Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από zissos »

Δυστυχως ναι, αν και έχει πολύ ρεύμα στα 5χρονα ο ΠΑΟΚ, ίσως μέσα από αυτά να καταλάβουν και οι μπαμπάδες κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σιγα μην βγει ανακοινωση στηριξης μετα απο πρωταθλημα και πορεια στους 8 Κονφερενς. Αν ενα πραμα κανει καλα η ΠΑΕ ειναι να μην υπολογιζει 5χρονα και ανασφαλεις εμμονικους οπαδους που θεωρουν οτι εκλεισε ο κυκλος του ΚΑΘΕ προπονητη, οχι του Λουτσε μονο.

ΥΓ: Πηγαινετε μια βολτα στο thread του Λαμια ΠΑΟΚ στο τουιτερ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ανακοίνωση στήριξης βγήκε όταν φώναξαν το όνομα του στην φιέστα από τα μεγάφωνα.

Για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα θα είναι προπονητής μας.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η ανακοίνωση στήριξης βγήκε όταν φώναξαν το όνομα του στην φιέστα από τα μεγάφωνα.

Για 3 χρονια εγινε ανανεωση αγαπητε Mitsospaoki4
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

kataramenos5 έγραψε:Η αμφισβητηση στην προπονητικη αξια του Ρασβαν επρεπε να τελειωσει οριστικα οταν κατφερε μ εκεινη την ομαδα των Τελορ,μιτριτσα σιντκλει κλπ να φτασει στους 8 του conference Αντ αυτου ζησαμε παλι στιγμες ΠΑΟΚτσηδικου μεγαλειου και μετα τη Λεφσκι και μετα τον τελικο περσι Ο προπονηταρας στρατηγος που γινεται ασχετος κι επικινδυνος ...Οι πιο πολλοι που χειροκροτουν τωρα αυτα εγραφαν.
Για ενα πράγμα ειμαι σιγουρος.θα ξαναρθουν στραβες και θα ξαναζησουμε τα ιδια Γι αυτο προτιμω να χωρισουν τωρα οι δρομοι μας που ναι ολα μελι γαλα. Δε μπορω μετα το φετεινο να ξαναδω το ιδιο εργο.
Το ιδιο εργο θα το δεις...και θα το ξαναδεις...και θα το ξαναδεις....αγαπητε Κατ...

Γιατι μαντεψε....το προβλημα δεν ειναι ο εκαστοτε προπονητης...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Special 4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Η ανακοίνωση στήριξης βγήκε όταν φώναξαν το όνομα του στην φιέστα από τα μεγάφωνα.

Για 3 χρονια εγινε ανανεωση αγαπητε Mitsospaoki4
Λάθος μου , μέχρι του 27 είναι.

Ε μες στον χαμό και την χαρά μας εκείνη την ώρα, ότι θέλαμε ακούγαμε!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εχεις @@ ρε ραζβαν, μπραβο. αρσενικο-τατος στην εποχη του μπερδεματος
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Με βάση την ψυχρή λογική και την στατιστική ήσουν ο μεγαλύτερος προπονητής που κάθισε στον ασπρόμαυρο πάγκο.
Μετά όμως και το φετινό δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι αντικειμενικός μαζί σου. Απέκτησες με την δουλειά σου μυθική υπόσταση για κάθε υποστηρικτή του ΠΑΟΚ. Κατάφερες να σηκώσεις με τον πιο εμφατικό τρόπο το δυσκολότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Έχεις πλέον στο παλμαρέ σου εκτός από το αήττητο, ένα αδιανόητο.
Άβαταρ μέλους
ymgy

Δημοσίευση από ymgy »

Ο αισιόδοξος (ΠΑΟΚτσης) πιστεύει ότι ζούμε το καλύτερο δυνατό.
Ο απαισιόδοξος (ΠΑΟΚτσης) φοβάται ότι αυτό είναι αλήθεια...

Μάγκες μου, μετά από αυτήν την χρονιά, θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε τατουαζ στο μέτωπο τον Λουτσεσκου ώστε να θυμόμαστε τι πέτυχε και να μην τον αμφισβητήσουμε ποτέ ξανά. Ακόμα κι αν βάλει τον μπαμπά του μέσα να παίξει αριστερό εξτρέμ.
Εγώ φέτος χάρηκα την ομάδα όσο καμία άλλη χρονιά και είχα να πανηγυρίσω έτσι από τον τελικό με τον γαύρο στην φιλαδέλφια.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ο ανθρωπος πηρε πρωταθλημα ξανα και με κοντρα διαιτησια. Η καλυτερη διοικηση στην ιστορια του ΠΑΟΚ τον επελεξε εμεις οφειλουμε να τον στηριξουμε ανεξαρτητα με το τι πιστευουμε και τι θελουμε. Καλη τυχη και καλη δουλεια. Ευχομαι να βαλεις τον ΠΑΟΚ μας και στο τσου λου.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

ymgy έγραψε:Ο αισιόδοξος (ΠΑΟΚτσης) πιστεύει ότι ζούμε το καλύτερο δυνατό.
Ο απαισιόδοξος (ΠΑΟΚτσης) φοβάται ότι αυτό είναι αλήθεια...

Μάγκες μου, μετά από αυτήν την χρονιά, θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε τατουαζ στο μέτωπο τον Λουτσεσκου ώστε να θυμόμαστε τι πέτυχε και να μην τον αμφισβητήσουμε ποτέ ξανά. Ακόμα κι αν βάλει τον μπαμπά του μέσα να παίξει αριστερό εξτρέμ.
Εγώ φέτος χάρηκα την ομάδα όσο καμία άλλη χρονιά και είχα να πανηγυρίσω έτσι από τον τελικό με τον γαύρο στην φιλαδέλφια.
Εγω δηλωνω οτι θα κανω τατουαζ με τον Ραζβαν οταν σηκωσουμε ευρωπαϊκη κουπα με αυτον στον παγκο
dev

Δημοσίευση από dev »

ισως οι σημερινες φοβερες δηλωσεις ειναι η φωνη του ιβαν που εχει στοχο να κανει κλιμα για το γηπεδο

το κρατος αν θελει πραγματικα εχει χιλιους τροπους να συ βοηθησει με το γηπεδο

απο επιδοτησεις μεχρι ευνοικα δανεια
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Αρχισαν τα αρθρα οτι δεν κολλησε ο Οζντοεφ κλπ κλπ. Ελπιζω να μην τον ξενερωσουν διαλυοντας την πρωταθλητρια ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το θέμα είναι να μας πεις αν τα άρθρα λένε ψέμματα. Όχι τι φαντάζεσαι ότι κρύβεται πίσω από τα άρθρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν υποφέρεστε μερικοί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”