Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Επίσης το θέμα που βγάλανε κάποια ΑΡΔ για Μειτέ και γαύρο, θα έχει βάση, αν εμείς πάμε για κάποιο παίχτη του γαύρου και θέλει ο γαύρος επικοινωνιακά να σβήσει την ήτα το ότι κλείσαμε κάποιο παίχτη του που δεν ανανέωσε + ( υπάρχουν μνήμες ακόμη από Ντεσποτοφ) . Ναι είναι Γάλλος ο Καρεμπέ, ναι έχουν καλές σχέσεις με Μπενφίκα αλλά αν ήταν αλήθεια όλο αυτό ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θα σταματούσαν να μιλούσαν και θα έλεγαν επίσημα τέλος ο Μειτε πάμε για άλλα.

Τέλος κάθε χρόνο στατιστικά ψάχνουμε για έναν Ιταλό επιθετικό (τελευταίος ήταν ο Σανσονε)

Φέτος θα ψάξουμε ? Ελπίζω πως όχι . Δεν βλέπω ελεύθερο Ιταλό αξιόλογο. Εκτός του Μπαλοτέλι που δεν νομίζω να ασχοληθούμε με Ραηολα. Δεν νομίζω να είναι οι Κροάτες. Τέλος πιστεύω ότι επιθετικός που θα πάρουμε θα είναι πολυσύνθετος θα παίζει και αριστερά και δεξία και δεύτερος κτλ. Δεν νομίζω ούτε Μουλεκα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Υπάρχει ο Μπελοττι

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

O Μπελότι ανήκει στην Ρομα λήγει του χρόνου το συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Επίσης το θέμα που βγάλανε κάποια ΑΡΔ για Μειτέ και γαύρο, θα έχει βάση, αν εμείς πάμε για κάποιο παίχτη του γαύρου και θέλει ο γαύρος επικοινωνιακά να σβήσει την ήτα το ότι κλείσαμε κάποιο παίχτη του που δεν ανανέωσε + ( υπάρχουν μνήμες ακόμη από Ντεσποτοφ) . Ναι είναι Γάλλος ο Καρεμπέ, ναι έχουν καλές σχέσεις με Μπενφίκα αλλά αν ήταν αλήθεια όλο αυτό ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θα σταματούσαν να μιλούσαν και θα έλεγαν επίσημα τέλος ο Μειτε πάμε για άλλα.

Τέλος κάθε χρόνο στατιστικά ψάχνουμε για έναν Ιταλό επιθετικό (τελευταίος ήταν ο Σανσονε)

Φέτος θα ψάξουμε ? Ελπίζω πως όχι . Δεν βλέπω ελεύθερο Ιταλό αξιόλογο. Εκτός του Μπαλοτέλι που δεν νομίζω να ασχοληθούμε με Ραηολα. Δεν νομίζω να είναι οι Κροάτες. Τέλος πιστεύω ότι επιθετικός που θα πάρουμε θα είναι πολυσύνθετος θα παίζει και αριστερά και δεξία και δεύτερος κτλ. Δεν νομίζω ούτε Μουλεκα.
Εντωμεταξυ ο Ραιολα έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θεός σχωρέσ΄ τον
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

:lol: :lol: :lol: :opaokara:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

VfB v2 έγραψε:Ο Πινέδα πόσα παίρνει στην ΑΕΚ, που ήταν ποιο επιδραστικός; Η γιατί να παίρνει αρκετά παραπάνω απο τον Ζιβκοβιτς που ήταν πολύ ποιο επιδραστικός; Εμενα στα παλια μου τα παπούτσια τα εξτρα 400χιλ που ζητάει οταν μπροστά μας βλέπουμε το Τσουλου. Αλλα το θέμα ειναι ότι εαν υποκύψεις και του τα δώσεις τότε και όλοι οι άλλοι όταν θα μπαινουν στις διαπραγματεύσεις για ανανεώσεις θα ζητήσουν εξτρά 400χιλ. Και κάπως έτσι δημιουργούνται τα υπερεκτιμημένα ρόστερ, όπως της ζέλας καλή η ώρα, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.
1.200.000 συμβόλαιο έχει ο Pineda αν δεν απατωμαι και αγοράστηκε 7 εκατομμύρια!
giwrgos4dex

Δημοσίευση από giwrgos4dex »

Patricio_4 έγραψε:Υπάρχει ο Μπελοττι

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ , θα βαλει 35 γκολ με εμας
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

loukas karadimos έγραψε:αν με βαζανε να διαλεξω αναμεσα σε πελκα και φορτουνη

- αν και τον δημητρακη τον ξερω απο μωρο παιδι
- τον λατρευω
- τον υπερεκτιμω για οσα προσεφερε
- θεωρω το αδικηθηκε

θα διαλεγα ξεκαθαρα φορτουνη, παντα μου αρεσε αυτος ο παιχτης απο ολες τις αποψεις, κυριως για το κουβαλημα της μπαλας και τα τελειωματα εν κινησει

τεσπα, σεναρια επιστημονικης φαντασιας αλλα να χαμε να λεγαμε
Rasvan Lucesku dislikes this post :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Για φορτουνη εχουμε δειξει ενδιαφερον απο αρχες της χρονιας

Έχει γραφεί κάπου;
Ναι, αν γραψεις στο γκουγκλ θα βρεις το λινκ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Επίσης το θέμα που βγάλανε κάποια ΑΡΔ για Μειτέ και γαύρο, θα έχει βάση, αν εμείς πάμε για κάποιο παίχτη του γαύρου και θέλει ο γαύρος επικοινωνιακά να σβήσει την ήτα το ότι κλείσαμε κάποιο παίχτη του που δεν ανανέωσε + ( υπάρχουν μνήμες ακόμη από Ντεσποτοφ) . Ναι είναι Γάλλος ο Καρεμπέ, ναι έχουν καλές σχέσεις με Μπενφίκα αλλά αν ήταν αλήθεια όλο αυτό ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θα σταματούσαν να μιλούσαν και θα έλεγαν επίσημα τέλος ο Μειτε πάμε για άλλα.

Εντωμεταξυ ο Ραιολα έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια..
Μπας και ήταν φαν του οαρης και αναστήθηκε για την παρολίγον φιέστα;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ο Σαματα θα παίξει προκριματικά και μόνο αν απογοητεύσει θα φύγει.Κανενας δεν τον έδιωξε ακόμη...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάποια στιγμή θα πρεπε να τελειώνει το παραμύθι (όπως τελείωσαν και πολλά άλλα φέτος) ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει μεταγραφές.

Η διοίκηση έθεσε τον στόχο του ομίλου τσλ, δεν θα ζητήσει ενίσχυση σε 2-3 θέσεις (που το έκανε ήδη);

Από την στιγμή που η μία θέση που ζήτησε είναι ο φορ, ο Σαματα έχει τελειώσει ήδη.

Ναι στηρίζετε στο γκρούπ ο προπονητής, αλλά πάντα ζηταει όπου μπορεί αυτό να ενισχυθεί. Το είπε εξάλλου στις τελευταίες του δηλώσεις πριν φύγει από Ελλάδα..
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Εντωμεταξυ ο Ραιολα έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια..[/quote]

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Σας παρακαλώ πείτε μου ότι δεν μιλάμε με τον Άκπομ ξανά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”