Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα αλλα ηταν παιχταραloukas karadimos έγραψε:ρε μηπως λεει τον καμπελ που επαιξε στον γαυρο ενα φεγγαρι ?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- AlxNeapoli1
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Μόλις ποσταραν στο ινπαοκ για τον Λιαβα και τις ευρωπαϊκές λίστες . Δηλαδή Λυρατζής τέλος , δηλαδή πάλι ο Σαστρε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας ;
Από όσο θυμάμαι το ποστ του παπα ήταν "έχει φαει μουσακα αλλά όχι Ελλάδα". Για αυτό είπα Κύπρο-Τουρκίαchri5ti9 έγραψε:Άρα έχει παίξει στο παρελθόν και Ελλάδα . Το ότι δεν παίζει τώρα δεν αναιρεί το παρελθόν .Guitarman έγραψε:Άρα είτε Κύπρο είτε Τουρκία. Απλά ο παπάς έγραψε ότι "εχει φάει μουσακα" και όχι "τρωει μουσακα"... Άρα μήπως έπαιζε κάποτε σε μία από αυτές τις χώρες?chri5ti9 έγραψε:Έχει φάει μουσακά και δεν παίζει Ελλάδα ….
Πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα για Μειτε!
Εκτός αν δε του άρεσε ο ελληνικός μουσακας και τον έτρωγε μόνο άλλου

Τα ονόματα που προτάθηκαν και προτείνονται διαρκώς, δεν είναι 5-6. Παίζει να είναι πάνω από 30.
Υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στις περιπτώσεις.
Παράδειγμα ο Πέτκοβιτς.
Τον συμπεριλαμβάνουμε στους "υποψήφιους" περισσότερο επειδή σπρώχτηκε το θέμα από τους ΑΡΔ, παρά από τον ΠΑΟΚ τον ίδιο.
Όσο για τον έναν που συζητάνε, δεν τον έχει αναφέρει ούτε ένας εδώ μέσα και προφανώς ούτε ένας ΑΡΔ.
Ο λόγος που τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να γράψω κάτι, έχει να κάνει με το συμβόλαιο του. Αν βρομίσει πάπαλα..
Αν γειωθεί και προχωρήσει άλλη περίπτωση, δεσμεύομαι πως θα το γράψω.
Παράδειγμα ο Πέτκοβιτς.
Τον συμπεριλαμβάνουμε στους "υποψήφιους" περισσότερο επειδή σπρώχτηκε το θέμα από τους ΑΡΔ, παρά από τον ΠΑΟΚ τον ίδιο.
Όσο για τον έναν που συζητάνε, δεν τον έχει αναφέρει ούτε ένας εδώ μέσα και προφανώς ούτε ένας ΑΡΔ.
Ο λόγος που τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να γράψω κάτι, έχει να κάνει με το συμβόλαιο του. Αν βρομίσει πάπαλα..
-
Ο τοσκιτσης έγραψε μόλις ότι ο τερματοφύλακας της Τρίπολη ο τσιφτσης, ο Λιάβας και ο Θυμιάνης είναι οι Έλληνες που θέλουνε
Τοσκίτσης:
Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Αντώνης Τσιφτσής, ο Κώστας Θυμιάνης του Πανσερραϊκού και ο Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.
Άργησε μια βδομάδα αλλά κάτι πέτυχε..
Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Αντώνης Τσιφτσής, ο Κώστας Θυμιάνης του Πανσερραϊκού και ο Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.
Άργησε μια βδομάδα αλλά κάτι πέτυχε..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τελικά ο Πέτκοβιτς είναι ο ένας από τους 2;Blackgr4 έγραψε:Τα ονόματα που προτάθηκαν και προτείνονται διαρκώς, δεν είναι 5-6. Παίζει να είναι πάνω από 30.
Παράδειγμα ο Πέτκοβιτς.
Άνοιξα το τοπικ μετά το πρωτάθλημα, έπεσε δουλειά τις πρώτες μέρες δεν μπήκα να τσεκάρω, έφυγα ένα τετραήμερο διακοπές Παρασκευή με Δευτέρα, μπαίνω τώρα και βλέπω 85 σελίδες.
Νομίζω το να κάνω scrape το τοπικ, να στείλω το κείμενο στο chat gpt και να πάρω ένα summary των ονομάτων που ακούστηκαν, θα είναι πιο γρήγορο από το να διαβάσω actually τις σελίδες.
@pgetsos μήπως να φτιάξεις ένα plugin να κάνει summary των αδιάβαστων ποσταρισματων;
Νομίζω το να κάνω scrape το τοπικ, να στείλω το κείμενο στο chat gpt και να πάρω ένα summary των ονομάτων που ακούστηκαν, θα είναι πιο γρήγορο από το να διαβάσω actually τις σελίδες.
@pgetsos μήπως να φτιάξεις ένα plugin να κάνει summary των αδιάβαστων ποσταρισματων;
Που εφτασες;;;chri5ti9 έγραψε:Μόλις ποσταραν στο ινπαοκ για τον Λιαβα και τις ευρωπαϊκές λίστες . Δηλαδή Λυρατζής τέλος , δηλαδή πάλι ο Σαστρε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας ;
Και να έχει κάποιος μία πληροφορία και να γράψει κάτι τι νόημα έχει? από την στιγμή που τα δεδομένα καθημερινά αλλάζουν. Επίσης δεν είναι μόνο άκουσα ένα όνομα, κάθε μέρα έχουν πέσιμο απο πολλά μανατζερικά γραφεία, εντάξει έμαθε κάποιος κάτι αν το πει και δεν γίνει, όχι επειδή το είπε, αλλά επειδή βρήκαν μία καλύτερη περίπτωση μετά θα τον πουν ότι πουλούσε παπαδες. Επίσης ένας τρόπος να τραβήξεις την προσοχή είναι να πεις έμαθα μία πληροφορία. Το αποτέλεσμα πιο είναι? Αυτοί που ξέρουν δεν λένε και αυτοί που δεν ξέρουν και το παίζουν ότι ξέρουν πάλι δεν λένε? Αρα καταλήγουμε να σου λέει ένας έναν γρίφο και να ψάχνεις και στο τέλος αφού έχουν αναφερθεί 100 ονόματα ε κάποιο μπορεί να βρεις το οποίο όταν το βρεις αυτοί μπορεί να βρήκαν κάποιο άλλο στην ΠΑΕ. Εντάξει στα 500 ονόματα που θα αναφερθούν λογικό είναι να πούμε ότι γράφτηκε μετά κάποιο.
