το απολαύσουμε. Ο καθένας δρα με γνώμονα το τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

https://x.com/VI_nl/status/1795376268810301647

Από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, οχι τσίρκα γουαναμπι ινφλουενσερς Μαλακοπής και περιχώρων

Προφανώς θα φανεί ΑΝ και ΠΟΣΟ θέλει ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί και να πιέσει

Κάποιοι Ολλανδοί από κάτω λένε "βάλτε τον στο αεροπλάνο" προφανώς χαρούμενοι στο σενάριο να απαλλαγούν

Προσωπικά, δεν μπορώ να πω οτι σε ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ενθουσιάζομαι
Gaius Baltar

Δημοσίευση από Gaius Baltar »

Ρε παιδιά 47 είμαι και ανώτατης εκπαίδευσης αλλά οκ μην παίρνουμε στη ζωή τα πάντα τόσο σοβαρά, δεν μιλάμε για θέματα υγείας όπου το να ξέρουν ή να μην ξέρουν οι πέριξ και ο ασθενής κάτι που είναι ή δεν είναι ακριβές παίζει βαθειά με την ψυχική κατάσταση ή ακόμα και την υγεία καθεαυτή. Μουχαμπετι να γίνεται και αν χαμογελάμε και λίγο με την αισιοδοξία καλό είναι. Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες ώσπου να δούμε ξανά ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

από σχολια ολλανδών βλέπω έχει/είχε καλά στοιχεια αλλα τον θεωρούν λαθερ γενικά
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

makispaspartou έγραψε:Λιάβας Θυμιανης Τσιφτσης είναι στις scouting lists του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μια τετραετία. Ο Ζουγκλης επίσης φαίνεται καλή περίπτωση από τον Αστέρα όπως και ο Κοντονικος της Λαμίας θα πω εγώ. Οι παραπάνω όλοι είναι καλές λύσεις αλλά για τον ΠΑΟΚ Β θα πω εγώ σε πρωτη φάση. Δε βλέπω πως να χωρέσουν στο ρόστερ..
Αντίθετα θέση στο ρόστερ έχουν οι πρώην δικοί μας Πελκας Γιαννουλης Τζολης Κουτσιας, οι τέσσερις του γαβρου Φορτουνης Μασουρας Τζολακης Αλεξανδρόπουλος και κάποιοι που παίζουν στο εξωτερικό στυλ Χατζηδιακου Μπάρκα ..
Δεν αναφέρω Βλαχοδήμο Μαυροπανο Τσιμίκα Παυλίδη Δουβικα γιατί είναι απλησίαστοι..
Επίσης μια εξαιρετική περίπτωση είναι ο Καρετσας που είναι και ΠΑΟΚτσακι και τρελαίνει κόσμο στο Βέλγιο. Βέβαια πολύ δύσκολη περίπτωση.
Πως δεν βλέπεις πως να χωρέσουν στο ρόστερ όταν έχουμε το μικρότερο ροστερ στην κατηγορία και έχεις θέμα με Έλληνες την ίδια ώρα που έχουν έρθει τεράστιες προτάσεις για τους 2 Έλληνες.

Πως θα έρθει ο τζολης ρε μάγκες όταν τον θέλει η μισή Μπουντεσλίγκα;
Ο Γιαννούλης ποιος σας είπε ότι θέλει να έρθει να κάτσει στον πάγκο;
Ο Καρέτσας είναι το next bing thing του Βελγιου και στην Ελλάδα μόνο για διακοπές θα ρθει.
Με τους δε Κούτσια και Αλεξανδρόπουλο γελάει ο κόσμος.

Οι 3 του Ολυμπιακού θα ανανεώσουν ο Τζολακης θα έχει προτάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, τον μασουρα να τον κανεις τι όταν έχεις Αντριγια Ντεσποντοφ και ο φορτουνης δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ.

Δεν θα πας να δώσεις συμβόλαια 900κ και 1Μ+ σε Έλληνες όπως ο Κουρμπελης πχ θα τα δώσεις σε ξένο που πιθανότατα θα βρεις καλύτερο και θα δώσεις μικρότερα σε Έλληνες εξελίξιμους ώστε να μεγαλώσουν τος ροστερ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλά και εδώ αν μπουνε στα σχόλια του κεντζιορα θα πάθουν καταθλιψη.
Θα δουν και κανα βιντεάκι σαν δεξι μπακ .θα λένε κρατήστε τον ραμαλο ρε ρεμάλια

Πλοτ τουιστ κλείνει ο κεντζιορα PSV
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

gika έγραψε:Άνοιξα το τοπικ μετά το πρωτάθλημα, έπεσε δουλειά τις πρώτες μέρες δεν μπήκα να τσεκάρω, έφυγα ένα τετραήμερο διακοπές Παρασκευή με Δευτέρα, μπαίνω τώρα και βλέπω 85 σελίδες.

