Θεόδωρος Ζαγοράκης
- PRAKTORINOS
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Τελικα έχουν να κανουν και με τα χθεσινα................
Πολλά συγχαρητηρια σε ολους τους εκφραστες των χθεσινων γεγονοτων................
Πολλά συγχαρητηρια σε ολους τους εκφραστες των χθεσινων γεγονοτων................
Θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι οι λόγοι γιατί η παραφιλολογία που είδη έχει ξεκινήσει μονο κακό θα κάνει. πολύ καkο μάλιστα.
ο καθένας κάπου θα πάει το μυαλό του. Επειδή δε πιστεύω ότι είναι ένας μονος λόγος αλλα πολλοί λόγοι που όλοι συνεισφέρουν από λίγο θα ήθελα να μάθω αν και ποσο ρολο έπαιξε
1) η κυβέρνηση πρώην και νυν και οι παρατρεχάμενοι
2) η κριτική που του ασκήθηκε σχεδόν για κάθε απόφαση του
3) η προστασία τις οικογενειας του
4) αν το έκανε επειδή δεν ήθελε να γίνει ντέμης (όσον αφορά τα χτεσινά επεισόδια)(?)
5) το ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις επιλογές που οδήγησαν στην οποια αγωνιστική και διοικητική πορεία είχαμε τα τελευταία δυόμισι χρονια
ο καθένας κάπου θα πάει το μυαλό του. Επειδή δε πιστεύω ότι είναι ένας μονος λόγος αλλα πολλοί λόγοι που όλοι συνεισφέρουν από λίγο θα ήθελα να μάθω αν και ποσο ρολο έπαιξε
1) η κυβέρνηση πρώην και νυν και οι παρατρεχάμενοι
2) η κριτική που του ασκήθηκε σχεδόν για κάθε απόφαση του
3) η προστασία τις οικογενειας του
4) αν το έκανε επειδή δεν ήθελε να γίνει ντέμης (όσον αφορά τα χτεσινά επεισόδια)(?)
5) το ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις επιλογές που οδήγησαν στην οποια αγωνιστική και διοικητική πορεία είχαμε τα τελευταία δυόμισι χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Πέμ 08 Οκτ 2009, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να προσθεσω στους πιθανους λογους του petm και αλλον εναν
6) ο σαντος. μηπως εφυγε γιατι ηθελε να παρει πισω την προφορικη συμφωνια αλλα δεν ηθελε να φανει οτι δεν κραταει τον λογο του?
6) ο σαντος. μηπως εφυγε γιατι ηθελε να παρει πισω την προφορικη συμφωνια αλλα δεν ηθελε να φανει οτι δεν κραταει τον λογο του?
- DimisK
- Επικοινωνία:
Απογοήτευση και λύπη αισθάνομαι γιατί για άλλη μια φορά οι μαύρες δυνάμεις που κατατρέχουν το σύλλογο χρόνια τώρα κέρδισαν....Λυπάμαι αφάνταστα! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Απο την άλλη, πιστεύω ότι έχουν μπει οι βάσεις για να έχει συνέχεια το έργο του Τεό. Ειδικά αν αναλάβει ο Ζήσης. Οσα πετύχαμε δεν αλλάζουν προς το χειρότερο εάν εμείς τα προστατέψουμε! Και θα το κάνουμε! Δεν φοβάμαι το αύριο! Λυπάμαι για το Θόδωρο, αλλά δεν φοβάμαι! Τώρα πρέπει να ενωθούμε ακόμα περισσότερο από πριν! Και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας! Κι όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, είμαι αισιόδοξος! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
Ήταν φανερό εδώ και μήνες ότι ο Θόδωρος είχε φτάσει στα όριά του. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για προεδριλίκια εφ' όρου ζωής! Τι να κάνουμε...
Θόδωρε σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου για το ΤΑΞΙΔΙ που ξεκίνησες μαζί μας! Και σου δίνω το λόγο μου, ότι θα δώσω και την τελευταία ικμάδα της ψυχής μου για να φτάσουμε στον προορισμό μας και με το νέο καπετάνιο που θα αναλάβει. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από σένα κι από μένα. Υπήρχε πριν από μας και θα υπάρχει μετά από εμάς!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΟΔΩΡΕ!