nunies4 έγραψε:Που εφτασες;;;chri5ti9 έγραψε:Μόλις ποσταραν στο ινπαοκ για τον Λιαβα και τις ευρωπαϊκές λίστες . Δηλαδή Λυρατζής τέλος , δηλαδή πάλι ο Σαστρε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας ;

Βλέπω είμαστε ψύχραιμοι γενικά
Το ειχα γραψει και περυσι. Μου μοιαζει λιγο αστειο να λεμε δεν βγαζω το ονομα προς τα εξω για να μην χαλασει η δουλεια. Οταν μια ομαδα εχει φτασει στο επιπεδο συζητησεων με εναν παικτη αυτο σημαινει οτι τουλαχιστον η μανατζερικη πιατσα ειναι ενημερη (αρα και οι αλλες ομαδες). Και κανενα φορουμ οπαδων η καμια πληροφορια δημοσιογραφων δεν θα χαλασει την δουλεια αν αυτη ειναι να γινει.Blackgr4 έγραψε:Τα ονόματα που προτάθηκαν και προτείνονται διαρκώς, δεν είναι 5-6. Παίζει να είναι πάνω από 30.
Παράδειγμα ο Πέτκοβιτς.
Και καλα για τους δημοσιογραφους αντε να το καταλαβω οτι επειδη εχουν μεσανυχτα χρησιμοποιουν αυτη την δικαιολογια (προστασια της ομαδας) και δεν βγαζουν το ονομα (αν και εγω αν ημουν δημοσιογραφος θα ντρεπομουν να το γραψω γιατι η δουλεια μου θα ηταν το ρεπορταζ και οι αποκαλυψεις και οχι να "προστατεψω" οποιαδηποτε ομαδα), αλλα σε ενα φορουμ οπαδων αληθεια πιστευουμε οτι αν αποκαλυφθει καποιο ονομα θα χαλασει την δουλεια;
Το μονο που δεχομαι και ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ειναι οτι καποιος που εχει μια πληροφορια δεν θελει να την πει για να μην εκθεσει τον ανθρωπο που του την μετεφερε.
Τότε τι το λες . Και εγώ ξέρω και δεν το λέω . Μπορώ να γράφω γρίφους? ή θέλει ειδική άδεια ο '' ξερω και δεν λέω '' ?
Αυτό ακριβώς μου ζητήθηκε και αυτό ακριβώς έκανα.nunies4 έγραψε:Το ειχα γραψει και περυσι. Μου μοιαζει λιγο αστειο να λεμε δεν βγαζω το ονομα προς τα εξω για να μην χαλασει η δουλεια. Οταν μια ομαδα εχει φτασει στο επιπεδο συζητησεων με εναν παικτη αυτο σημαινει οτι τουλαχιστον η μανατζερικη πιατσα ειναι ενημερη (αρα και οι αλλες ομαδες). Και κανενα φορουμ οπαδων η καμια πληροφορια δημοσιογραφων δεν θα χαλασει την δουλεια αν αυτη ειναι να γινει.Blackgr4 έγραψε:Τα ονόματα που προτάθηκαν και προτείνονται διαρκώς, δεν είναι 5-6. Παίζει να είναι πάνω από 30.
Παράδειγμα ο Πέτκοβιτς.
Και καλα για τους δημοσιογραφους αντε να το καταλαβω οτι επειδη εχουν μεσανυχτα χρησιμοποιουν αυτη την δικαιολογια (προστασια της ομαδας) και δεν βγαζουν το ονομα (αν και εγω αν ημουν δημοσιογραφος θα ντρεπομουν να το γραψω γιατι η δουλεια μου θα ηταν το ρεπορταζ και οι αποκαλυψεις και οχι να "προστατεψω" οποιαδηποτε ομαδα), αλλα σε ενα φορουμ οπαδων αληθεια πιστευουμε οτι αν αποκαλυφθει καποιο ονομα θα χαλασει την δουλεια;
Το μονο που δεχομαι και ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ειναι οτι καποιος που εχει μια πληροφορια δεν θελει να την πει για να μην εκθεσει τον ανθρωπο που του την μετεφερε.
Εφόσον αυτός έκρινε πως δεν πρέπει να βρομίσει το όνομα, για τον λόγο που έγραψα, δεν θα τον εκθέσω.
Έγραψα πως έχει σερί σεζόν με νούμερα, έγραψα πως είναι διεθνής, να γράψω τέλος πως τον θεωρώ αξιόλογη περίπτωση, όχι όμως αεροδρομίου.
Επίσης το να γράψουμε ονόματα, μπορεί να γυρίσει και εντελώς ανάποδα. Δηλαδή να περιμένουμε τον τάδε και στο τέλος να κάτσει κάτι πιο μέτριο πχ και να έχουμε άνευ λόγου ξενερώματα.