Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από vs40 »

bane1980 έγραψε:Εγώ γουστάρω Λιβαγια, εδώ και χρόνια λέμε ότι τέτοιο στυλ χρειαζόμαστε εκεί μπροστά, είναι παιχταράς και πολυθεσιτης.
Μας χαλάει ημιβασικος της 3ης καλύτερης ομάδας στον κόσμο, οκ.
Όσο για το χαρακτήρα του, έχω Λουτσο.
Για το χαρτινος, δεν θυμάμαι να είχε προκαλέσει τότε ή μετά στο επίπεδο του Μπάρκα ή του Σιμόες, ας με διορθώσει κάποιος.
++++
Βλέπω τα highlights αυτής της χρονιάς, όχι ότι δεν τον ξέρουμε τον παίκτη, απλά για υπενθύμηση. Ο παίκτης έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν, αν φυσικά είναι υγιής. Βλέπει απίστευτα γήπεδο, ξέρει πολύ μπάλα τακτικά, παίρνει σωστές αποφάσεις, έχει κράτημα μπάλας και αρκετή δύναμη. Παίζει και σε 4-4-2 και σε 4-4-1-1 πίσω από το φορ. Πραγματικά μπορεί να προσφέρει σε όλα τα συστήματα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν δίνουμε πάνω από 1,5 εκατ στο σέντερ φορ δεν θα τα δώσουμε για τον Λιβαγια .
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Του στυλ του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου είναι όπως του Πουλσεν της Λειψίας.
Συμμετοχικός και με καλά νούμερα.

Για αυτό δύσκολο το κόβω του Λιβαγια
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ανακύκλωση ονομάτων που παίζουν εδώ κ τρία χρόνια. Δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω μαλλον
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ποια φόρτσα ρε παιδιά τον Ληβάγια τον έβγαλε πρώτος ο sportdog. Είναι δυνατόν να γίνει μεταγραφή που βγήκε είδηση πρώτη από το sportdog την ίδια ώρα που ο Ζαήρης και οι άλλοι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ έλεγαν δεν υπάρχει θέμα Λιβάγια . Τους ξευτέλισαν όλους.

Θετικά Λιβάγια αν έρθει καλά εμείς συζητάμε για όλους
Ντρίπλα και κράτημα μπάλας
Κατέβασμα και μοίρασμα μπάλας
Και σουτ από μακρυά. Σουτάρει από μακριά δεν περιμένει σαν φορ να μπει μέσα στο κουτί σε απόσταση μικρή.

Αρνητικά
Είναι 30 χρονών και θα πληρώσουμε να έρθει δεν είναι τζάμπα. Επίσης έψαξα το ρεπορταζ και ο τίγρης του είχε βάλει μία ειδική ρήτρα για ελληνικές ομάδες δεν ξέρω αν υσχίει ή έλληξε ψάξτε το δεν θα πληρώνουμε και τον τίγρη.

Είναι αργός βαρύς παίζει αυτό το second striker περιφερειακός στυλ ποδόσφαιρο δεν είναι κανονικός φορ . Θα μου πεις πότε είχαμε τελευταία φορά κανονικό πλήρες φορ .

Έχει αυτή την Σκαρμούτσικη τσατισμένη χωριατόφατσα.

Έχει σε τέτοιο στυλ ελεύθερο τον Μουσα Μαρέγκα. Εκτός αν ο Λουτσέσκου θέλει φορ τέτοιο στυλ να πέφτει ξύλο δεν θέλει το αέρινο γρήγορο φορ στυλ Μακαμπου.

Εγώ όποιος και να έρθει δεν έχω πρόβλημα γιατί ξέρω ότι ο Λουτσέσκου θα τον ανεβάσει ένα 30% πάνω και όσο μπορεί παραπάνω.

Ζήτω οι Μεταγραφές

Ο Γιανούλης θα έρθει να κάνει ένα τετραετές , είναι Έλληνας χρωστάει πολλά στον ΠΑΟΚ και έβγαλε λεφτά από τον ΠΑΟΚ και θέλει να καταλήξει πάλι στον ΠΑΟΚ. Ο Ραφα Σοάρες θα παραχωρηθεί πουθενά στην Πορτογαλία ή Ισπανία. Ο Μπαμπα δεν πάει σε ομαδούλες ξανά στην Πρεμιερ θέλει να παίζει Ευρώπη. Μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του θα παίζει στον ΠΑΟΚ.

Τώρα ο Ντέλιας αν πουληθεί και αυτό συνδέεται με την ταυτόχρονη μεταγραφή Γερμανού και Πέλκα δεν το ξέρω. Αν και εγώ θα έπαιρνα Φορτούνη και Πέλκα και Μασούρα έτσι φουλ ελληνικό στοιχείο!

O Poulsen θα είναι μάλλον στα ανταλλάγματα για να δούμε. Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά και να έχουμε την τύφλα μας.

