Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Απόλαυση το γ@μησι που φαγατε στο 96'
Σας αξίζει γιατί είστε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Και τα χειρότερα έρχονται για εσάς,σε μερικούς μήνες που θα βλέπετε τον ΠΑΟΚ να παίζει στους ομίλους του ch l.
Σας αξίζει γιατί είστε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Και τα χειρότερα έρχονται για εσάς,σε μερικούς μήνες που θα βλέπετε τον ΠΑΟΚ να παίζει στους ομίλους του ch l.
Εγώ έχω δει μόνο φάσεις από το κινητό μου και δεν έχω βγάλει συμπεράσματα για την διαιτησία. Αν κατάλαβα καλά φωνάζουν για την αποβολή του Νταρίντα. Τι είδατε εσείς;
- constadine
Για τη διαιτησία χτες στον τελικό ,ήταν κάπως .
Τρεις φορές άλλαξε την αρχική της απόφαση , π.χ:έδινε φάουλ υπέρ του άρη και την άλλαζε σε δευτερόλεπτα και έδινε το φάουλ υπέρ του βάζελου .
Για τη δεύτερη κίτρινη στον Νταρίντα έχω αμφιβολίες ,εκείνη τη στιγμή το γύρισα για να παίξω κάτι λάιβ ,μετά που είδα τη φάση μου φάνηκε φάουλ ,αλλά όχι κίτρινη.
Οι άλλες κάρτες ήταν σωστές .
Τρεις φορές άλλαξε την αρχική της απόφαση , π.χ:έδινε φάουλ υπέρ του άρη και την άλλαζε σε δευτερόλεπτα και έδινε το φάουλ υπέρ του βάζελου .
Για τη δεύτερη κίτρινη στον Νταρίντα έχω αμφιβολίες ,εκείνη τη στιγμή το γύρισα για να παίξω κάτι λάιβ ,μετά που είδα τη φάση μου φάνηκε φάουλ ,αλλά όχι κίτρινη.
Οι άλλες κάρτες ήταν σωστές .
- thomas Murg
Στρατηγέ Μάντζιο, Γκουαρντιόλα των ερπετών, έχεις τέσσερις αλλαγές ακόμη να κάνεις. Παίζεις με παίκτη λιγότερο και έχεις μπροστά σου όλο κι όλο 30 λεπτά στην παράταση για να πας το ματς στα πέναλτι. Κάνε μια αλλαγή στα τελευταία λεπτά να κόψεις τον ρυθμό (χαχα λέμε και καμιά μαλακία) και να σιγουρέψεις την παράταση.
Α! και βάλε αυτόν τον παικταρά τον Ισπανό που έβαλε την γκολάρα με τον ΠΑΟΚ από την αρχή.
Α! και βάλε αυτόν τον παικταρά τον Ισπανό που έβαλε την γκολάρα με τον ΠΑΟΚ από την αρχή.
καθαρή δεύτερη κίτρινη. Τον πατάει στον αστράγαλο. Στο πρώτο ριπλέι δεν φαίνεται, στο δεύτερο είναι φως φανάρι.Nikos 74 έγραψε:Εγώ έχω δει μόνο φάσεις από το κινητό μου και δεν έχω βγάλει συμπεράσματα για την διαιτησία. Αν κατάλαβα καλά φωνάζουν για την αποβολή του Νταρίντα. Τι είδατε εσείς;
- zarathustra79
Και γω μόνο τα στυγμιότυπα είδα, οπότε δεν έχω εικόνα για τις πρώτες κίτρινες κάρτες των Kώτσιρα και Darida. Του Kώτσιρα είναι 100% κίτρινη, του Darida θα μπορούσε και να μη του τη δώσει. Υπάρχει μαρκάρισμα, αλλά δεν ξέρω αν ήταν τόσο βίαιο για κίτρινη. Δεν έχω εικόνα βέβαια για το αν είχε προηγηθεί κάποια σχετική παρατήρηση. Θεωρώ πάντως οτι έχουν βάση οι διαμαρτυρίες των αριανών γι' αυτήν την αποβολή που ακύρωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα που κράτησε μόνο λίγα λεπτά για τον άρη. Η κόκκινη στον Jules είναι μαρς, παρά τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του Μπακασέτα που πάλι τον χτύπησε το ρεύμα τον καημένο, είναι ξεκάθαρα αντιαθλητική η ενέργεια του.
