Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasgias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από vasgias »

Είναι δυνατόν να διαφημίζουμε συνεχώς τα τμήματα υποδομής μας κλπ και να συζητάμε για αγορά Ελλήνων;
RefusedMemoriez

Δημοσίευση από RefusedMemoriez »

Γνώμη για dantas ως ελεύθερος;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

vasgias έγραψε:Είναι δυνατόν να διαφημίζουμε συνεχώς τα τμήματα υποδομής μας κλπ και να συζητάμε για αγορά Ελλήνων;
Μα, βεβαίως και είναι

Οι ακαδημίες δεν είναι εργοστάσια παραγωγής κονσέρβας που βγάζουν Χ πακέτα εγγυημένα κάθε μήνα και κάθε σεζόν

Υπάρχουν ένα κάρο λόγοι μια φουρνιά να μην είναι έτοιμη, να μην έχει κάποιο διαμάντι, να χρειάζεται κι άλλο χρόνο κλπ

Προφανώς κι εγώ θέλω να ανέβουν ΚΑΙ φέτος δυο τρεις παίκτες στην α ομάδα. Αλλά δε ξέρω αν είναι έτοιμοι
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

soft ... Πολύ soft.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Equalizer έγραψε:
vasgias έγραψε:Είναι δυνατόν να διαφημίζουμε συνεχώς τα τμήματα υποδομής μας κλπ και να συζητάμε για αγορά Ελλήνων;
Μα, βεβαίως και είναι

Οι ακαδημίες δεν είναι εργοστάσια παραγωγής κονσέρβας που βγάζουν Χ πακέτα εγγυημένα κάθε μήνα και κάθε σεζόν

Υπάρχουν ένα κάρο λόγοι μια φουρνιά να μην είναι έτοιμη, να μην έχει κάποιο διαμάντι, να χρειάζεται κι άλλο χρόνο κλπ

Προφανώς κι εγώ θέλω να ανέβουν ΚΑΙ φέτος δυο τρεις παίκτες στην α ομάδα. Αλλά δε ξέρω αν είναι έτοιμοι
Δεκτό. Η φετινή (2024-25) φαίνεται να είναι μάλλον μία από αυτές.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

RefusedMemoriez έγραψε:Γνώμη για dantas ως ελεύθερος;
οχι
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ούτε για φροντιστής
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Νταντας ή Τσιγγάρας ?
dev

Δημοσίευση από dev »

θετικη γνωμη για νταντας στα 500.000 αν φυγει και ο τσιγγαρας και ο οζντοεφ ( ζητησουν να φυγουν δηλαδη)
ειναι γρηγορος νεος τεχνιτης και ξερει την ομαδα. δεν δημιουργησε ποτε θεμα. φυσικα εχει ταβανι και δεν ειναι δυνατος αλλα ειπαμε ναι για 500.000

σβαμπ νταντας Μειτε + Θυμιανης? και μετα παμε σε 2 τοπ επιλογες του 1,5 εκ εκαστος αφου θα εχουμε ξεφορτωθει τα συμβολαια των οζντοεφ και και μαρκος αντονιο.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δεν είναι μόνο αυτό που λέτε για τις ακαδημίες. Για να μπει ένα παιδί και να παίξει με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα, δεν αρκεί να έχει το ταλέντο αλλά να έχει και την ετοιμότητα.

Συμβαίνει ένα παράδοξο που πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας, όταν φτάνουν στα πρόθυρα της πρώτης ομάδας και επειδή παραγκωνίζονται, δεν έχουν το σθένος να αντέξουν την αναμονή μέχρι να πάρουν κάποια ευκαιρία. Τόσα χρόνια, ο μόνος που μπορώ να θυμηθώ που κατάφερε να κάνει καριέρα παρότι για χρόνια ήταν στον πάγο είναι ο Πέλκας.

Από την άλλη στις μικρότερες ομάδες μπαίνουν πιο εύκολα παιδιά και παίρνουν ευκαιρίες, έχοντας σαφώς λιγότερο ταλέντο, αλλά η κατάσταση αυτή τους εξελίσει με αποτέλεσμα να μπορούν να ανταπεξέλθουν ευκολότερα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλουτσικη χρόνια έκανε φέτος στην Άλκμααρ με 20 συμμετοχές.
Φαντάζομαι όμως μόνο για 4η-5η επιλογή.

Για μένα η 5αδα στα χαφ θα ήθελα να είναι.
Μεταγραφαρα - Μειτε - Οζντοεφ ( ή Μισιστς) - Σβαμπ - μεταγραφή νεαρού (Νταντας)

Να πούμε επίσης ότι ο Κόλκας στην Forza εκφράζει σιγουριά ότι ο Οζντοεφ θα φύγει.

Δεν ξέρω αλλά πάμε για μεγάλη αναδόμηση στα χαφ και αυτό δεν ξέρω πόσο θα αρέσει στον Λουτσεσκου..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Κόλκας όχι μόνο εκφράζει σιγουριά αλλά υπογραμμίζει ότι Οζντοεφ και ΠΑΟΚ δεν "κόλλησαν"

Εγώ επιμένω ότι αυτό είναι το ανάποδο από όσα βλέπαμε μέχρι το Γενάρη. Τώρα, τι έγινε έκτοτε δεν ξέρω, ούτε αν ο Οζντοεφ θέλει να φύγει οντως
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οχι. Κριθηκε μια ολοκληρη χρονια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακρια απο χαφ γατια τυπου Νταντας και Μ. Αντονιο. Το κεντρο θέλει δυναμη και εκτοπισμα.
Οσο για Οζντοεφ, καλος παιχτης αλλα οχι ο χαφ π κανει διαφορα και αξιζει το 1 μυριο. Αν παραμεινει καλως. Αν θελει οντως να φυγει, ισως να μας βοηθησει να αναβαθμισουμε την θεση.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πάρε για αριστερό εξτρέμ τον Summerville της Leeds. Παικταράς. Τώρα που το χωριό μας δυστυχώς χάνει από τους μασόνους του Southampton και χάνει το πακέτο των 200 εκατομμυρίων, είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”