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
ΖΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Ήταν φανερό εδώ και μήνες ότι ο Θόδωρος είχε φτάσει στα όριά του. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για προεδριλίκια εφ' όρου ζωής! Τι να κάνουμε...
Θόδωρε σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου για το ΤΑΞΙΔΙ που ξεκίνησες μαζί μας! Και σου δίνω το λόγο μου, ότι θα δώσω και την τελευταία ικμάδα της ψυχής μου για να φτάσουμε στον προορισμό μας και με το νέο καπετάνιο που θα αναλάβει. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από σένα κι από μένα. Υπήρχε πριν από μας και θα υπάρχει μετά από εμάς!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΟΔΩΡΕ!
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
ΖΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
PRAKTORINOS έγραψε:Σε λίγο θα είναι λόγοι δικής μας υγείας.
+ όσα θες...
αρχίσαμε τα Ζηρεμηστικά...
Στο Ζήση Βρύζα θα προταθεί η θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση Ζαγοράκη. Το χρονικό της παραίτησης του επί τριετία διοικητικού ηγέτη του Δικεφάλου.
Σχετικά links
* Superleague - Π.Α.Ο.Κ.
Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν στο Άγιο Όρος από την Τετάρτη το πρωί. Επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη. Αμέσως πήγε στην Τούμπα και συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι αποφάσισε να παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα.
Ζήτησε ταυτόχρονα από τους συνεργάτες του στη διοίκηση να παραμείνουν για να μην πάει στράφι μια μεγάλη προσπάθεια 2,5 χρόνων που έγινε στον ΠΑΟΚ. Επέμεινε σ' αυτό.
Όταν του απάντησαν οι συνεργάτες του ότι θα μείνουν, έφυγε από την Τούμπα χωρίς να πει άλλη κουβέντα. Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συνέχισε την συνεδρίαση και όλοι συμφώνησαν ότι καλύτερη επιλογή για την θέση του νέου προέδρου είναι ο Ζήσης Βρύζας.
Την Παρασκευή στις 12 μ.μ. θα συγκληθεί εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα κληθεί και ο Βρύζας για να του προταθεί η θέση του προέδρου. Οι πληροφορίες λένε ότι κατ' αρχήν είναι θετικός.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 52038.html
Σχετικά links
* Superleague - Π.Α.Ο.Κ.
Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν στο Άγιο Όρος από την Τετάρτη το πρωί. Επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη. Αμέσως πήγε στην Τούμπα και συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι αποφάσισε να παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα.
Ζήτησε ταυτόχρονα από τους συνεργάτες του στη διοίκηση να παραμείνουν για να μην πάει στράφι μια μεγάλη προσπάθεια 2,5 χρόνων που έγινε στον ΠΑΟΚ. Επέμεινε σ' αυτό.
Όταν του απάντησαν οι συνεργάτες του ότι θα μείνουν, έφυγε από την Τούμπα χωρίς να πει άλλη κουβέντα. Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συνέχισε την συνεδρίαση και όλοι συμφώνησαν ότι καλύτερη επιλογή για την θέση του νέου προέδρου είναι ο Ζήσης Βρύζας.
Την Παρασκευή στις 12 μ.μ. θα συγκληθεί εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα κληθεί και ο Βρύζας για να του προταθεί η θέση του προέδρου. Οι πληροφορίες λένε ότι κατ' αρχήν είναι θετικός.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 52038.html
1) Φαινεται οτι το οραμα του για την ομαδα αρχισε να φθειρει..........
2) Φαινεται οτι ο πολεμος για Σαντος, για PAOK TRAVEL, και ιστοριες τον έθιξαν..........
3) Δεν ηθελε να στηλιτευτει το ονομα του στην ιστορία με αφορμη των χθεσινων γεγονότων..........
2) Φαινεται οτι ο πολεμος για Σαντος, για PAOK TRAVEL, και ιστοριες τον έθιξαν..........
3) Δεν ηθελε να στηλιτευτει το ονομα του στην ιστορία με αφορμη των χθεσινων γεγονότων..........
- PAOK LEME!!!