Αψογη ηταν η Γαλλιδα. Τους γεμισε καρτες αλλα να κανει τι? Ξυλο επαιζαν...δεν μπορουσε να αφησει πλεονεκτημα σε κανενα μαρκαρισμα...Ισως εβγαλε και λιγες...και η 3 κοκκινες ηταν....Περαστικα στους συμπολιτες...5 χαμενοι τελικοι ενα δοκαρι...που πας ρε φουκαρΑΡΗ....
ΥΓ. Ο χειροτερος τελικος που θυμαμαι στα 43 χρονια ζωης
ΥΓ. Ο χειροτερος τελικος που θυμαμαι στα 43 χρονια ζωης
Οι δίπλα τα έχουν πάρει στο κρανίο, γιατί είχαν τεράστια ευκαιρια απέναντι σε ένα βάζελο ανύπαρκτο.
Για ένα τέταρτο που υπηρχε το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έκαναν φάση.
Αλλά ο σκοπός τους εξ αρχής, ήταν απλά να το πάνε παράταση και πέναλτι.
Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Να μην έκανε την καρατιά ο χαφ τους, κι αυτός που είχε κίτρινη ας πρόσεχε.
Με την ανυπαρξία τους τα έχουν.
Για ένα τέταρτο που υπηρχε το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έκαναν φάση.
Αλλά ο σκοπός τους εξ αρχής, ήταν απλά να το πάνε παράταση και πέναλτι.
Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Να μην έκανε την καρατιά ο χαφ τους, κι αυτός που είχε κίτρινη ας πρόσεχε.
Με την ανυπαρξία τους τα έχουν.
Αν υποθετικά πάρει ο γάβρος το Κόνφερενς, βγαίνει το λίκι Ευρώπη;
Μια χαρα ηταν η διατησια. Δεν αδικησε καποιονNikos 74 έγραψε:Εγώ έχω δει μόνο φάσεις από το κινητό μου και δεν έχω βγάλει συμπεράσματα για την διαιτησία. Αν κατάλαβα καλά φωνάζουν για την αποβολή του Νταρίντα. Τι είδατε εσείς;
- ΑποστόληςΑ
sdna
Ο δράστης του εμπρησμού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα ξημερώματα εντοπίστηκε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Η "Δίκη" αποκαλύπτει ότι το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εντόπισε τον δράστη!
Σε κάμερα ασφαλείας του γηπέδου του Άρη, χθες, στις 23.26, εμφανίζεται άτομο με "φουλ φέις" να εισέρχεται παράνομα στο γυμναστήριο.
Ο δράστης εκμεταλλεύετσι κενό στο σύστημα ασφαλείας του χώρου και ανάβει έναν πυρσό έξω από το γραφείο του Θ.Καρυπίδη. Η φωτιά επεκτείνεται και σε σουίτα.
Αστυνομικές πηγές εξέφραζαν βεβαιότητα για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τη χωροταξία του Βικελίδης.
sdna
Αγνωστοι διέρρηξαν το γυμναστήριο του γηπέδου του Άρη, ανέβηκαν στις σουίτες και στο γραφείο του Καρυπίδη, όπου πέταξαν δύο αναμμένους πυρσούς.
Προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε, με τη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάλιστα, καταστράφηκε και αρχειακό υλικό, αλλά και οικονομικά στοιχεία, που υπήρχαν στα γραφεία.
Ο δράστης του εμπρησμού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα ξημερώματα εντοπίστηκε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Η "Δίκη" αποκαλύπτει ότι το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εντόπισε τον δράστη!
Σε κάμερα ασφαλείας του γηπέδου του Άρη, χθες, στις 23.26, εμφανίζεται άτομο με "φουλ φέις" να εισέρχεται παράνομα στο γυμναστήριο.
Ο δράστης εκμεταλλεύετσι κενό στο σύστημα ασφαλείας του χώρου και ανάβει έναν πυρσό έξω από το γραφείο του Θ.Καρυπίδη. Η φωτιά επεκτείνεται και σε σουίτα.
Αστυνομικές πηγές εξέφραζαν βεβαιότητα για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τη χωροταξία του Βικελίδης.
sdna
Αγνωστοι διέρρηξαν το γυμναστήριο του γηπέδου του Άρη, ανέβηκαν στις σουίτες και στο γραφείο του Καρυπίδη, όπου πέταξαν δύο αναμμένους πυρσούς.
Προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε, με τη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάλιστα, καταστράφηκε και αρχειακό υλικό, αλλά και οικονομικά στοιχεία, που υπήρχαν στα γραφεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 26 Μάιος 2024, 10:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οχι, απλα αναβαθμιζεται το εισιτηριο του γαβρουRexaris έγραψε:Αν υποθετικά πάρει ο γάβρος το Κόνφερενς, βγαίνει το λίκι Ευρώπη;