Νομίζω το να κάνω scrape το τοπικ, να στείλω το κείμενο στο chat gpt και να πάρω ένα summary των ονομάτων που ακούστηκαν, θα είναι πιο γρήγορο από το να διαβάσω actually τις σελίδες.

@pgetsos μήπως να φτιάξεις ένα plugin να κάνει summary των αδιάβαστων ποσταρισματων;
πώς φαίνεται ο data analyst.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

dev έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/andre-ramalho/profil/spieler/175792

βγηκε φημη για αυτον στο τουιτερ
Μακρυά.Μεγαλος γκαφατζής και ηλικιακά
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Leonardo10 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Λιάβας Θυμιανης Τσιφτσης είναι στις scouting lists του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μια τετραετία. Ο Ζουγκλης επίσης φαίνεται καλή περίπτωση από τον Αστέρα όπως και ο Κοντονικος της Λαμίας θα πω εγώ. Οι παραπάνω όλοι είναι καλές λύσεις αλλά για τον ΠΑΟΚ Β θα πω εγώ σε πρωτη φάση. Δε βλέπω πως να χωρέσουν στο ρόστερ..
Αντίθετα θέση στο ρόστερ έχουν οι πρώην δικοί μας Πελκας Γιαννουλης Τζολης Κουτσιας, οι τέσσερις του γαβρου Φορτουνης Μασουρας Τζολακης Αλεξανδρόπουλος και κάποιοι που παίζουν στο εξωτερικό στυλ Χατζηδιακου Μπάρκα ..
Δεν αναφέρω Βλαχοδήμο Μαυροπανο Τσιμίκα Παυλίδη Δουβικα γιατί είναι απλησίαστοι..
Επίσης μια εξαιρετική περίπτωση είναι ο Καρετσας που είναι και ΠΑΟΚτσακι και τρελαίνει κόσμο στο Βέλγιο. Βέβαια πολύ δύσκολη περίπτωση.
Πως δεν βλέπεις πως να χωρέσουν στο ρόστερ όταν έχουμε το μικρότερο ροστερ στην κατηγορία και έχεις θέμα με Έλληνες την ίδια ώρα που έχουν έρθει τεράστιες προτάσεις για τους 2 Έλληνες.

Πως θα έρθει ο τζολης ρε μάγκες όταν τον θέλει η μισή Μπουντεσλίγκα;
Ο Γιαννούλης ποιος σας είπε ότι θέλει να έρθει να κάτσει στον πάγκο;
Ο Καρέτσας είναι το next bing thing του Βελγιου και στην Ελλάδα μόνο για διακοπές θα ρθει.
Με τους δε Κούτσια και Αλεξανδρόπουλο γελάει ο κόσμος.

Οι 3 του Ολυμπιακού θα ανανεώσουν ο Τζολακης θα έχει προτάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, τον μασουρα να τον κανεις τι όταν έχεις Αντριγια Ντεσποντοφ και ο φορτουνης δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ.

Δεν θα πας να δώσεις συμβόλαια 900κ και 1Μ+ σε Έλληνες όπως ο Κουρμπελης πχ θα τα δώσεις σε ξένο που πιθανότατα θα βρεις καλύτερο και θα δώσεις μικρότερα σε Έλληνες εξελίξιμους ώστε να μεγαλώσουν τος ροστερ.
Ο Γιαννουλης δεδομένα έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ ..
Αν εσυ γελάς με Αλεξανδρόπουλο και Κουτσια ενώ πιστεύεις ότι Λιάβας και Θυμιανης μπορούν να μείνουν στο ρόστερ τότε μάλλον βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Να σου υπενθυμίσω απλά ότι οι Λυρατζής , Τσαούσης , Μπαλογιάννης , Διαμαντης δεν βρήκαν ποτε θέση στο rotation του Λουτσεσκου. Επίσης είτε έχεις γεμάτη τη λίστα με οκτώ Έλληνες που δεν χρησιμοποιείς ποτε είτε την έχεις άδεια πάλι 17 ξένους θα έχεις να βασιστείς.. Σκοπός είναι να έχεις δηλωμένους Έλληνες σαν αυτούς που έχουμε που είτε παίζουν βασικοί είτε στο βασικό rotation..
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

To πιο σημαντικο ειναι να μην εχουμε αποχωρησεις αυτη τη στιγμη.