ΠΑΟΚ τίποτα άλλο αυτά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε όχι τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά τον Μάρκο Σεφερλή να φέρουν εγώ και πάλι μαζί τους. Πιστεύω με όλο μου το είναι.
Όπως είπε και ο μέγιστος Κλοπ... πρέπει να γίνουμε από doubters... believers.
Ε μετά το φετινό πως να μην είσαι believer;
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Τα γύρισε η Forza
Είστε έτοιμοι για ακροβατικά ? Δείτε μία κολοτούμπα

«Καμία πρόταση του ΠΑΟΚ στον Λιβάγια»
Τα δεδομένα φαίνεται πώς αλλάζουν σήμερα (25/5) από τους Κροάτες, που σε πρόσφατα δημοσιεύματα τους σημειώνουν πως «ο ΠΑΟΚ δεν έστειλε καμία πρόταση στον στράικερ των Κροατών καθώς έχει συμβόλαιο με το κροατικό κλαμπ έως το 2027».

Σύμφωνα με το index.hr, ο 30χρονος επιθετικός έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το Σπλιτ. Συνεπώς, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, «η επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια στην Ελλάδα δεν φαίνεται να είναι κοντά» όπως συμπληρώνεται από την ίδια πηγή.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

@PAOK1LIFE Αφού δεν έγραψαν ποτε δικό τους ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ και Λιβαγια, αναδημοσιεύαν αυτά που έγραφαν στα ΜΜΕ της κροατιας. Όσους δικούς μας ρεπόρτερ άκουσα στα ραδιόφωνα απλά είπαν ότι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι αυτό που θέλουν και δεν ασχολήθηκαν ποτε με τον Λιβαγια
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Αρα είναι είχαμε να λέγαμε και εμείς εδώ αναλύουμε τον Λιβάγια. Εγώ θυμόμουν για Λιβάγια ότι έφυγε από την ΑΕΧ με ειδική ρήτρα για Ελληνικές ομάδες. Και λέω είναι δυνατόν να δώσουμε και λεφτά και στον τίγρη. Τι καθόμαστε και μιλάμε για Λιβάγια χωρίς λόγο. Δηλαδή να βρεις έναν παίχτη που είναι ελεύθερος και να πεις δες αυτός είναι ελεύθερος λες να έρθει σε εμάς έχει ένα νόημα αλλά να συζητάς για Μορον να δώσουμε λεφτά σε παλέτα και Λιβάγια σε τίγρη και για παίχτες που έχουν συμβόλαια δεν έχει κανένα νόημα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Κουβεντα να γινεται , μακρια απο Λιβαγια. Ο τυπος ειναι βεντεττα που καποιες φορες επαιζε,καποιες οχι και υπηρχαν γκρινιες.

Δεν θελουμε παικτες ντιβες,παικταραδες με το κεφαλι κατω θελουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Δε θέλω και δε μπορώ να το πιστεψω
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Η απόκτηση του γερο Λιβάγια είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. !
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Γράφουν σε σοσιαλ πολλοί για Μορον... Ποιον αυτόν που τον κατάπιε ο Ζιβκοβιτς σαν μικρό παιδάκι.Ειναι στιγμές που ξεχωρίζουν οι άντρες από τα αγόρια... Πήραμε πρωτάθλημα και παρόλα αυτά συνεχίζουμε να φθονούμε παίκτες άλλων ομάδων.. Φαντάζομαι τι θα διαβάσουμε πάλι σε λίγες μέρες μόλις ξεκινήσουν τις μεταγραφές οι αντίπαλοι...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτός είναι κλεισμένος από Κούλα.
Αν δεν φύγει πάλι έξω.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ο Λιβαγια προφανως ειναι τεραστια αναβαθμιση σε μια νευραλγικη θεση του ροστερ μας (στην οποια ποναμε απο τη χρονια του double και μετα). Σα χαρακτηρας δε μου αρεσει. Δε νομιζω οτι θα κουμπωσει με το ροστερ μας. Πιστευω οτι το προφιλ των παικτων που ψαχνουμε ειναι αυτοι που βαζουν πανω απο ολα την ομαδα και ο συγκεκριμενος δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη.
Εχω εμπιστοσυνη στη διοικηση και στον προπονητη (αλιμονο να υπαρχει παραπονο και φετος).. Επισης ειναι πολυ βασικο που ο προπονητης εμπιστευεται τη διοικηση και αντιστροφως. Πιστευω οτι θα καταφερει να παρει και απο τη διοικηση το 100% οπως το καταφερνει με τους παικτες.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δηλαδή έχει δει κανένας από εσάς που γράφεται τόσο εγκωμιαστικά σχόλια για τον λιβάγια να έχει την παραμικρή ομοιότητα η συμμετοχή του παιχνιδιού του στον τρόπο που αμύνεται Ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου; Επίσης έχει μεγάλη πλάκα που στηρίζεται τον προπονητή αλλά δεν σας πειράζει καθόλου να του φέρουν κι κάποιον παίκτη που πολυ πιθανά να μην κόλλα καθόλου ο χαρακτήρας του με το γκρουπ που τόσο έχει πασχίσει να φτιάξει ο Στρατηγός .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”