Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Στο καλο και να μας γραφει.Τι να μου πεις αργοτερα κυριε ζαγορακη ισως τοτε να ειναι αργα.Ελπιζω να ειναι ο τελευταιος "προδοτης" τον ονειρων μας γιατι το να αφηνεις μεσα στην χρονια την ομαδα οπου το 90%του λαου της σε στηριζει εγω το θεορω "προδοσια".Εδω και τωρα κυριε ζαγορακη τους λογους της παραιτηση σας.Ελπιζω ο ΖΗΣΗΣ να φανει τουλαχιστον αυτος ανταξιος τον προσδοκιων και τον ονειρων μας.
ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ "ΚΥΡΙΕ" ΖΑΓΟΡΑΚΗ
ΖΗΣΗ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
Ισως η πικρα να με κανει να παραφερομε αλλα ηθελα να γραψω αυτα που αισθανομαι "ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ"αν κανω λαθος ζητω συγνωμη απο τον "δικο" μας ΤΕΟ
Ισως η πικρα να με κανει να παραφερομε αλλα ηθελα να γραψω αυτα που αισθανομαι "ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ"αν κανω λαθος ζητω συγνωμη απο τον "δικο" μας ΤΕΟ
sidpanos έγραψε:συνεχίζουμε χωρίς ζαγοράκη...ο ζαγοράκης μας έδωσε όραμα και εμείς στον ζαγοράκη την ΔΥΝΑΜΗ...
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..ούτε στράβωσε...ο ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στον λαό του....10,000 + μέτοχοι....
Να'ξερες αδερφέ πόσες φορές τα έχω ακούσει αυτά όλα αυτά τα χρόνια - και πάντα λίγο πριν ξεκινήσουν οι κατηφόρες...
Τα'χω ξαναγράψει και ίσως γίνομαι εκνευριστικός, αλλά ίσως πάλι σήμερα να έγινα και λίγο πιο καταννοητός:
Ναι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει μπροστά χωρίς το Ζαγοράκη. Αλλά χρειάζεται ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ! Τι λέτε, μπορούμε να την πετύχουμε ??? Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε από αυτή τη στιγμή ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΕΛΟΣ !
Είχα γράψει και κάτι άλλο: ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...
- sidpanos
angelos4 θέλω να ακούσω πρώτα τους λόγους παραίτησης και μετά θα πω οτιδήποτε...
και ξαναείπα πως προσωπικά θα δεχτώ οικογενειακό πρόβλημα και λόγους υγείας...
και ξαναείπα πως προσωπικά θα δεχτώ οικογενειακό πρόβλημα και λόγους υγείας...
GORDON έγραψε:
Είχα γράψει και κάτι άλλο: ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...
Τεράστια η αλήθεια που είπες Γκόρντονα..

- sidpanos
γκορντον το τελευταίο που θέλω να ακούσω είναι τάσεις αυτοκαταστροφικές...
προχωράμε κανονικά για αυτό που έχουμε ως όνειρο....
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ....
προχωράμε κανονικά για αυτό που έχουμε ως όνειρο....
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ....
- ContrerasPablo
danis έγραψε:Στο καλο και να μας γραφει.Τι να μου πεις αργοτερα κυριε ζαγορακη ισως τοτε να ειναι αργα.Ελπιζω να ειναι ο τελευταιος "προδοτης" τον ονειρων μας γιατι το να αφηνεις μεσα στην χρονια την ομαδα οπου το 90%του λαου της σε στηριζει εγω το θεορω "προδοσια".Εδω και τωρα κυριε ζαγορακη τους λογους της παραιτηση σας.Ελπιζω ο ΖΗΣΗΣ να φανει τουλαχιστον αυτος ανταξιος τον προσδοκιων και τον ονειρων μας.
Δεν ξερω αν ειναι προσοδια ακριβος αδερφε αλλα αυτο που καταλαβα σημερα και δεν θα το ξανα κανω λαθος στην ζωη μου ειναι οτι
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ
ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ... Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Προχωράμε με Ζήση, ... ας κανονίσουμε να κάψουμε και αυτό το χαρτί, ...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ...
Ζήση μαζί σου, ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ...
ΥΓ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΘΟΔΩΡΕ? ... ΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ?
Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Προχωράμε με Ζήση, ... ας κανονίσουμε να κάψουμε και αυτό το χαρτί, ...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ...
Ζήση μαζί σου, ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ...
ΥΓ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΘΟΔΩΡΕ? ... ΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ?
Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
αδερφε μου θοδωρη ενα τραγουδι που θα σου αφιερωνα αν σε ειχα μπροστα μου ειναι αυτο σχεδον καθε στιχος ταιριαζει! http://www.youtube.com/watch?v=ERvR6Upe ... re=related
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
είμαστε άχρηστοι!
Γκρινια - γκρίνια - γκρίνια - γκρίνια - Γκρινια - γκρίνια - γκρίνια - γκρίνια - Γκρινια - γκρίνια - γκρίνια - γκρίνια
...πότε το paok-travel, πότε ο Σάντος, πότε ο Γκαγκάτσης, πότε τα εισιτήρια εκτός έδρας, πότε τα τουρνικέ, πότε της πουτ@ν@ς το κάγκελο.....
....τώρα τα πράγματα σφίξανε.