Πιο σημαντικο να μεινει ο Μειτε και ο Κετζιορα απο το να ερθει ο οποιοσδηποτε.

Αμεσως μετα πρεπει να ειναι οι αποχωρησεις. Σαματα και Εκονγκ αν φυγουν θα ειναι λυτρωση και θα υπαρχουν +2 μυρια μπατζετ.

-> Θυμιανης, Λιαβας, Τσιφτσης ειναι μεταγραφες στη σωστη κατευθυνση.Χωρις ρισκο. Μικρα συμβολαια
Θα παρουν τις θεσεις των Λυρατζη, Τσιγγαρα(αν και μαλλον Θυμιανης για σενετερ μπακ θα ερθει), Ζ.Ζιφκοβιτς.
Θα παιρνουν χρονο στο ροτεισον,θα παρουν χρονο και στην Ευρωπη, χωρις να εχουν σε αυτη τη φαση την απαιτηση να παιζουν βασικοι. Μια χαρα ισορροπια κρατας.

Απο εκει και περα ο Γιαννουλης που εχει ακουστει δε θα ερθει για να καθεται στον παγκο, ουτε οσοι Ελληνες αναφερθηκαν.
Ο Πελκας ειναι ο παιχτης που παντα κατι του ελειπε, παντα μια παραπανω ντριπλα, παντα καποιο λαθος. Οκ χρησιμος στο ροτεισον αν ερθει, αλλα και παλι θα θελει μεγαλο συμβολαιο και πιθανοτατα εγγυημενο χρονο. Οποτε ουτε αυτος.

Για Μασουρα Φορτουνη δεν σχολιαζω καν.Ειναι ελευθεροι, μπορουν να πανε εξωτερικο και Αραβιες, δεν τους συνδεει τπτ με τον ΠΑΟΚ, δε βλεπω κανεναν λογο να ερθουν, ουτε και ο ΠΑΟΚ να ασχοληθει μαζι τους.

Καποιος που ανεφερε Κουτσια μονο σαν ενα κακογουστο ανεκδοτο μπορουμε να το ακουσουμε.

Οι σημαντικες κινησεις ειναι 2 για τον ΠΑΟΚ. Φορ και χαφ.(ισως και αριστερο εξτρεμ)
Για αυτα θα κινηθει θεωρω πριν τα πρωτα παιχνιδια. Και θα πρεπει να ειναι πολυ ποιοτικοι.
(Πετκοβιτς Χαρτελ αν ερθουν μιλαμε για τρομερη αναβαθμιση)

Η λογικη να υπαρχει ενας κορμος 16 παιχτων υψηλου επιπεδου και μεγαλων συμβολαιων και να πλαισιώνονται με νέους Ελληνες τυπου Θυμιανη, εμενα μου φαινεται η πιο σωστη...

prist64 έγραψε:προταθηκε λατινος φορ
παιζει και στα πλαγια,δεν εχει μεγαλα νουμερα
εχει φαει.....μουσακα
δεν παιζει στην Ελλαδα
Λατινος φορ, πιο δυτικα της Βραζιλιας, δινεται μαλλον δανεικος και παιζει και αριστερα..
Μας τα χαλαει λιγο ο μουσακας, αλλα μπορει ο Μαρινακης στη Νοτινγχαμ να του ειχε μαθει τον μουσακα.
Μακαρι να εννοουσες τον Χιλιανο Brereton Díaz.

Αλλα ειναι μαλλον ονειρο θερινης νυκτος.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Τσεκάρει Αντρέ Ραμάλιο ο ΠΑΟΚ
Την περίπτωση του Αντρέ Ραμάλιο έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα της PSV αλλά το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουνίου και πλέον ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις λίστες του Δικεφάλου και απασχολεί αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι περισσότερο.

Ο 32χρονος στόπερ είναι γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1992, έχει ύψος 1.82 και ανήκε στην Red Bull Salzburg από το 2009 έως το 2015. Την τριετία 2015-18 έπαιξε στην Μπάγερ Λεβεαρκούζεν (με ένα χρόνο δανεισμό στην Μάιντζ), το 2018-21 επανήλθε στους Αυστριακούς, ενώ από το 2021 μέχρι σήμερα ήταν στην Αϊντχόφεν με 81 συμμετοχές και έξι γκολ.
Φορτζα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Μια απορία....

Τι ακριβώς....ειδαμε...απο τον κροατη σέντερ φορ ειδικά στον αγώνα της Τούμπας και αναφέρεται το όνομα του σαν πιθανός στόχος;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Πολλες πηγες ρε παιδια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”