Δηλαδη συμφωνα με αυτο οι "ανωτερες δυναμεις" ειναι 20 καθυστερημενα μαστουρια?Lord_GayrosSlayer έγραψε:Από χθες, οι συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής, φίλοι, συγγενείς, οπαδοί και φίλαθλοι, προσπαθούν να τον μεταπείσουν.
http://www.novasports.gr/soccer/anation ... aid=190210
Δηλαδή η παραίτηση μαγειρευόταν από χθες σύμφωνα με αυτούς??
Θα τρελαθω....
Θα μας πει καποιος τι σκατα γινεται???
+4....Hideguti έγραψε: Εγω σε ευχαριστω που με εκανες τουλαχιστον να ονειρευτω την πιθανοτητα υπαρξης ενος ΠΑΟΚ οπως τον ονειρευομουν απο μικρο παιδι.
ΥΓ1: O Καστανης μολις ειπε οτι πιθανοτατα αναλαμβανει ο Ζησης.
ΥΓ2:Οποιοσδηποτε πρασινος κωλοχοντρος επιχειρησει να ανακατευθει στην επομενη μερα του ΠΑΟΚ ελπιζω να βρει απεναντι του συσσωμο τον λαο του ΠΑΟΚ και να μην φαει κουτοχορτο ο λαος του ΠΑΟΚ για μια ακομα φορα.
ΘΟΔΩΡΑ χρωστας εξηγηση και το ξερεις....και γρηγορα (αυτο δεν το ξερεις αλλα στο λεω να το μαθεις)

Λοιπόν θα είναι θαύμα αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχω πάθει κάνα καρδιακό και εγκεφαλικό επεισόδιο..
+ όσα θες.angelos4a έγραψε:Ρε πούστη που είναι τα καθίκια που έκραζαν?
Να βγούνε αν έχουν τα αρχίδια κ να συνεχίσουν την ανοδική μας πορεία...Ανάξιοι είμαστε.
Στον τόπο του κανένας δεν άγιασε.
Δεν έγραφα για πολὐ καιρό από την γκρίνια. Γνώμη ἐλεγε ο άλλος.
Σκατά στα μούτρα μας τώρα.
Ο άνθρωπος που ένωσε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ κατά 99,9%
He's gone!!!
μ'αρέσει πάντως που θέλουμε εξηγήσεις, ενώ έχουμε ήδη γράψει ένα σωρό μόνοι μας...
αμα ητανε ο λογος που παρετηθηκε πρωσοπικος η οικογενιακος να το ελεγε ξεκαθαρα φτανουνε οι μαλακιες!
εγω εγορασα διαρκειας και μετοχες επιδη ητανε ο ζαγορακης και ηξερα οτι ειναι τιμιος και θα προσπαθηση για το καλο της ομαδας.Τωρα θα περιμενο εξελειξεις τις επομενες μερες να δω πιος θα εκλεγη προεδρος, αν ειναι κανένας βιολιδης και μαλακιες εγω απο την επομενη μερα πουλαω το διαρκειας οπιος ενδιαφερεται.εχω αγανηκτηση δεν μπορω αλλο μια τα αγωνιστικα μια μας λεει φεφφγω μια μενω αισιχτιρ ολοι σας αποφασιστε τι θελετε.Κυριε ζαγορακη δεν αφηνεις ετσι ενα συλογο ουρτε καν στην μεση του προταθληματος, αιντε τωρα διοξτε και τον σαντος
να διαλισουμε οτι φτιαξαμε ολα αυτα τα χρονια.
εγω εγορασα διαρκειας και μετοχες επιδη ητανε ο ζαγορακης και ηξερα οτι ειναι τιμιος και θα προσπαθηση για το καλο της ομαδας.Τωρα θα περιμενο εξελειξεις τις επομενες μερες να δω πιος θα εκλεγη προεδρος, αν ειναι κανένας βιολιδης και μαλακιες εγω απο την επομενη μερα πουλαω το διαρκειας οπιος ενδιαφερεται.εχω αγανηκτηση δεν μπορω αλλο μια τα αγωνιστικα μια μας λεει φεφφγω μια μενω αισιχτιρ ολοι σας αποφασιστε τι θελετε.Κυριε ζαγορακη δεν αφηνεις ετσι ενα συλογο ουρτε καν στην μεση του προταθληματος, αιντε τωρα διοξτε και τον σαντος
να διαλισουμε οτι φτιαξαμε ολα αυτα τα χρονια.