είμαστε για τον π...τσο!
Να δω τώρα τους ΟΠΑΔΟΠΑΤΕΡΕΣ ...Σωτήρες του ΠΑΟΚ
έχω σιχαθεί τα πάντα. είμαστε πολύ λακαμάδες!!
Γκρινια - γκρίνια - γκρίνια - γκρίνια - Γκρινια - γκρίνια - γκρίνια - γκρίνια - Γκρινια - γκρίνια - γκρίνια - γκρίνια
...πότε το paok-travel, πότε ο Σάντος, πότε ο Γκαγκάτσης, πότε τα εισιτήρια εκτός έδρας, πότε τα τουρνικέ, πότε της πουτ@ν@ς το κάγκελο.....
....τώρα τα πράγματα σφίξανε.
είμαστε για τον π...τσο!
Να δω τώρα τους ΟΠΑΔΟΠΑΤΕΡΕΣ ...Σωτήρες του ΠΑΟΚ
έχω σιχαθεί τα πάντα. είμαστε πολύ λακαμάδες!!
Ναι, αδερφέ sidpanos μαζί σου.
Θες να γράψεις κάτι εποικοδομητικό για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ χίλιες φορές και θα το γράψω κι εγώ άλλες χίλιες ???
Γράψε:
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΕΛΟΣ !!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!!
Θες να γράψεις κάτι εποικοδομητικό για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ χίλιες φορές και θα το γράψω κι εγώ άλλες χίλιες ???
Γράψε:
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΕΛΟΣ !!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!!
Θετική σκέψη αδέρφια!!!!!!!!!!!!!
Ολα καλά θα πάνε!!!
Ξεπερνάμε το αρχικό σοκ και κοιτάμε μπροστά...
Ο Ζήσης θα μπει μπροστά κι όσοι θα έρθουν αντιμέτωποι του, θα είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια τον έβριζαν όταν έπαιζε μπάλα στον ΠΑΟΚ!!!
Ολα καλά θα πάνε!!!
Ξεπερνάμε το αρχικό σοκ και κοιτάμε μπροστά...
Ο Ζήσης θα μπει μπροστά κι όσοι θα έρθουν αντιμέτωποι του, θα είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια τον έβριζαν όταν έπαιζε μπάλα στον ΠΑΟΚ!!!
- sidpanos
sidpanos έγραψε:συνεχίζουμε χωρίς ζαγοράκη...ο ζαγοράκης μας έδωσε όραμα και εμείς στον ζαγοράκη την ΔΥΝΑΜΗ...
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..ούτε στράβωσε...ο ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στον λαό του....10,000 + μέτοχοι....
Μετά το Αρχικό ΣΟΚ... το μυαλό αρχίζει να καθαρίζει και να σκέφτεται ψύχραιμα.
Είναι κάπως περίεργο που λίγες μέρες μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκε ο Ζαγορ και μάλιστα χωρίς κανένα προφανή λόγο...
Τυχαίο? ας υποθέσουμε ότι είναι τυχαίο.
Εγώ αναρωτιέμαι όμως, αν ήθελε να έρθει ένα μεγάλο όνομα επιχειρηματία ως μεσσίας, θα μπορούσε να εμφανιστεί ως πιο μεσσίας από τον Ζαγόρ? Δεν νομίζω...
Εκείνο που ανησυχεί περισσότερο (αν είναι αλήθεια) είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ανακατεύεται στο ποδόσφαιρο όπως έκανε και παλιά. Επίσεις αν γίνει αυτό διαφαίνεται ότι η ΝΔ ήταν ένα εμπόδιο σε επενδυτές... τουλάχιστον τότε που ψάχναμε...
Υ.Γ. Για να προλάβω μερικούς θα πω ότι δεν έχω καμία σχέση με πολιτικά και έχω να ψηφίσω. περίπου από το 95 και δεν θα ξαναψηφίσω. Απλώς τα δεδομένα με οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα. Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτε από αυτά. Θα δούμε. Εδώ είμαστε.
Είναι κάπως περίεργο που λίγες μέρες μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκε ο Ζαγορ και μάλιστα χωρίς κανένα προφανή λόγο...
Τυχαίο? ας υποθέσουμε ότι είναι τυχαίο.
Εγώ αναρωτιέμαι όμως, αν ήθελε να έρθει ένα μεγάλο όνομα επιχειρηματία ως μεσσίας, θα μπορούσε να εμφανιστεί ως πιο μεσσίας από τον Ζαγόρ? Δεν νομίζω...
Εκείνο που ανησυχεί περισσότερο (αν είναι αλήθεια) είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ανακατεύεται στο ποδόσφαιρο όπως έκανε και παλιά. Επίσεις αν γίνει αυτό διαφαίνεται ότι η ΝΔ ήταν ένα εμπόδιο σε επενδυτές... τουλάχιστον τότε που ψάχναμε...
Υ.Γ. Για να προλάβω μερικούς θα πω ότι δεν έχω καμία σχέση με πολιτικά και έχω να ψηφίσω. περίπου από το 95 και δεν θα ξαναψηφίσω. Απλώς τα δεδομένα με οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα. Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτε από αυτά. Θα δούμε. Εδώ είμαστε.